Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#1891 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 posts

Posted 14 November 2008 - 16:45

Shikamaru αν στα τελευταια 2-3 επισοδια δεν βγαζεις καπνους απο τα αυτια τοτε εισαι το πιο ηρεμο ατομο που ξερω. Εγω πραγματικα ηθελα να σπασω την οθονη:roar:
Recently finished Ghost Hunt. Αρκετα καλο....δεν ξερω γτ αλλα ο naru μου θυμισε λιγο τον kira απο death note... στον τροπο που σκεφτοταν!

εμενα μου λες :deadga6:εκτος απο αυτο το γεγονος οτι τελειωσε με την σκηνη που
Spoiler:

εχω αρχισει να βλεπω το Gankutsu και εχω φτασει στο επ 5 και ακομα δεν καταλαβαινω τι στο καλο γινεται

Edited by Kenny, 14 November 2008 - 17:14.
SPOILER TAGS >_________________________<

Posted Image
Posted Image

#1892 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 14 November 2008 - 17:25

Eiδωμεν καποια εις το κενο που ελειπεν το σιτε, αλλα currently εχουμε

Allison to Lillia 21: θα προτιμουσα να ειχαν ακολουθησει αλλη πλοκη και οχι ολo να πεφτουν τυχαια σε επικινδυνες καταστασεις.

Βlade of the immortal 4: Ειχα δει πριν καιρο το 1 και ειχα ξενερωσει, τελικα προχτες αποφασισα να δω και το 2-3, ιδιαιτερα το 3 ειναι υπερβολικα καλυτερο απο το 1 και ναι ειναι αρκετα κατωτερο του manga αλλα εγινε λιγο αναγκαστικα για να μπορει να προβληθει ( gore, blood Κτλπ). Εως εδω βλεπετε μια χαρα αν εξαιρεσουμε τι μουσικη που ωρες ωρες ειναι εντελως ακυρη.

Ga rei zero 4 (soon 5): Παρομοιο περιστατικ. Στο 1ο επισοδειο στην αρχη ηταν μετριο μετα ειχε μερικες σκηνες πανεμορφου και καθαρου fail ( bike scene) αλλα το τελος του επισοδειου το εσωσε. 2-3 με μπερδεψε παρα πολυ ενω απο το 4 που βασικα αρχιζει το ανιμε μπηκαν πολλα πραγματα σε μια σειρα.

Michiko to Hatchin 3: Φοβερη σειρα το 3 εκανε μια πολυ μικρη κοιλιτσα αλλα δεν το επηρεαζει ουτε ελαχιστα. Must see.

Vampire Knight Guilty 3 ( Shinsen): Νομιζω οτι θα ειναι πολυ καλυτερη απο τη 1η season αν συνεχισει ετσι, εχει σοβαρεψει αρκετα και φαινεται να εχει ενα καλο και μπλεγμενο σεναριο. Will see.

Bounen no Xamdou: Where's my bounen damnit!!??? περιμενουμε να συνεχιστει ( με 10-15 ελενχους τη μερα για αν βγηκε) εκτος μερικων αδυναμων που βλεπουν τα SD cough cough ολοι ξερουμε ποιος ειναι ..

Shuffle οποτε το θυμαμαι βλεπω και κανα επισοδειο, στην αρχη ηταν πολυ καλο (και τωρα συνεχιζει να ειναι καλο), αλλα βλεπω αλλα καλυτερα atm and time is limited.

κλασικα naruto το οποιο βελτιωνεται Ακομα παραπανω σε σχεδιο πλοκη, shikamaru respect.

και καποια αλλα check my list at the sig, if u care

ps. το αποπανω γραφτηκε σε 2 λεπτα ... λογο βιασυνης οποτε .... gomen για καποια συντακτικα - γραμματικα.

#1893 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 14 November 2008 - 20:10

Τελος τα Black Lagoon (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!) και Kamen no maid guy (I'll miss you!). Τωρα ξεκιναω να βλεπω Slayers, αφου μου εχουν πει οτι ειναι σε D&D περιβαλλον. Τελειωσα ηδη την πρωτη ταινια και παω για την δευτερη. Οκ, καλουτσικο φαινεται.

Παραλληλα συνεχιζω Revolutionary Girl Utena. Εχει κανει λιγο κοιλια τελευταια, αλλα ακομα αναμενω τις μεγαλες εξελιξεις.
Posted Image

#1894 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 14 November 2008 - 20:41

Χμμμ πάρα πολλά movies που βαριέμαι να τα αναφέρω οπότε θα πω μόνο series :

Detroit Metal City : finished 12/12
Κάφρικο, χαβαλετζίδικο, ξεκαρδιστικό σε μερικά σημεία και με μερικά αδύναμα επεισόδια όμως, δε παύει να είναι ένα πολύ ωραίο διασκεδαστικό και πρωτότυπο ova miniseries που αξίζει τον χρόνο του και γενικώς παροδεί το metal έτσι. Very good. Recommended για μεγάλη παρέα μάλλον. 8/10

100 Stories (Requiem from the Darkness) : finished 13/13
Μια μίξη μεταξύ Mononoke και Ayakashi Japanese classic horror, πολλά κοινά στοιχεία.
Κατά την άποψή μου ανώτερο από Ayakashi, αλλά όχι και από Mononoke. Αν και γούστα αυτά.
Εξαιρετική αλλά και περιεκτική σκηνοθεσία (δε φαντάζεστε τι χωράνε μέσα στο κάθε επεισόδιο), άψογο voice acting, ατμόσφαιρα που θυμίζει vampire hunter d bloodlust με μπόλικο μυστήριο και ενδιαφέρον stories, πολύ dark setting, άπειρη Ιαπωνική κουλτούρα και αναφορές, ένα mustsee horror-thriller περί πνευμάτων και φαντασμάτων με μηνύματα για το dark side του human nature. Απαιτεί πολύ προσεκτική παρακολούθηση αλλιώς χάνεται εύκολα η μπάλα σε κάποιες ιστορίες. Νάναι καλά οι Kraze με τα κορυφαία notes τους σε κάθε επεισόδιο αλλιώς αντίο ζωή...
Έφυγε μονορούφι σχεδόν και πάει για rewatch στο μέλλον μάλλον. 9/10

School rumble 2nd season : finished 26/26 μετά από πολύ καιρό.
Βασανιστικά το τέλειωσα αυτό λίγο λίγο μετά από πολλούς μήνες. Βλεπόταν, αλλά πολλά ανούσια επεισόδια και σαν σύνολο τρομερά αίσχος, προτιμούσα το 1ο season. Ακόμη και το humor και ο romance παράγοντας ήταν της πλάκας σαν σύνολο.
6.5/10 επιεικώς.

Romeo X Juliet : 10/24
Μέτριο, περίμενα κάτι παραπάνω αν και είχε καλές στιγμές, του λείπει αυτό το κάτι για να σε κολλήσει. Θέλω να πιστεύω πως θα γίνει καλύτερο μετά γιατί αρχίζει να με κουράζει.
7-7.5/10 για την ώρα και θα φανεί στην πορεία.

Nodame Cantabile : 8/23
Σπάνια βλέπω τέτοιες σειρές αν και με κόλλησε η κλασική μουσική στην συγκεκριμένη περίπτωση και το γεγονός πως ακόμη και πονοκέφαλο να έχω, βλέπεται ευχάριστα οτιδήποτε ώρα άσχετα κούρασης.
Παρόλα αυτά δεν έχω δει στη ζωή μου πιο "τεμπέλικο" animation. Δεν υπάρχει καθόλου κίνηση στα γραφικά μα καθόλου. Ακόμη κι όταν παίζει συνέχεια ολόκληρη ορχήστρα απλά ακούς και βλέπεις ακίνητους τους πάντες. Αυτό κι αν είναι τεμπελιά. Βέβαια αυτός είναι και ο λόγος που βλέπεται όσο κουρασμένος κι αν είμαι.... Πάντως σε γενικές γραμμές ένας ευχάριστος τίτλος που βλέπεται εύκολα χωρίς να κουράζει ή να το βαριέται κανείς.
8/10
για τώρα.

Edited by Radagast, 15 November 2008 - 16:07.

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#1895 Sunabouzu

Sunabouzu

Σινιγάμης

• Members
  • 881 posts

Posted 15 November 2008 - 09:36

βλεπω το Macross απο τους WB, ερε νοσταλγια...
δεν περιμενα οτι θα μου αρεσε τοσο, μετα απο τοσα χρονια που ειχα πρωτοδει το Robotech..
αγεραστο ανιμε...
και πρεπει να παραδεχτω οτι στο τομεα του kawaii, η Minmay την κανει σκονη την Ranka Lee

Edited by Sunabouzu, 15 November 2008 - 09:43.

#1896 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 16 November 2008 - 03:58

Εγω παλι επιασα να κοιταω το trinity blood μεχρι στιγμης 11 επεισοδιο εχω μεινει με τισ καλυτερες εντυπωσεις....Αναμενεται και η συνεχεια και παραλληλα ασχολουμαι και με το saiyuki και αυτο μου εχει κανει κλικ...

Posted Image

#1897 Noitora

Noitora

δεν αλλαζω τα stats μου:o

• Members
  • 43 posts

Posted 16 November 2008 - 13:20

air gear γαματο απλα..πολυ γελιο
druaga no to the aegis of uruk ε,ετσι και ετσι
neo angelique abyss το παρατησα ηδη.
και one piece ep.331:wooi2:
Posted Image

#1898 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 16 November 2008 - 15:35

Τωρα ξεκιναω να βλεπω Slayers, αφου μου εχουν πει οτι ειναι σε D&D περιβαλλον. Τελειωσα ηδη την πρωτη ταινια και παω για την δευτερη. Οκ, καλουτσικο φαινεται.

Τις ταινίες και τα OVAs άστα για το τέλος. Προτείνεται να δεις τις σειρές, οι οποίες είναι απείρως καλύτερες. Στην ουσία, εκεί χρωστάνε την φήμη τους τα Slayers.Αφού δεν είχες πρόβλημα με τις ταινίες, φαντάζομαι πως οι κανονικές σειρές θα σου αρέσουν.

E5VV38U.jpg

#1899 anime-dono

anime-dono

Anime Freak

• Members
  • 490 posts

Posted 16 November 2008 - 17:12

Zero no Tsukaima (complete): Αρκετά καλό αν και η 2η και 3η σεζόν δεν έφταναν την 1η, άλλα αρκετά καλό σαν σύνολο και ίσως από τα λίγα ecchi που έχουν ουσιαστικό σενάριο.

Gun x Sword (2o episode) : Αν και ακόμα στην αρχή μου αρέσει αρκετά, αν και με χαλάει λίγο η φωνή του Van, άλλα το σενάριο φαίνεται καλό.

Goshuushou-sama Ninomiya-kun (7ο episode): Άλλο ένα ecchi χωρίς σενάριο το οποίο όμως με κερδισε με το fanservice που υπάρχει σε τεράστιες ποσότητες σε κάθε επεισόδιο:nbleed:.

#1900 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 17 November 2008 - 00:49

Στην ουσία, εκεί χρωστάνε την φήμη τους τα Slayers.Αφού δεν είχες πρόβλημα με τις ταινίες, φαντάζομαι πως οι κανονικές σειρές θα σου αρέσουν.

Εχει και φημη; :P Ειδα και τη δευτερη ταινια τωρα (Slayers Return) και ενταξει, το σεναριο εμπαζε αλλα το τρελο γελιο που εβγαλε more than made up for it!
Spoiler:

Τις ταινίες και τα OVAs άστα για το τέλος. Προτείνεται να δεις τις σειρές, οι οποίες είναι απείρως καλύτερες.

Λες ε; Αν ειναι θα τελειωσω τις 4 ταινιες που ειναι σερί (2 εμειναν) και μετα θα πιασω τις σειρες. Βασικα ξεκινησα με τις ταινιες γιατι ειναι prequels των σειρων συμφωνα με το Anidb.
Posted Image

#1901 kyoshuke

kyoshuke

Retrovertigo

• Members
  • 155 posts

Posted 17 November 2008 - 01:05

Gantz ep 11:Σε γενικές γραμμές με έχει αφήσει ικανοποιήμενο.Μια καλή,πρωτότυπη κεντρική ιδέα υλοποιημένη με just below average τρόπο.Κατά 99% θα το τελιώσω.Μετά έπεται και το manga.

Rurouni Kenshin series ep 12:Απόλυτα ικανοποιημένος από τη στιγμή που ήξερα πως δε θα δω κάτι στα standards του Trust & Betrayal,ισα-ισα,περίμενα τα πράγματα αρκετά χειρότερα.Βλέπεται ευχάριστα,χωρίς να γίνεται brain dead shounen.Αυτά βέβαια μέχρι στιγμής,γιατί από το 60 και μετά πλακώνουν τα fillers.Μέχρι τότε όμως βλέπουμε.

Btw περιμένω να κατέβει το torrent των 30 GB Slayers και πιθανότατα θα ξεκινήσω και εγώ.

#1902 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 17 November 2008 - 02:38

Βασικα ξεκινησα με τις ταινιες γιατι ειναι prequels των σειρων συμφωνα με το Anidb.

Άσε τι λέει το aniDB. Εν αρχή ην το Slayers (η original σειρά). Όλα τα υπόλοιπα δημιουργήθηκαν αργότερα. Οι ιστορίες των ταινιών θα μπορούσαν να διαδραματίζονται οποιαδήποτε χρονική στιγμή, αν εξαιρέσουμε μερικές πολύ μικρές αναφορές. Για να μην αναφέρω για το σενάριό τους που σε μερικές είναι ανύπαρκτο. Δεν σημαίνει βέβαια πως δεν είναι διασκεδαστικές, απλώς σε καμία περίπτωση δεν φτάνουν τις σειρές :stubborn:

E5VV38U.jpg

#1903 moutzah3d1n

moutzah3d1n

call me the GODFATHER

• Members
  • 131 posts

Posted 17 November 2008 - 09:03

βλεπω το devil may cry και εχω φτασει μεχρι το episode 6... προς το παρον μου αρεσει..

#1904 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 posts

Posted 17 November 2008 - 10:17

βλεπω το devil may cry και εχω φτασει μεχρι το episode 6... προς το παρον μου αρεσει..

αν δεν κανω λα8ος ειναι η μεταφορα του DMC 3, right ?

εγω τελειωσα το Blood+ και το OVA = σε γενικες γραμες αρκετα καλο, λιγο κουραστικο σε μερικα σημεια. παντως εμεινα ευχαριστημενος.
επισης τελειωσα το Cowboy Bebop και την ταινια = καλουτσικο(δεν 8ελω να πω κατι κακο)

currently watching : Berserk

#1905 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 17 November 2008 - 10:23

finished Sekirei,και με ξάφνιασε το γεγονός ότι ενώ το άρχισα σαν ένα ακόμα fanservice animu βγήκε πολύ ωραίο τελικά,καλύτερο από Ikkitousen και Rosario...Awaiting 2nd season now...