Ουφ...
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!
Posted 24 October 2008 - 17:38
Ουφ...
Posted 24 October 2008 - 20:34
Casshern Sins: Παρα πολυ καλο.Απο τα αγαπημενα μου αυτην την σεζον.
Clannad after story:Καθε παρασκευη θυμαμαι γιατι εχω την πρωτη σεζον στο τοπ10μου.Χαιρομαι που και η 2η σεζον ειναι στο ιδιο επιπεδο μεχρι στιγμης.Βεβαια ειμαι παρα πολυ περιεργος να δω που θα καταληξει.
Chaos Head: Εχει προυποθεσεις αλλα ειμαι αρκετα απογοητευμενος.θα δειξει...
Ga rei zero: Ενδιαφερον αλλα ως εκει.
Genshiken: Τρομερο
Higurashi no naku koro ni kai: Καλουτσικη η πρωτη arc.Δεν εχει (οπως ειναι το λογικο) αυτο το κατι της πρωτης σεζον αλλα σιγουρο ειναι πολυ καλη συνεχεια.
Tenjou Tenge(finished): Μαρεσε πολυ απο θεμα σεναριου αλλα οι μαχες με απογοητευσαν αρκετα.Τελειωσε παρα πολυ αποτομα αλλα εχουμε το μανγκα.
Air Gear: Το συνεχιζω μονο και μονο επειδη μου αρεσε παρα πολυ το Tenjou tenge.Λιγο που κοιταξα το manga παρατηρησα το ποσο αθλια δουλεια εχει κανει εδω το Toei.
Kannagi: Πολυ ευχαριστα τα πρωτα 2 επεισοδια.Επισης η φωνη της seiyu της Nagi ειναι φανταστικη (to love ru-Lala)
Hitman Reborn: Καθε επεισοδιο και καλυτερο.Great arc.
Kurozuka: Πολυ ωραια αρχη.Για να δουμε...
Michiko to hatchin: Εχει ενα φανταστικο στυλ.Προβλεπω πωρωση.
Monster: Τρομερο.Μεχρι στιγμης το 20th century boys μαρεσει πιο πολυ αλλα εχω ακομα
Naruto: Πολυ καλο και αυτο.
One Piece: Αντε επιτελους να τελειωνουμε με αυτην την arc να ξανα πωρωθουμε!
Rosario to vampire 2: Πολυ μετριο το πρωτο επεισοδιο.Οχι οτι η πρωτη σεζον ειχε τιποτα αλλο εκτος απο παντσου αλλα τελος παντων.
Shikabane hime:aka: Ενδιαφερον αλλα δεν ξερω ρε παιδια οι seiyu των δυο πρωταγονιστων μονο εμενα μου ακουγονται χαλια?
Soul eater: Μια μικρη κοιλιτσα στα τελευταια 2 επεισοδια(απο rumbel)κατα τα αλλα πολυ ωραιο.
Tales of the abyss: Απλα τελειο.Επισης φανταστικο opening.
To aru majutsu no index: Ενα κλασικοτατο shonen.Πιο κλισεδουρα δεν γινοτανε.Απορω γιατι εχει τοση μεγαλη βαθμολογια στο anidb...
Toradora: Πολυ καλο και αυτο.Ψιλο προβλεψιμο αλλα εχει αρκετο γελιο και μπολικο romance.
Tytania: Δεν εχω ξαναδει κατι παρομοιο για να συγκρινω αλλα μου αρεσε αρκετα το πρωτο επεισοδιο...
Bounen no xam'd: We want more, we want more:nanana:
Edited by Hellraider, 24 October 2008 - 20:45.
Posted 25 October 2008 - 01:50
Ειδα και τα δυο πρωτα επεισοδια του Kamen no maid guy (λιγο η παλια υπογραφη του Loke, λιγο καποια σχολια στο Heal/Hurt game, δεν αντεξα τελικα!). Ενα εχω να πω : Kogarashi=Κορυφη!
Απο ποτε ενα περσινο ανιμε θεωρειται σχετικα παλιο;;;Τέλος το tengen toppa gurren lagann απλά δεν περίμενα ένα mecha wars σχετικά παλιό να έχει τόσα νοήματα μέσα...
Posted 25 October 2008 - 10:12
Posted 26 October 2008 - 16:03
Μέχρι το πρότελευταιο επεισόδιο βαθμολογούσα τη σειρά με 7,5. Το φινάλε όμως δίνει ένα άξιο 8,5 στη σειρά!
Πραγματικά, έρχεται το ending και "δένει" όλο το anime με μαεστρία που θυμίζει Miyazaki!
Ένα αριστούργημα για όλους, το οποίο πρέπει να φυλάξετε και για τα παιδιά σας!
Posted 26 October 2008 - 21:57
Akane-iro ni Somaru Saka ep4...
Posted 26 October 2008 - 22:04
Αν και ειμαι λιγο καθυστερημενη,αλλα οπως λενε καλυτερα αργα παρα ποτε.

Posted 26 October 2008 - 23:04
Karas (3/6)
Πανέμορφα CG, πολύ καλό animation. Μου θύμισε δουλειές της Production IG! Το σενάριο το έκαναν λίγο πιο μπερδεμένο από ό,τι χρειαζόταν πάντως..
Τα γραφικά δικαιώνουν το υψηλό bitrate του niizk. Και ένα μπράβο στα παιδιά του Anime.AWMN για τους υπότιτλους.
Είδα και το υπόλοιπο μισό Karas.
Τα διάφορα sub-plots μένουν ανεκμετάλλευτα δυστυχώς. Ούτως ή άλλως, η σειρά έκανε 3 χρόνια να τελειώσει λόγω κολλημάτων στην παραγωγή (I'm guessing due to production costs), οπότε αναγκαστικά το σενάριο βγήκε κουτσουρεμένο στα 2 τελευταία OVAs.
But,
οι μάχες είναι οι πιο EPIC που έχω δει μέχρι τώρα (αν εξαιρέσουμε το FFVII: Advent Children) και πραγματικά δεν τις βαριέσαι ακόμα και αν τις βλέπεις ξανά και ξανά! Πραγματικό eye-candy!
My vote: 7.5/10
Posted 26 October 2008 - 23:09
PS. I'll be back when i finish it .
Posted 27 October 2008 - 09:12

Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude
Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας
Posted 27 October 2008 - 11:22

Posted 27 October 2008 - 12:21
Edited by Kenny, 27 October 2008 - 18:03.
Posted 27 October 2008 - 14:20
Posted 28 October 2008 - 16:20
Ok, wow... Just wow.
Καταρχάς, ένας πανέμορφος, μαγευτικός και σαγηνευτικός κόσμος, που σε κάνει να θες να τον γνωρίσεις ακόμα περισσότερο. Απίστευτο animation, με breathtaking τοπία και περιοχές οι οποίες χορταίνουν τα μάτια σου. Φοβερό character development (και γενικά win & awesome characters)και υπερβολικά τραβηχτικό σενάριο. Άριστη "σκηνοθεσία" και τέλος ένα opening το οποίο ήδη βρισκεται στο κινητό μου... XP
10/10