Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#1921 DeathGuard

DeathGuard

Πολύ 日本語 ρε παιδί μου...

• Members
  • 207 posts

Posted 18 November 2008 - 17:56

Ξεκινησα το Serial Expirements Lain, φαινεται πολυ καλο αν και δεν ειμαι πολυ μαθημενος σε ψυχεδελεια καταστασεις :P
Intelligence is nothing without wisdom...

#1922 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 posts

Posted 19 November 2008 - 10:37

there is a berserker in Records of Lodoss war tv ...

το'ψαξα αλλα δεν ειναι αυτο που ψαχνω. thx anyway ..

#1923 Endymion

Endymion

Starting...

• Members
  • 1 posts

Posted 20 November 2008 - 03:33

Μόλις τέλειωσα το Claymore, 26 episodes. Καλό ήταν αλλά πολύ αίμα... Βλέπω παράλληλα και το Vampire Knight Guilty κάθε εβδομάδα που βγαίνει καινούριο επεισόδιο. Α ναι και το Mai Hime!-το τελείωσα! Ωραία πλοκή ,όχι κάτι το τρομερά διαφορετικό μου άρεσε η main character! Γενικότερα μου αρέσουν τα ανιμε με γυναικείους χαρακτήρες.

#1924 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 20 November 2008 - 03:39

Hunderd stories 7
usavich 27
mnemosyne 5
on going astrofighter sunred 5
droped karin

Edited by Erisadesu, 20 November 2008 - 04:02.

#1925 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 posts

Posted 20 November 2008 - 19:35

εχω αρχισει το Gankutsuou και μεχρι το επ 10 δεν εχω καταλαβει τι στο καλο γινεται γιατι δεν εχει δειξει ποια ειναι η ιστορια του:nosey:
Posted Image
Posted Image

#1926 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 21 November 2008 - 02:43

Και εκεί που λέω να χαλαρώσω να δώ ξανά άνιμε ύστερα απο τόσο καιρό, πέφτω απο τη μία επιλογή στην άλλη....

- Usavich: και τα 27 που έχουν βγεί πολύ καλά, κάψιμο, κτλ.

- Enzai: Στο τρίλεπτο σκεφτόμουν να το σταματήσω ακριβώς εκεί. Πραγματικά με χάλασε απίστευτα το σενάριο (ναι ξέρω, γκουχ γκουχ, ποιο σενάριο, αλλά λέμε τώρα) τόσο που και το καλό σκίτσο δεν αναπλήρωσε την απώλεια. Μείνετε μακρυά του, όσο το δυνατόν περισσότερο.

- Narutaru: Πρόλαβα να δώ μόνο το πρώτο επισόδειο αλλά δείχνει συμπαθέστατο και θα το συνεχίσω ενώ μάλλον θα αρχίσω και Patemayo, έχοντας ταυτόχρονα τη διάθεση να συνεχίσω Kyou Kara Maoh.
Posted Image

#1927 Yu_Kanda

Yu_Kanda

Live and die by the sword

• Members
  • 309 posts

Posted 21 November 2008 - 02:48

Αυτη την εποχη εκτος απο τα ongoing που βλεπω.Αρχισα και 2 αλλες σειρες ταυτοχρονα,οσο προλαβαινω να βλεπω.Η μια ειναι το Twelve Kingdoms η οποια μεχρι στιγμης δεν με εχει ενθουσιασει και τοσο(επισοδειο 6) και η αλλη ειναι το Get Backers που μου αρεσε αρκετα με το ξεκινημα της.
Posted Image

#1928 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 posts

Posted 21 November 2008 - 12:31

μωλις τελειωσα με το Berserk = απλα μαματο !
ξεκιναω Claymore

#1929 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 21 November 2008 - 14:20

HellKeeper, για το το claymore, να ξερεις παντως, οτι καλα θα κανεις ν διαβασεις και το manga

Edited by Kenny, 21 November 2008 - 14:26.
double post

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#1930 Sunabouzu

Sunabouzu

Σινιγάμης

• Members
  • 881 posts

Posted 22 November 2008 - 08:18

ξεκινησα το Real Drive (Ureshii :nod:)
στα πρωτα 4 επ ειναι πολυ καλο...
κατι μεταξυ Ghost in the shell και Dennou coil..
πολυ ενδιαφερον και το γουστο των character designers για τα παχουλα κοριτσια
(περιεργως δεν βγαινουν καθολου ασχημες)

#1931 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 posts

Posted 22 November 2008 - 11:20

HellKeeper, για το το claymore, να ξερεις παντως, οτι καλα θα κανεις ν διαβασεις και το manga

προς το παρων σκευτομαι να παρω το manga του berserk !!:wooi2::wooi2: (ελπιζω να αξιζει τα λεφτα του)

#1932 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 posts

Posted 22 November 2008 - 11:29

προς το παρων σκευτομαι να παρω το manga του berserk !!:wooi2::wooi2: (ελπιζω να αξιζει τα λεφτα του)

κατέβασε μερικά vol και αν σα αρέσει το παίρνεις !!!
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Posted Image

#1933 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 posts

Posted 22 November 2008 - 12:10

Είχα αρχίσει να βλέπω Neon Genesis Evangelion το καλοκαίρι , αλλά το είχα σταματήσει γιατί το βαρέθηκα . Χθες αποφάσισα να το συνεχίσω και ,μέχρι τώρα , το απολαμβάνω :D

#1934 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 22 November 2008 - 19:01

τωρα βλεπω το monster...ειμαι καπου στη μεση,ειναι και τεραστιο το ατιμο!
Στην αρχη για να ειμαι ειλικρινης δεν με τραβηξε και ιδιαιτερα ομως τωρα εχω παθει τον απιστευτο εθισμο και δεν μπορω να σταματησω να το βλεπω!Αυτο που νομιζω με τραβαει περισσοτερο ειναι το πως πλεκει το θριλερ,το μυστηριο και την περιπετεια με τον ανθρωπινο ψυχισμο...τιποτα δεν γινεται τυχαια,οι ανθρωποι παντα εχουν ενα λογο να φερονται οπως φερονται,οι χαρακτηρες δεν ειναι μονοδιαστατοι,αμοιγως καλοι η κακοι...τα στοιχεια αυτα το κανουν κορυφαιο κατα τη γνωμη μου...Εντωμεταξει φοβαμαι που φοβαμαι ευκολα και δεν πολυβλεπω θριλερ μαυτο εχω χασει τον υπνο μου...Ακομα σκεφτομαι το επισοδειο 511 kinderheime και ανατριχιαζω...

xbJ3b2w.jpeg

#1935 darkssj

darkssj

the pacesetter

• Members
  • 106 posts

Posted 22 November 2008 - 19:11

Αυτή τη στιγμή παρακολουθώ τα Inuyasha , naruto & saint seiya. ..
Posted Image