Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#1861 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 posts

Posted 24 October 2008 - 17:38

Μετά από πολύ καιρό αποφάσισα να κάνω ένα update και εδώ (τώρα και με την κατάληψη έχω χρόνο...) So, here it goes:

Spoiler: Movies completed

Spoiler: Ovas Completed

Spoiler: Completed Series

Spoiler: Non Completed

Ουφ...:bahhh: Αυτά και από δω και πέρα, πιο συχνά updates... :P

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.

#1862 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 24 October 2008 - 20:34

Καιρο εχω να περασω απο εδω...

Casshern Sins:
Παρα πολυ καλο.Απο τα αγαπημενα μου αυτην την σεζον.

Clannad after story:
Καθε παρασκευη θυμαμαι γιατι εχω την πρωτη σεζον στο τοπ10μου.Χαιρομαι που και η 2η σεζον ειναι στο ιδιο επιπεδο μεχρι στιγμης.Βεβαια ειμαι παρα πολυ περιεργος να δω που θα καταληξει.

Chaos Head:
Εχει προυποθεσεις αλλα ειμαι αρκετα απογοητευμενος.θα δειξει...

Ga rei zero:
Ενδιαφερον αλλα ως εκει.

Genshiken:
Τρομερο:congrats:

Higurashi no naku koro ni kai:
Καλουτσικη η πρωτη arc.Δεν εχει (οπως ειναι το λογικο) αυτο το κατι της πρωτης σεζον αλλα σιγουρο ειναι πολυ καλη συνεχεια.

Tenjou Tenge(finished): Μαρεσε πολυ απο θεμα σεναριου αλλα οι μαχες με απογοητευσαν αρκετα.Τελειωσε παρα πολυ αποτομα αλλα εχουμε το μανγκα.

Air Gear: Το συνεχιζω μονο και μονο επειδη μου αρεσε παρα πολυ το Tenjou tenge.Λιγο που κοιταξα το manga παρατηρησα το ποσο αθλια δουλεια εχει κανει εδω το Toei.

Kannagi:
Πολυ ευχαριστα τα πρωτα 2 επεισοδια.Επισης η φωνη της seiyu της Nagi ειναι φανταστικη (to love ru-Lala)

Hitman Reborn:
Καθε επεισοδιο και καλυτερο.Great arc.

Kurozuka:
Πολυ ωραια αρχη.Για να δουμε...

Michiko to hatchin:
Εχει ενα φανταστικο στυλ.Προβλεπω πωρωση.

Monster:
Τρομερο.Μεχρι στιγμης το 20th century boys μαρεσει πιο πολυ αλλα εχω ακομα

Naruto:
Πολυ καλο και αυτο.

One Piece:
Αντε επιτελους να τελειωνουμε με αυτην την arc να ξανα πωρωθουμε!

Rosario to vampire 2:
Πολυ μετριο το πρωτο επεισοδιο.Οχι οτι η πρωτη σεζον ειχε τιποτα αλλο εκτος απο παντσου αλλα τελος παντων.

Shikabane hime:aka:
Ενδιαφερον αλλα δεν ξερω ρε παιδια οι seiyu των δυο πρωταγονιστων μονο εμενα μου ακουγονται χαλια?

Soul eater:
Μια μικρη κοιλιτσα στα τελευταια 2 επεισοδια(απο rumbel)κατα τα αλλα πολυ ωραιο.

Tales of the abyss:
Απλα τελειο.Επισης φανταστικο opening.

To aru majutsu no index:
Ενα κλασικοτατο shonen.Πιο κλισεδουρα δεν γινοτανε.Απορω γιατι εχει τοση μεγαλη βαθμολογια στο anidb...

Toradora:
Πολυ καλο και αυτο.Ψιλο προβλεψιμο αλλα εχει αρκετο γελιο και μπολικο romance.

Tytania:
Δεν εχω ξαναδει κατι παρομοιο για να συγκρινω αλλα μου αρεσε αρκετα το πρωτο επεισοδιο...

Bounen no xam'd
: We want more, we want more:nanana:

Edited by Hellraider, 24 October 2008 - 20:45.

#1863 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 25 October 2008 - 01:50

Τα δυο πρωτα επεισοδια του Black Lagoon : The Second Barrage εκαναν αρκετα καλη δουλεια στο να προετοιμασουν το εδαφος για μια εντυπωσιακη αναμετρηση... και μετα ηρθε το τριτο επεισοδιο και ηταν το απολυτο ξενερωμα. Ειλικρινα χρειαζεται τεχνη για να κατορθωσει τετοιο fail ενας σεναριογραφος. Και το επομενο επεισοδιο δεν ηταν καλυτερο (ελεος το πως αποφασισαν να επιτεθουν στους "μαφιοζους"... εχει και τα ορια του το pull by the nose!).

Ειδα και τα δυο πρωτα επεισοδια του Kamen no maid guy (λιγο η παλια υπογραφη του Loke, λιγο καποια σχολια στο Heal/Hurt game, δεν αντεξα τελικα!). Ενα εχω να πω : Kogarashi=Κορυφη!

Τέλος το tengen toppa gurren lagann απλά δεν περίμενα ένα mecha wars σχετικά παλιό να έχει τόσα νοήματα μέσα...

Απο ποτε ενα περσινο ανιμε θεωρειται σχετικα παλιο;;; :oo:
Posted Image

#1864 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 posts

Posted 25 October 2008 - 10:12

Ξεκίνησα το Legend of the Galactic Heroes δεν ξέρω από τα 3 πρώτα επεισόδια δεν μπορώ να πω ότι με τρελάνει (μου θυμίζει gundam χωρίς gundam και τα flashback όταν ήταν παιδιά … τα ρούχα και τα μαλλιά … ήταν σαν να έβλεπες anime με λαθρομετανάστες του ανατολικού μπλοκ XD + του ότι στα πρώτα επεισόδια οι δύο στόλοι καταλήγουν σε μια γέλια κατάσταση χωρίς να εξηγούν πως φτάσαν εκεί )… Μάλλον θα το δώ σιγά σιγά ελπίζοντας σε βελτίωση
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Posted Image

#1865 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 25 October 2008 - 15:22

me being a 100% geek blogged my opininions
Posted Image

#1866 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 26 October 2008 - 16:03

Μόλις είδα και τα τελευταία δύο επεισόδια του Dennou Coil. :wooi2:
Μέχρι το πρότελευταιο επεισόδιο βαθμολογούσα τη σειρά με 7,5. Το φινάλε όμως δίνει ένα άξιο 8,5 στη σειρά! :)
Πραγματικά, έρχεται το ending και "δένει" όλο το anime με μαεστρία που θυμίζει Miyazaki! :nanana:
Ένα αριστούργημα για όλους, το οποίο πρέπει να φυλάξετε και για τα παιδιά σας! :if:
Posted Image
Posted Image

#1867 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 26 October 2008 - 21:57

Mολις ειδα το Οne Outs... my eyes! oh no i m blind! Τωρα καταλαβα γιατι αργησε τοσο πολυ να βρεθει group για να το subαρει. Ι m so not watch any more of this.

Akane-iro ni Somaru Saka ep4... :nbleed:

Posted Image

#1868 Mateus

Mateus

Otaku

• Members
  • 86 posts

Posted 26 October 2008 - 22:04

Code Geass season 2.:wooi2:
Αν και ειμαι λιγο καθυστερημενη,αλλα οπως λενε καλυτερα αργα παρα ποτε.:tensai:

Posted Image

#1869 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 26 October 2008 - 23:04

Karas (3/6)
Πανέμορφα CG, πολύ καλό animation. Μου θύμισε δουλειές της Production IG! Το σενάριο το έκαναν λίγο πιο μπερδεμένο από ό,τι χρειαζόταν πάντως..
Τα γραφικά δικαιώνουν το υψηλό bitrate του niizk. Και ένα μπράβο στα παιδιά του Anime.AWMN για τους υπότιτλους.

Είδα και το υπόλοιπο μισό Karas.
Τα διάφορα sub-plots μένουν ανεκμετάλλευτα δυστυχώς. Ούτως ή άλλως, η σειρά έκανε 3 χρόνια να τελειώσει λόγω κολλημάτων στην παραγωγή (I'm guessing due to production costs), οπότε αναγκαστικά το σενάριο βγήκε κουτσουρεμένο στα 2 τελευταία OVAs.
But,
οι μάχες είναι οι πιο EPIC που έχω δει μέχρι τώρα (αν εξαιρέσουμε το FFVII: Advent Children) και πραγματικά δεν τις βαριέσαι ακόμα και αν τις βλέπεις ξανά και ξανά! Πραγματικό eye-candy! :drink:
My vote: 7.5/10
Posted Image
Posted Image

#1870 anime-dono

anime-dono

Anime Freak

• Members
  • 490 posts

Posted 26 October 2008 - 23:09

Just started REC. Αρκετά καλό το 1ο επεισόδιο και όπως φαίνεται λόγο μεγέθους θα το δω όλο μαζί (its going to be a long night:sleepy:).

PS. I'll be back when i finish it .:hiding_something:

#1871 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,606 posts

Posted 27 October 2008 - 09:12

Είδα τελικά ολόκληρο το Super Robot Taisen:Original Generation:Divine Wars καθώς και τα παλιότερα OVAs που χρονικά εξελίσονται μετά τα παιχνίδια του GBA και άλλαξα γνώμη.Όπως είπα αρχικά η σειρά δεν με εντυπωσίασε λόγο πολλών στατικών frames και πολύ αργό ρυθμό εξέλιξης.Τελικά όμως από το 13ο επεισόδιο και μετά παίρνει τα πάνω της και στο 2D αλλά και στο 3D animation,καθώς και σε δράση και καταστάσεις, και παραμένει έτσι μέχρι το τέλος της.Η χρήση του επικού soundtrack από τα παιχνίδια γίνετε λίγο συχνότερη, αν και πάλι παραμένει ελάχιστη δυστηχώς.Σε τελική ανάλυση θα έλεγα ότι η σειρά κατάφερε εν τέλη να κριθεί άξια στα μάτια μου, αν και όπως είπα, θα μπορούσε να γίνει πιο πιστή απόδοση των παιχνιδιών.Όσο αφορά τα OVAs, σαν αυτοτελή ιστορία είχε ενδιαφέρον και δεν ήταν βαρετή,και όσο αφορά τους fans των παιχνιδιών παρείχε πολύ "fanservice" (όχι με την ecchi έννοια),καθώς έδειχνε πολλούς από τους νεώτερους χαρακτήρες που δεν είχαν γίνει animated.Προσωπικά θα ήθελα πάντως να έβγαζαν και δεύτερη σειρά για να κάλυπταν και την υπόλοιπη ιστορία,δηλαδή του 2ου παιχνιδιού, που χαλαρά αρκεί για άλλα 26 επεισόδια.Δεν το βλέπω να γίνετε δυστυχώς όμως.

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#1872 MangekyouItachi

MangekyouItachi

Anime Addict

• Members
  • 76 posts

Posted 27 October 2008 - 11:22

Ξερω πως αργω λιγο αλλα μεχρι χθες ειχα δει το Hitman Reborn μεχρι το επεισοδιο 19. Τhe show sucked hard. Τελικα μετα απο παρεκινηση ενος μελους το συνεχισα και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αρχιζει ν'αποκτα ενδιαφερον!!!:oo:
Posted Image
Posted Image

#1873 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 27 October 2008 - 12:21

βλεπω tengen toppa gurren lagann και ειμαι καπου στο δεκατο επισοδειο...στην αρχη ξεκινησε σαν παρωδια αλλα εχει αρχισει και σοβαρευει...περιμενω να δω που το παει...παντως μεχρι στιγμης μαρεσει αρκετα
Spoiler: ep 8

Edited by Kenny, 27 October 2008 - 18:03.

xbJ3b2w.jpeg

#1874 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 27 October 2008 - 14:20

εγω βλεπω το Ghost hunt kai Angel heart εχω δει απο 10 επεισοδεια περιπου και τα δυο μαρεσαν μεχρι στιγμης αρκετα

#1875 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 posts

Posted 28 October 2008 - 16:20

Seirei no Moribito (finished)
Ok, wow... Just wow.

Καταρχάς, ένας πανέμορφος, μαγευτικός και σαγηνευτικός κόσμος, που σε κάνει να θες να τον γνωρίσεις ακόμα περισσότερο. Απίστευτο animation, με breathtaking τοπία και περιοχές οι οποίες χορταίνουν τα μάτια σου. Φοβερό character development (και γενικά win & awesome characters)και υπερβολικά τραβηχτικό σενάριο. Άριστη "σκηνοθεσία" και τέλος ένα opening το οποίο ήδη βρισκεται στο κινητό μου... XP

10/10

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.