Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#1846 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 20 October 2008 - 13:49

Karas (3/6)
Πανέμορφα CG, πολύ καλό animation. Μου θύμισε δουλειές της Production IG! Το σενάριο το έκαναν λίγο πιο μπερδεμένο από ό,τι χρειαζόταν πάντως..
Τα γραφικά δικαιώνουν το υψηλό bitrate του niizk. Και ένα μπράβο στα παιδιά του AWMN για τους υπότιτλους.

Detroit Metal City (01/??)
Είπα να το ξεκινήσω και εγώ... :)
Αν και ο σχεδιασμός των προσώπων με χαλάει λίγο, η καφρίλα και το σενάριο είναι τόσο πρωτότυπα που δεν μπορούσα να σταματήσω να γελάω!!

Dennou Coil (21/26)
Αν και περίμενα όσο πλησιάζω προς το τέλος να επιταχύνει λίγο ο ρυθμός, το σενάριο είναι απλά τέλειο! Τα τελευταία 2-3 επεισόδια ήταν άκρως ανατριχιαστικά και μεταμορφώνουν το anime σε ψυχολογικό thriller! Για να δούμε...
:terror2:
Posted Image
Posted Image

#1847 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 21 October 2008 - 00:14

Gundam seed...απλα θεικο!!!

qzMHWHd.png

#1848 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,108 posts

Posted 21 October 2008 - 11:18

Sayonara Setsubou Sensei

- Σε ένα πρώτο επίπεδο κάποιος θα δει ένα καμένο άνιμε.
- Σε ένα δεύτερο επίπεδο, κάποιος θα δει ένα άνιμε με χαρακτήρες που έχουν πολύ συγκεκριμένη προσωπικότητα και αντιπροσωπεύουν σε ακραίο βαθμό διάφορες πραγματικές καταστάσεις
- Σε ένα τρίτο επίπεδο κάποιος θα δει μια κριτική στη κοινωνία, και σε όλα τα πράγματα που συμβαίνουν γύρω μας, στις εύκολες δικαιολογίες που σκεφτόμαστε, στους εύκολους τρόπους διαφυγής, στο ότι τα πράγματα που θεωρούμε σημαντικά ίσως να μην είναι, και στο πόσο εύκολα μπορεί κάποιος να οδηγηθεί σε απόγνωση.

Τα τρία αυτά επίπεδα σε συνδυασμό αποτελούν ένα άνιμε, για να περάσει η ώρα ευχάριστα, αλλά ταυτόχρονα θέτουν προβληματισμούς, δίνουν τροφή για σκέψη, και μας κάνουν να αναρωτιώμαστε για το πως αντιμετοποίζουμε εμείς τις διάφορες καταστάσεις στη ζωή μας!

#1849 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 21 October 2008 - 11:19

Λοιπον τελείωσα το Eureka 7 καλό ήταν πρώτη φορά είδα τόσο μεγάλο anime
σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα
Naruto 98-118 (αλλά θα φάει drop όπως πάντα)
Karin στα πρώτα επεισόδια.

#1850 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 21 October 2008 - 11:31

Και εγώ αυτή την περίοδο βλέπω Ε7.
Με έχει μαγέψει τόσο ώστε να το τελειώσω γρήγορα (soon) και να έχω την ανάγκη να το πω κιόλας (πρώτο μου post εδώ).

Δείτε το παίδες...

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#1851 endless_inspiration

endless_inspiration

Anime Professional

• Members
  • 535 posts

Posted 21 October 2008 - 12:36

ειδα εχθες το πρωτο επ.απο ergo proxy...............
μεχρι τη μεση βαρετο ηταν αλλα μετα(ιδικα το τελος) ηταν πολυ ενδιαφερον!!!!!!!
αντε να δουμε και τα αλλα επ.

Posted Image
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'

#1852 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,606 posts

Posted 21 October 2008 - 13:20

Είδα μαζεμένα τα τελευταία 30-40 eps από Naruto & Bleach και τώρα έπιασα να δω το Super Robot Taisen:Original Generation.Ως τώρα απογοητεύτηκα καθώς είναι πολύ φθηνή απόδοση του μεγαλείου των δύο παιχνιδιών του GBA,με πολλά static frames και απλή ποιότητα animation.Μόνο το 3D animation κάτι λέει.

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#1853 pelargos

pelargos

Starting...

• Members
  • 10 posts

Posted 21 October 2008 - 18:01

Λοιπόν να πω και εγώ την εμπειρία μου αυτή τη στιγμή. Πριν μια βδομαδα τελείωσα το Busou Renkin. Πολύ δράση. Τώρα βλέπω DN Angel, Saint Seiya the Hades chapter και είμαι σε αναμονή για τα καινούργια επεισόδια Naruto και Bleach. Ανυπόφωρη η αναμονή βρε παιδιά.

#1854 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 22 October 2008 - 15:27

Ξεκινησα και το Black Lagoon : The Second Barrage κατοπιν υποδειξης του Digitaltracker. Οντως λιγο καλυτερη ατμοσφαιρα αλλα, αναμενομενα, τα ελαττωματα παραμενουν. Θα την αποτελειωσω ομως γιατι δε μου αρεσει καθολου να αφηνω σειρα στη μεση.

Παραλληλα προχωραω το Revolutionary Girl Utena. Εξακολουθει να μου αρεσει το κλιμα της, και απ'οτι βλεπω αλλαζει αρκετα μετα το επεισοδιο 12. Παντως
Spoiler: Episode 12 spoiler

Posted Image

#1855 Sacrous

Sacrous

Ghost Hunter

• Members
  • 231 posts

Posted 22 October 2008 - 22:05

Τέλος το tengen toppa gurren lagann απλά δεν περίμενα ένα mecha wars σχετικά παλιό να έχει τόσα νοήματα μέσα... Σειρά για το Ghost Hound τώρα... για να δούμε.....

Posted Image

#1856 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 posts

Posted 22 October 2008 - 22:15

εγω χτες τελειωσα το afro samurai.
αν και λιγα επισοδεια μου αρεσε αρκετα.
τωρα ειμαι στο blade of the immortal, καλο φαινεται κι αυτο αλλα λιγο μπερδεway κατασταση

#1857 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 posts

Posted 22 October 2008 - 22:24

εγω χτες τελειωσα το afro samurai.
αν και λιγα επισοδεια μου αρεσε αρκετα.

εγω και 'συ ειμαστε οι μονοι που τους αρεσε αυτο το anime γιατι γενικα ολοι λενε οτι ειναι χαζομαρα τεσπα το anime που βλεπω τωρα ειναι το one piece και ειμαι στο 356 επ περιττα τα λογια εχω να πω
Posted Image
Posted Image

#1858 Vash Zoro

Vash Zoro

20th century Boy

• Members
  • 603 posts

Posted 23 October 2008 - 19:18

Μετά τη μελαγχολία της Χαρούχι πάμε στο

Ergo Proxy apo AnimeEclipse, εντυπωσιακό animation μου έκανε αρκετά καλή εντύπωση

έπεται συνέχεια..

#1859 Damaged.Rose

Damaged.Rose

Kizu Ken Kubomi....

• Members
  • 98 posts

Posted 23 October 2008 - 20:53

Naruto...Πολύ καλό αν και αρχικά πίστευα οτί δεν θα μου άρεσε. Πόσο έξω έπεσα...:P

Posted Image

#1860 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 24 October 2008 - 01:52

Eve no Jikan : θειικο sci-fi, με παρα πολυ ενδοιαφερον σεναριο, μονο αρνητικο βγαινει 1 ova / 2 months...

Cowboy Bebop: Δε χρειαζεται να πω τιποτα αλλο, εκτος απο το οτι το αρχισα και ηδη εχασα 1 παραδοση ασκησεων εξαιτιας του :P

Michiko to Hatchin: Φοβερο σχεδιο και στυλ, φαση ειχε το πρωτο επισοδειο εφερε στην μνημη πολυ το flcl ( σχεδιο, χαρακτηρες ) waiting for more.

Bounen no Xamdou: κλασικα βλαστημαω μεχρι να βγει το επομενο .... ;)

Soul eater 29: το 28-29 ηταν μαλλον τα καλυτερα SE επισοδειο for me.

Shuffle : γιατι πολλα harem/ ecchi καταληγουν romance/ drama? το παρακολουθω αργα δεν εχω χρονο για πολλα ανιμε.

Usavich: Loke: kenny - sunday i lost 90% of my brain cells
Kenny - Sunday: only that much ? u phail noob

Detroit metal city : σταθερη αξια το τελευταιο εκανε λιγο κοιλια αλλα το 11 πρεπει να εχει τρανο γελιο will see.

Tsubasha chronicles? ehm wat? το εχω σταματησει στο 5 καποτε θα το συνεχισω