Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!
Καταχωρήθηκε 15 Οκτώβριος 2008 - 16:09
Καταχωρήθηκε 15 Οκτώβριος 2008 - 19:30
Kurozuka... (season 1 ep 1) Μπηκε πολύ δυναμικά και το συνιστώ ανεπιφυλακτα
Wolfs Rain (ep 6) Ήθελα να τσεκαρω το πρωτο επεισοδιο για να το κατεβάσω αν είναι στο μέλλον... Αποτελεσμα ηταν να μείνω όλη την νύχτα άυπνη και κολλημένη μπροστα στην οθόνη του Pc
Nabari No Ou (ep 25) Αντε να τελειώνει.... Δεν λέω καλούτσικη σειρά για να περνάς την ωρα σου αλλα ο Υοite ώρες ώρες με εκανε να θέλω να πάω να κρεμαστώ.
Ef a tale of memories (ep 3)..... Μου το πάσσαραν για να πω για την ποιότητα ενός ελληνικού fansub αλλά κολλησα με την υποθεση... Οι δημοσιες ευχαριστίες μου στον Radagast.
Ayakashi (το tv novel όχι τον προδρομμο του Mononoke ep5)....Aπό σπόντα. Το μπερδεψα με το Japanese Horror (μα καλά που μπορουσα να φανταστω ότι υπάρχουν δυο με το ίδιο ονομα?) Υuu is kinda cute.
Αyakashi το κανονικο (ep 9 - 11).... Και τωρα το βάζω επιτέλους από την αρχη (Σχολιο...... woooowwwww)
Ναι ναι ξερω ειναι πολλα....Αλλα υπάρχουν τόσο πολλές σειρές και εγώ είμαι τόσο καινουρια στο χώρο... Τις θέλω όλες! όλες !όλες!( γιατρέ μήπως είμαι σοβαρά?). Multitasking FTW λοιπόν.
Καταχωρήθηκε 15 Οκτώβριος 2008 - 19:49
Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2008 - 00:41
6 επεισόδια είδα και μπορώ να πω ότι με ευκολία ο Freddie έδωσε ρέστα και ας μη μιλάει καθόλου
Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2008 - 01:05
παραθέτω amv για να πάρετε μια γεύση και αν μην γράφω πολλά XD
[media]http://www.youtube.com/watch?v=UWnsjAjvJag[/media]
Legend of the Galactic Heroes is being downloaded XD
Μόλον θα τελειώσω το Ah! My Godess και θα συνεχίσω το Bounen no Xamdou που τα έχω staled
Soul Eater: περιμένω στο 25 να βγει κάνα νέο από Rumbel
Detroit Metal City: Sux but I’am watching it ‘cause is short n I’ve start it
Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2008 - 21:53
ξεκίνησα το Cromatie..
You rule.
Detroit Metal City: Sux but I’am watching it ‘cause is short n I’ve start it
You fail. D8
Στα δικά μας τώρα, πέρα από τα ονγκόινγκς και το ΝτιΕμΣι, είδα 2 επς Μνέμοζαην.
Καλούτσικο αλλά σίγουρα overrated.
To fanservice είναι πιο excessive και απ'του CG r2.

Αφού ώρες-ώρες νιώθω ηλίθιος που τρώω τόσο ωμό βυζί for my eye pleasure.
Τουλάχιστον σε άλλα δε στο χώνουν τόσο πολύ στη μάπα.
Will finish it though. ;p
Καταχωρήθηκε 18 Οκτώβριος 2008 - 19:53
ΑΝ ΔΕΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ, ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΕΓΩ SEASON 2! Ηmm!!
Επισης, δειτε full moon wo sagashite..
Καταχωρήθηκε 19 Οκτώβριος 2008 - 10:59

Καταχωρήθηκε 19 Οκτώβριος 2008 - 19:07
Καταχωρήθηκε 19 Οκτώβριος 2008 - 19:17
και απο ongoing Kurozuka και Tytania^^
Καταχωρήθηκε 19 Οκτώβριος 2008 - 19:31

Καταχωρήθηκε 19 Οκτώβριος 2008 - 19:39
Ξεκινησα το Patlabor, παλιο mecha anime, αλλα η ιδεα ειναι πρωτοτυπη, δεν ειναι και ασχημο...
Από Patlabor προτείνω να δεις τις 3 ταινίες (που είναι και σε full hd από Thora) και όχι τόσο την σειρά. Εκτός από πιο ενδιαφέρουσες σαν ιστορία, είναι και πιο περιεκτικές και με καλύτερο budget/σχέδιο/animation φυσικά αφού είναι ταινίες. Επίσης οι ταινίες έχουν και τα άριστα osts από Kawai Kenji. ^^
Ontopic :
Romeo X Juliet 6/24
Αν και ξεκινούσε πολύ μέτρια και ξενέρωτα, όσο προχωράει φαίνεται να γίνεται όλο και καλύτερο.Έχει προδιαγραφές πάντως θα κρίνω καλύτερα αν το τελειώσω.
Δεν έχει τελικά καμία σχέση με το σαιξπηρικό οπότε μη νομίζετε πως θα δείτε προβλέψιμη ιστορία.
Detroit Metal City 6/12
Η καφρίλα σε όλο της το μεγαλείο πολύ διασκεδαστικό και χαβαλετζίδικο προτείνεται αβάδιστα μακάρι να βγαίναν πιο συχνά τέτοια πρωτότυπα anime με τόσο γελοίες καταστάσεις και ειρωνία.
School rumble Ni gakki (2nd term) 12/26
Μέτριο σε σχέση με πρώτο season δυστυχώς, βέβαια έχει και μερικές καλές στιγμές. Δε ξέρω κατά πόσο θα το τελειώσω με κούρασε κάπως.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Radagast: 20 Οκτώβριος 2008 - 02:50
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...
Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2008 - 02:33
Κατα τ'άλλα DMC ep9,το οποίο όπως και το 8 δεν μ'ενθουσίασε καθώς έχει χάσει κάτι από την αρχική μαγεία του.Τεσπά,kewl φαρσοκωμωδία is kewl.
Είδα και το τελευταίο koharubiyori σήμερα,πχιότητα στα ecchi.Δείτε το οπωσδήποτε πριν να βιαστείτε να ψηφίσετε Kanokon ή whatever στο best ecchi of the year!

Επίσης,άλλη μία επιστροφή στο shounen κάψιμο,το soul eater από το οποίο είδα τα ep 18-22 και μπορώ να πω οτι δεν ήταν διόλου άσχημο.Δυνατά επεισόδια,δυνατές μάχες και με λίγα λόγια ο λόγος για τον οποίο αγαπάμε shounen ακόμα Incarnate!