Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#1801 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 06 October 2008 - 04:39

azumanga daioh...το βλεπω σιγα σιγα για να μην τελειωσει...κλαιω απο τα γελια σχεδον σε καθε επισοδιο...πανεξυπνο χιουμορ και χαρακτηρες με τους οποιους κολλας...η chiyo ειναι ο ορισμος της kawaiiness και εννοειται πως ειναι το παιδι που ολοι σαυτο το φορουμ θα ηθελαν να κανουν μια μερα...at least i know i would...

xbJ3b2w.jpeg

#1802 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 06 October 2008 - 11:10

επεισης ριξε μια ματια στη σειρα Victorian Romance Emma για ρεαλιστικα δραματα εποχης. Μακαρι να ηταν μεταγλωττισμενη στα Αγγλικα (βρεττανικη προφορα).....

Τί είπες τώρα...:oo: Αγγλικό dub το Emma δεν;; Φτου...

Τελειώνω το Ergo Proxy. Δε το μετάνοιωσα που το ψήφισα στο poll. Ωραιότατο!

Posted Image

#1803 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 06 October 2008 - 12:02

Συνεχίζω την σειρά Full Metal Panic! με το Full Metal? Fumoffu και ήδη από το 1ο ep έχω λιώσει στα γέλια!!
Πραγματικά, το slapstick humour της original season x(over 9000) :hahaha:
Έτσι φαντάζομαι θα ήταν ο Solid Snake των παιχνιδιών Metal Gear στο Λύκειο... :P
Posted Image
Posted Image

#1804 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 06 October 2008 - 14:55

Bounen no Xamdou 11: επιτελους βγηκε το 11 ( εγω δεν ειχα παρει χαμπαρι ουτε το 10 .. )

Mononoke 9: ο μυθος συνεχιζει με σταθερη αυξηση στη ποιοτητα και το πορωση

Soul Eater 26: δε με συγκινησε το 26, 2-3 ωραιες στιγμες κατα τα αλλα απλο επισοδειο

Chi's Sweet Home 80: εχω μεινει πισω εδω και χανω .. fur ball & hide and seek arc's = imba

#1805 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 06 October 2008 - 15:53

oku-sama wa joshi kousei & Rec
το πρωτο ειναι σαν το Onegai Teacher, αντιστροφα, και χωρις τα σεναρια επιστημονικης φαντασιας. ρεαλιστικο, slice of life, πολυ pantsu πολυ oppai, πολυ harem,=πχοιοτητα!
το δευτερο, μικρο, ευελικτο, romance, κοκκινομαλλα πρωταγωνιστρια, χωρις πολλα λογια, γενικα, ενα αρκετα καλο ecchi.

αμα σας αρεσει το ειδος δειτε τα

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#1806 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 06 October 2008 - 22:19

λοιπον...τωρα βλεπω το Kimi Ga Nozomu Eien μεχρι στιγμης διχνει παρα πολυ καλο ειμαι στο επεισοδιο 7....

#1807 evaofadawn

evaofadawn

living in Seoul for the past 2 1/2 years....

• Members
  • 152 posts

Posted 07 October 2008 - 02:50

είπα να δω Paranoia Agent μετά το Deathnote.
είπα να μη δω κανένα εύπεπτο και πάθω φρίκη με τη διαφορά....
ως τώρα μου αρέσει, αλλά δεν είμαι σίγουρη που το πάει! φοβάμαι μην απογοητευτώ γιατί απαιτώ μια αληθοφανή κατάληξη. πάντως, αυτό που θέλει να πει, ως τώρα πιστεύω ότι το λέει, αρκετά γλαφυρά μάλιστα. για να δούμε....
Posted Image
thanks lily. you gave true meaning to my naruto shippuden.

http://www.anime-planet.com/users/evaofadawn

#1808 Sanosuke

Sanosuke

Anime Fan

• Members
  • 245 posts

Posted 07 October 2008 - 09:15

με πολυ πολυ χαρα μετα απο πολλα χρονια βλεπω Candy candy.(complete ιαπωνικα με eng sub)
τωρα ειμαι στο 41.Ποσα επεισοδια δεν ειχα δει τελικα....:wooi2::wooi2::wooi2::wooi2:
Επισης και dragonball z ειμαι στο 28:drink::drink::drink:
Posted Image

#1809 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 07 October 2008 - 11:25

ξεκινησα χτες βραδυ το GunGrave.
ειδα 8 επισοδεια.
πρωτον, ωρες ωρες, το σχεδιο ειναι γελοιο. τεραστια σωματα με μικρα κεφαλια. δευτερον η μουσικη δεν ξεχωριζει,
και (τριτον) το κυριοτερο, εγω που το βλεπω πιο πολυ μιλαω μεσα στο ανιμε απο τον Brandon Heat ( που εχει και εντελως Bishonen σχεδιο και ξενερωσα). αυτο δεν ειναι απαραιτητα κακο. αλλα τελικα τι θελει να μου πουλησει αυτο το ανιμε? splatter? δεν εχει. macho πρωταγωνιστη? προς το παρον δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο, και αμα δεν πεταξει καμια ατακα τυπου Dirty Harry, τι να το κανω? gunfights? μετρια πραγματα. σεναριο? αρκετα καλο, αλλα καλυτερα θα ταιριαζε σε ταινια, και οχι σειρα. φανταστικο στοιχειο? το εχει πολυ παρακατω απο οτι καταλαβα, και θα προτιμουσα να μην υπαρχει γτ δεν ειναι ρεαλιστικο. πρωταγωνιστρια? σιγα τα ωα.

το κακο ειναι οτι ξερω ακριβως τι θα γινει διοτι μου εχουν πει την ιστορια( μεχρι τελευταιας λεπτομερειας φιλοι), οποτε δεν μου προκαλει εντυπωση.

τελικα, καλυτερα να δειτε το Black Lagoon. αν μην τι αλλο, η Reby, ειναι πολυ πιο uber τυπας και πολυ πιο macho απο τον Brandon Heat. δειτε το Devil May Cry. Dante uber alles

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#1810 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 07 October 2008 - 13:38

Καλά βλασφημείς με αυτά που λες , αλλά σε συμπαθώ και δεν θα σε αφορίσω.Κάτσε δες το ρε , μια χαρά άνιμε είναι. Πάντως για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι ένα καλό spoiler μπορεί να καταστρέψει ένα καλό άνιμε .

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#1811 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 08 October 2008 - 14:04

Καλό είναι αλλά ιδιαίτερα βαρετό.

Με 12 επς θα ήταν πολύ πιο εύπεπτο.

HnH5aB0.jpg

#1812 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 08 October 2008 - 17:20

Λοιπον... εχω δωσω thumbs up για τις καινουριες σειρες

Akane-iro ni Somaru Saka
Casshern Sins (very promising with nice animation)
Hyako
Kannagi
Kyou no Go no Ni

Macademi Wasshoi
Rosario to Vampire Capu2
Tales of the Abyss
Shikabanehime Aka

Posted Image

#1813 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 09 October 2008 - 11:04

ξεκήνησα το nana ... αλλά μετά είδα ότι δεν έχω όλα τα επεισόδια.

#1814 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 09 October 2008 - 12:11

είπα να δω Paranoia Agent μετά το Deathnote.
είπα να μη δω κανένα εύπεπτο και πάθω φρίκη με τη διαφορά....
ως τώρα μου αρέσει, αλλά δεν είμαι σίγουρη που το πάει! φοβάμαι μην απογοητευτώ γιατί απαιτώ μια αληθοφανή κατάληξη. πάντως, αυτό που θέλει να πει, ως τώρα πιστεύω ότι το λέει, αρκετά γλαφυρά μάλιστα. για να δούμε....

Paranoia Agent και αληθοφανη καταληξη..... does not compute!!!

System failure.

Erasing data in 5...4...3...2...1

Please insert boot disk.

Δες το

ξεκήνησα το nana ... αλλά μετά είδα ότι δεν έχω όλα τα επεισόδια.

Ωχ εχω δει μεχρι το 37. Θα το δω απο υποχρεωση για να πω οτι το ειδα ολο. Aν και δε νομιζω να αλλαξει η αποψη μου.

Spoiler:

Posted Image

#1815 Vash Zoro

Vash Zoro

20th century Boy

• Members
  • 603 posts

Posted 09 October 2008 - 12:40

Seto no Hanayome είδα 6 επεισόδια και έχω αρχίσει να αναρωτιέμαι μήπως οι Ιάπωνες έχουν αρχίσει να χάνουν τη φαντασία τους και το χιούμορ τους... Λαλίστε μου κάποιος άμα βελτιώνεται παρακάτω γιατί δε μπορώ να το παλέψω :uhh: