Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Ελληνικό hip-hop

• Please log in to reply
276 replies to this topic

#181 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 posts
  • LocationKefalonia, Lixouri

Posted 20 October 2011 - 12:44

:(

Λοιπόν , νέο κομμάτι από 12ο ! :D

Το intro γαμ*ει πραγματικά...."κούκλα μου" xD

Youtube Video

Μεγάλε, σε πρόλαβε ο matassos

#182 ala1n

ala1n

Anime Freak

• Members
  • 330 posts

Posted 20 October 2011 - 15:46

Μεγάλε, σε πρόλαβε ο matassos

:oo: Δεν το 'δα...........
Οwned .... sry mat :zetsubou:
Posted Image

#183 Giorgosdbz

Giorgosdbz

Κάποιος

• Members
  • 307 posts

Posted 23 October 2011 - 03:20

:oo: Δεν το 'δα...........
Οwned .... sry mat :zetsubou:

Ωραίο το καινούργιο του 12ου.
Σκάει και το σολάκι της Πελίνας.
Επίσης το σόλο του ΤΝΤ (Ορθολογιστές) πρέπει να'ναι πολύ καλό, θα το αγοράσω:thatsit:
"Love the Life you Live, Live the Life you Love"

#184 moutzah3d1n

moutzah3d1n

call me the GODFATHER

• Members
  • 131 posts

Posted 24 October 2011 - 02:17

τι ειναι το ελληνικο hip hop? ολοι ειναι τσακωμενοι μεταξυ τους... ο foxmoor με τον xray τα χουν σπασει και σκοτωθει, ο foxmoor διαλυσε τους βαβυλωνα κλπ κλπ. δεν ξερω εχω ακουσει για παρα πολλους τσακωμους μεταξυ της "παλιας σκηνης". υποτιθεται πως μεσω των στιχων τους εκφραζονται καποια ατομα δεν γινεται να ειναι 100% αντιθετοι με αυτα που λενε. παλια νομιζα πως εχουν εναν τροπο ζωης και πως ειναι περηφανα ατομα αλλα κατεληξα στο οτι ειναι ολοι τους πουλημενοι. στο τελος τελος οι goin through δεν το παιζουν Underground παραδεχονται πως ειναι εμπορικοι.

#185 Giorgosdbz

Giorgosdbz

Κάποιος

• Members
  • 307 posts

Posted 26 October 2011 - 13:51

τι ειναι το ελληνικο hip hop? ολοι ειναι τσακωμενοι μεταξυ τους... ο foxmoor με τον xray τα χουν σπασει και σκοτωθει, ο foxmoor διαλυσε τους βαβυλωνα κλπ κλπ. δεν ξερω εχω ακουσει για παρα πολλους τσακωμους μεταξυ της "παλιας σκηνης". υποτιθεται πως μεσω των στιχων τους εκφραζονται καποια ατομα δεν γινεται να ειναι 100% αντιθετοι με αυτα που λενε. παλια νομιζα πως εχουν εναν τροπο ζωης και πως ειναι περηφανα ατομα αλλα κατεληξα στο οτι ειναι ολοι τους πουλημενοι. στο τελος τελος οι goin through δεν το παιζουν Underground παραδεχονται πως ειναι εμπορικοι.

Κοίτα, ας ξεχωρίσουμε λίγο τον B.D. με τους άλλους, Low Bap είναι αυτός πλέον, άστον να κράζει τον Νικήτα.
Ο Νικήτας επίσης βγάζει καινούργιο CD σαν Moriginal Champ System σε λίγες ημέρες.
Επίσης κοίτα, τα παλιά πλέον έχουν αλλάξει αλλά έχουν διαμορφώσει μερικά πράγματα, άλλωστε οι ''παλιοί'' πλέον δεν ακούγονται από το κοινό.
Σήμερα υπάρχουν πολλά αξιόλογα συγκροτήματα/Mc's όπως : Flowjob, Detro κλπ.

#186 ala1n

ala1n

Anime Freak

• Members
  • 330 posts

Posted 26 October 2011 - 22:48

Κοίτα κάποιοι συνεχίζουν περίπου όπως ξεκίνησαν στο ύφος, το στυλ κτλ. ( φυσικά αυτά τα στοιχεία θα δέχονται "κάποια" αλλαγή , όπως αλλάζουν και οι ίδιοι οι καλλιτέχνες ) και συνεχίζουν να κρατούν τη φάση ψηλά.
Απ'την άλλη υπάρχουν και αυτοί που ξεκίνησαν κράζοντας τους εξ'αρχής πουλημένους και στη συνέχεια γίνανε πιο σκατά απ'αυτούς που κράζανε ( Μήδε πότε ξεκινάει η εκπομπή στα MAD είπαμε? :redcard2: ) ......
Θα συνεχίζω να κράζω Goin through , αλλά τουλάχιστον θα παραδεχθώ ότι ξέρουν τι στον π**τσο είναι και δεν το αρνούνται....ενώ άλλοι προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.....Μόνο απ'τα dislikes στα κομμάτια που βγαίνουν πλέον στο Youtube και τα comments από κάτω , μπορεί ο καθένας να καταλάβει ότι το κοινό δεν μασάει ταραμά !:hero:
Posted Image

#187 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 26 October 2011 - 23:55

το γεγονος οτι ενω εχουμε ποσταρει τοσες κομματαρες απο τοσα διαφορετικα συγκροτηματα και καλλιτεχνες που εχουν εμφανιστει ΚΥΡΙΩΣ την τελευταια 10ετια (για να μη πω 5ετια), εσεις συνεχιζετε να συζητατε περι going through, "τσακωμους" και μικρο νικολα, δειχνει την αποψη του μεσου ελληνα για την ελληνικη χιπ χοπ

δεν κατηγορω, και γω ετσι ημουν πριν αρχισω να πηγαινω σε live . απλα ειναι κριμα ρε γαμωτο ενω εχουμε γραψει τοσες σελιδες και εχουμε ποσταρει τοσα διαφορετικα απο οτι καλυτερο υπαρχει στην ελληνικη σκηνη (ειδικα στις πρωτες σελιδες) η συζητηση να ανακυκλωνετε σε τετοιες μλκιες

anyway οριστε κανα δυο κομματακια

ενα μερος φωτεινο - αγνωστος χειμωνας
Spoiler:

Καιρός Της Σιωπής (ft. Just-Dave) - Άγνωστος Χειμώνας
Spoiler:

Ladose - Κάποιοι φίλοι μας τις νύχτες
Spoiler:

Edited by matassos, 27 October 2011 - 00:02.

#188 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 posts

Posted 27 October 2011 - 00:16

Γιατί έχουν όλοι τέτοιο κόλλημα με το ποιοι είναι πουλημένοι και ποιοι είναι εμπορικοί δε μπορώ να το καταλάβω. Πείτε ότι δε σας αρέσει η μουσική τους ή οι στίχοι της, όχι ότι δε σας αρέσουν γιατί παίζονται στο MAD. Και αν δε σας αρέσουν μην ασχολείστε μαζί τους.

Και από δω και πέρα απαγορεύονται τα ποστς χωρίς τραγουδάκι:hehehe:
Youtube Video

Posted Image

#189 Yurishizu

Yurishizu

Anime Newbie

• Members
  • 36 posts

Posted 27 October 2011 - 00:23

Καινούργιο Βήτα Πεις, Επίλεκτοι όποιος θέλει το κατεβάζει από εδώ http://www.bitapeis.gr/1415.zip

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=M-QA3i3or6Q[/YOUTUBE]

#190 Giorgosdbz

Giorgosdbz

Κάποιος

• Members
  • 307 posts

Posted 28 October 2011 - 14:07

Σωστό καλύτερα να μην συζητάμε για τσακωμούς.
Πάρε μερικά κομμάτια, όμορφα.
MC Yinka πολύ αξιόλογη δουλειά το τελευταίο CD του
Youtube Video

Κάτι old time classic από Άλφα Γάμα
Youtube Video

Και Ταφ Λάθος, από τους καλύτερους
Youtube Video

#191 ala1n

ala1n

Anime Freak

• Members
  • 330 posts

Posted 28 October 2011 - 21:05

το γεγονος οτι ενω εχουμε ποσταρει τοσες κομματαρες απο τοσα διαφορετικα συγκροτηματα και καλλιτεχνες που εχουν εμφανιστει ΚΥΡΙΩΣ την τελευταια 10ετια (για να μη πω 5ετια), εσεις συνεχιζετε να συζητατε περι going through, "τσακωμους" και μικρο νικολα, δειχνει την αποψη του μεσου ελληνα για την ελληνικη χιπ χοπ

δεν κατηγορω, και γω ετσι ημουν πριν αρχισω να πηγαινω σε live . απλα ειναι κριμα ρε γαμωτο ενω εχουμε γραψει τοσες σελιδες και εχουμε ποσταρει τοσα διαφορετικα απο οτι καλυτερο υπαρχει στην ελληνικη σκηνη (ειδικα στις πρωτες σελιδες) η συζητηση να ανακυκλωνετε σε τετοιες μλκιες

Πραγματικά δεν κατάλαβα το συλλογισμό....:hmmm:
Posted Image

#192 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts

Posted 28 October 2011 - 21:36

Πραγματικά δεν κατάλαβα το συλλογισμό....:hmmm:

τα live που με τραβουσε ο ξαδερφος για να του κανω παρεα με καναν να κατσω να ακουσω κατι παραπανω απο το ειδος. Οσο και να με πριζαν τη σνομπαρα και δεν εμπαινα στον κοπο να ακουσω. Γουσταρα εκει (ακομη και αν πηγαινα χωρις να εχω ακουσει τπτ) οπωτε σιγα σιγα αρχισα να ψαχνω

τελος παντον αυτο που θελω να πω ειναι οτι η hip hop δεν ειναι μονο οι "πουλημενοι" εμπορικοι καλιτεχνες(going through, μιδενιστης ή δεν ξερω και γω ποιος) , η διαμαχη μεταξυ τους, οι βαβυλωνια-active member (που θεωρητικα δεν ανηκουν στο ειδος xD) και οι ffc (που εχω ακουσει 1000αδες φορες την ατακα "τραγουδια σαν τον ffc δεν θα ξαναβγουν" απο ατομα που ξερουν μονο το παραμυθι και προσπαθουν να δικαιωλογησουν τη βαρεμαρα τους να ασχοληθουν) α και οι ηλιθιοι "hardcore" οπαδοι που κραζουν τους παντες και τα παντα

το καθε πραγμα εχει μια θετικη εικονα και μια αρνητικη εικονα, ο καθενας επιλεγει πως θα το δει και αν θα ασχοληθει, το θεμα ειναι οτι στο εξω κοινο περναει η αρνητικη εικονα μονο (οπως συμβαινει σε ολα τα θεματα) και δεν εχει την ευκαιρια να δει τη θετικη
(ε και τελος παντον δεν εχει νοημα να συζηταμε την αρνητικη εδω μεσα :P)

anyway ακολουθοντας το

Και από δω και πέρα απαγορεύονται τα ποστς χωρίς τραγουδάκι:hehehe:

βαζω 2 που δεν θυμαμαι αν εχω ποσταρει αλλα ΤΑ ΣΠΑΝΕ

δπθ - οταν πεταμε
Spoiler:

flowjob το ποιο ωραιο μας τραγουδι
Spoiler:

#193 plotolp

plotolp

Anime Freak

• Members
  • 364 posts
  • LocationAthens

Posted 03 November 2011 - 09:59

Νέο τραγούδι συνεργασία Fort Bravo - Τ. Λάθος - Boem απο τον προσεχή δίσκο the Bar & Grill project!
Youtube Video

Επίσης ένα παλιό κομμάτι απο Διαρρήκτες το οποιο το πέτυχα κατά τύχη εχθές. Δεν κυκλοφόρησε μαζί με τον Πλανήτη Δέλτα και είναι πολύ ωραίο.
Youtube Video

#194 moutzah3d1n

moutzah3d1n

call me the GODFATHER

• Members
  • 131 posts

Posted 03 November 2011 - 14:37

Φίλε μου δεν διαφωνώ πολύ ωραία κομμάτια αλλά αυτές οι ******** όπως εσύ τις λες είναι ο λόγος που πολλοί σταμάτησαν να ακούνε αυτό το είδος μουσικής (συμπεριλαμβανομένου και εμένα του μέσου Έλληνα).

το καθε πραγμα εχει μια θετικη εικονα και μια αρνητικη εικονα, ο καθενας επιλεγει πως θα το δει και αν θα ασχοληθει, το θεμα ειναι οτι στο εξω κοινο περναει η αρνητικη εικονα μονο

η θετική εικόνα που εγώ κρατάω είναι μερικά τραγούδια που θεωρώ πως ποτέ δεν θα ξαναβγούν και με εκφράζουν πάρα πολύ
η αρνητική είναι οι συμπεριφορές των ανθρώπων που γράψαν και είπαν και λένε ακόμα αυτά τα τραγούδια γιατί εγώ ο "μέσος Έλληνας" περίμενα ο τρόπος ζωής τους να συμβαδίζει με αυτούς τους στίχους-ρίμες (μάλλον είμαι πολύ ρομαντικός)

#195 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts

Posted 03 November 2011 - 19:30

Φίλε μου δεν διαφωνώ πολύ ωραία κομμάτια αλλά αυτές οι ******** όπως εσύ τις λες είναι ο λόγος που πολλοί σταμάτησαν να ακούνε αυτό το είδος μουσικής (συμπεριλαμβανομένου και εμένα του μέσου Έλληνα).

η θετική εικόνα που εγώ κρατάω είναι μερικά τραγούδια που θεωρώ πως ποτέ δεν θα ξαναβγούν και με εκφράζουν πάρα πολύ
η αρνητική είναι οι συμπεριφορές των ανθρώπων που γράψαν και είπαν και λένε ακόμα αυτά τα τραγούδια γιατί εγώ ο "μέσος Έλληνας" περίμενα ο τρόπος ζωής τους να συμβαδίζει με αυτούς τους στίχους-ρίμες (μάλλον είμαι πολύ ρομαντικός)

μα υπαρχουν αλλοι τοσοι που ακολουθουν αυτα που λενε τοσα χρονια, ατομα που στερουνται οχι μονο το χρονο τους αλλα και τα λεφτα τους για αυτο που τραγουδανε. υπαρχουν και αλλοι που "χτιζουν" σιγα σιγα γυρω τους αλλα εξακολουθουν να κρατανε αυτα που λενε (χαρακτηριστικο παραδειγμα το iamhiphop που τα τελευταια χρονια στηνετε) παρολο που προσπαθουν να εχουν επιτελους καποιο κερδος μενουν σταθεροι
(και ειναι και λογικο να προσπαθεις να βγαλεις χρημα απο αυτο που περνας ολο το χρονο σου)

μα αν δεν εχεις ακουσει τα τελευταια χρονια τιποτα απο αλλους που εμφανιζονται πως μπορεις να θεωρεις οτι δεν θα ξαναβγουν? :) η θετικη εικονα που αναφερω δε σε φτανει και εσυ δεν ψαχνεις να τη βρεις (και ειναι πολυ λογικο)
προσωπικα θεωρω οτι πολα καινουργια ειναι αντιστοιχα και καλυτερα παλιων, ο μυθος οτι τραγουδια σαν των ffc δεν θα ξαναβγουν για μενα δεν ισχυει (προσωπικη αποψη) :)

ασχετο: ενας δισκος που περιμενω να βγει
Spoiler:

κρυνοντας απο προηγουμενες δουλιες του solmeister (
Spoiler:
Spoiler:
και περνοντας μια γευση απο το αποπανω βιντεακι πιστευω θα δουμε κατι καλο!