Λοιπόν , νέο κομμάτι από 12ο !
Το intro γαμ*ει πραγματικά...."κούκλα μου" xD
Youtube Video
Μεγάλε, σε πρόλαβε ο matassos
Posted 20 October 2011 - 12:44
Λοιπόν , νέο κομμάτι από 12ο !
Το intro γαμ*ει πραγματικά...."κούκλα μου" xD
Youtube Video
Posted 20 October 2011 - 15:46
Μεγάλε, σε πρόλαβε ο matassos
Posted 23 October 2011 - 03:20
Δεν το 'δα...........
Οwned .... sry mat
Posted 24 October 2011 - 02:17
Posted 26 October 2011 - 13:51
τι ειναι το ελληνικο hip hop? ολοι ειναι τσακωμενοι μεταξυ τους... ο foxmoor με τον xray τα χουν σπασει και σκοτωθει, ο foxmoor διαλυσε τους βαβυλωνα κλπ κλπ. δεν ξερω εχω ακουσει για παρα πολλους τσακωμους μεταξυ της "παλιας σκηνης". υποτιθεται πως μεσω των στιχων τους εκφραζονται καποια ατομα δεν γινεται να ειναι 100% αντιθετοι με αυτα που λενε. παλια νομιζα πως εχουν εναν τροπο ζωης και πως ειναι περηφανα ατομα αλλα κατεληξα στο οτι ειναι ολοι τους πουλημενοι. στο τελος τελος οι goin through δεν το παιζουν Underground παραδεχονται πως ειναι εμπορικοι.
Posted 26 October 2011 - 22:48
τι ειναι το ελληνικο hip hop? ολοι ειναι τσακωμενοι μεταξυ τους... ο foxmoor με τον xray τα χουν σπασει και σκοτωθει, ο foxmoor διαλυσε τους βαβυλωνα κλπ κλπ. δεν ξερω εχω ακουσει για παρα πολλους τσακωμους μεταξυ της "παλιας σκηνης". υποτιθεται πως μεσω των στιχων τους εκφραζονται καποια ατομα δεν γινεται να ειναι 100% αντιθετοι με αυτα που λενε. παλια νομιζα πως εχουν εναν τροπο ζωης και πως ειναι περηφανα ατομα αλλα κατεληξα στο οτι ειναι ολοι τους πουλημενοι. στο τελος τελος οι goin through δεν το παιζουν Underground παραδεχονται πως ειναι εμπορικοι.
Posted 26 October 2011 - 23:55
Edited by matassos, 27 October 2011 - 00:02.
Posted 27 October 2011 - 00:16
Posted 27 October 2011 - 00:23
Posted 28 October 2011 - 14:07
Posted 28 October 2011 - 21:05
το γεγονος οτι ενω εχουμε ποσταρει τοσες κομματαρες απο τοσα διαφορετικα συγκροτηματα και καλλιτεχνες που εχουν εμφανιστει ΚΥΡΙΩΣ την τελευταια 10ετια (για να μη πω 5ετια), εσεις συνεχιζετε να συζητατε περι going through, "τσακωμους" και μικρο νικολα, δειχνει την αποψη του μεσου ελληνα για την ελληνικη χιπ χοπ
δεν κατηγορω, και γω ετσι ημουν πριν αρχισω να πηγαινω σε live . απλα ειναι κριμα ρε γαμωτο ενω εχουμε γραψει τοσες σελιδες και εχουμε ποσταρει τοσα διαφορετικα απο οτι καλυτερο υπαρχει στην ελληνικη σκηνη (ειδικα στις πρωτες σελιδες) η συζητηση να ανακυκλωνετε σε τετοιες μλκιες
Posted 28 October 2011 - 21:36
τα live που με τραβουσε ο ξαδερφος για να του κανω παρεα με καναν να κατσω να ακουσω κατι παραπανω απο το ειδος. Οσο και να με πριζαν τη σνομπαρα και δεν εμπαινα στον κοπο να ακουσω. Γουσταρα εκει (ακομη και αν πηγαινα χωρις να εχω ακουσει τπτ) οπωτε σιγα σιγα αρχισα να ψαχνωΠραγματικά δεν κατάλαβα το συλλογισμό....
βαζω 2 που δεν θυμαμαι αν εχω ποσταρει αλλα ΤΑ ΣΠΑΝΕΚαι από δω και πέρα απαγορεύονται τα ποστς χωρίς τραγουδάκι
Posted 03 November 2011 - 09:59
Posted 03 November 2011 - 14:37
το γεγονος οτι ενω εχουμε ποσταρει τοσες κομματαρες απο τοσα διαφορετικα συγκροτηματα και καλλιτεχνες που εχουν εμφανιστει ΚΥΡΙΩΣ την τελευταια 10ετια (για να μη πω 5ετια), εσεις συνεχιζετε να συζητατε περι going through, "τσακωμους" και μικρο νικολα, δειχνει την αποψη του μεσου ελληνα για την ελληνικη χιπ χοπ
δεν κατηγορω, και γω ετσι ημουν πριν αρχισω να πηγαινω σε live . απλα ειναι κριμα ρε γαμωτο ενω εχουμε γραψει τοσες σελιδες και εχουμε ποσταρει τοσα διαφορετικα απο οτι καλυτερο υπαρχει στην ελληνικη σκηνη (ειδικα στις πρωτες σελιδες) η συζητηση να ανακυκλωνετε σε τετοιες μλκιες
το καθε πραγμα εχει μια θετικη εικονα και μια αρνητικη εικονα, ο καθενας επιλεγει πως θα το δει και αν θα ασχοληθει, το θεμα ειναι οτι στο εξω κοινο περναει η αρνητικη εικονα μονο
Posted 03 November 2011 - 19:30
μα υπαρχουν αλλοι τοσοι που ακολουθουν αυτα που λενε τοσα χρονια, ατομα που στερουνται οχι μονο το χρονο τους αλλα και τα λεφτα τους για αυτο που τραγουδανε. υπαρχουν και αλλοι που "χτιζουν" σιγα σιγα γυρω τους αλλα εξακολουθουν να κρατανε αυτα που λενε (χαρακτηριστικο παραδειγμα το iamhiphop που τα τελευταια χρονια στηνετε) παρολο που προσπαθουν να εχουν επιτελους καποιο κερδος μενουν σταθεροιΦίλε μου δεν διαφωνώ πολύ ωραία κομμάτια αλλά αυτές οι ******** όπως εσύ τις λες είναι ο λόγος που πολλοί σταμάτησαν να ακούνε αυτό το είδος μουσικής (συμπεριλαμβανομένου και εμένα του μέσου Έλληνα).
η θετική εικόνα που εγώ κρατάω είναι μερικά τραγούδια που θεωρώ πως ποτέ δεν θα ξαναβγούν και με εκφράζουν πάρα πολύ
η αρνητική είναι οι συμπεριφορές των ανθρώπων που γράψαν και είπαν και λένε ακόμα αυτά τα τραγούδια γιατί εγώ ο "μέσος Έλληνας" περίμενα ο τρόπος ζωής τους να συμβαδίζει με αυτούς τους στίχους-ρίμες (μάλλον είμαι πολύ ρομαντικός)