Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Ελληνικό hip-hop

• Please log in to reply
276 replies to this topic

#196 Giorgosdbz

Giorgosdbz

Κάποιος

• Members
  • 307 posts

Posted 05 November 2011 - 14:08

Νέο σόλο από τον Μάνι των Bong Da City, πολύ αξιόλογη δουλειά, τρομερές μουσικές παραγωγές.
Youtube Video

Youtube Video

Youtube Video

"Love the Life you Live, Live the Life you Love"

#197 ala1n

ala1n

Anime Freak

• Members
  • 330 posts

Posted 06 November 2011 - 19:05

Το πρώτο κλιπ από το "ATHENS FINEST" MIXTAPE του Taki :blingeye2:
Αμφιλεγόμενο κομμάτι , πρώτη φορά βλέπω τόσα πολλά dislikes σε κομμάτι του Taki tsan....αν και είναι και πάλι λιγότερα από τα likes ;)
(Ίσως να φταίει το "μήνυμα" μέσα στο κλιπ...1:57)

Youtube Video

Posted Image

#198 plotolp

plotolp

Anime Freak

• Members
  • 364 posts
  • LocationAthens

Posted 07 November 2011 - 10:12

Νέο κομμάτι από δωδέκατο πίθηκα :)
Youtube Video

#199 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 posts
  • LocationKefalonia, Lixouri

Posted 07 November 2011 - 19:44

Άκουσα τυχαία αυτό το κομμάτι και οφείλω να πω πως με άρεσε αρκετά
Youtube Video

Posted Image

#200 plotolp

plotolp

Anime Freak

• Members
  • 364 posts
  • LocationAthens

Posted 07 November 2011 - 22:44

^Πολύ καλό κομμάτι του 12ου και θα το είχα στα αγαπημένα μου άμα δεν είχε το τελευταίο κανόνα. Το βρίσκω πολύ ρατσιστικό αυτό που λέει.
Οκ καταλαβαίνω ότι μπορεί να είχε κάποια άσχημη εμπειρία με κάποια γυναίκα και να θέλει να το εκφράσει αλλά δεν γίνετε να βάζεις κανόνα ζωής μαζί με το "μείνε μακριά από τα ναρκωτικά" το "ποτέ μην εμπιστεύεσαι γυναίκα". Τουλάχιστον αυτή είναι η γνώμη μου.

#201 ala1n

ala1n

Anime Freak

• Members
  • 330 posts

Posted 08 November 2011 - 12:33

^Πολύ καλό κομμάτι του 12ου και θα το είχα στα αγαπημένα μου άμα δεν είχε το τελευταίο κανόνα. Το βρίσκω πολύ ρατσιστικό αυτό που λέει.
Οκ καταλαβαίνω ότι μπορεί να είχε κάποια άσχημη εμπειρία με κάποια γυναίκα και να θέλει να το εκφράσει αλλά δεν γίνετε να βάζεις κανόνα ζωής μαζί με το "μείνε μακριά από τα ναρκωτικά" το "ποτέ μην εμπιστεύεσαι γυναίκα". Τουλάχιστον αυτή είναι η γνώμη μου.

^Γυναίκες.....:P
Seriously , γαμ* τα τραγουδάκια οι "Κανόνες" , αλλά μου την σπάει όταν βλέπω από άνδρες και! γυναίκες να το ποστάρουν π.χ. fb ( τουλ. στο παρελθόν , τώρα έχουμε απενεργοποιήσει fb για διάβασμα :D ) και να γράφουν τον τελευταίο κανόνα....με χαλάει , dunno :(
Posted Image

#202 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 posts
  • LocationKefalonia, Lixouri

Posted 08 November 2011 - 12:48

Ναι, η αλήθεια είναι ότι και εμένα με χαλάει ο τελευταίος κανόνας γιατί όπως είπες εκφράζει ρατσισμό και γενικεύει λέγοντας γυναίκα γενικά και όχι κάτι συγκεκριμένο. Λογικά είναι αυτό που λες, ότι είχε άσχημη εμπειρία με γυναίκα και αυτός είναι ο λόγος που το έγραψε.

#203 ala1n

ala1n

Anime Freak

• Members
  • 330 posts

Posted 12 November 2011 - 11:18

Κυκλοφόρησε το δεύτερο video clip, γυρισμένο στην Γερμανία, από το επερχόμενο mixtape του Τάκη Τσαν "Athens Finest"

Youtube Video

PS:Πάντως ό,τι και να λέμε , δεν συγκρίνεται με το παλιό "Μέσα στη νύχτα" από το Παιδί Θαύμα!
Youtube Video

Posted Image

#204 Giorgosdbz

Giorgosdbz

Κάποιος

• Members
  • 307 posts

Posted 14 November 2011 - 20:20

Κυκλοφόρησε το δεύτερο video clip, γυρισμένο στην Γερμανία, από το επερχόμενο mixtape του Τάκη Τσαν "Athens Finest"

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=xB9Z2Coejlk&feature=player_embedded[/YOUTUBE]

PS:Πάντως ό,τι και να λέμε , δεν συγκρίνεται με το παλιό "Μέσα στη νύχτα" από το Παιδί Θαύμα!
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=0_PeALzpLU0[/YOUTUBE]

Το παιδί θαύμα στο δεύτερο..:)

#205 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 posts

Posted 14 November 2011 - 20:59

ignore me

Edited by WillOfTheD, 31 March 2014 - 09:56.

#206 plotolp

plotolp

Anime Freak

• Members
  • 364 posts
  • LocationAthens

Posted 16 November 2011 - 10:38

Νέο τραγούδι συνεργασία Εισβολέας - Λόγος Απειλή - Ραψωδός Φιλόλογος!! Πολύ καλό! :riiight:
Youtube Video

#207 Yurishizu

Yurishizu

Anime Newbie

• Members
  • 36 posts

Posted 23 November 2011 - 13:59

Κυκλοφόρησε και το Athens Finest, πηγαίντε στο www.takitsan.com ή κάντε κλίκ πάνω στο εξώφυλλο :

Posted Image

#208 Giorgosdbz

Giorgosdbz

Κάποιος

• Members
  • 307 posts

Posted 23 November 2011 - 14:52

Κυκλοφόρησε και το Athens Finest, πηγαίντε στο www.takitsan.com ή κάντε κλίκ πάνω στο εξώφυλλο :

Posted Image

μετριότατο, χαλάει το όνομα του ο Τάκης με κάτι τέτοια

#209 ala1n

ala1n

Anime Freak

• Members
  • 330 posts

Posted 23 November 2011 - 14:52

Πέρα απ'τα 2 κομμάτια που ήταν ήδη γνωστά , αυτό που μ'άρεσε ήταν το "Πώς το χάρηκα" με το Νέγρο του Μοριά :)
Posted Image

#210 Yurishizu

Yurishizu

Anime Newbie

• Members
  • 36 posts

Posted 23 November 2011 - 16:06

μετριότατο, χαλάει το όνομα του ο Τάκης με κάτι τέτοια

Σοβαρολογείς ? Εμένα μου άρεσε περισσότερο από το Ρήμα για Χρήμα 2, λόγο των παραγωγών που είναι σε πολύ ποιοτικό επίπεδο αγγίζωντας τα ξένα! Μα και οι στίχοι του Τσάν είναι κάπως καλύτεροι, άκου "Τα Πραγματα Δεν Θα Αλλάξουν Ποτέ". Και γενικά το όλο στυλάκι του είναι βελτιωμένο! Μακάρι να βγάζε και περισσότερα κομμάτια έτσι. Και να υπόγραφε και με Family The Label, ακόμα θυμάμαι τη συνεργασία τους.