Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ελληνικό hip-hop
Posted 05 November 2011 - 14:08
Posted 06 November 2011 - 19:05

Αμφιλεγόμενο κομμάτι , πρώτη φορά βλέπω τόσα πολλά dislikes σε κομμάτι του Taki tsan....αν και είναι και πάλι λιγότερα από τα likes

(Ίσως να φταίει το "μήνυμα" μέσα στο κλιπ...1:57)

Posted 07 November 2011 - 10:12

Posted 07 November 2011 - 19:44

Posted 07 November 2011 - 22:44
Οκ καταλαβαίνω ότι μπορεί να είχε κάποια άσχημη εμπειρία με κάποια γυναίκα και να θέλει να το εκφράσει αλλά δεν γίνετε να βάζεις κανόνα ζωής μαζί με το "μείνε μακριά από τα ναρκωτικά" το "ποτέ μην εμπιστεύεσαι γυναίκα". Τουλάχιστον αυτή είναι η γνώμη μου.
Posted 08 November 2011 - 12:33
^Πολύ καλό κομμάτι του 12ου και θα το είχα στα αγαπημένα μου άμα δεν είχε το τελευταίο κανόνα. Το βρίσκω πολύ ρατσιστικό αυτό που λέει.
Οκ καταλαβαίνω ότι μπορεί να είχε κάποια άσχημη εμπειρία με κάποια γυναίκα και να θέλει να το εκφράσει αλλά δεν γίνετε να βάζεις κανόνα ζωής μαζί με το "μείνε μακριά από τα ναρκωτικά" το "ποτέ μην εμπιστεύεσαι γυναίκα". Τουλάχιστον αυτή είναι η γνώμη μου.
^Γυναίκες.....

Seriously , γαμ* τα τραγουδάκια οι "Κανόνες" , αλλά μου την σπάει όταν βλέπω από άνδρες και! γυναίκες να το ποστάρουν π.χ. fb ( τουλ. στο παρελθόν , τώρα έχουμε απενεργοποιήσει fb για διάβασμα

Posted 08 November 2011 - 12:48
^Πολύ καλό κομμάτι του 12ου και θα το είχα στα αγαπημένα μου άμα δεν είχε το τελευταίο κανόνα. Το βρίσκω πολύ ρατσιστικό αυτό που λέει.
Ναι, η αλήθεια είναι ότι και εμένα με χαλάει ο τελευταίος κανόνας γιατί όπως είπες εκφράζει ρατσισμό και γενικεύει λέγοντας γυναίκα γενικά και όχι κάτι συγκεκριμένο. Λογικά είναι αυτό που λες, ότι είχε άσχημη εμπειρία με γυναίκα και αυτός είναι ο λόγος που το έγραψε.
Posted 12 November 2011 - 11:18
PS:Πάντως ό,τι και να λέμε , δεν συγκρίνεται με το παλιό "Μέσα στη νύχτα" από το Παιδί Θαύμα!

Posted 14 November 2011 - 20:20
Κυκλοφόρησε το δεύτερο video clip, γυρισμένο στην Γερμανία, από το επερχόμενο mixtape του Τάκη Τσαν "Athens Finest"
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=xB9Z2Coejlk&feature=player_embedded[/YOUTUBE]
PS:Πάντως ό,τι και να λέμε , δεν συγκρίνεται με το παλιό "Μέσα στη νύχτα" από το Παιδί Θαύμα!
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=0_PeALzpLU0[/YOUTUBE]
Το παιδί θαύμα στο δεύτερο..

Posted 14 November 2011 - 20:59
ignore me
Edited by WillOfTheD, 31 March 2014 - 09:56.
Posted 16 November 2011 - 10:38

Posted 23 November 2011 - 13:59
Κυκλοφόρησε και το Athens Finest, πηγαίντε στο www.takitsan.com ή κάντε κλίκ πάνω στο εξώφυλλο :Κυκλοφόρησε το δεύτερο video clip, γυρισμένο στην Γερμανία, από το επερχόμενο mixtape του Τάκη Τσαν "Athens Finest"

Posted 23 November 2011 - 14:52
Κυκλοφόρησε και το Athens Finest, πηγαίντε στο www.takitsan.com ή κάντε κλίκ πάνω στο εξώφυλλο :
μετριότατο, χαλάει το όνομα του ο Τάκης με κάτι τέτοια
Posted 23 November 2011 - 14:52

Posted 23 November 2011 - 16:06
μετριότατο, χαλάει το όνομα του ο Τάκης με κάτι τέτοια
Σοβαρολογείς ? Εμένα μου άρεσε περισσότερο από το Ρήμα για Χρήμα 2, λόγο των παραγωγών που είναι σε πολύ ποιοτικό επίπεδο αγγίζωντας τα ξένα! Μα και οι στίχοι του Τσάν είναι κάπως καλύτεροι, άκου "Τα Πραγματα Δεν Θα Αλλάξουν Ποτέ". Και γενικά το όλο στυλάκι του είναι βελτιωμένο! Μακάρι να βγάζε και περισσότερα κομμάτια έτσι. Και να υπόγραφε και με Family The Label, ακόμα θυμάμαι τη συνεργασία τους.