Αll in all αν κάτι πρέπει να αναγνωρίσω στο vampire diaries ακόμη και πέρα από τα όρια που θέτει το genre του είναι ότι έχει μια άλφα συνέπεια στα γεγονότα του. Δεν γίνεται κάτι τώρα και το ξεχνάμε μετά από δύο επεισόδια σαν να μην έγινε ποτέ. Δεν εξαφανίζονται πρόσωπα αλλά αντίθετα το κάθε πράγμα έχει την επίδρασή του και μία συνεχόμενη επιρροή πάνω στους χαρακτήρες. Θα το ξαναδώ το επεισόδιο και δεν ξέρω πώς θα την βγάλω μέχρι την τέταρτη.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

The Vampire Diaries
Posted 11 May 2012 - 15:38
Αll in all αν κάτι πρέπει να αναγνωρίσω στο vampire diaries ακόμη και πέρα από τα όρια που θέτει το genre του είναι ότι έχει μια άλφα συνέπεια στα γεγονότα του. Δεν γίνεται κάτι τώρα και το ξεχνάμε μετά από δύο επεισόδια σαν να μην έγινε ποτέ. Δεν εξαφανίζονται πρόσωπα αλλά αντίθετα το κάθε πράγμα έχει την επίδρασή του και μία συνεχόμενη επιρροή πάνω στους χαρακτήρες. Θα το ξαναδώ το επεισόδιο και δεν ξέρω πώς θα την βγάλω μέχρι την τέταρτη.
Posted 11 May 2012 - 16:05
@Iristella
Από τα καλύτερα (ίσως το καλύτερο) επεισόδιο μιας σαιζόν με αρκετά πάνω και κάτω. Τώρα που έχει αποφασιστεί και επίσημα τέταρτη σαιζόν ελπίζω η κοιλίτσα της τρίτης (όχι συνολική αλλά μερική) να είναι απλά η κατάρα που μαστίζει τις περισσότερες σειρές που πολλές φορές εναλάσσουν μέτριες με άψογες σαιζόν.
Posted 11 May 2012 - 20:03
ωραία συνεντευξη (q&α) με την
Exec producer Julie Plec με μερικά hints για την επόμενη σεζόν
http://insidetv.ew.com/2012/05/11/vampire-diaries-season-finale-elena/
Posted 29 July 2012 - 13:09
Άλλη μία season που θα κυνηγάνε τον Klaus. Βασικά μισή γιατί στο πρώτο μισό
Μακάρι η σειρά να τελειώσει στην 4η και να μην το κουράζουν πολύ το θέμα. Ok, δε λέω, στο σενάριο γίνεται αρκετά καλή δουλειά αλλά έλεος με τον Klaus (ο οποίος υποτίθεται οτι είναι το μεγαλύτερο κακό).
Posted 06 September 2012 - 22:41
Ω Θεέ μου...
Posted 15 September 2012 - 11:32
Το The Vampire Diaries ξεκινάει στο star απο τις 21/9 στις 22:00 και θα προβάλλονται 2 επεισόδια.
http://www.star.gr/tv/seires/1726/THE_VAMPIRE_DIARIES_
Η 17χρονη Έλενα προσπαθεί να συνέλθει από τον τραγικό χαμό των γονιών της. Η επιστροφή στο σχολείο και την καθημερινότητα είναι ιδιαίτερα δύσκολη καθώς έχει στη φροντίδα της και τον Τζέρεμι, τον 15χρονο προβληματικό αδελφό της.
Η γνωριμία της με ένα νέο παιδί στο σχολείο, τον Στεφάν, αλλάζει τη διάθεσή της και αισθάνεται μετά από πολύ καιρό πως υπάρχει κάποιος, που μπορεί πραγματικά να καταλάβει τι αισθάνεται και τι περνάει. Η Έλενα πιστεύει πως έχει αφήσει πια πίσω τους εφιάλτες. Δεν μπορεί να φανταστεί πως ο εφιάλτης...της κρατάει το χέρι!
Ο Στεφάν είναι βρικόλακας αλλά προσπαθεί να ζήσει ανάμεσα στους άλλους ανθρώπους ειρηνικά και να καταπολεμήσει την επιθυμία του να γευθεί το αίμα της Έλενας.
Αντίθετα ο αδελφός του Ντέιμον είναι αιμοδιψής, αδίστακτος. Η προσωποποίηση της βιαιότητας. Η σχέση της Έλενα και του Στεφάν δυναμώνει μέρα με τη μέρα. Το ίδιο και η επιθυμία του Ντέιμον να καταστρέψει την πόλη και να κάνει δική του την Έλενα.
Δυο αδέλφια, δυο βρικόλακες σε μια μάχη δίχως έλεος...
- Η σειρά βασίζεται στην ομώνυμη σειρά βιβλίων, που έχουν γίνει best seller.
- Δημιουργοί οι Λέσλι Μόργκενστεϊν και Μπομπ Λέβι, που υπογράφουν και το επιτυχημένο «Gossip Girl».
- Η σειρά βραβεύτηκε το 2010 από τα People’s Choice Awards ως «νέα αγαπημένη τηλεοπτική δραματική σειρά» ενώ από το 2010 η σειρά και οι πρωταγωνιστές της, έχει λάβει 14 βραβεία στα “Teen Choice Awards”.
- Έχουν γυριστεί ήδη 4 κύκλοι επεισοδίων (<--Το star είναι πολύ μπροστά)
Also, η περιγραφή στο trailer ήταν για γέλια.
Posted 15 September 2012 - 11:39
Posted 15 September 2012 - 14:31
Όσον αφορά το preview της νέας σαιζόν, τό είπα και στις αγγλόφωνες σειρές, ας το πω και εδώ. Not sure if want. Δεν αντέχω άλλο το "σώστε την Ελένα", έχουν γίνει τα νεύρα μου κρόσια. Επίσης έχω αρχίσει να ανησυχώ γιατί το CW πολύ απλά δεν ξέρει πότε να σταματήσει μία σειρά. Και το τραβάει και το τραβάει μέχρι και οι πιο hardcore fans να την σιχαθούν. Δεν το κρύβω είμαι fangirl αυτής της σειράς και εύχομαι η τέταρτη σαιζόν να είναι στα γαμάτα στάνταρντ που μας έχουν συνηθίσει.
Posted 15 September 2012 - 14:53
Το Supernatural καλή ώρα.Επίσης έχω αρχίσει να ανησυχώ γιατί το CW πολύ απλά δεν ξέρει πότε να σταματήσει μία σειρά. Και το τραβάει και το τραβάει μέχρι και οι πιο hardcore fans να την σιχαθούν.
Posted 15 September 2012 - 14:57
Και απορούσα πώς γίνεται το star να μην το έχει φέρει ακόμα XD Κρίμα που δεν έχω τηλεόραση αλλιώς θα το έβλεπα ευχαρίστως~
Όσον αφορά το preview της νέας σαιζόν, τό είπα και στις αγγλόφωνες σειρές, ας το πω και εδώ. Not sure if want. Δεν αντέχω άλλο το "σώστε την Ελένα", έχουν γίνει τα νεύρα μου κρόσια. Επίσης έχω αρχίσει να ανησυχώ γιατί το CW πολύ απλά δεν ξέρει πότε να σταματήσει μία σειρά. Και το τραβάει και το τραβάει μέχρι και οι πιο hardcore fans να την σιχαθούν. Δεν το κρύβω είμαι fangirl αυτής της σειράς και εύχομαι η τέταρτη σαιζόν να είναι στα γαμάτα στάνταρντ που μας έχουν συνηθίσει.
Agreed και με τις δυο.Το Supernatural καλή ώρα.
Edited by WillOfTheD, 15 September 2012 - 14:58.
Posted 12 October 2012 - 15:12
Θα αρκεστώ αφήνοντας αυτό εδώ (sorry, Delena fans)

Edit: Τελικά η Bonnie είναι πολύ άχρηστη.
Edited by shinigami94, 12 October 2012 - 15:18.
Posted 20 October 2012 - 15:31
Posted 31 October 2012 - 15:39
Να φανταστώ ότι οι υπόλοιποι/ες δεν μιλάτε γιατί έχετε πάθει από το πόσο ωραία ξεκινάει αυτή η season έτσι; Aν και το τελευταίο επεισόδιο σίγουρα δεν φτάνει το δεύτερο ήταν πάρα πολύ καλό.
Posted 31 October 2012 - 16:02
Τεσπα,γενικοτερα η σεζον αυτη ειναι πολυ απολαυστικη και με κραταει συνεχως στην τσιτα,kudos writers.
Edited by Anelis, 31 October 2012 - 20:05.
spoiler tag
Posted 18 February 2013 - 21:34
Άντε να μας αδειάζουν τη γωνιά.