Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * - - 2 Ψήφοι

The Vampire Diaries

• Please log in to reply
99 replies to this topic

#76 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2013 - 13:19

Νοοοοοοοοοοοοο not the xbox T_T

Πολύ ωραίο το επεισόδιο. Eιδικά στο τελείωμά του.

Spoiler:

#77 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2013 - 15:10

Νοοοοοοοοοοοοο not the xbox T_T

Αυτή ήταν η σημαντικότερη απώλεια, το πιστεύω.

Spoiler:

#78 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2013 - 18:59

Και ενώ το δεύτερο μισό της σειράς ξεκίνησε με τρελή κοιλίτσα, κάπου στα τρία τελευταία επεισόδια άρχισε να επιστρέφει στον παλιό καλό του εαυτό!
Spoiler: season 4

Αφού είδα λοιπόν τα τελευταία επεισόδια έπεσα πάνω σε εικόνες από διάφορες φωτογραφίσεις και αν και οι περισσότερες ήταν ωραίες, μερικές ήταν τραγικά αστείες. Ελπίζω να τις εκτιμήσετε.
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#79 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2013 - 19:50

Πέρα από τα εξαιρετικά εύστοχα σχόλια για τις φωτογραφίες εγώ κόλλησα στο ότι τα νέα επεισόδια επιστρέφουν τον Ιανουάριο! Why God why?!

Spoiler:

xbJ3b2w.jpeg

#80 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2013 - 09:36

Το τελευταίο επεισόδιο της σεζόν μόλις κατέβηκε. Oooooh yeah!

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#81 shinigami94

shinigami94

wat

• Members
  • 893 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2013 - 16:53

Spoiler:

Αυτό ακριβώς!
Spoiler: 23

εγώ κόλλησα στο ότι τα νέα επεισόδια επιστρέφουν τον Ιανουάριο! Why God why?!

Πού το είδες αυτό? Στη wiki λέει "In February 2013, The Vampire Diaries was renewed for a fifth season, expected to begin in Fall 2013".

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από shinigami94: 17 Μάιος 2013 - 16:57

3b2Ktcr.jpg

Spoiler:

#82 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2013 - 17:12

Ωπ ωπ, έχεις δίκαιο! Είδα τις εικόνες που έβαλε η Anelis και νόμιζα ότι ήταν promo pics για την επόμενη σαιζόν αλλά ήταν για αυτή που πέρασε και το "returning January" πήγαινε για τον προηγούμενο Ιανουάριο! Ουφ και τρόμαξα! Thnx :3

Spoiler: season 4 finale

xbJ3b2w.jpeg

#83 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2013 - 21:43

Spoiler: season 4, ep 23

Δημοσιευμένη  εικόνα

#84 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2013 - 01:05

Spoiler: season 4, ep 23

I lol'd hard!
Πραγματικα παντως κριμα ο στεφαν,οσο μελισταλαχτος και να'ναι δεν εχω καποιο λογο να τον αντιπαθω ισα ισα ειναι βρισκω πολυ σωστη την επιθυμια του να ξαναγινει ανθρωπος και να εξιλεωθει μετα απ'ολα οσα εχει περασει.Απ'την αλλη εχει αρχισει να μου τη σπαει το ποσο υπερβολικα bad boy γραφουν στα τελευταια επεισοδια τον damon με σκοπο fangirlισουν οι θαυμαστριες,δηλαδη οκ το'χουμε καταλαβει οτι ειναι εγωισταρος μπλα μπλα αλλα ποσο πρεπει να τονιστει??Σαφως και γουσταρω το badassιλικι αλλα οχι το τοσο επιτηδευμενο εγω,πανω απ'ολα η κοπελα που αγαπω αντε μετα και ο αδερφος μου αντε και μια bonnie(lol ναι σ'ενα επεισοδιο αφησε να εννοηθει οτι εχει δεθει με τη bonnie)και οι υπολοιποι στα @@ μου τι παθουν.

Μου αρεσε πολυ παντως το τελευταιο επεισοδιο,κλασσικο vd να αφηνει 2-3 cliffhangers για την πλακα του.Αντε και απο την επομενη σεζον less storyline for witchy shit,more storyline for real supernatural shit.I approve!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από WillOfTheD: 18 Μάιος 2013 - 01:06

#85 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Οκτώβριος 2013 - 19:42

Πάει καιρός που έχω να σχολιάσω κάτι στο thread αλλά νομίζω το παρακάτω θέλει συζήτηση.

Spoiler: Season 5 ep 3

#86 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Νοέμβριος 2013 - 16:19

ΑΜΑΗΓΚΑΝΤ CW ποιό είναι το πρόβλημά σου;

Spoiler: s05e06

Πάω να δω το 07.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#87 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Νοέμβριος 2013 - 17:24

η σειρά φέτος, αν και δε ξέρω που το πάει (μετά και το 5.07) είναι σίγουρα πιο fun απο πέρσι.

#88 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιανουάριος 2014 - 21:16

Ποοοοοοο τι ξενερα ηταν το τελευταιο επεισοδιο,πρεπει οπωσδηποτε να κανουν κατι γιατι 

Spoiler:

Btw the originals βλεπει κανενας?Με την προυποθεση οτι θα κρατησει μονο μια σεζον εχει αρκετη πλακα.

#89 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιανουάριος 2014 - 23:00

Το originals έχει καταντήσει να είναι καλύτερο από το τωρινό VD. Έτσι όπως πάει θα ήθελα να κρατήσει τουλάχιστον άλλη μια σεζόν, αλλά αυτό το CW καίει τόσο μεγάλο μέρος της πλοκής σε κάθε επεισόδιο, που αν φτάσει τη δεύτερη σεζόν η New Orleans θα έχει καταστραφεί τουλάχιστον πέντε φορές και οι συμμαχίες θα έχουν γίνει με όλους τους πιθανούς συνδυασμούς που θα έχουμε μπερδευτεί τελείως.

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#90 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Φεβρουάριος 2014 - 02:08

^^Εε οχι και δευτερη σεζον,μια ειναι αρκετη πιστευω ωστε να ολοκληρωθει και το κεντρικο στορυ που υποτιθεται πως ειναι η γεννηση του γιου του κλαους(για να λεμε οτι υπαρχει ενα κεντρικο στορυ βεβαια)

Οσο για το τελευταιο vd ηταν σκετη σκατοψυχια 

Spoiler:

Τεσπα ψιλοειχε πλακα,αντε να δω μπας και αποκτησει ξανα κανα νοημα η ιστορια.