GO Racheal!!!!
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Glee
Posted 06 October 2011 - 21:23
GO Racheal!!!!

girls with guns - babes with blades κ βεβαίως βεβαίως tenshi!
Posted 25 December 2011 - 23:19

Edit : Δεν ξέρω αν φαίνεται από την εικόνα αλλά είναι από ένα Λύκειο στην Ιαπωνία

Edited by mono, 25 December 2011 - 23:31.
Posted 26 December 2011 - 10:19
Με το χριστουγεννιάτικο επεισόδιο η σειρά έπιασε τον απόλυτο πάτο εκεί που δεν υπάρχει πιο κάτω...Anyway κάτι αστείο
Edit : Δεν ξέρω αν φαίνεται από την εικόνα αλλά είναι από ένα Λύκειο στην Ιαπωνία
Γιατι καλε το λες αυτο?Για μενα το χριστουγεννιατικο και το black n white show ηταν το μοναδικο που αξιζε σ'ολοκληρη την καραfail 3η season...could you justify your opinion?

Posted 26 December 2011 - 12:15
Θα ήθελα να θυμηθούμε όλοι τί σειρά έχει υπάρξει το glee, πόσο διασκεδαστικό ήταν, πόσο συνεπές μέσα στην ασυνέπεια του, πόσο σε έκανε να δένεσαι με τους χαρακτήρες του ακόμα και αν καμιά φορά τους αντιπαθούσες... Χριστούγεννα και glee θα έπρεπε να είναι μια φαντασμαγορική εμπειρία και ανταυτού έχουμε αφενός ένα έκτρωμα σε άσπρο και μάυρο και ένα αηδιαστικό το λιγότερο φινάλε.
Εξηγούμαι. Στην περίπτωση του ασπρόμαυρου "special" έχουμε μία τεράστια διάσταση ανάμεσα στις προθέσεις των δημιουργών και το τελικό αποτέλεσμα. Είμαι σίγουρη ότι όταν μαζεύτηκαν στο δωματιάκι που γράφουν και σκέφτηκαν να κάνουν ένα 20λεπτο αφιέρωμα-σάτυρα σε παλιά variety christmas specials νόμιζαν ότι ήταν μια πάρα πολύ καλή ιδέα. Ανταυτού αυτό που πήραμε δεν πλησίαζε ούτε καν στις αρχικές προθέσεις. Δεν ήταν σάτυρα, δεν ήταν αφιέρωμα, ήταν ένα βαρετό συνονθύλευμα από κενές ατάκες και τραγούδια που έμοιαζαν να κρατάνε για πάντα ενώ ούτε η εμφάνιση της Brittany δεν έσωσε την κατάσταση. Ήταν άβολο, ήταν βαρετό και κυρίως δεν ήταν έξυπνο. Θα μου πεις υποτίθεται ότι το έγραψε ένας μαθητής Λυκείου μέσα σε 3 μέρες αλλά εκεί βρήκανε να είναι συνεπείς? Εδώ σε όλο το επεισόδιο είχαν ξεχάσει το δεύτερο πιο χαρακτηριστικό γνώρισμα της Rachel και το θυμήθηκαν στο τελευταίο δευτερόλεπτο που πέταξε ένα "Happy Hannukah" σε φάση "Α πρέπει να το πω και αυτό".
Και εντάξει ας πούμε ότι όλα τα παραπάνω είναι θέμα αισθητικής και αντοχής. Και ας πούμε ότι μέχρι εκεί υπήρχε ακόμα περιθώριο σωτηρίας. Δεν έχω λόγια για αυτό που ακολούθησε. Και δεν αναφέρομαι στο καρακλισέ σκηνικό που έσκασαν όλοι μαζί μύτη να ταίσουν τους άπορους ούτε ότι πλέον δεν ξέρουν τί να κάνουν με τη Sue ούτε καν για το γεγονός ότι η Quinn έπαθε καθολική μετάλλαξη.
Πήγανε στους άστεγους και τραγούδησαν το "Do they know it's Christmas" FOR CRYING OUT LOUD. Ξανά. Πήγανε και τραγούδησαν σε άστεγα παιδάκια ένα τραγούδι με στίχους όπως "Tonight, thank God it’s them, instead of you" And I rest my case.
Νόμιζα ότι όταν έκαναν την Quinn σκατόψυχη και μετά ως δια μαγείας την ξανάλλαξαν ότι είχαν χτυπήσει τα όρια. Αλλά με αυτό τα ξεπέρασαν κατά πολύ. Το έχουν χάσει τελείως και δεν υπάρχει ούτε δικαιολογία και φοβάμαι ούτε σωτηρία.
Posted 28 December 2011 - 13:05
συμφωνω σε ολα απλα εμενα μου αρεσε αρκετα το σκηνικο με kurt-blaine στο σπιτακι,ακομα και αν τους βγηκε πολυ διαφορετικα απ'αυτο που στοχευαν...τωρα οτι η 3η season ο ορισμος της κατρακυλας το εχουμε καταλαβει οπλοι πιστευω,εδω εφεραν τον sam και τον εκαναν κανονικα μαθητη του σχολειου για να παιξει μονο για 5 επεισοδια αντε αν δουμε πως θα τον διωξουν μεταΕυχαρίστως.
Θα ήθελα να θυμηθούμε όλοι τί σειρά έχει υπάρξει το glee, πόσο διασκεδαστικό ήταν, πόσο συνεπές μέσα στην ασυνέπεια του, πόσο σε έκανε να δένεσαι με τους χαρακτήρες του ακόμα και αν καμιά φορά τους αντιπαθούσες... Χριστούγεννα και glee θα έπρεπε να είναι μια φαντασμαγορική εμπειρία και ανταυτού έχουμε αφενός ένα έκτρωμα σε άσπρο και μάυρο και ένα αηδιαστικό το λιγότερο φινάλε.
Εξηγούμαι. Στην περίπτωση του ασπρόμαυρου "special" έχουμε μία τεράστια διάσταση ανάμεσα στις προθέσεις των δημιουργών και το τελικό αποτέλεσμα. Είμαι σίγουρη ότι όταν μαζεύτηκαν στο δωματιάκι που γράφουν και σκέφτηκαν να κάνουν ένα 20λεπτο αφιέρωμα-σάτυρα σε παλιά variety christmas specials νόμιζαν ότι ήταν μια πάρα πολύ καλή ιδέα. Ανταυτού αυτό που πήραμε δεν πλησίαζε ούτε καν στις αρχικές προθέσεις. Δεν ήταν σάτυρα, δεν ήταν αφιέρωμα, ήταν ένα βαρετό συνονθύλευμα από κενές ατάκες και τραγούδια που έμοιαζαν να κρατάνε για πάντα ενώ ούτε η εμφάνιση της Brittany δεν έσωσε την κατάσταση. Ήταν άβολο, ήταν βαρετό και κυρίως δεν ήταν έξυπνο. Θα μου πεις υποτίθεται ότι το έγραψε ένας μαθητής Λυκείου μέσα σε 3 μέρες αλλά εκεί βρήκανε να είναι συνεπείς? Εδώ σε όλο το επεισόδιο είχαν ξεχάσει το δεύτερο πιο χαρακτηριστικό γνώρισμα της Rachel και το θυμήθηκαν στο τελευταίο δευτερόλεπτο που πέταξε ένα "Happy Hannukah" σε φάση "Α πρέπει να το πω και αυτό".
Και εντάξει ας πούμε ότι όλα τα παραπάνω είναι θέμα αισθητικής και αντοχής. Και ας πούμε ότι μέχρι εκεί υπήρχε ακόμα περιθώριο σωτηρίας. Δεν έχω λόγια για αυτό που ακολούθησε. Και δεν αναφέρομαι στο καρακλισέ σκηνικό που έσκασαν όλοι μαζί μύτη να ταίσουν τους άπορους ούτε ότι πλέον δεν ξέρουν τί να κάνουν με τη Sue ούτε καν για το γεγονός ότι η Quinn έπαθε καθολική μετάλλαξη.
Πήγανε στους άστεγους και τραγούδησαν το "Do they know it's Christmas" FOR CRYING OUT LOUD. Ξανά. Πήγανε και τραγούδησαν σε άστεγα παιδάκια ένα τραγούδι με στίχους όπως "Tonight, thank God it’s them, instead of you" And I rest my case.
Νόμιζα ότι όταν έκαναν την Quinn σκατόψυχη και μετά ως δια μαγείας την ξανάλλαξαν ότι είχαν χτυπήσει τα όρια. Αλλά με αυτό τα ξεπέρασαν κατά πολύ. Το έχουν χάσει τελείως και δεν υπάρχει ούτε δικαιολογία και φοβάμαι ούτε σωτηρία.

να γιατι οι τετοιες σειρες δεν πρεπει αν γνωριζουν απο νωρις παρα πολυ δημοσιοτητα(που στην περιπτωση του glee ειναι παρανοικη)γιατι μετα σχεδον παντα υπαρχει πτωση,το ιδιο εγινε και με το tbbt φετος που επειδη μαλλον εχει ανανεωθει μεχρι την 7η season οι writers εχουν υπερχαλαρωσει...
Posted 07 May 2012 - 09:42
Posted 16 May 2012 - 12:22
Αυτή τη σαιζόν με κούρασες, με τσάτισες, με απογοήτευσες αλλά έκανες ένα τέλος που με έκανε να ανατριχιάσω και να κλάψω από συγκίνηση. Ξέρω ότι κάπου εκεί το έχεις ακόμα μέσα σου!
Αυτό το διπλό επεισόδιο θα μπορούσε να είναι όχι μόνο season finale αλλά και series finale και θα θυμόμουν το glee για τη γαμάτη σειρά που ήταν όταν το ξεκίνησα. Από ότι βλέπω έχει άλλο ένα επεισόδιο την επόμενη βδομάδα αλλά και να τελείωνε εδώ δεν θα με πείραζε.
Posted 16 May 2012 - 12:35
Posted 16 May 2012 - 12:43
Posted 16 August 2012 - 07:24
Edited by shinigami94, 16 August 2012 - 07:26.
Posted 15 September 2012 - 13:00
Αυτή τη σειρά την ΑΓΑΠΩ!
Μου άρεσε πάρα πολύ παρόλο που ο διασκορπισμός του Glee Club μου φαίνεται κάπως.
Περιμένω να εμφανιστούν και οι υπόλοιποι (Santana, Fin, Quinn κτλ.)!
Απο τους καινούργιους, δεν έχω κανένα παράπονο. Βέβαια, η καινούργια που μπήκε στην ομάδα δεν είναι, σε καμία περίπτωση, σαν την Rachel.
Γέλασα, συγκινήθηκα και ήθελα κι άλλο!
Αναμονή μέχρι την επόμενη εβδομάδα. T_T
Posted 15 September 2012 - 19:46
Τα τραγούδια πάντως έχουν πάψει να με διασκεδάζουν εδώ και καιρό.
Posted 16 September 2012 - 00:06
Λολ κ νομιζα πως ειμαι ο μοναδικος,δλδ βλεπω ενα musical και πλεον κανω skip το 75% απ'τα τραγουδια.Οσον αφορα το επεισοδιο αναμεικτες εντυπωσεις,μ'εχει κατακουρασει το κλισε με τις γρανιτες οταν θελουν να δειξουν υπεροχοι των cool kids.Ευχαριστη εκπληξη το οτι δεν απεκλεισαν το παλιο cast απ'τη σειρα,ωστοσο δεν ξερω που ακριβως θελουν να το πανε κρατωντας τους rachel-finn στο προσκηνιο.Τι να πω θα δειξει,παντως οι προσδοκιες μου πλεον εχουν πιασει πατο το βλεπω μονο και μονο απο καταλοιπα παλιου fanboyισμου,θεμα χρονου να εξαφανιστουν κ αυτα.Αυτό το επεισόδιο ήταν σχεδόν καλό. Έχω σοκαριστεί, δεν το περίμενα.
Τα τραγούδια πάντως έχουν πάψει να με διασκεδάζουν εδώ και καιρό.
Posted 16 September 2012 - 00:13
The temptation, then, is to just keep expanding, until the show is filmed on all seven continents, two different planets, and three separate moons; until the cast has something like 500 people in it; until Glee is the Island on Lost, and you can never, ever leave; until the show encompasses all of human experience. Can you imagine that 37th season premiére? Can you imagine if it opened with, like, the symphonic strains of Wagner’s “Vorspiel” from Das Rheingold? If, like, we saw the sun rising above a pristine wheat field on the outskirts of Lima and a small child racing through, hands running along the heads of the individual stalks? And then Kurt’s voice saying, “The sun”? And then we cut to Antarctica, where Finn Hudson, now old and alone, is sitting in a little shack, watching the Earth’s temperature slowly rise? And then he turns to the camera and slowly intones “La,” and the camera takes us through all of the 497 other regulars, as they join him, their voices coming together in symphonic grandeur, into an a cappella rendition of “Vorspiel” itself? “We are all alive. Always alive,” says Kurt. And then, like, there’s a velociraptor puppet, who became a regular in season 18, and it’s doing some sort of shit through the bombed-out ruins of the original McKinley High (season 22)? “We stretch. We run. We are one million things, and yet we are one,” says Kurt. And maybe Iron Man is there?! And Rachel is standing there, holding hands with her second husband James Cromwell, watching as her and Finn’s daughter gives birth to her own daughter, whose father is Kurt and Blaine’s son, and Will Schuester is there, and he says, “Gleeeee!”? And then immediately, that baby is slushied in the face? (And, of course, then, everybody would determine who the “new cyborg Rachel” was by performing the hot song of the summer of 2045.) And then I would say, “God, that was unfocused,” and you would say, “Oh, shut up! Glee is all about moment-to-moment pleasures!” and then some guy would say, “Who cares? I’ve never watched Glee because I knew it was bad,” like that somehow preserved his cool-guy credentials by saying that on the 2045 equivalent of the Internet, and then the world would end. I mean, wouldn’t you want to see that?
Από εδώ
Posted 16 September 2012 - 10:00