Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Glee


  • Please log in to reply
138 replies to this topic

#136 WillOfTheD

WillOfTheD

    α ου α

  • Members
  • 731 posts

Posted 17 June 2014 - 19:53

Εγω το ειχα αφησει καπου στο 18,2-3 επεισοδια πριν το φιναλε δηλαδη.Πιστευω πως η ανυπερβλητη αθλιοτητα της σειρας με εχει πεισει επιτελους να μην ξανασχοληθω μαζι της,κι ας τελειωνει του χρονου.Hallelujah.



#137 Mr. Brightside

Mr. Brightside

    Le secret du Roi

  • Members
  • 425 posts

Posted 23 June 2014 - 21:56

Στο ίδιο επεισόδιο που λες άρχισα να μην αντέχω.

 

Όχι! Η Μάηλι δεν έχει σάλιο στο στόμα αλλά στα μάτια (=δάκρυα)

 

Όχι πως είχα αμφιβολίες, αλλά επειδή το έλεγξα και πάλι

Youtube Video

 

ήδη από την πρώτη σκηνή το σαλάκι είναι εμφανές

 

Επίσης, ο Ράιαν Μέρφι (για αδιευκρίνιστο λόγο) έχει τα δικαιώματα του Funny Girl και σκέφτονται με την Lea Michelle να το ανεβάσουν μετά το τέλος του Glee. Funny Girl = το πιο δύσκολο φωνητικά μούζικαλ στην ιστορία του είδους και ο λόγος που κανείς δεν το έχει αγγίξει μετά την Στρέιζαντ. Το μίσος έχει ήδη ξεκινήσει.



#138 the-girl-at-the-rock-show

the-girl-at-the-rock-show

    Starting...

  • Members
  • 8 posts

Posted 15 July 2014 - 23:18

το glee μια χαρούλα ευχάριστο ήταν στις 2 πρώτες seasons με ωραία επιλογή τραγουδιών, βλεπόταν ανετότατα και με ωραία διάθεση-η 3η σεζόν μετριότατη, δε συζητάμε για 4η και ω jesus πέμπτη. πέθανε και ο φουκαριάρης ο cory, άστα να πάνε.

θα παρακολουθήσω την 6η, απλά για το τέλος, γιατί απο ποιότητα..okayz


tumblr_lx1ihaYm4x1qcm0i5o2_500.gif 


#139 Mr. Brightside

Mr. Brightside

    Le secret du Roi

  • Members
  • 425 posts

Posted 18 January 2015 - 22:51

Έπειτα απο πολύ ψυχαναγκασμό κατάφερα και τελείωσα τον 5ο κύκλο και οφείλω να πω πως δεν ήταν τόσο άθλιος, ιδιαίτερα μετά την απομάκρυνση του Star Child/Adam Lambert. Η σχέση on/off των Klaine με έχει κουράσει πιο πολύ από όλα.

 

Η 6η σεζόν μέχρι στιγμής θυμίζει παλιό καλό Glee ειδικά το 2ο επεισόδιο αλλά με ενοχλεί η απομάκρυνση των πρώην νέων παιδιών με την δικαιολογία ότι η Σου τα εδιωξε απο το σχολείο. Πάλι καλά μας έμεινε η Kitty. Αναρωτιέμαι όμως πως σε 13 επεισόδια θα φτάσουμε σε Nationals. Και το τέλος του 3ου επεισοδίου με την Ρέιτσελ να ανακοινώνει πως τα (μόλις 4) παιδιά της ομάδας (δεν υποτίθεται ότι χρειάζονται έντεκα; )είναι έτοιμα για sectionals μετα απο ένα μάθημα είναι ιδιαίτερα ανησυχητικο για τον ρυθμό που θα ακολουθηθεί στην συνέχεια! Ασχολίαστο το Καρόφσκι/Μπλειν pairing.

 

EDIT: Kudos για τον νέο γκέι χαρακτήρα, χάρηκα που τα έχωσε στον Κερτ. No fucking stereotypes.


Edited by Mr. Brightside, 18 January 2015 - 22:53.