Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Glee
Posted 17 March 2011 - 20:26

Posted 17 March 2011 - 20:33

Ο συγκεκριμένος έχει όντως φωνή πριμαντόνας...Βέβαια κάθε φορά που τραγουδάει κάποιος στο glee η κάμερα σαν πρωταγωνιστή του φέρεται αλλά όχι δεν είναι ο πρωταγωνιστής με την αυστηρή έννοια αλλά είναι από τους πρωταγωνιστές που είναι πάνω από δέκα οπότε αυτός δεν νομίζω να είναι λόγος να μην δεις τη σειρά...
Κατ εμέ λόγος να μη δεις τη σειρά είναι περισσότερο ότι είναι καθαρή αμερικανιά με άπειρα references στην αμερικάνικη pop culture. Αν δηλαδή δεν είσαι εξοικιωμένος με κάτι τέτοιο πιθανότατα δεν θα σου αρέσει. Επίσης μιλάμε για πρωταγωνιστές που δεν σου γίνονται με την πρώτη (μην σου πω και τη δεύτερη) συμπαθείς οπότε αυτός είναι ακόμα ένας λόγος...
Posted 17 March 2011 - 20:33
Πoλλά παιδιά τα οποία έχουν κάνει απίστευτες δουλειές με κομμάτια.
Kαι εδώ που τα λέμε σιγά το peer pressure. ΧD δεν νομίζω ότι το βλέπει και τρομερός κόσμος το Glee σε Ελλάδα και Κύπρο.
Posted 17 March 2011 - 20:38

ΥΓ. Το peer pressure δεν είναι κατ' ανάγκη τοπικό

Posted 17 March 2011 - 20:41

Posted 17 March 2011 - 20:45
Posted 27 March 2011 - 07:00
Τωρα ειμαι στο 6ο επεισοδιο απτη 2η season και πολυ ευχαριστημενος που το ξεκινησα.Συγκινημενος επισης,μαζι με αλλα αναμεικτα συναισθηματα.Οποτε θα σχολιασω αφου τα
δω ολα,γιατι ειναι κ αργα/νωρις τωρα.

Thumbs up for now though!
p.s.Mono βαλε καλυτερα τα 2 τελευταια βιντεο σε σποιλερ στο αρχικο ποστ.(γιατι ειναι σποιλερ.λολ)
" On life's vast ocean diversely we sail. Reasons the card, but passion the gale. ,,
Alexander Pope
Posted 06 April 2011 - 20:17
Series Returns with All-New Episodes Tuesday, April 19
GLEE pays homage to Mother Monster herself, Lady Gaga, when New Directions performs her latest smash hit, “Born This Way,” in a super-sized 90-minute episode airing Tuesday, April 26 (8:00-9:30 PM ET/PT) on FOX.
In the “Born This Way” episode, MR. SCHUESTER (Matthew Morrison) teaches the glee club a valuable lesson about self-acceptance and embracing what makes you unique through the music of Lady Gaga. Meanwhile, LAUREN ZIZES (guest star Ashley Fink) and QUINN FABRAY (Dianna Agron) go toe-to-toe for the prom queen crown, MS. PILLSBURY (Jayma Mays) confronts her obsessive issues, RACHEL BERRY (Lea Michele) struggles with a life-altering decision and SANTANA LOPEZ (Naya Rivera) has something up her sleeve that could permanently alter the glee club dynamic.
In the short amount of time since GLEE hit the airwaves, the series has racked up two Platinum and two Gold albums, two Grammy Award nominations, more than 22 million song downloads, the No. 1 soundtrack of 2010 (“The Christmas Album”) and an incredible 19 Emmy and 11 Golden Globe nominations, as well as four Emmy Awards and three Golden Globes, including the award for Best Television Series – Comedy or Musical. The critically acclaimed “Glee Live! In Concert!,” starring 14 members of the television show’s cast, will return to North American concert stages this spring.
GLEE returns with all-new episodes Tuesday, April 19 (8:00-9:01 PM ET/PT).
LADY GAGA AGAIN! HELL YEAH!!!!!
Posted 30 April 2011 - 16:05
Ξέρω σίγουρα ότι μίσησα τη Lauren πάντως. Απαράδεκτη και αδικαιολόγητη σε βαθμό αηδίας. Δεν πίστευα ποτέ ότι σε διαμάχη μεταξύ της Lauren και της Quinn θα έφτανα στο σημείο να υποστηρίζω την Quinn, πολύ περισσότερο όταν η Quinn έχει πετάξει τις υπέρτατες καφρίλες... Πραγματικά κρίμα γιατί την πήγαινα πάρα πολύ.
Posted 30 April 2011 - 16:13
Τέσπα τα κουλά της σειράς είναι άπειρα.
Από την μέση της πρώτης σεζόν έχω σταματήσει να την παίρνω στα σοβαρά, απλά κατεβάζω τα επεισόδια μπας και έχει κανά καλό τραγούδι.
Posted 30 April 2011 - 16:22
Σε αυτήν την περίπτωση κάποια πράγματα μου φάνηκαν υπερβολικά ότι είχαν χάσει τον στόχο τους. Εννοώ είναι εντάξει να αλλάζεις ότι δεν σου αρέσει στον χαρακτήρα σου/προσωπικότητά σου etc αλλά όταν πας να αλλάξεις κάτι το οποίο σε ενοχλεί στην εμφάνισή σου μισείς τον εαυτό σου και είσαι απάτη. Ναι οκ w/e. Είπαμε self acceptance αλλά ας μην φτάνουμε στο άλλο άκρο.
Posted 19 May 2011 - 11:24
I totally...
Posted 19 May 2011 - 11:32
Posted 19 May 2011 - 13:43
Βαρέθηκα στο τελευταίο επεισόδιο, και ο Jesse δεν μου φαίνεται και τόσο μανάρι πιά... Υποφέρω!
Ελπίζω τα τελευταία επεισόδια να είναι καλύτερα.
Posted 19 May 2011 - 13:48