Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

.aNiMe//GR 2010 Anime Awards Categories And Nominees

• This topic is locked This topic is locked
113 replies to this topic

#61 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 30 November 2010 - 01:46

Συμφωνω κι εγω στο να μπει σε female support char η Mira armstrong για το fma. Οπως και το fma στο Best OST το οποιο πραγματικα ειναι πολυ καλο και πρεπει να ακουστει μεμονομενα απο τη σειρα γτ εχανε πολυ απο τους διαλογους και τα sound efects

#62 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 30 November 2010 - 20:25

Οπως και το fma στο Best OST το οποιο πραγματικα ειναι πολυ καλο και πρεπει να ακουστει μεμονομενα απο τη σειρα γτ εχανε πολυ απο τους διαλογους και τα sound efects.

Έχει πράγματι κάποια μεμονωμένα καλά songs/tracks, αλλά συνολικά... don't know, μέτριο, και χωρίς τρελή ποικιλία κομματιών, αν σκεφτείς πόσο μεγάλη σειρά ήταν κιόλας,
σε τελική υπάρχουν καλύτερα anyway, ακόμα και το μέτριο και υπερτιμημένο drrr! , για μένα είχε καλύτερο και πιο ποικιλόμορφο συνολικά OST απ' το fma... (από jazz/rock/lounge μέχρι και κλασικά piano tracks π.χ. )

Edited by Radagast, 01 December 2010 - 00:06.

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#63 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 30 November 2010 - 21:37

+1 και από μένα για Mira Armstrong Best Supporting Female... Izumi was just too meh for me, good but not that good. :P

Edited by Zoro, 30 November 2010 - 21:42.

#64 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1,231 posts

Posted 30 November 2010 - 21:59

+1 και από μένα για Mira Armstrong Best Supporting Female...

+1 και απο 'μενα, αν μπει στις υποψηφιες θα την ψηφισω στανταρ γιατι ξεχειλιζει απο coolness η τυπισσα:wooi2:

Posted Image
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#65 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 01 December 2010 - 09:35

Mόνο δύο παρατηρήσεις. Καταρχάς καλή η Otae αλλά τη Sa-chan δεν τη φτάνει οπότε δεν θέλει πολύ κλικ κλικ η μαζόχα θα μείνει.

Και δεύτερον θα ήθελα να δω και άλλους χαρακτήρες του durarara στα polls. Εν ανάγκη καλύτερα να βγει ο Mikado και να μπει ο Izaya (πολύ πιο ενδιαφέρον χαρακτήρας imo)

Και να μπει και το durarara στο char development δεν με χάλαγε δηλαδή...Επίσης char dev. βλέπουμε και στο kaichou wa maid sama αλλά εντάξει όχι υπερβολικά πράγματα :P

Τελικά μου βγήκαν πάνω από δύο XD

xbJ3b2w.jpeg

#66 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 01 December 2010 - 11:23

Mόνο δύο παρατηρήσεις. Καταρχάς καλή η Otae αλλά τη Sa-chan δεν τη φτάνει οπότε δεν θέλει πολύ κλικ κλικ η μαζόχα θα μείνει.

Πάω πάσο γιατί μου αρέσουν και οι δύο για άλλους λόγους. (αν και θα προτιμούσα both. :P )

EDITED : Παρόλα αυτά δεν ξέρω πόσα επεισόδια έχεις δει αλλά δυστυχώς η Μαζόχα παίζει σε ελάχιστα, ενώ η άλλη σε πολύ περισσότερα, οπότε δεν ξέρω αν αξίζει να ψηφίσουμε την μαζόχα που σε τελική μια στο μύριο την βλέπουμε...

Και δεύτερον θα ήθελα να δω και άλλους χαρακτήρες του durarara στα polls. Εν ανάγκη καλύτερα να βγει ο Mikado και να μπει ο Izaya (πολύ πιο ενδιαφέρον χαρακτήρας imo)
Και να μπει και το durarara στο char development δεν με χάλαγε δηλαδή...Επίσης char dev. βλέπουμε και στο kaichou wa maid sama αλλά εντάξει όχι υπερβολικά πράγματα :P
Τελικά μου βγήκαν πάνω από δύο XD

Σκεφτόμουν ίσως τον Shizuo αν όχι τον Izaya, αλλά γενικά δεν είμαι της άποψης πως είχε αξιοπρεπές char development η σειρά, (όλοι μείναν σχεδόν ίδιοι απ' την αρχή ως το τέλος απ' τα males έστω) ή ιδιαίτερα memorable chars, οπότε παίζει να μην έβαζα και κανέναν εν τέλει και να προτιμούσα άλλους char από άλλες σειρές. Ο Mikado πάντως συμφωνώ πως δεν είναι καν άξιος αναφοράς... Μπορείτε βέβαια να τους βάλετε στο hottest males αν θέλετε.. όχι πως με νοιάζει...

Edited by Radagast, 05 December 2010 - 18:16.

sigpic3736_12.gif

Spoiler:

#67 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 01 December 2010 - 11:36

Κοίτα για το char dev συμφωνώ, πέρα από την Selty δεν είδα κάτι το ιδιαίτερο αλλα διαφωνώ ότι δεν είχε memorable chars. Για μένα ήταν απίστευτα ενδιαφέροντες οι περισσότεροι. Ανάμεσα σε Shizuo και Izaya ομολογώ ότι μου είναι δύσκολο να διαλέξω αλλά ο Izaya μου κανε αυτό το κλικ :P

Κάτι που ξέχασα, Irichan αν θες βάλε και το Hanasakeru Seishounen στα crime/mystery. Από ότι είδα δεν δίνει τόση βάση στο romance όσο στο μυστήριο και τις δολοπλοκίες...Το λέω μιας και έχουμε έλλειψη σε αυτήν την κατηγορία...

xbJ3b2w.jpeg

#68 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 01 December 2010 - 13:59

+ 1 για Izaya σε best male character. Για character development δεν ξέρω. Σίγουρα δεν ήταν τόσο σοβαρό όσο τα άλλα της κατηγορίας αλλά είχε ιδιαίτερα colourfull cast. Αν έχει έλλειψη η κατηγορία τότε ας μπει κι αυτό.

15fkk04.jpg

#69 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 01 December 2010 - 16:29

+ 1 για Izaya σε best male character. Για character development δεν ξέρω. Σίγουρα δεν ήταν τόσο σοβαρό όσο τα άλλα της κατηγορίας αλλά είχε ιδιαίτερα colourfull cast. Αν έχει έλλειψη η κατηγορία τότε ας μπει κι αυτό.

Καλύτερα best voice acting και ost κατά την απόψή μου περί drrr, παρά char development ή οτιδήποτε συναφές...

Συμφωνώ περί colorful cast, αλλά κυρίως το style και το voice τους έσωζε πιστεύω, παρά το development αυτό καθ' αυτό...

Πάντως όντως η χρονιά δεν είχε να επιδείξει κάτι τρομερό στο char.development. Πολύ μέτριες δουλειές...
Edited : Μην σας πω δηλαδή πως είδα καλύτερη ανάπτυξη χαρακτήρων σε 13ρες σειρές και ταινίες φέτος, παρά στις μεγαλύτερες σειρές, πράγμα που αποδεικνύει το αίσχος από μόνο του...

Επίσης μετά από 10 επεισόδια panty and stocking, επιμένω και επαυξάνω πως αυτή η σειρά πρέπει άνετα να πάρει έστω ένα nomination στα best action της χρονιάς. Τέτοιο action γενικά δεν έχω δει σε άλλη μικρή σειρά φέτος. Αν μη τη άλλο η δύναμη του έγκειται καθαρά στο animation και το action του... (πέρα απ' τη γενική παλαβομάρα-καφρίλα του δηλαδή)

Edited by Radagast, 05 December 2010 - 18:20.

sigpic3736_12.gif

Spoiler:

#70 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 06 December 2010 - 01:54

lol για τον Tatsumi του shiki στο best supporting male.Ο ανθρωπος (well η γατα) ειναι αδιαφορος και ψιλοκομπαρσος.Why not put Doctor there?

qzMHWHd.png

#71 sicada

sicada

Organized Chaos

• Members
  • 121 posts
  • LocationBeyond the Wall

Posted 06 December 2010 - 14:30

O γιατρός του Shiki θα μπορούσε να πάει για best lead! :D
Sleep with the devil and then you must pay
Sleep with the devil, the devil will take you away

#72 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 06 December 2010 - 15:57

O dr από το Shiki είναι main lead οπότε δεν μπορεί να μπει στους supporting. Επίσης δεν μπορεί να μπει στους main γιατί υπάρχουν καλύτεροι από αυτόν. Aν θέλετε πάντως μπορεί να αντικατασταθεί ο Tatsumi από τον epic Kirishiki family head τον οποίον τον παίζει και ο Gackt.

Panty & Stocking replacing High School Of The Dead in Best Action Series.

Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες το Cat Shit One ολοκληρώθηκε στο πρώτο επεισόδιο οπότε φεύγει από τα new comers και μπαινει σε Best Action Movies/ovas, Best QuickWatch,Best Animation/Artwork - Movies/OVAs και Best Non Human Character.

Durarara and FMA Brotherhood added in OST

Hanasakeru Seishounen may be a lot of things crime and mystery is not in the cards for it. Θα το βάλω όμως στο Character development καθώς είδα να το παινεύουν και θα του ρίξω και μία ματιά μην μπορεί να μπει και αλλού.

Izaya replaces Mikado.

Για Char development μπαίνει το Durarara με επιφυλάξεις και αφήνω μία θέση κενή για τις σειρές που δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη.

Καμία πρόταση για το Drama Section? :3

#73 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 06 December 2010 - 16:09

Hanasakeru Seishounen is for the penis, let us not waste our time or slots with this one T^T

Posted Image

#74 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 06 December 2010 - 16:37

Hanasakeru Seishounen may be a lot of things crime and mystery is not in the cards for it. Θα το βάλω όμως στο Character development καθώς είδα να το παινεύουν και θα του ρίξω και μία ματιά μην μπορεί να μπει και αλλού.

Από όσο είδα και έψαξα η κεντρική ιστορία έχει να κάνει με πολιτικές συνομωσίες επομένως για μένα θα μπορούσε να μπει...Επειδή δεν το έχω δει όλο, ούτε καν το μισό, δεν ξέρω αν είναι καλό και αν αξίζει να μπει αλλά είδα άδεια slots και είπα να το προτείνω...

For the penis δεν είναι αλλά είναι αργό και ίσως γίνει βαρετό...

xbJ3b2w.jpeg

#75 sicada

sicada

Organized Chaos

• Members
  • 121 posts
  • LocationBeyond the Wall

Posted 08 December 2010 - 22:34

Iristella, with all due respect, όσο ο Ιzaya είναι main άλλο τόσο supporting είναι και ο γιατρός. O γιατρός είναι πολύ ενδιαφέρον χαρακτήρας με πολλούς φανς , όχι μόνο συγκριτικά με τους παντελώς αδιάφορους tatsumi/ kirishiki αλλά και γενικότερα. Το αν υπάρχουν πολλοί καλύτεροι από αυτόν είναι σχετικό, αλλά αν ο μόνος τρόπος να μπει στις υποψηφιότητες είναι να τον χαρακτηρίσουμε secondary , so be it. Δε νομίζω ότι ο στόχος των βραβείων είναι να φιλολογήσουμε σχετικά με το screen time του καθενός, αλλά να αναδείξουμε τους χαρακτήρες που αρέσουν και κάνουν τη διαφορά.
Sleep with the devil and then you must pay
Sleep with the devil, the devil will take you away