Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

.aNiMe//GR 2010 Anime Awards Categories And Nominees
Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2010 - 22:57
Η πρόταση σου για τον γιατρό σημειώθηκε και αν υπάρχουν και άλλοι που συμφωνούν μαζί σου όπως είπα οι λίστες είναι ανοιχτές υπό διαπραγματευση.
Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2010 - 23:00
Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2010 - 23:02
Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2010 - 23:15
Πέρα απ' τον Mikado που είναι όντως πρωταγωνιστής, όλο το υπόλοιπο σενάριο και οι χαρακτήρες είναι λες και γυρίζουν γύρω του, (και πολλές φορές ούτε καν γύρω του για την ακρίβεια) χωρίς να δίνεται πραγματικά ιδιαίτερη σημασία σε κάποιον συγκεκριμένα. Έχουν όλοι τον ρόλο τους βέβαια, ώστε να εξηπηρετήσουν το κεντρικό plot. (αν και αυτό αργεί να κάνει kick in, και πεθαίνουμε στη βαρεμάρα ως τότε. Αλλά αυτό είναι άλλο θέμα...) Αλλά πέρα από αυτό, όλοι για support chars μου κάνουν μόνο εκεί μέσα. Όπως και στο baccano, και εδώ δεν υπάρχει ουσιαστικά male ή female lead. Διότι είναι έτσι το storyline και προφανώς είναι εσκεμμένο. Όλοι έχουν μικρούς ρόλους, οπότε σκεφτείτε το λογικά όσοι το έχετε δει, κατά πόσο λέει να βάλετε στα leads οποιονδήποτε από αυτή τη σειρά...
House of five leaves :
Ο πρωταγωνιστής (πάλι μόνο ένας ουσιαστικά και μάλιστα κομπάρσος εδώ) δεν αξίζει καν αναφορά στα awards imo, οπότε πάμε πάλι για support και εδώ. Αν και μικρή σειρά είχε να μας προσφέρει πολλά καλούδια σε support chars. Προσωπικά με κέρδισαν άνετα οι "Matsukichi" και "Umezou" από males, και η "Okinu" από females, κυρίως γιατί μέχρι το τέλος της σειράς μάθαμε πολλά για το παρελθόν τους, τα κίνητρά τους και τα συναισθήματά τους, την ανθρώπινη πλευρά τους. Ιδίως για τους 2 άντρες που φαίνεται ότι έκρυβαν μυστικά.
(για τον Yaichi ούτε λόγος, δεν εντυπωσιάστηκα και τόσο, είχε μεν την αύρα μυστηρίου να τον περικλείει, δεν την εκμεταλλεύτηκαν όμως, ώστε να τον αναπτύξουν όσο έπρεπε imo)
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...
Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2010 - 23:34
Για το male lead, υπερεκτιμημενος ειναι ο Edward Elric imo.Βλεπω και τον Tragic Prince να ερχετε να με λυντσαρει στο βαθος.
Εξηγουμε:Ειπαμε η σειρα ειναι το καλυτερο shounen, ναι ειναι απο τα αγαπημενα μου manga, αλλα ο Ed δεν ειναι ο λογος για αυτο.Δεν ειναι διαφορετικος απο τους normal shonen charachters out there.He is a guy who lost stuff, and kept going.Το εχουμε δει απειρες φορες και σε χειροτερα anime.Εχει πολλα cliche, απλα καταφερνει να βγαζει γελιο και σοβαροτητα πιο πιστηκα απο τους αλλους πρωταγωνιστες αλλα imo αυτο δε τον κανει αξιο βραβειου "best lead", και tbh θα το παρει με διπλασιους ψηφους απο ολλους τους αλλους μαζεμενους λογο της δημοτικοτητας της σειρας σε σχεση με τις αλλες.
Και να φανταστεις πριν κατι μηνες τον υποστηριζα για το βραβειο

Επειδη ειναι δυσκολο να βγει βεβαια ο Ed, παμε στον BRO του Rainbow.Αυτος ηταν χειροτερος.Ολλο με βαρανε, δεν απαντω για να μη σπασω τους κανονες, αλλα οταν δερνουν τους δικους μου τσαντιζομε.That, nothing more to it.
Imo not as cool, but much more interesting.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Mad_Hatter: 08 Δεκέμβριος 2010 - 23:40
Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2010 - 23:45
Όχι βέβαια πως και ο Bro στο rainbow λέει κι αυτός πολλά. Χώρια που δεν παίζει καν σε όλη τη σειρά, οπότε πάλι main δεν τον λες ακριβώς.
Μου φαίνεται θα υποστηρίξω gintoki όταν έρθει η ώρα περί male leads...
τι να πούνε οι άλλοι φετινοί κομπάρσοι male leads μπροστά του... Άνισες συγκρίσεις μου μοιάζουν...
Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2010 - 23:48
Θα συμφωνήσω για τον Ed.... indeed overrated, και το fma αν άξιζε, άξιζε για τους επί μέρους support chars, και όχι για τον Ed, αυτό πιστεύω.
Όχι βέβαια πως και ο Bro στο rainbow λέει κι αυτός πολλά. Χώρια που δεν παίζει καν σε όλη τη σειρά, οπότε πάλι main δεν τον λες ακριβώς.
Μου φαίνεται θα υποστηρίξω gintoki όταν έρθει η ώρα περί male leads...
τι να πούνε οι άλλοι φετινοί κομπάρσοι male leads μπροστά του... Άνισες συγκρίσεις μου μοιάζουν...
+1. Για παραδειγμα ποιος, οχι πειτε μου ποιος, θα νικησει τον Katsura ????

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.

Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2010 - 05:33
ALSO Έχουμε αρκετά anime για να κάνουμε random/wtf κατηγορία. Δεν αστειεύομαι, δείτε πόσα έχουν μαζευτεί!
Panty & Stocking, Higepiyo, Boku Otaryman, Marie & Gali, of the top of my head for starters.
Σκεφτείτε το!

Καταχωρήθηκε 28 Δεκέμβριος 2010 - 18:00
Ναί το σενάριο ήταν κακό. Θα συμφωνήσω ότι η εμμονή τους με την πριγκίπισσα-λόλι ήταν ενοχλητική. Αλλά επειδή μιλάμε για δράση, η σειρά τα πήγε εξαιρετικά στον τομέα των μαχών. Ο βασικός χαρακτήρας -ο λυκάνθρωπος- δεν ήταν υπερβολικά δυνατός και ακόμα και οι μάχες των δευτερευόντων χαρακτήρων είχαν αγωνία γιατί η έκβασή τους δεν ήταν ξεκάθαρη από την αρχή.
Για όλα αυτά και για ακόμη περισσότερα την προτείνω στα best action series λοιπόν.
Καταχωρήθηκε 28 Δεκέμβριος 2010 - 18:14
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Anelis: 28 Δεκέμβριος 2010 - 18:40
Καταχωρήθηκε 28 Δεκέμβριος 2010 - 18:32
Αν κάνω λάθος και έχω παραλείψει κάποιο κομβικό σημείο του Gintama τότε απλά αγνοήστε τη παρούσα δημοσίευση.
Καταχωρήθηκε 28 Δεκέμβριος 2010 - 19:01
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Radagast: 28 Δεκέμβριος 2010 - 19:19
Καταχωρήθηκε 28 Δεκέμβριος 2010 - 21:08
Καταχωρήθηκε 31 Δεκέμβριος 2010 - 18:50

Through The Darksest Night It Comes The Brightest Light.

Καταχωρήθηκε 31 Δεκέμβριος 2010 - 19:05
Spoiler:
Άντε να αρχίσουν σιγά-σιγά και τα awards να ψηφίσουμε :3
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zura: 31 Δεκέμβριος 2010 - 20:27