Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Dota 2

• Please log in to reply
589 replies to this topic

#61 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 10 November 2012 - 17:01

τι να σου πω, γενικα μου τη σπαει το ασκοπο pushing, χανεις και xp και συνηθος αν μπλεξεις σε teamfight πανω στο lane μετα απο 2 λεπτα push παντα μετραει καθαρα δυναμη, 0 στρατηγικη, εκτος και αν υπαρχουν ηρωες τυπου pudge

τεσπα, θα επιστρεψω καποια στιγμη να πω συνολικα τη γνωμη μου για το game, για την ωρα αφηνω αυτον εδω τον οδηγο http://www.team-dignitas.net/articles/blogs/dota/1092/dota-2-ultimate-guide-to-warding/ που μου φανηκε πολυ χρησιμος και δουλεμενος

Posted Image

#62 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 posts
  • LocationΞάνθη, Θεσσαλονίκη

Posted 19 November 2012 - 10:58

^ Το DotA 2 δεν θέλει στρατηγική; :P πλάκα κάνεις τώρα...

@reignYOMA Να σιγουρεύεσαι πρώτα για το τι λες γιατί (sorry κιόλας) αλλα μες την παραπληροφόριση είναι τα post σου στο συγκεκριμένο thread. Ο Eul είναι ο δημιουργός του DotA warcraft 3 custom map, έπειτα την δουλειά την συνέχισε ο Guinshoo και τέλος ο Icefrog. Το HoN δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τον Icefrog.. Δημιουργός του HoN είναι η εταιρία S2 Games οι οποίοι απλά αντέγραψαν το DotA. Επίσης απ' όσο ξέρω με την riot (lol) έχει σχέση ο Guinshoo και απολύτως καμία ο Euls.. Όσο για το Dota 2, η Valve προσέλαβε τον Icefrog σαν επικεφαλή της ομάδας της Valve που ασχολήται με το Dota 2

Edited by Stam, 19 November 2012 - 11:02.

#63 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts

Posted 19 November 2012 - 11:41

^ Το DotA 2 δεν θέλει στρατηγική; :P πλάκα κάνεις τώρα...

μπορεις πολυ απλα να διαβασεις τι γραφω και στην προηγουμενη σελιδα και στο παραπανω ποστ αντι να υποθετεις οτι θες, πουθενα δεν ειπα κατι τετοιο το αντιθετο μαλιστα

3 ριζικες αλαγες που κατα τη γνωμη μου θα βελτιωσουν πολυ τη dota 2 και το lol τις εχει προνοησει και το κανουν φοβερα πρακτικο ειναι να:
- βαλουν επιτελους surrender, απελπιστικα παιχνιδια που ειναι ξεκαθαρο πιος θα νικησει με πολυ υψηλα score τραβαν 40 λεπτα γιατι δεν μπορει κανεις να το λιξει πιο νωρις, στην ουσια σε αναγκαζουν να κανεις abandon
- καλυτερο customization στον ηχο, θελω να ακουω μονο τα μικροφωνα και οχι αλλους ηχους, αλλα το παιχνιδι παιζει τα εφε που ακουγονται οταν καποιος αγοραζει για να επιστρεψει απο θανατο κλπ. επισις μουσικη λεει, μουσικη δεν ακουω οταν αφηνω μονο αυτη και το master volume (ισως αυτο να ηθελε και restart ολο το παιχνιδι και να ειναι δικο μου λαθος)
- 2πλα κουμπια για την ιδια λειτουργια, φοβερη επιλογη που εχει το lol και πολυ πρακτικη οταν εχεις mouse με πλαινα κουμπια. επισις για τους ηρωες με units θα επρεπε να ειχαν buttons ειδικα για τα σπελ τους (οπου εχει κατι περιεργα λιγο που το εψαξα αλλα οχι ξεκαθαρα πραγματα, αναγκαζεσε να επιλεγεις το unit για να τα σκασεις

#64 SupG18

SupG18

BibleThump

• Members
  • 471 posts

Posted 19 November 2012 - 16:37

οχι οχι οχι και ξανα οχι στο surrender ....να τρως βρισιδια επειδη δεν παρατας το game στο 5 δεν θελω να το ξαναδω, ασε που δεν προσφερει τιποτα...εχω γυρισει απειρα games που φαινοταν να τα χανουμε στο 10

αυτο με τα units εννοεις να κανουν πιο ευκολο το game? για ποιο λογο? αυτο ειναι χαρακτηριστικο του lol .....Γιατι να κανουν πιο ευκολο να χειριστεις χαρακτηρες οπως ο chen ? αυτη ειναι η μαγεια , οχι να πατας 3-4 κουμπια

Posted Image

#65 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 posts

Posted 19 November 2012 - 16:37

μπορεις πολυ απλα να διαβασεις τι γραφω και στην προηγουμενη σελιδα και στο παραπανω ποστ αντι να υποθετεις οτι θες, πουθενα δεν ειπα κατι τετοιο το αντιθετο μαλιστα

3 ριζικες αλαγες που κατα τη γνωμη μου θα βελτιωσουν πολυ τη dota 2 και το lol τις εχει προνοησει και το κανουν φοβερα πρακτικο ειναι να:
- βαλουν επιτελους surrender, απελπιστικα παιχνιδια που ειναι ξεκαθαρο πιος θα νικησει με πολυ υψηλα score τραβαν 40 λεπτα γιατι δεν μπορει κανεις να το λιξει πιο νωρις, στην ουσια σε αναγκαζουν να κανεις abandon
- καλυτερο customization στον ηχο, θελω να ακουω μονο τα μικροφωνα και οχι αλλους ηχους, αλλα το παιχνιδι παιζει τα εφε που ακουγονται οταν καποιος αγοραζει για να επιστρεψει απο θανατο κλπ. επισις μουσικη λεει, μουσικη δεν ακουω οταν αφηνω μονο αυτη και το master volume (ισως αυτο να ηθελε και restart ολο το παιχνιδι και να ειναι δικο μου λαθος)
- 2πλα κουμπια για την ιδια λειτουργια, φοβερη επιλογη που εχει το lol και πολυ πρακτικη οταν εχεις mouse με πλαινα κουμπια. επισις για τους ηρωες με units θα επρεπε να ειχαν buttons ειδικα για τα σπελ τους (οπου εχει κατι περιεργα λιγο που το εψαξα αλλα οχι ξεκαθαρα πραγματα, αναγκαζεσε να επιλεγεις το unit για να τα σκασεις

Relax! Δεν υπέθεσα ό,τι θέλω. Απλά άλλο κατάλαβα sorry :P

-Είμαι εντελώς κατά του surrender option γιατί τα noobs θα το spammάρουν στα πρώτα 10 λεπτά και θα καταντήσει τελείως σπαστικό. Επίσης στο DotA ποτέ δεν μπορείς πείς με σιγουριά ό,τι έχεις χάσει γιατί το να κάνεις come back (σε high tier games τουλάχιστον) είναι πολύ πιθανό. Την τελευταία βδομάδα νίκησα 2 games που και στα 2 μας είχαν σπάσει rax απο 2 lanes και εμείς δεν τους είχαμε σπάσει ούτε 1. Καναμε turtle στην βάση, νικήσαμε 1-2 teamfights με το ζόρι και κάναμε all push mid και νικήσαμε. Οι αντίπαλοι ήταν πολύ ντυμένοι και μάλιστα είχε και divine rapier ένας.

-Αυτό είναι καθαρά προσωπική γνώμη αλλα νομίζω πως θα ήθελε το παιχνίδι λίγο καλύτερη μουσική!

-Ψάξου στις ρυθμίσεις και έχει ό,τι θες! :) έχω βάλει κουμπιά όπως space, z,x,c,g,t για τα items και τα spells τα έχω αφήσει qwer όπως ήταν αρχικά. Μέχρι και για να και να αλλάζεις μεταξύ multiple units έχει κουμπιά ή μπορείς να κρατήσεις πατημένο ctrl και να πατήσεις tab για να αλλάξεις units

PS: Πως λέγεσαι in-game? (αν θες πες μου.. :P)

edit: Το πρώτο για το surrender το λέω απο προσωπική εμπειρία απο το HoN... -_-

Edited by Stam, 19 November 2012 - 16:45.

#66 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 19 November 2012 - 16:50

οχι οχι οχι και ξανα οχι στο surrender ....να τρως βρισιδια επειδη δεν παρατας το game στο 5 δεν θελω να το ξαναδω, ασε που δεν προσφερει τιποτα...εχω γυρισει απειρα games που φαινοταν να τα χανουμε στο 10

-Είμαι εντελώς κατά του surrender option γιατί τα noobs θα το spammάρουν στα πρώτα 10 λεπτά και θα καταντήσει τελείως σπαστικό.

This, this και ξανά this.

Επίσης στο DotA ποτέ δεν μπορείς πείς με σιγουριά ό,τι έχεις χάσει γιατί το να κάνεις come back (σε high tier games τουλάχιστον) είναι πολύ πιθανό.

Yeap. Κάπως έτσι έγινε σε ένα match πριν κάτι μέρες. Είμασταν 42-23 (κάπου εκεί, χάναμε), σκοτώνουν το tank μας (Undying) και πάνε να το λήξουν. Κρυβόμαστε εμείς (1 hard-carry είχε η ομάδα μας, εμένα την Mortred) και τα δώσαμε όλα για την τελευταία επίθεση. Silence+Multicast και άρχισαν να πέφτουν σα βροχή τα Coup de Grace και τελικά τους σκοτώσαμε και νικήσαμε. Εντωμεταξύ η Mirana απο την δικιά μας ομάδα ήταν afk 10 λεπτά πριν γίνει αυτό επειδή λέει ότι τζάμπα προσπαθούσαμε να το κρατήσουμε το game (defence για 20 λεπτά κάναμε). Οι αντίπαλοι νομίζουν επειδή η άλλη ομάδα κάνει defence, δε θα μπορέσουμε τίποτα να τους κάνουμε. Το αντίθετο, όση ώρα τους αφήνεις να κάνουν defence, τόσο πιο πολύ farm τους αφήνεις να κάνουν.

+1 για τη μουσική.

Διάβασα κάτι φήμες πριν 1 βδομάδα στα forum της Steam ότι ο τελευταίος χαρακτήρας που θα βγει πριν τελειώσει το beta είναι το icon του DotA, ο Terrorblade.

Edited by Napster, 19 November 2012 - 16:56.

#67 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 posts

Posted 19 November 2012 - 21:09

Διάβασα κάτι φήμες πριν 1 βδομάδα στα forum της Steam ότι ο τελευταίος χαρακτήρας που θα βγει πριν τελειώσει το beta είναι το icon του DotA, ο Terrorblade.

:( :( :( Θέλω να παίξω πως και πως Terrorblade... αμα συνεχίσουν να βγάζουν τους ήρωες με αυτόν τον ρυθμό, θα αργίσει πολύ ο TB..

#68 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts

Posted 19 November 2012 - 22:01

αναφερομαι σε παιχνιδια που εχεις teamates με 0/10 score κλπ, οπου ειναι ξεκαθαρη η νικη και απλα η αντιπαλη ομαδα δεν μπορει να σπασει πριν το 30, γιατι πολυ απλα στη ντοτα δεν μπορεις να το λιξεις πιο νωρις
και με κριπς να παιξεις που λεει ο λογος απλα δεν το λιγεις

σε τετοια παιχνιδια εχει μηδεν ενδιαφερον να προσπαθεις, μετα απο λιγο ειναι βαρετο και για τους νικητες οχι μονο για τους ηττημενους

στο λολ εχουν βαλει surrender στο 20 λεπτο και λειτουργει πολυ καλα, οταν εχεις ελπιδες να το γυρισεις δεν βλεπεις ποτε surrender

σε αυτο που ελεγα για τα κουμπια αναφερομουν και στο διπλο κουμπι δηλαδη πχ f1 για να επιλεξεις ηρωα, αλλα να το κανεις και με το πλαινο του mouse, η το item στην θεση 4 να το χρησιμοποιεις και με το num4 και με καποιο αλλο κουμπι κ.ο.κ.

νομιζω πολα απλα και πρακτικα πραγματα που εριξε το λολ στο παιχνιδι η ντοτα φοβαται να τα βαλει μπας και την κατηγορισουν για αντιγραφη
αυτο με το Y παντος που εχει τα shortcuts για φρασεις ηταν πολυ καλη ιδεα τους παραδεχτηκα!

matassos λεγομαι, παντου στο νετ :P οποιος θελει με κανει add :)

οσο για τα βρισιδια που αναφερατε προσωπικα με το παραμικρο κανω MUTE γι αυτο υπαρχει, ειναι @ρχιδι καποιος? του το λεω στην ψυχρα οτι τον mutaρω και ησυχαζει το κεφαλι μου, ετσι βγηκα απο το elo hell στο lol (νταξυ υπερβαλω :P παντος ειναι εργαλιο και πρεπει να χρησιμοποιητε_)

Edited by matassos, 19 November 2012 - 22:05.

#69 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 posts

Posted 19 November 2012 - 23:39

Σιγά μην φοβηθεί η Valve μήπως τους κατηγορήσουν για αντιγραφέες, μέχρι στιγμής το αντίθετο γίνεται.

Ναι, συμφωνώ για τα βρισίδια, άμα το παρατραβήξει κάποιος mute τρώει αλλα με αυτόν τον τρόπο δεν θα υπάρξει με τίποτα teamwork και θα είναι σχεδόν αδύνατο να νικήσεις.

@matassos έχεις παίξει γύρω στα 50 matches σύνολο; Είναι ένα ωραίο site σε περίπτωση που δεν το ήξερες https://dotabuff.com/players/37522755 <-- εδώ δείχνει το δικό σου profil/ιστορικό/stats κτλ. πρέπει να συνδεθείς με username και password του steam αν θες να μπείς.

Άμα θέλει να με κάνει κανένας add: stam16stam είναι το steam μου. Ελεύθερα :P

Edited by Stam, 19 November 2012 - 23:43.

#70 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts

Posted 20 November 2012 - 12:51

βασικα επαιζα πολα diretide για να συνηθισουν τα ματια μου τα γραφικα και να μπορω και να κανω καλο ταργκετ (γιατι στην αρχη μου ειχε φανει ΠΟΛΥ για τον π3ο, καλα καλα δεν εχει στοχο και απλα κοκκινιζει το βελακι οταν πατας attack, τραγικο!) , ακομη δεν εχω συνιθισει να κανω γρηγορο και καλο targeting τα σπελς και τα χιτς πολες φορες... επισις το diretide εδινε και πολα items οποτε ειπα να το εκμεταλευτω οσο παει.
τα τελευταια 10 games εχω παρει το κολαει και πανε καλα..

καλο θα ηταν να εχει στατς και για καθε ηρωα που παιζεις (kills deaths κλπ)

#71 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 23 November 2012 - 16:51

Θέλει κανείς key;

#72 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 23 November 2012 - 20:13

Σημερα πηρα δυο keys και εγω by the way

Δωθηκαν.

Edited by didimakia, 24 November 2012 - 18:07.

2bbd14fc.jpg

#73 Emiya

Emiya

Anime Fan

• Members
  • 175 posts

Posted 23 November 2012 - 20:20

το εχω και εγω.ειναι ωραιο...ομως δεν μπορω να παιξω λογο της καρτας των γραφικων μου :(...και εγω που μκηκα πριν ενα μηνα εχω 2 κλειδια αμα θελει κανεις...οταν δεν ειχα τα κλειδια ολοι με ρωτουσαν αν ειχα να τους δωσω -_-

#74 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 posts

Posted 24 November 2012 - 14:17

...και εγώ έχω 3 keys άμα ενδιαφέρεται κανένας :P Σκεφτόμουν άμα θέλετε να παίζαμε κανένα private 5vs5 μόνο Έλληνες (είτε απο anime.gr, είτε φίλους μας άκυρους με το site). Άμα ενδιαφέρεται κανείς ας το κανονίσουμε μια μέρα :)

edit: Σκεφτείτε ό,τι θα είναι φιλικό και για τον χαβαλέ. Επίσης, δεν θα υπάρχει το πολυσύχναστο flame που συναντάμε στα pubs, ούτε βρισίδια και τσακωμούς αναμεταξύ μας.

Edited by Stam, 24 November 2012 - 14:19.

#75 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 25 November 2012 - 02:44

Tutorial ή τίποτα μόνο με bot δεν έχει ακόμα?