Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Dota 2

• Please log in to reply
589 replies to this topic

#31 ViPeRaS

ViPeRaS

crazy

• Members
  • 2 posts

Posted 16 July 2011 - 04:00

εγω 1 ξερω μονο και βγει DOTA 2 για ποτε ολοι θα τα εχουν ξεχασει ολα. Τι HoN,τι LoL.Θα πουμε σε ολα : αντε γεια και καλο καψιμο!!!!!!! :Blissfull:

#32 saidwho.

saidwho.

Lost in the dsm

• Members
  • 130 posts

Posted 06 August 2011 - 10:09

Λέτε να το δούμε φέτος στη gamescom;

http://www.byteme.gr/news/rumors/dota_2_deixnei_h_valve_sth_gamescom

Όχι μόνο θα το δούμε αλλά θα έχει και tournament: http://www.dota2.com/

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=Plz4DSIWDqg[/YOUTUBE]

6czp.jpg

#33 leonardo

leonardo

Anime Amateur

• Members
  • 71 posts

Posted 16 August 2011 - 04:54

Σημερα βγηκε και το Cinematic Trailer...

Spoiler: Click me please...

....:drink:

#34 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 16 August 2011 - 21:02

That is for you to decide!
Epic russian guy is epic!

Καλο το Cinematic, ειδαμε πολλους γνωριμους χαρακτηρες!

2bbd14fc.jpg

#35 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 16 August 2011 - 21:07

Καμια σχεση με Ρωσο. Εβραιος μαλλον.

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#36 DeLGaDo

DeLGaDo

Apapapa

• Members
  • 420 posts

Posted 16 August 2011 - 21:14

Πρέπει να αρχίσω να μαζεύω λεφτά για καινούργιο pc (DOTA2, GW2)

Edited by DeLGaDo, 16 August 2011 - 21:21.

#37 DeLGaDo

DeLGaDo

Apapapa

• Members
  • 420 posts

Posted 17 August 2011 - 11:04

Για όποιον θέλει να ρίξει μια ματιά στο παιχνίδι το tour είναι live τώρα εδώ ---------> http://dota2.com/tournaments/international/.
Εντυπώσεις : Δεν ξέρω, κάτι δεν μ' αρέσει. Πάντως το map τα σπάει :P

Edited by DeLGaDo, 17 August 2011 - 11:20.

#38 leonardo

leonardo

Anime Amateur

• Members
  • 71 posts

Posted 20 August 2011 - 02:21

In my opinion...ψιλομουφα, δεν ξερω ισως αλαξουν τιποτα μετα το tournament/release (updates etc) ...αλλα μεχρι στιγμης δεν μου αρεσει. Ολοι ακουμε dota 2 και περιμενουμε προφανως να ειναι κατι καλυτερο απο το 1...παιδια sorry αλλα το game που αγαπησαμε το ειχε φτιαξει η Blizzard και οχι η Valve. Ισως ειμαι λαθος ισως οχι, ειπα να πεταξω και εγω την γνωμη μου.

...:drink:

#39 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 20 August 2011 - 02:30

Actually το map (dota) που αγαπησαμε το'χει φτιαξει ο Icefrog. H Blizzard εφτιαξε απλα το Warcraft. O Icefrog δουλευει για την Valve πλεον : )

2bbd14fc.jpg

#40 leonardo

leonardo

Anime Amateur

• Members
  • 71 posts

Posted 20 August 2011 - 03:10

Actually το map (dota) που αγαπησαμε το'χει φτιαξει ο Icefrog. H Blizzard εφτιαξε απλα το Warcraft. O Icefrog δουλευει για την Valve πλεον : )

Bleah... δεν το ήξερα, sorry. :terror2:

#41 reignYOMA

reignYOMA

Yoma INSIDE

• Members
  • 168 posts

Posted 20 August 2011 - 20:03

O Guinsoo το εφτιαξε και ξεκινησε το ολο θεμα της dota. Απλα καποια στιγμη αποχωρησε αι το ανελαβε ο icefrog.

#42 KamenoC

KamenoC

Σοου Φακινγκ Μποουρντ

• Members
  • 140 posts

Posted 21 August 2011 - 02:25

Δεν υπαρχει λογος να περιμενετε τοσο αυτο το παιχνιδι. Παιξτε Heroes of Newearth(f2p) το οποιο ειναι φτυστη αντιγραφη του Dota+καποιες βελτιωσεις σε γραφικα, matchmaking κλπ. Ακομα και οι heroes μονο σε design και ονομα διαφερουν. Αν θελετε κατι στο ιδιο στυλ αλλα με δικη του πινελια παιξτε τοτε το League of Legends(f2p, κατα την γνωμη μου καλυτερο απο τα πρωτα δυο). Καλο και το Dota 2 αλλα περα απο τα γραφικα μην περιμενετε τιποτα καινουριο.

#43 leonardo

leonardo

Anime Amateur

• Members
  • 71 posts

Posted 21 August 2011 - 18:32

Δεν υπαρχει λογος να περιμενετε τοσο αυτο το παιχνιδι. Παιξτε Heroes of Newearth(f2p) το οποιο ειναι φτυστη αντιγραφη του Dota+καποιες βελτιωσεις σε γραφικα, matchmaking κλπ. Ακομα και οι heroes μονο σε design και ονομα διαφερουν. Αν θελετε κατι στο ιδιο στυλ αλλα με δικη του πινελια παιξτε τοτε το League of Legends(f2p, κατα την γνωμη μου καλυτερο απο τα πρωτα δυο). Καλο και το Dota 2 αλλα περα απο τα γραφικα μην περιμενετε τιποτα καινουριο.

Συμφωνω μαζι σου, προσωπικα περιμενα αυτο το game διακαως μεχρι που ειδα το gameplay...

#44 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 24 August 2011 - 17:45

δεν με εντυπωσιασε, περιμενα πολυ περισοτερα..
καλυτερο desing τους ηρωες και ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ καλυτερο desing το γυρω γυρω που εχει τα items, spells, stats του ηρωα κλπ
μονο τα ονοματα εχουν την ομορφια της ντοτα
οπωτε αν θελω να θυμηθω ντοτα θα παιξω ντοτα και οχι αυτη την "βελτιωμενη" (ΝΟΤ κατα τη γνωμη μου) εκδοχη της
αλλα πλεον εχω κολησει με το λολ :nanana:

#45 plotolp

plotolp

Anime Freak

• Members
  • 364 posts
  • LocationAthens

Posted 28 November 2011 - 10:44

Είμαι στο close beta!! :clap:
Τέρμα το lol και οι βλακείες, τώρα ΜΟΝΟ dota 2:8):.
Έχεις όλο το feeling του κλασικού dota με πολύ καλύτερα γραφικά (και από το lol) και πολλές διευκολύνσεις σε πράγματα όπως το matchmaking και shop. Δεν υπάρχουν ακόμα όλοι οι ήρωες αλλά who cares? Είναι dota 2!!