Δεν υπάρχει τίποτα κομπλεξικό στο να απαιτείς από τους άλλους να σέβονται τον χρόνο σου.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Dota 2
Posted 18 August 2014 - 14:33
Posted 18 August 2014 - 23:30
το να αφιερωσουν 10 ατομα απο διαφορετικα μερη 60 λεπτα σε ενα game χωρις την παραμικρη ενοχληση ειναι αδυνατο
αλλα να σε χτυπαει ο γειτονας-φιλος σου και να του δινεις ζαχαρη τρεχοντας και να τον παρακαλας να κανει καφε και για σενα (happens every time) γιατι παιζεις game και αλλο να χτυπαει ο deliveras που ο ανθρωπος δουλευει και θα αφιερωσω 1-2 λεπτα να τον πληρωσω γιατι το game ειναι game και η πραγματικη ζωη ειναι πραγματικη ζωη, διαλεγεις τι εχει προτερεοτητα.
τι παει να πει "σεβονται το χρονο σου", απο τη στιγμη που πατας accept ξερεις οτι θα χασεις 1 ωρα για ενα game, τα 1-2 λεπτα που θα παρει το ενα random pause που θα οδηγησει και σε ενα πιο δικαιο game (που θα ημαστε ολοι online και δεν θα υπαρχουν π@@στικα 4v5 και χαμενο early farm) αξιζουν τον κοπο για να αξιζει συνολικα και η μια ωρα
edit: οσο για το θεμα "καφες" συνηθως κανω την ωρα του loading και των picks αν καθυστερισω για τον αλφα βητα λογο (απλητο ποτηρι) κανω ενα pause μισου λεπτου, αν το δεχτουν το δεχτηκαν κλαϊν μαϊν
απο την αρχη που λες θα παιξω dota σημερα, ξερεις οτι θα αφιερωσεις χρονο, οποτε χαλαρα, το pause κατεμε κανει πιο δικαιο ενα game (εκτος απο τα finol pause που ειναι αλλη ιστορια)
Edited by matassos, 18 August 2014 - 23:34.
Posted 19 August 2014 - 00:41
το να αφιερωσουν 10 ατομα απο διαφορετικα μερη 60 λεπτα σε ενα game χωρις την παραμικρη ενοχληση ειναι αδυνατο
αλλα να σε χτυπαει ο γειτονας-φιλος σου και να του δινεις ζαχαρη τρεχοντας και να τον παρακαλας να κανει καφε και για σενα (happens every time) γιατι παιζεις game και αλλο να χτυπαει ο deliveras που ο ανθρωπος δουλευει και θα αφιερωσω 1-2 λεπτα να τον πληρωσω γιατι το game ειναι game και η πραγματικη ζωη ειναι πραγματικη ζωη, διαλεγεις τι εχει προτερεοτητα.
τι παει να πει "σεβονται το χρονο σου", απο τη στιγμη που πατας accept ξερεις οτι θα χασεις 1 ωρα για ενα game, τα 1-2 λεπτα που θα παρει το ενα random pause που θα οδηγησει και σε ενα πιο δικαιο game (που θα ημαστε ολοι online και δεν θα υπαρχουν π@@στικα 4v5 και χαμενο early farm) αξιζουν τον κοπο για να αξιζει συνολικα και η μια ωρα
edit: οσο για το θεμα "καφες" συνηθως κανω την ωρα του loading και των picks αν καθυστερισω για τον αλφα βητα λογο (απλητο ποτηρι) κανω ενα pause μισου λεπτου, αν το δεχτουν το δεχτηκαν κλαϊν μαϊν
απο την αρχη που λες θα παιξω dota σημερα, ξερεις οτι θα αφιερωσεις χρονο, οποτε χαλαρα, το pause κατεμε κανει πιο δικαιο ενα game (εκτος απο τα finol pause που ειναι αλλη ιστορια)
Συμφωνω απολυτα με αυτα που λες.
Ενα πραγμα να σημειωσω, το γεγονος οτι το pause μου εχει χαλαει 1-2 φορες το πως προσεγγιζω τους εχθρους χωρις να το περιμενουνε με τον Riki.Το pause σου δινει χρονο να σκεφτεις πως θα δρασεις εκεινη την ωρα, και επειδη μου ετυχε να σκασω στον εχθρο ενω ειμουν αορατος και να πατηθει pause, μου ψιλοχαλασε το οτι επιασα των εχθρο εκει που δεν το περιμενε.
Κατα τα αλλα δεν εχω προβλημα με το pause, καλα κανει και υπαρχει γιατι κατι μπορει να σου τυχει και πρεπει να διακοψεις.
Τωρα που λεμε για pause ποσες φορες εχει χτυπησει τηλεφωνω εν ωρα boss battle στο Dark Souls και πεταξα το χειριστηριο απο το παραθυρο? Τελειως διαφορετικες περιπτωσεις, δεν λεω απλως τωρα που το θυμηθηκα... xD
Posted 19 August 2014 - 01:48
Να φτιάξεις τον καφέ σου, να παραλάβεις τα σουβλάκια σου, να κάνεις ότι θες, αλλά πριν κάνεις queue.
Ανθρωποί είμαστε και χτύπα ξύλο-μακρία από εμάς shit happens, αλλά άλλο πραγματική ανάγκη και άλλο να απαιτείς από ανθρώπους που δεν θα θυμάσε καν το nickname τους μόλις τελειώσει το game να προσαρμοσουν το χρόνο τους στη ζωή σου.
Και δεν είναι για το 1 λεπτό, ούτε τα 2, ούτε τα 5, ούτε τα ~10 (τόσο είναι το maximum που έχω αφήσει). Είναι του ότι αρνούμε να με πιάνουν κορόιδο.
Καλή και άγια η χρήση του pause, αλλά όχι η κατάχρηση. Like most things in life, it goes both ways. Να σεβαστείς τον άλλον που πιθανόν να του έτυχε κάτι, αλλά εφόσον ο άλλος έχει προσπαθίσει να μην του τύχει τίποτα.
Fun story: Κάποια μέρα, με κάποιο τρόπο βρέθηκα σε ένα 4πλο stack με άτομα που δεν είχα συναντήσει ποτέ, αλλα φαινόντουσαν ΟΚ παιδιά. Κάνουμε queue επιλέγουμε ένα σοβαρό lineup συνενοούμαστε μια χαρά. O 5ος random guy που μας τυχαίνει πέρνει weaver και από το καποιο λεπτό στο mid game αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα DC, like seriously every 2 mins (αφού έκανε πρώτα 1-6 score) και είναι literally non factor στο υπόλοιπο game (lvl 16 όταν σαν support shadow shaman ήμουν 22 etc) και eventually παίρνει abandon. Νικάμε 4vs5 αφού πρώτα κάναμε ~3λέπτο pause για έναν αντίπαλο.
Στο αμέσως επόμενο game που κάνουμε queue, ο ίδιος ακριβώς weaver είναι στην αντίπαλη ομάδα, παίρνει drow και πάει mid....
Και τώρα πείτε μου αν πρεπει να κάνω pause για άτομο που ενώ είχε ήδη σχεδόν καταστρέψει ένα game, πήγε να καταστρέψει και δεύτερο.
And he actually did it.
Πες ok για το πρώτο game, ετυχε να του τρελαθεί η σύνδεση. Γιατί, με ποια λογική κάνεις στο καπάκι queue για δεύτερο....... ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ SOLO MID.
Posted 19 August 2014 - 02:08
Να φτιάξεις τον καφέ σου, να παραλάβεις τα σουβλάκια σου, να κάνεις ότι θες, αλλά πριν κάνεις queue.
Ανθρωποί είμαστε και χτύπα ξύλο-μακρία από εμάς shit happens, αλλά άλλο πραγματική ανάγκη και άλλο να απαιτείς από ανθρώπους που δεν θα θυμάσε καν το nickname τους μόλις τελειώσει το game να προσαρμοσουν το χρόνο τους στη ζωή σου.
Και δεν είναι για το 1 λεπτό, ούτε τα 2, ούτε τα 5, ούτε τα ~10 (τόσο είναι το maximum που έχω αφήσει). Είναι του ότι αρνούμε να με πιάνουν κορόιδο.
dude τι λες? Ενα game ειναι. Τη μια ωρα τη χανεις οτι και να γινει, και αυτα τα 3 λεπτα του pause κανεις δεν κοιταει το ταβανι, ολοι τσεκαρουμε ενα facebook ή κατι.
Και συνηθως παιζεις 2, οποτε ναι, θα παραγγηλεις τα σουβλακια σου και θα κανεις τον καφε σου, θα απαντησεις και το τηλεφωνο στα γρηγορα (που προσωπικα παιζω μιλοντας στο τηλ) γιατι ειναι 2 ωρες που δεν γινετε μονο να παιζεις. Οπωτε ναι θα περιμενεις τον αλλον και θα σε περιμενει αν χρειαστει, γιατι αν παιξεις το 4v5 game εχεις χασει 1 ωρα απο τη ζωη σου για ενα ανισο game, προτιμω να χασω 1 λεπτο παρα μια ωρα, στα game που γινετε αυτο το πραγμα ειμαι παντα μεστα νευρα. Δεν σε πιανει κανεις κοροϊδο, ετσι ειναι, παιζεις ενα παιχνιδι που παιζεις με αλλους 10 οπωτε κατι θα τυχει.
Προφανως περιπτωσεις με πολα dc κλπ ειναι εκνευριστικες γι αυτο και βαλαν 1 pause το ατομο και συνηθως κανεις δεν περιμενει αλλον πανω απο 3 λεπτα εκτος και αν εχει premades, οπωτε χαλαλι τα 3 λεπτα στο game.
παντα θα υπαρχουν παπαρες με προβληματα στο νετ που θα χαλαν game αλλα ενω στο λολ ηταν 1 στα 4 games εδω ειναι 1 στα 20 και με το pause ακομη λιγοτερα, οποτε καλα κανει και υπαρχει
Καλή και άγια η χρήση του pause, αλλά όχι η κατάχρηση. Like most things in life, it goes both ways. Να σεβαστείς τον άλλον που πιθανόν να του έτυχε κάτι, αλλά εφόσον ο άλλος έχει προσπαθίσει να μην του τύχει τίποτα.
ισχυει και συμφωνω, δεν ξεκινας game ενω εχεις υποχρεωσεις, απλα τυχαινουν πραγματα που δεν τα περιμενεις ή που λες "σιγα ποσο θα παρει".
fun fact: Μια φορα επρεπε να μετακινησω το αμαξι εν ωρα game γιατι εμποδιζε παραδοξος με περιμεναν
Edited by matassos, 19 August 2014 - 02:21.
Posted 19 August 2014 - 02:38
Well το ότι το παιχνίδι θα είναι 5vs5 σε όλη του τη διάρκεια δεν σημαίνει πως αυτόματα θα είναι "καλό" παιχνίδι.
Επίσης, ποτέ μου δεν θεώρησα ότι το να κάνω κάτι που μου αρέσει είναι χάσιμο χρόνου.
Δεν διαφωνώ με την ύπαρξη του Pause function η οποία πιστεύω πως είναι αρκετά καλά δομημένη (aka και η δυνατότητα του X να κάνει pause, και του Y να κάνει unpause), αλλά με την παρούσα ευροία χρήση του και από τις 2 πλευρές (κατάχρηση και απαξιωση).
Αυτά, την άποψη μου την έγραψα παραπάνω, i guess διαφωνούμε.
Posted 19 August 2014 - 03:22
Η λογική σου Ματάσσε είναι ηλίθια με το συμπάθιο, και αυτό το λέει κάποιος που δεν παίζει καν το γκέημ. Δεν είναι καν λογική βασικά, είναι έλλειψη λογικής αντικατεστημένη με εγωισμό
Αν σκεφτόντουσαν όλοι σαν εσένα δεν θά΄παιζε ποτέ κανείς γιατί δεν υπάρχει περίπτωση πάντα να συγχρονίζονταν 2+ άτομα που κάνουν ότι τους καυλώσει όποτε τους καυλώσει. Δεν είναι η καραμέλα "it's just a game", είναι απλός σεβασμός για τον άλλο που μπήκε να παίξει και δε θέλει να περιμένει επειδή εσύ θεώρησες πως είναι έξυπνο να αρχίσεις παιχνίδι ενώ σε 10 λεπτά περιμένεις τον ντελιβερά.
Και αν σου είναι αδύνατο να καταλάβεις πως γίνεται να μην είναι όλοι ίδιοι με εσένα γράφοντας τα πάντα στα παπάρια τους, τουλάχιστον συνειδητοποιήσε πως έτσι έχουν τα πράγματα και προσαρμόσου αναλόγως.
Posted 19 August 2014 - 08:17
εισαι πολυ ευγενικος, παιξε το παιχνιδι σου τοτε και προσαρμοζε τη ζωη σου σε αυτο εσυ που εισαι εξυπνος, εγω που δεν ειμαι θα τους γραφω ολους στα @ρχιδια μου αφου με ξερεις τοσο καλα
edit και αφου δεν ξερεις και το game, μαθε οτι οι εγωιστες δεν σεβονται αντιπαλους και συμπαιχτες και κανουν unpause
@mad_hatter ναι δεν εχει νοημα να το συνεχιζουμε,
για το 5v5 δεν εννοω οτι θα ειναι "καλο" παιχνιδι, προφανος αυτο το καθοριζουν αλλοι παραγοντες, αλλα θα ειναι δικαιο, το 4v5 είναι ανισο οπως και να το δεις (ακομη και τα τα 3 λεπτα που θα κανει rc ο αλλος) και κατεμε είναι χασιμο χρονου ειδικα αν η ανισοτητα βγαζει ματι, δεν προσφερει τις δυνατοτητες βελτιωσεις που προσφερει το 5v5 οπωτε απλα περιμενεις να τελειωσει και να πας στο επομενο, το οποιο είναι το πιο βαρετο συναισθημα που μπορει να βγαλει η ντοτα
Edited by matassos, 19 August 2014 - 08:19.
Posted 19 August 2014 - 12:45
Επειδή το να λες "έχω τόσο ελεύθερο χρόνο τώρα και θέλω να παίξω, ας κάτσω λοιπόν λίγο χωρίς να κοιτάω μόνο την πάρτη μου και χαλάσω το χρόνο των υπολοίπων" ισοδυναμεί με το να προσαρμόζεις τη ζωή σου στο παιχνίδι.
Ό,τι και να κάνεις, πάντα θα χρειαστεί να κάνεις μερικές υποχωρήσεις και συμβιβασμούς. Το ότι εσένα δε σε νοιάζει αρκετά το γκέημ δε σημαίνει πως οι υπόλοιποι της ομάδας είναι υποχρεωμένοι να σε περιμένουν επειδή δε σε νοιάζει/είσαι ανίκανος να κάνεις μια βασική διαχείριση του χρόνου σου. Και φυσικά δε μιλάω για όταν τυχαίνει κάτι απρόσμενο και πρέπει να σταματήσεις, όπως ελπίζω να κατάλαβες ήδη από τα ποστς των άλλων το πρόβλημα είναι όταν σου καυλώνει και πας να φτιάξεις τη φραππεδάρα σου (σα γνήσιος σαλονικιός!!!!!!!!!!!!!!) επειδή δε σου έκοψε να το κάνεις πριν μπουτάρεις το γκέημ.
Θα ήμουν πιο ευγενικός αν δεν έκανες τόσο εμφανές πως σε νοιάζει μόνο ο εαυτούλης σου νομίζοντας παράλληλα πως όλοι ακολουθούν το παράδειγμά σου
Posted 19 August 2014 - 13:55
ο καφες ειναι το 1% των περιπτωσεων που θα χρειαστει να κανω pause και αμα, τωρα οτι σκαλωσες εκει απλα για να κραξεις παπαρια μου, νομιζε οτι θες και πολυ το αναλησαμε
αφου σα γνησιως σαλονικιος κοιταω μονο την παρτυ μου παραδοξος υπερασπιζομαι το pause που βοηθαει το team και τους συμπαιχτες
Posted 19 August 2014 - 14:48
Κατά πρώτον οι εκφράσεις τύπου "παπάρια μου" καλό είναι να λείπουν. Το γεγονός ότι είπε ο άλλος κάτι το οποίο δεν είναι και το πιο ευγενικό δεν δίνει δικαιολογία να ρίξετε την συζήτηση σε επίπεδο γηπέδου.
Οι χαρακτηρισμοί " θεσσαλονικιός" και τα συναφή στερεότυπα επίσης δεν έχουν θέση. Θέλετε να δείξετε την αντίθεσή σας με κάποιον τρόπο? Μπορείτε να το κάνετε χωρίς προσωπικές επιθέσεις και αναγωγή σε στερεότυπα.
TL:DR συνεχίστε πολιτισμένα.
Posted 19 August 2014 - 15:01
Από Θεσσαλονίκη είμαι
ο καφες ειναι το 1% των περιπτωσεων που θα χρειαστει να κανω pause και αμα, τωρα οτι σκαλωσες εκει απλα για να κραξεις παπαρια μου, νομιζε οτι θες και πολυ το αναλησαμε
θα παραγγηλεις τα σουβλακια σου και θα κανεις τον καφε σου, θα απαντησεις και το τηλεφωνο στα γρηγορα (που προσωπικα παιζω μιλοντας στο τηλ) γιατι ειναι 2 ωρες που δεν γινετε μονο να παιζεις. Οπωτε ναι θα περιμενεις τον αλλον και θα σε περιμενει αν χρειαστει, γιατι αν παιξεις το 4v5 game
οκ
Posted 20 August 2014 - 14:13
Έκανε topic (ΑΜΑ) στο reddit σήμερα ο Neichus, ένας απο τους παλιούς game designers του Dota (Warcraft 3). Μετά τον Guinsoo (LoL of Legends), ανέλαβε το project (Dota) ο Neichus ο οποίος αργότερα σταμάτησε και το συνέχισε ο Icefrog.
Heroes απο τον Neichus: Pudge (favorite), Earthshaker, Tiny 2.0, Bristleback, Sandking, Axe, Phantom Lancer 2.0, Stealth Assassin 2.0, Ursa Warrior, Broodmother, Shadow Fiend, Nerubian Weaver, Enchantress, Ogre Magi, Tinker, Necro'lic 2.0, Necrolyte, Enigma, Death Prophet 2.0 & courier.
Μερικά ενδιαφέροντα πράγματα που είπε:
Edited by Napster, 20 August 2014 - 14:14.
Posted 20 August 2014 - 18:11
@putin συνεχισε να σκαλωνεις
@napster
ναι εδω ειχε και μια αναλυση του για το τι ειχε κανει http://www.reddit.com/r/DotA2/comments/2d7g3w/neichus_legendary_forgotten_name_in_dota_history/
και γω καθισα και τα διαβαζα καμποση ωρα
γενικα αυτη η εικονα ηταν το πιο ενδιαφερον απο αυτα τα 2
Posted 26 August 2014 - 22:12
disband oi DK ...... mushi επιστρεφει Μαλαισια , MMY στους lgd , iceiceice στους VG , newbee kai vg με hao-mu-sansheng-banana-rabbit και fenrir-super-fy-black^-iceiceice μοιαζουν πολυ δυνατοι