Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ultimate Anime Gathering @ Dasein - 08/01/2011 - Αθήνα

• Please log in to reply
118 replies to this topic

#76 kleidokrator

kleidokrator

Flame Master

• Members
  • 237 posts

Posted 11 January 2011 - 18:16

Πολύ ωραία εξελίχθηκε το πάρτι και χαίρομαι να ακούω ότι σας άρεσε . Όσοι ήρθαν στο καραόκε είχαν μια εμπειρία εφάμιλλη των Karaoke Booth στην Ιαπωνία και από τις αντιδράσεις σας κατάλαβα ότι γουστάρατε τρελά. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Kurosaki_Angellust για τον εξοπλισμό που μας παρείχε καθώς και για την βοήθειά του στο ηχητικό μέρος της βραδιάς. Αυτήν την στιγμή επεξεργάζομαι το βίντεο που τράβηξα, αν κάποιος δεν θέλει το δικό του ας μου στείλει ένα πμ να το σβήσω. Μόλις ολοκληρωθεί η επεξεργασία ( 2 με 3 βδομάδες) θα οργανωθεί ένα meeting στο οποίο θα έρχεστε με τα φλασάκια σας και θα παίρνετε το υλικό.

Δυστυχώς όμως υπάρχει και ένα δυσάρεστο.
Spoiler:

"You can train a dog with food, you can buy a person with money, but there isn't a man alive able influence the wolves of Mibu! Some things will never change. A wolf will always be a wolf, the Shinsen Gumi will always be the Shinsen Gumi, and a manslayer will always be a manslayer!" Goro Fujita, also known as Hajime Saito

Posted Image

#77 Labrokratis

Labrokratis

Anime / Asia Party Organizer

• Members
  • 637 posts

Posted 12 January 2011 - 04:37

Είναι ευκαιρία επίσης να ευχαριστήσω και εγώ όλους τους φίλους που μας τίμησαν στην παρουσία τους στο party και ελπίζω να πέρασαν πραγματικά καλά!
Θα πρωτοτυπήσω και θα μιλήσω ανοιχτά για τα οικονομικά του πάρτυ, επειδή το είχαμε πιάσει ως συζήτηση νωρίτερα και πρέπει να σας δώσω μια εικόνα της συνολικής κατάστασης, για να ξέρετε τι θα έχετε να αντιμετωπίσετε, αν επιχειρήσετε να οργανώσετε κάποιοι, κάτι το αντίστοιχο!
Καταρχάς δεν θα σας πούμε το ποσό που στοίχισε σε εμάς τους οργανωτές το event, γιατί δεν υπάρχει λόγος αλλά και θα τρομάξετε (συνειδητοποιημένα ξέραμε πως δεν θα βγάλουμε). Ωστόσο μπορούμε να πούμε ότι το μαγαζί είχε έναν πολύ καλό τζίρο για event με δωρεάν είσοδο, που ήταν συνολικά γύρω στα 1100 ευρώ. Αν το πάρουμε χοντρικά με μπύρες, σημαίνει ότι περίπου 220 άτομα πήραν μία μπύρα από το μαγαζί να πιουν, κάτι το οποίο θεωρείτε τεράστια επιτυχία! Και σας ευχαριστούμε πραγματικά μέσα από την καρδιά μας για την θερμή σας υποστήριξη!
Από αυτά τα 1100 ευρώ, εμείς πήραμε το 15%, που είναι 175 ευρώ. Τα οποία φυσικά τα μοιραστήκαμε μεταξύ μας δια τρία, δηλαδή 58 ευρώ έκαστος. Αυτό ήταν το κέρδος του καθενός μας, για όλα αυτά που ζήσατε το Σάββατο. Και ευτυχώς που πήγε καλά το πάρτι, διότι εμείς δεν το γνωρίζαμε και είχαμε προετοιμαστεί να πληρώσουμε ακόμα και από την τσέπη μας, αν δεν ερχόσασταν! Ευτυχώς, μας τιμήσατε!
Επειδή πιθανώς δεν γνωρίζεται από μαγαζιά και από event, να σας ενημερώσω ότι αυτά τα 15% που μας έδωσε το DaSein είναι πραγματικά προς τιμή του! Για να καταλάβετε λίγο τα οικονομικά μεγέθη, στο μαγαζί έμειναν από εκείνη την ημέρα καθαρά - αν αφαιρέσεις όλα τα έξοδα και φόρους- ελάχιστα παραπάνω από 400 ευρώ. Καταλαβαίνετε λοιπόν, γιατί είναι τόσο δύσκολο να βρεις χώρους να κάνεις τέτοια εξειδικευμένα event όπως το Ultimate Anime Gathering και κυρίως γιατί είναι δύσκολο να σου εμπιστευτεί ένας επιχειρηματίας το μαγαζί του ένα Σάββατο, που είναι η εμπορική ημέρα που περιμένει για να δουλέψει! Και εδώ πρέπει για άλλη μια φορά, να πω δημόσια ευχαριστώ στο DaSein, που πραγματικά μας βοηθά ως anime κοινότητα και μας ανέχεται!
Επίσης νιώθω υποχρέωση να ευχαριστήσω και τους Akai Panda, που με νύχια και με δόντια, μπορούν και διατηρούν τα event τους δωρεάν σε είσοδο έως και σήμερα! Τα παιδιά είναι ήρωες, τέλος! Εγώ αν έκανα και άλλα τέτοια πάρτι, δεν θα μπορούσα με τίποτα να το κάνω!

Σύντομα θα ανακοινώσουμε ένα post event για να παραλάβετε το υλικό σας (φωτογραφίες, βιντεάκια) αλλά και για να σας γνωρίσουμε καλύτερα και να μιλήσουμε μαζί σας!
Και πάλι ευχαριστώ για την παρουσία σας και περιμένουμε και από εδώ και από το facebook σχόλια και κριτικές για το event μας!

#78 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,794 posts

Posted 12 January 2011 - 11:51

Πολύ απλά θα σου ρίξω ένα ban (aka άρνηση εισόδου) σε τυχών μελλοντικά καραόκε events που θα είμαι υπεύθυνος. Εφόσον είπες 7 κομμάτια και διασκέδασες περισσότερο και έκατσες περισσότερο από όλους τους υπόλοιπους μου φαίνεται πολύ λογικό. Και επειδή δεν σεβάστηκες τους κανόνες του καραόκε (όπως έκανε ο Zed) στην επεξεργασία του υλικού θα αφαιρεθείς από όλα τα βίντεο.

Δεν είναι ανάγκη για extreme μέτρα, απλά την επόμενη φορά βάλε κάποιον να κρατάει τη σειρά και συ να κάνεις τη δουλειά σου κι όλοι να περνάνε ωραία.
rsrGbGx.gif

#79 Xa0s

Xa0s

Gambate o kudasai !!!

• Members
  • 341 posts

Posted 12 January 2011 - 12:41

Δεν είναι ανάγκη για extreme μέτρα, απλά την επόμενη φορά βάλε κάποιον να κρατάει τη σειρά και συ να κάνεις τη δουλειά σου κι όλοι να περνάνε ωραία.

Ναι ρε man, οτι έγινε έγινε...βεβαία εκείνη την στιγμή έπρεπε να πεις την επική ατάκα ''Kατσε κάτω ρε..Το τραγούδι είναι ΠΑΡΑΓΚΕΛΙΑ ''
[media]http://www.youtube.com/watch?v=328Dx2m75TE[/media] 2.45
....Αλλά τώρα τι νόημα έχει ??? ...Όλοι περάσαμε καλά δεν χρειαζόμαστε κάτι τέτοιο...

I would likePosted Image for a pet...

#80 Labrokratis

Labrokratis

• Members
  • 637 posts

Posted 12 January 2011 - 13:40

Από την στιγμή που υπήρχαν κανόνες και όλοι - μα όλοι - τους σεβάστηκαν, γιατί να ενθαρρύνουμε και να ανεχθούμε την κατάχρηση, την κουτοπονηριά και το κοκοριλίκι ενός και μόνο ατόμου; Καταρχάς μας προσβάλει όλους εμάς που ακολουθήσαμε τους κανόνες!
Συμφωνώ απόλυτα με το Ban και εγώ είμαι που πρότεινα και την διαγραφή από τα βίντεο: Θα τον κάνουμε Crop από την εικόνα! Δεν είναι έξυπνος και καταφερτζής μόνο αυτός: Είμαστε και εμείς!

#81 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,794 posts

Posted 12 January 2011 - 14:21

Δεν ανέχεσαι κανέναν απλά μαθαίνεις για να ξέρεις τι να κάνεις την επόμενη φορά, τώρα τα περι cropαρισματος μάλλον είναι αστείο να το αναφέρεις α] θα φάτε χρόνο για μηδέν ζήτημα β] τα παιδιά που είναι μέσα στο ίδιο βίντεο και θα τους δώσετε το ίδιο αρχείο σαν αναμνηστικό αντί να θυμούνται ποσό καλά πέρασαν, θα έχουν να θυμούνται ότι έκαναν karaoke με μια θολούρα δίπλα τους :P
rsrGbGx.gif

#82 Labrokratis

Labrokratis

• Members
  • 637 posts

Posted 12 January 2011 - 14:47

Μπα πανεύκολο είναι: Είναι πάντα στην άκρη του κάδρου, που είναι HD 16:9. Crop σε εικόνα 4:3 και encoding, που ούτε ή άλλως θα γίνονταν.
Πανεύκολα τα κάνεις αυτά.

#83 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 12 January 2011 - 15:03

Συγγνώμη αλλά μιας και το θέσατε δημόσια δεν μπορώ παρά να μην ρωτήσω...Όλα αυτά επειδή ήθελε ο άνθρωπος να τραγουδήσει ? Μην με παρεξηγείτε απλά ίσως δεν κατάλαβα την διαδικασία...

Από κει και πέρα πιο σωστό μου φαίνεται αυτό που λέει ο Hazuki ότι έτσι μαθαίνετε εσείς που να μην κάνετε λάθος γιατί προφανώς για να έγινε αυτό κάπου εσείς δεν δώσατε την απαραίτητη προσοχή και πάμε παρακάτω...

xbJ3b2w.jpeg

#84 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 12 January 2011 - 15:25

Παιδιά οκ ίσως να μη μου πέφτει και λόγος αλλά έχετε σκεφτεί ότι μπορεί να μην κατάλαβε το όριο των τραγουδιών; Επίσης τον προειδοποιήσατε ότι θα έχει επιπτώσεις αφού παρενέβη το όριο και αυτός συνέχισε να το κάνει; Αν όχι μου φαίνεται σκληρό αυτό που λέτε.
Οκ το πάρτι αυτό ήταν ο κόπος σας και η δουλειά σας και τα λεφτά από την τσέπη σας αλλά τόση αυστηρότητα με ξενίζει και είναι αντίθετη του πνεύματος ενός "πάρτι".

Και αν δώσετε φωτογραφίες και βίντεο ως αναμνηστικά είναι πολύ άσχημο να τον κόψετε. Όχι μόνο για αυτόν, αλλά και για τους υπόλοιπους. Τους στερείτε μια ανάμνηση, ενός φίλου, ή άσχετου ή αντιπαθητικού που όμως ήταν εκεί.

Δεν είναι δα ότι το παιδί προσπάθησε να σας χαλάσει την όμορφη προσπάθεια. Μην του δώσετε αναμνηστικά, αλλά το να τον σβήσετε, εμένα που είμαι στην απέξω και δεν το έχω ζήσει αυτό από κοντά, μου αφήνει αρκετά άσχημη γεύση για το event και είναι κρίμα για εσάς να δίνετε τέτοια εντύπωση.

Edited by Anelis, 12 January 2011 - 15:43.

Posted Image

#85 Labrokratis

Labrokratis

• Members
  • 637 posts

Posted 12 January 2011 - 15:26

H διαδικασία ήταν αναρτημένη εδώ αναλυτικά, όπως ήταν επίσης και στο facebook, που απεστάλη εις διπλούν μέσω email σε όλους όσους δήλωσαν συμμετοχή ή πιθανή συμμετοχή.
Αν ήταν δυσνόητη, κακώς που δεν υπήρξαν ερωτήματα για τις όποιες εξηγήσεις!
Εκ του αποτελέσματος και την συμπεριφορά των παρευρισκομένων, μάλλον όλοι κατάλαβαν την διαδικασία ή τουλάχιστον δεν έδειξαν ότι δεν την κατάλαβαν.

Και όχι, το θέμα δεν είναι "Όλα αυτά επειδή ήθελε ο άνθρωπος να τραγουδήσει". Όλοι ήθελαν να τραγουδήσουν και όλοι τραγούδησαν. Εκτός από εμένα, που από τις 19.00 έως και τις 4.30 το πρωί, ήμουν στην μουσική του ισογείου και δεν μπόρεσα να ανέβω επάνω ούτε καν να δω πως ήταν το σκηνικό του καραόκε. Το οποίο, εγώ το πλήρωσα (τον βιντεοπροβολέα που χρησιμοποιήθηκε, τον αγόρασα ειδικά και μόνο για το event).

Το θέμα για εμένα είναι, ότι κάποιος εκμεταλλεύτηκε τις συνθήκες και δεν σεβάστηκε κανέναν και τίποτα. Και ρωτώ και το άλλο εδώ: Τους άλλους που ζήτησαν να τραγουδήσουν, τους ρώτησε και βουτούσε το μικρόφωνο όποτε το έβρισκε μπροστά του και εμφανίζονταν μπάστακας δίπλα τους; Τι, έτσι το βρήκαμε και βουρ;

Συγνώμη, αλλά εγώ με τα κουτοπόνηρα έχω πρόβλημα. Όπως έχω και πρόβλημα να μου προσβάλουν την νοημοσύνη μου.
Τώρα για το αν θα γίνει ή όχι αυτό που πρότεινα, ο Κλειδοκράτορας θα το αποφασίσει, καθότι αυτός ήταν ο υπεύθυνος του karaoke. Στο δικό μου το κομμάτι του event δεν υπήρξαν προβλήματα. Ακόμα και πράγματα που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε παρεξηγήσεις, όχι μόνο δεν οδήγησαν σε παρεξήγηση, αλλά αντίθετα: οδήγησαν σε μία εκπληκτική γνωριμία, θεόσταλτη και άκρως θετική για τον ευρύτερο χώρο των Anime, με τεράστια δυναμική, που πιθανώς θα δώσει και νέα πνοή στο χώρο μας!

#86 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,794 posts

Posted 12 January 2011 - 15:28

Μπα πανεύκολο είναι: Είναι πάντα στην άκρη του κάδρου, που είναι HD 16:9. Crop σε εικόνα 4:3 και encoding, που ούτε ή άλλως θα γίνονταν.
Πανεύκολα τα κάνεις αυτά.

Posted Image

You are missing the point.

Τέσπα, εσύ ξέρεις, ελπίζω να συνεχίσετε χωρίς να χρεωκοπήσετε οικονομικά :hot:
rsrGbGx.gif

#87 SpirosK81

SpirosK81

Manga drop-out

• Members
  • 517 posts

Posted 12 January 2011 - 15:38

OK νομίζω ότι μπορούμε να το λήξουμε το θέμα κάπου εδώ!

Το karaoke είναι ο χώρος του kleidokrator και θα κάνει αυτό που αυτός νομίζει σωστό στην τελική, ότι κι αν προτείνει ο Labrokratis ή οποιοσδήποτε άλλος.

Η δικιά μου θέση είναι, αν ήταν δυνατόν, να βρίσκαμε το εν λόγω άτομο και να μας εξηγούσε προσωπικά τι-πώς-γιατί. Μπορεί και τις 7 φορές να ήταν μέρος της παρέας του εκάστοτε στη σκηνή;; Μπορεί... Μπορεί απλώς να μην κατάλαβε/άκουσε τους κανόνες;; Μπορεί.... Μπορεί να ήταν ένας "έξυπνος";; Μπορεί.... Αν δεν μας πει το ίδιο το άτομο, δε θα το μάθουμε ποτέ.

Ας μας στείλει ΠΜ αν είναι εδώ στο forum παρακαλώ. :hot:
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#88 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 12 January 2011 - 15:41

e πείτε μας και ποιος είναι και μας έχετε αφήσει στα αναμμένα κάρβουνα :|

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#89 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 12 January 2011 - 16:09

Aν μου επιτρέπεται ένα σχόλιο. ήμουν στη συνάντηση που το συζητάγατε οτι θα το ετοιμάσετε και μου χατε δειξει και κομματια που φτιαχνετε (θυμαμαι σχολιάζαμε τα ορθογραφικά ΧD ) και γενικά χαρηκα γιατι έβλεπα ότι το κανατε γιατι όντως το γουστάρετε και γιατι έλειπε κάτι τετοιο γενικότερα.

tbh καποια σχολια κατα καιρους για θεματα με παρτυ, cosplay, και τωρα καραοκε μου φαινονται υπερβολικά ως αντιμετωπίσεις, αλλα επειδή ειμαι απο την απέξω δεν μπορω να κρινω γιατι δεν εχω χυσει τον ιδρωτα του αλλου για να καταλαβω τι τον χαλαει. Ωστόσο εξακολουθω να πιστευω οτι θα πρεπε να μενει περισσοτερο στην πλακα της υποθεσης και λιγοτερο σε προσωπικό επίπεδο.

Για να καταλήξω, ειμαι υπερ των κανονων, όταν συμμετεχεις σε μια δραστηριοτητα και της τηρησης τους, όσο σκληροί και να ναι, και ανεξαρτητα αν συμφωνω ή όχι μαζι τους. Οπότε ναι και στο ban και στην παρατήρηση και οτι άλλο αποφασίσει ο kleidokrator, αλλα με μια ενσταση: Αυτό που είπε η Anelis είναι πολύ σημαντικό.

Και αν δώσετε φωτογραφίες και βίντεο ως αναμνηστικά είναι πολύ άσχημο να τον κόψετε. Όχι μόνο για αυτόν, αλλά και για τους υπόλοιπους. Τους στερείτε μια ανάμνηση, ενός φίλου, ή άσχετου ή αντιπαθητικού που όμως ήταν εκεί.

Αν τον κοψετε τον μαιντανο στο μονταζ, χωρις να ρωτήσετε αυτούς που θελουν αντιγραφο αν θελουν η οχι να ειναι μεσα είναι λίγο σαν να χεζετε όλους τους άλλους και να το κανετε μονο για αυτον και για την παρτη σας. Οκ ναι μλκία έγινε αλλα όπως και να γινε, είναι αναμνηση. οταν βλέπεις το πρώτο σου παιδικό πάρτυ του νηπιαγωγείου, είτε πηγε τέλεια, είτε εκείνο το μακαλισμένο που ηταν διπλάσιο από σενα σουφαγε τη μιση τουρτα και σου πασαλειψε την αλλη μιση στη μουρη, ε όπως και να το κάνουμε, μετά από είκοσι χρόνια- τριάντα χρόνια το ίδιο γέλιο θα ρίξεις. Ίσως μάλιστα και περισσότερο στη δεύτερη περίπτωση.

stasou%2520mygdala.jpg

#90 kleidokrator

kleidokrator

Flame Master

• Members
  • 237 posts

Posted 12 January 2011 - 16:17

Επειδή δεν θέλω να δώσω συνέχεια στο θέμα θα σας πω τους λόγους που πήρα αυτήν την απόφαση.

Στο αρχικό ποστ αλλά και σε επόμενο αναφέρω ότι ο καθένας από αυτούς που θέλει να τραγουδήσει δικαιούται δύο κομμάτια. Αυτό έγινε επειδή ξέραμε ότι ήταν περιορισμένος ο χρόνος που είχαμε στο πατάρι (μέχρι τις 12:30) και γιατί υποπτευόμασταν ότι θα γίνει χαμός, όπως και έγινε. Το εν λόγο άτομο τραγούδησε 7 κομμάτια (!) εις βάρος τον υπόλοιπων που περίμεναν την σειρά τους. Αυτό έγινε, αφού είπε τα 2 του κομμάτια, εισβάλλοντας πάνω στην ερμηνεία κάποιου άλλου ο οποίος είχε δηλώσει solo. Σε ένα σημείο έχεις δίκιο όμως, φταίω και εγώ που δεν έδινα προσοχή. Χάρη σε αυτό το συμβάν θα μπορέσω να βελτιώσω το τρόπο διεξαγωγής τυχών μελλοντικών καραόκε. Από τα περίπου 100 άτομα που ανέβηκαν στο πατάρι, τα 99 σεβάστηκαν τους κανόνες και γι' αυτό κύλισε ομαλά η βραδιά και πιστεύω ότι όλοι έφυγαν ευχαριστημένοι. Έτσι πήραμε εμείς το μάθημά μας και τώρα θα το μάθετε και εσείς, όταν παραβαίνεις τους κανόνες υπάρχουν κυρώσεις. Τώρα αν νομίζεται ότι κάνω λάθος ή ότι είμαι πολύ υπερβολικός, αυτό είναι δικό σας θέμα. Είπα ότι ήθελα να πω και δεν θα ξανά αναφερθώ σε αυτό το θέμα.

"You can train a dog with food, you can buy a person with money, but there isn't a man alive able influence the wolves of Mibu! Some things will never change. A wolf will always be a wolf, the Shinsen Gumi will always be the Shinsen Gumi, and a manslayer will always be a manslayer!" Goro Fujita, also known as Hajime Saito

Posted Image