Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ultimate Anime Gathering @ Dasein - 08/01/2011 - Αθήνα

• Please log in to reply
118 replies to this topic

#61 SpirosK81

SpirosK81

Manga drop-out

• Members
  • 517 posts

Posted 08 January 2011 - 15:05

Άμα περάσω εκεί κατά τις 17.30 θα υπάρχει τίποτα ή όλα ξεκινάνε από τις 19.00 ; :P Έχω να πάω για DnD session μετά :)

Μπορείς να βοηθήσεις εμένα να στήσω το χώρο στο υπόγειο :) :)
Λίγες ώρες έμειναν, σας περιμένουμε!!!
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#62 Serperoth

Serperoth

Auspicium melioris ævi

• Members
  • 202 posts

Posted 08 January 2011 - 15:56

@Serperoth: Ο ύμνος του Καμίνα θα ακουστεί γύρω στις 12.30 με 1.00 βάση του playlist. Όλοι εμείς οι spirals πρέπει να είμαστε εκεί εκείνη την ώρα!

I'll do my best, αλλά δεν ξέρω αν είμαι σε κατάλληλη κατάσταση για party... Ίσως να κάνω το αδύνατο, να αγγίξω το μη απτό, να σπάσω το άθραυστό, να κάνω κουπί, να πολεμήσω την δύναμη!
Literal Serp is literal:P
Posted Image
Posted Image

When I'm Grandmaster, I will play faster...
They'll call me bonjwa, just like my name was Flash...

Σου'χουνε πει ΠΟΣΟ weird είσαι?

Honi soit qui mal y pense

#63 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 08 January 2011 - 16:34

ΔΙΑΒΟΛΕ!!
ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΕ ΧΑΓΙΑΤΕ!!! :madtodeath:

Κατά πάσα πιθανότητα δεν θα μπορέσω να έρθω λόγω υποχρεώσεων.... Κρίμα και περίμενα πολύ αυτό το party- ελπίζω να τραβήξετε πολλά βίντεο.

#64 SkullKaizer

SkullKaizer

artist

• Members
  • 751 posts

Posted 09 January 2011 - 01:53

ΔΙΑΒΟΛΕ!!
ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΕ ΧΑΓΙΑΤΕ!!! :madtodeath:

Κατά πάσα πιθανότητα δεν θα μπορέσω να έρθω λόγω υποχρεώσεων.... Κρίμα και περίμενα πολύ αυτό το party- ελπίζω να τραβήξετε πολλά βίντεο.

τα οποια δεν θα δεις ολα XD μιας και ηταν το πρωτο μου καραοκε! :emptyonexg1:

πολυ ωραιο το party αν και πιστευω πολλοι ειχαν υποχρεοσεις και οπως και εγω δεν ηταν αρκετα ετημη για αυτο το party :/

wheeeeeee συνχαριτηρια στο τριο που το οργανοσαι :riiight:!!
Imagination is the only limit!

#65 Kurosaki_Angellust

Kurosaki_Angellust

Achieved Bankai

• Members
  • 254 posts

Posted 09 January 2011 - 05:24

Φανταστικο παρτυ παιδια, πολυ οργανωμενο και γενικα βγηκε ενα ωραιο αποτελεσμα.
Το Καραοκε μερος στο οποιο βρισκομουν και την πιο πολυ ωρα πηγε αρκετα καλα και πιστευο
θα πρεπει να επαναληφθει συντομα,
Ακουσα για μια ομαδα cosplayers που εκαναν προσυλυτισμο με κατι φυλλαδια αλλα δεν εχω ιδεα του θεματος οποτε δεν ξερω τι παιζει :P

παντως εμενα μου φανηκε η ειχα ρεκορ παρεβρεσης γονεων και ειδικα μαναδων ? :hahaha: :hahaha:
Posted Image
Posted Image

#66 Labrokratis

Labrokratis

Anime / Asia Party Organizer

• Members
  • 637 posts

Posted 09 January 2011 - 07:47

Ευχαριστώ όλους όσους παρευρέθηκαν στο Ultimate Anime Gathering. Ήταν μία μοναδική βραδιά, για τους μοναδικούς φίλους των Anime!
Η βραδιά ήταν αρκετά επιτυχημένη και σχεδόν όλα μας βγήκαν όπως τα είχαμε σχεδιάσει, με πολύ μικρές αποκλείσεις.
Ελπίζω να το ευχαριστηθήκατε και να το θυμόσαστε με χαμόγελο και χαρά για πολύ καιρό!

#67 bloodyscores

bloodyscores

Otinanismos Official User

• Members
  • 10 posts

Posted 09 January 2011 - 13:31

ηταν πολυ ωραιο παρτυ,συγχαρητηρια σε ολο το team,πολυ καλη προσπαθεια ^_^ αλλα θα ηθελα να δω πιο πολλους cosplayers στο ισογειο...ειχε πολυ κοσμο στο υπογειο που γινοταν η φωτογραφηση.οι φωτογραφιες ποτε περιπου θα βγουνε αληθεια?(ξερω ξερω,ειμαι λιγο βιαστικη...για την ακριβεια ανυπομονη).Ανυπομονω για το επομενο παρτυ,και ελπιζω να μην εχω παλι εξεταστικη τοτε!
Kawaii...!!!:awww: // Energizer Bunny arrested, charged with battery.

#68 Nerudo

Nerudo

Starting...

• Members
  • 5 posts

Posted 09 January 2011 - 13:41

Ομολογώ πως πέρασα τέλεια χθες στο πάρτυ,ανυπομονώ για το επόμενο cosplay...εύχομαι να ξανά'ρθω!! :if:

#69 SpirosK81

SpirosK81

Manga drop-out

• Members
  • 517 posts

Posted 09 January 2011 - 14:07

Και εγώ με τη σειρά μου να ευχαριστήσω όσους ήρθαν για τη φωτογράφιση (αλλά και όλους όσους ήρθαν γενικά) και την Όλγα (Lucy-Nyu) που βοήθησε με την οργάνωση και την καταγραφή των cosplay!!

Ελπίζω να ήταν αντάξια των προσδοκιών σας (παρά τα διάφορα τεχνικά προβλήματα που προέκυψαν)!
Posted Image

#70 bloodyscores

bloodyscores

Otinanismos Official User

• Members
  • 10 posts

Posted 09 January 2011 - 14:17

οντως,ηταν πολυ καλη η σκεψη με τη σειρα προτεραιοτητας και βοηθησε σε ενα μεγαλο βαθμο..τεχνικα προβληματα?who cares? χαχαχα!:himitsu:
Kawaii...!!!:awww: // Energizer Bunny arrested, charged with battery.

#71 ZeD

ZeD

完ぺき.にほかなら

• Members
  • 257 posts

Posted 09 January 2011 - 17:31

veni,vidi....fail....

Βρισκόμουν στο καραόκε event την περισσότερη ώρα, παρ'όλα αυτά δεν με άφησαν να τραγουδήσω....υπήρχε λέει όριο 2 τραγουδιών έκαστος...:damn:
και δεν με άφησαν να πω άλλο...:zetsubou::zetsubou:
:nanteee:γιατίίίίίίίίίίίίίίίί?????
Κατά τ'άλλα, πολύ καλή διοργάνωση -gratz- can't wait for a next one... gj
Bruutaro Faitto! // MyAnimeList // tweet!

Flowers in darkness—
We can embrace their fragrance
even without light
-Hideshi's last haiku

Spoiler:

#72 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 posts

Posted 09 January 2011 - 17:50

Sorry ρε συ Zed αλλα τα παιδια το ειχαν πει και πριν το παρτυ.2 τραγουδια το ατομο.Και Αργισε το καραοκε να αρχισει λογο του οτι ειχε τον αγωνα κατω και ετσι ξεκινισε 21:30 και επρεπε να σταματισει 00:30 διοιτ απο πανω υπαρχουν και σπιτια και ηταν εντολη του μαγαζατορα.Φαντασου αμα εσενα σε αφηνες να πεις 3ο θα ηθελε και καποιος αλλος να πει και αλλο καταλαβενεις τιθα γινοταν.

Παιδια περασα γαματα μακαρι να το αποφασισετε να το ξανακανετε.

Grats:riiight:
Posted Image

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#73 Labrokratis

Labrokratis

Anime / Asia Party Organizer

• Members
  • 637 posts

Posted 09 January 2011 - 18:25

Εδώ να πω ότι είχαμε ένα μικρό delay στο πρόγραμμα, αλλά ευτυχώς χωρίς πολλές παρενέργειες.
Επίσης να προσθέσω, ότι έως και τις 12 τα μεσάνυχτα, το μουσικό πρόγραμμα στο ισόγειο ήταν "filler", διότι ήταν αμαρτία να παίξουν τα δημοφιλή τραγούδια την ώρα που η πλειοψηφία του κόσμου διασκέδαζε στο karaoke. Έπρεπε να τα ακούσουν και αυτοί! Το κανονικό anime πρόγραμμα, με όλες τις γνωστές επιτυχίες, ξεκίνησε γύρω στις 12.15 και κράτησε κανένα τρίωρο, για όσους μπόρεσαν να παραμείνουν τόσο αργά στο DaSein.
Όσοι παρέμειναν στο χώρο και μετά το Karaoke (ατυχώς όχι όσοι ήλπιζα), ελπίζω να το ευχαριστήθηκαν. Οι υπόλοιποι που βαρέθηκαν την μουσική και έφυγαν με το που αποχώρησαν από την αίθουσα karaoke, μάλλον ατύχησαν! Τα καλά έπαιξαν αργά!

#74 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1,231 posts

Posted 10 January 2011 - 01:37

τα οποια δεν θα δεις ολα XD μιας και ηταν το πρωτο μου καραοκε! :emptyonexg1:
πολυ ωραιο το party αν και πιστευω πολλοι ειχαν υποχρεοσεις και οπως και εγω δεν ηταν αρκετα ετημη για αυτο το party :/
wheeeeeee συνχαριτηρια στο τριο που το οργανοσαι :riiight:!!

Παλι καλα που σε ειδα να δηλωνεις συμμετοχη και σε ζηλεψα οποτε αποφασησα να σκοτωσω κι εγω το πρωτο μου τραγουδι σε δημοσιο χωρο. Θυμα μου ηταν το papermoon (soul eater) ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑ!!! Οσες ανυσυχιες ειχα για το οποιοδιποτε προσωπικο μου θεμα τις ξεσπασα εκει με τις γκαριδες μου και omg, τελικα ολοι σχεδον δεν τα πηγαιναμε καλα με το τραγουδι οποτε δεν ντραπηκα και τοσο παρα το τρακ του n00b (κακομοιρε daimonhand, σε επρηξα μεχρι να βγω:hahaha:).
Μοναδικο μου παραπονο ηταν πως ειμασταν στριμωγμενοι αλλα εκει μαλλον παιζει το οικονομικο μιας και το event ειχε ελευθερη εισοδο.
Εξαιρετικη δουλεια με το karaoke part παντως, congrats!:riiight:

Posted Image
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#75 SpirosK81

SpirosK81

Manga drop-out

• Members
  • 517 posts

Posted 11 January 2011 - 11:45

Σχετικά με τα βίντεο/φωτογραφίες:

Μόλις ο kleidokrator τελειώσει με την επεξεργασία των Videos από το καραόκε, θα οριστεί μέρα/ώρες όπου θα μπορέσετε να περάσετε από το DaSein και να τα πάρετε (μαζί με τις φωτογραφίες στην πλήρη ανάλυση και χωρίς το "ενοχλητικό" watermarking) και να γνωριστούμε καλύτερα. Δεν post-άρουμε τα videos κάπου online, αλλά τα δίνουμε με αυτόν τον τρόπο, γιατί αναγνωρίζουμε ότι μπορεί κάποιοι να μη θέλουν τη δημόσια προβολή, αλλά όμως να θέλουν την ανάμνηση. Οι φωτογραφίες προς το παρόν είναι στο Facebook, θα ακολουθήσει το γνωστό low-res πακετάκι στο megaupload, με την ανακοίνωση της συνάντησης για την παραλαβή (υπάρχουν "τρίτοι" λόγοι που καθυστερεί το πακετάκι, οι οποίοι δεν έχουν σχέση με το event καθεαυτό).

Τέλος, περιμένουμε τις προτάσεις/παρατηρήσεις σας (αν και ήδη έχουμε λάβει αρκετά σχόλια και έχουμε αρκετές δικές μας ιδέες/διορθώσεις, έτσι ώστε σε περίπτωση επαναπραγματοποίησης να είναι και οι 3 τομείς "αναβαθμισμένοι"!)
Posted Image