Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Ultimate Anime Gathering @ Dasein - 08/01/2011 - Αθήνα


  • Please log in to reply
118 replies to this topic

#16 Cassiel

Cassiel

    Hardcore 天使

  • Members
  • 1,604 posts

Posted 21 December 2010 - 18:37

Cassiel: Εγώ πιστεύω ότι οι anime fans στην Αθήνα είναι καμιά 500αριά. Το θέμα ειναι ότι για διάφορους λόγους, ακόμα και οι 500 να ερχόντουσαν στο πάρτυ (είχε γίνει μια φορά αυτό) και πάλι το event δεν βγαίνει οικονομικά γιατί δεν κάνουν καμία απολύτως κατανάλωση!
Εγώ δε μασάω τα λόγια μου και θα το πω χύμα: Πάνε στο πάρτι, δεν παίρνουν τίποτα από το μαγαζί και πίνουν μπύρες από το περίπτερο και νομίζουν ότι είναι και μάγκες. Έτσι δεν προχωρά καμιά προσπάθεια. Και καλά τους κάνουν και οι Sakura Syndrome και οι L'Ciel και τους βάζουν είσοδο. Μπράβο στους Akai Panda που το κρατάνε στο τσάμπα ακόμα, αλλά δεν νομίζω να μπορέσουν να το κρατήσουν έτσι για πολύ και αυτοί...

Σε αυτό που ετοιμάζω εγώ με SpirosK και Kleidokrator (που το κάνουμε free entry) ξέρεις πόσα λεφτά έχω "σπρώξει" μόνο για εξοπλισμό έως σήμερα; Έχει 3 μηδενικά το νούμερο και καθόλου άσσο... Θα πρέπει να έρθουν 500 άτομα στo event, να πάρουν από 3 μπύρες ο καθένας για να βγάλω τα έξοδα. Έξω τα ξενύχτια εδώ και 2 χρόνια για να φτιάξω το υλικό. Έξω τα έξοδα των υπολοίπων συντελεστών. Η φωτογραφική που θα χρησιμοποιήσει ο SpirosK και ο φωτισμός που θα έχει για το φωτοshooting ξέρεις πόσο κοστίζει;
Και θα δεις, που θα βρεθεί κάποιος μετά, που τα παρακολούθησε όλα αυτά με την μπύρα από το περίπτερο στο χέρι, και θα βγει εδώ και θα κρίνει αρνητικά την προσπάθεια γιατί δεν άκουσε το τάδε αγαπημένο του OP/ED. Τα περιμένω αυτά...

Εμείς οι φίλοι των Anime, όσοι είμαστε, ότι κάνουμε, το κάνουμε από την τρέλα μας. Και θα συνεχίσουμε όσο αντέξουμε, στις δύσκολες αυτές συγκηρίες.
Και δεν συμφωνώ με το "πάρτι, πάρτι, πάρτι, πάρτι". Ποιό πάρτι; Πότε έγινε anime party; Έχουμε Visual Kei, Κ-Pop και J-Rock πάρτι, με 10-15 Anime και J-dorama OP/EDs μέσα, στην καλύτερη. Εξαίρεση οι Akai Panda που παίζουν όντως μουσική από anime κάποιες μη εμπορικές ώρες, όταν έχουμε μείνει 10 - 20 στο μαγαζί. Αυτά είναι τα "πάρτι" για anime;
Αnime- κεντρικο party για πρώτη φορά θα δοκιμαστεί και θα γίνει τώρα. Και ή θα πετύχει ή θα αποτύχει (παταγωδώς όμως). Για αυτό δεν λυπάμαι τα λεφτά μου ούτε το χρόνο μου. Θα ξεκαθαρίσουν πολλά πράγματα με αυτή την προσπάθεια, για να ξέρουμε που βρισκόμαστε εμείς που αυτοκαλούμαστε "anime κοινότητα". Είμαστε τελικά κοινότητα, ή απλά κακομαθημένα που ξέρουμε να γκρινιάζουμε; Άντε να δούμε...


Βασικά είμαι υπέρ της εισόδου.Δεν γίνετε να βασίζεσε στο 'φιλότιμο' του καθενός γιατί το πιθανότερο είναι να μην βρεις ανταπόκριση.Μόνο για το πρώτο πάρτι είναι αμφιλεγόμενο γιατί άσχετα με το τι ετοιμάζεις πρέπει την πρώτη φορά να έρθει πρώτα ο κόσμος και να ικανοποιηθεί από ότι θα βρει μπροστά του.Γι'αυτό καλά κάνετε και σεις σαν πρώτο.

Συγχαρητήρια που δίνεις τα μέγιστα γι'αυτό και που θα ναι καθαρό anime-party.Έτσι πρέπει να κάνει κάποιος που το έχει πάρει σοβαρά και νοιάζετε για τον χώρο.Ελπίζω η προσπάθεια σας να αποδώσει.Καταλαβαίνω πως το εννοείς το καθαρά anime-party.Ενημερωτικά πάντως,θα νε το πρώτο στην Αθήνα.Στην Θεσσαλονίκη των Jap Dan όλα ήταν καθαρά anime-parties.Το πρώτο είχε επιτυχία,τα επόμενα τα έφαγαν οι συνθήκες (ταραχώδης μέρα την μια και απατεώνας μαγαζάτορας την άλλη).

Καλά παράπονα πάντα να περιμένεις.Ο καθένας λέει το κοντό και τον μακρί του για το τι δεν του άρεσε.Φυσικά και έχει το δικαίωμα να το πει,αλλά όχι να λέει ότι φταίνε και οι διοργανωτές από πάνω.Αν ήθελε πχ κάποιο OP/ED ας το ζητούσε.

Καλά κοινότητα είμαστε προς το παρόν με την ευρία έννοια.Κάτι που να την ενώνει με γερές βάσεις ακόμα δεν υπάρχει.Αυτό το κάτι μπορεί να έχει διαφορετικές μορφές (εγώ προσωπικά έχω σκεφτεί 3 και δεν υπάρχει καμία προς το παρον).Αλλά ΟΚ θα δούμε στην πορία.Εγώ πάντως πιστεύω ότι θα έχει επιτυχία το εγχείρημα σας.


sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail


#17 Labrokratis

Labrokratis

    Anime / Asia Party Organizer

  • Members
  • 637 posts

Posted 21 December 2010 - 19:25

Καταρχάς δεν έχουμε κατά νου να κάνουμε δεύτερο. Δεν είμαστε ομάδα: Αυτό το event είναι μια τρέλα! Προσωπικά, αντί να τα φάω στις γιορτές στα μπουζούκια, τα μάζεψα και θα τα φάω στα anime. Τρελός είμαι, ότι θέλω κάνω! xD
Και οι υπόλοιποι κάτι αντίστοιχο κάνουν.

"Anime" events, έχουν γίνει στο παρελθόν και στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη. Και στο κείμενο που έχουμε στο facebook γράφει: "Το πρώτο Anime Party στην Ελλάδα (μετά από καιρό).
Πιστεύουμε επίσης ότι αυτό το πάρτι θα είναι ιδιαίτερη περίπτωση γιατί:
1 - Θα έχει ένα τετράωρο (minimum) βίντεο πρόγραμμα από anime μουσική μόνο, όλα μεταφρασμένα στα ελληνικά. Αυτό που θα δείτε, δεν το έχετε δει αλλού, εγγυημένα. Δεν υπάρχει να το δείτε και πουθενά, με τα χεράκια μου τα έφτιαξα όλα, ένα προς ένα.
2 - Θα έχει μία database 300+ anime OP/ED (κυρίως σε TV Size) που θα μπορείς να τα παραγγείλεις να τα ακούσεις και να τα δεις σε γιγαντο-οθόνη. Αυτό το ονομάζουμε "Anime Jukebox". Και αν είσαι θαρραλέος, θα μπορείς να τα τραγουδήσεις και karaoke κιόλας! Ναι, καραόκε έχουν ξαναγίνει στην χώρα μας, αλλά όχι έτσι.
3 - Θα έχει photoshooting σε διαμορφωμένο χώρο με επαγγελματικό (ή προχωρημένο ερασιτεχνικό) εξοπλισμό. Τέτοια φωτογράφιση δεν έχει ξαναγίνει από ότι γνωρίζω.

Εγώ ελπίζω να έχει κόσμο το event και να αρέσει σε όποιο έρθει. Και να το χαρεί, γιατί για τα δεδομένα της Ελλάδας και με την νοοτροπία που έχουμε, δεν πρόκειται εύκολα να ξαναγίνει κάτι αντίστοιχο με ελεύθερη είσοδο. Έχει τρελό κόστος αυτή η προσπάθεια. Και επίσης, δεν σημαίνει ότι θα είναι καλύτερο event από των L'Ciel / Akai Panda / Sakura Syndrome που δραστηριοποιούνται εδώ στην Αθήνα. Απλά θα δοκιμαστεί κάτι διαφορετικό. Την διαχρονικότητα και εξειδίκευση των L'Ciel, το πάθος και την πληθωρικότητα των Akai Panda και την ποιότητα και την άποψη των Sakura Syndrome, δεν μπορεί κανείς να την ξεπεράσει. Εμείς απλά, θα δοκιμάσουμε την τρέλα μας μια φορά, και ότι βγει.

#18 alxdjo

alxdjo

    *Don't be like me*

  • Banned
  • 788 posts

Posted 21 December 2010 - 20:22

Βασικά είμαι υπέρ της εισόδου.Δεν γίνετε να βασίζεσε στο 'φιλότιμο' του καθενός γιατί το πιθανότερο είναι να μην βρεις ανταπόκριση.


Πολυ σωστος ο Cassiel σ'αυτο που λεει.Και εγω ειμαι υπερ του να πληρωνεις εισοδο.Αλλα θα κανω μια παρατηρηση σαν παρατηρητης εχωντας παει σε 2-3 παρτυ των Ακαι,1 τον Σακουρα και 1 τον Λε Σιελ.

Οι Λε Σιελ εχουν 7€ εισοδο για ενα υπογειο αποπνικτικο και αμα θες να παρεις και ενα ποτο πχ gin tonic,whiskey cola κλπ σε χρεωνει το μπαρ αλλο 1€.Δλδ η εισοδος καλυπτει μια μπυρα ολος και ολος.Απαραδεκτο.

Οι Σακουρα ειχαν εισοδο 4€ στο Ντασειν και καλυπτε και cocktail η εισοδος.Νομιζω και 5 η 6€ νομιζω θα ηταν αρκετα καλο.


Οι Ακαι ειναι τζαμπα και πληρωνεις βαση του τι παιρνεις.Απο τι μια ξερεις τι πληρωνεις γιατι πχ μια Κοκα Κολα που εχει 3€ και η μπυρα που εχει 6€ δεν εξισωνονται απο την αλλη δημιουργει το φαινομενο τζαμπατζης.Δλδ αν το καναν με εισοδο εγω δεν θα ειχα κανενα θεμα.Οι τζαμπατζιδες μονο θα ξενερωναν.

Επιδη εχω μιλισει με Κλειδο και Λαμπρο για την δουλεια που εχουν ριξει αναμενο πολυ καλο παρτυ.ΕΠισης αμα ειναι βιψσιμο πχ καθε 6μηνο να κανετε παρτυ ποιοτικο ακομα και με εισοδο νομιζω θα πρεπει να το σκεφτιτε :tensai:


My thoughts on this topic
Posted Image

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#19 SpirosK81

SpirosK81

    Manga drop-out

  • Members
  • 517 posts

Posted 22 December 2010 - 12:52

Σχετικά με αυτό που λέει ο Labrokratis: να συμπληρώσω ότι είναι όντως πειραματικό το event. Μπορεί στους cosplayers να μην αρέσει αυτό που σκοπεύω να κάνω στο υπόγειο (ή να μη μου βγει στην τελική) ή να τους αρέσει και να το απαιτήσουν και σε επόμενα πάρτυ ομάδων. Μπορεί να ενθουσιαστούν τόσο από το Καραόκε που να μαζευτούν όλοι εκεί (θυμάμαι στους Akai είχε μαζέψει όλο τον κόσμο σε μια φάση, τόσο που δε χωρούσε να ανέβει κανείς άλλος). Μπορεί να μείνουν να χαζεύουν την εγκατάσταση του Labrokrati ή να μην τους αρέσει καν (αμφιβάλλω). Θα δείξει εκείνο το βράδυ, αλλά ελπίζουμε ότι θα ικανοποιήσουμε όσους έρθουν!!!

Σχετικά με αυτό που λέει ο alxdjo: Εμένα, προσωπικά, το μεγάλο μου όνειρο πάντως είναι κάτι σε στυλ convention ή ένα πάρτυ σε ένα πιο "άνετο" χώρο (όχι κατ'ανάγκη μπαρ/κλαμπ). Αν πάει αυτό το πάρτυ καλά, θα υπάρξουν διάφορες σκέψεις (μαζί ή μεμονωμένα), να είσαι σίγουρος :)
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#20 Alex Akuma

Alex Akuma

    Alex akuma

  • Members
  • 58 posts

Posted 22 December 2010 - 13:09

παντος σπυρο απο οσα μου ειπε ο λαμπροκρατης στο προφιλ μου,οχι μονο ειναι ακατορθωτο αλλα και απαγορευτικο να γινει κατι πιο μεγαλο,μου φενετε θα την βγαζουμε μονο στο νταζαειν για χρονια ακομα......
:unlucky:"What doen't kill you...will make you wish it had!!!"

Posted Image

#21 SpirosK81

SpirosK81

    Manga drop-out

  • Members
  • 517 posts

Posted 22 December 2010 - 13:17

παντος σπυρο απο οσα μου ειπε ο λαμπροκρατης στο προφιλ μου,οχι μονο ειναι ακατορθωτο αλλα και απαγορευτικο να γινει κατι πιο μεγαλο,μου φενετε θα την βγαζουμε μονο στο νταζαειν για χρονια ακομα......


Ο Labrokratis το κατέχει το θέμα των διοργανώσεων :)
Όμως, όπως είπε και ο ίδιος, δεν είναι ακατόρθωτο. Ας πούμε μια αίθουσα συνεδριάσεων, που θα απαιτούσε ένα convention που κοστίζει 2000+ ευρώ, με 500 άτομα και εισιτήριο 5 ευρώ την έβγαλες! Δεν είναι τόσο τραγικά τα 5 ευρώ ε;; Τέσπα, ας επικεντρωθούμε σε αυτό το πάρτυ τώρα και κοιτάμε τα υπόλοιπα, αργότερα, αν είναι :)
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#22 Cassiel

Cassiel

    Hardcore 天使

  • Members
  • 1,604 posts

Posted 22 December 2010 - 13:23

Ναι καταλαβαίνω γιατί θα διαφέρει αυτό το πάρτι Labrokrati και γι'αυτό πιστεύω ότι θα πετύχει.Και δεν είσαι τρελός,καλά κάνεις που τα δίνεις εκεί που θέλεις και σε νοιάζει.Τρελοί είναι όσοι τραβάνε ζόρι που τα δίνεις εκεί και οπουδήποτε αλλού που δεν θα τα έδιναν αυτοί λες και οι απόψεις τους είναι ο καθιερωμένος 'νόμος' (αν το διαβάζετε αυτό ξέρετε ποιοι είστε:hero:).Gongrats γι'άυτό λοιπόν που έκανες.

Σπύρο ακούγετε πολύ πρόστοιχο έτσι πως το έγραψες για το τι θα γίνει στο υπόγειο:hahaha:.


sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail


#23 Alex Akuma

Alex Akuma

    Alex akuma

  • Members
  • 58 posts

Posted 22 December 2010 - 13:31

μονο εγω νομιζω του ειπα γιατι τα δινει εκει τα λεφτα αλλα δεν το ενοουσα ετσι προς θεου,απλα αναρωτηθηκα γιατι ειναι κριμα για μενα προσωπικα
:unlucky:"What doen't kill you...will make you wish it had!!!"

Posted Image

#24 Cassiel

Cassiel

    Hardcore 天使

  • Members
  • 1,604 posts

Posted 22 December 2010 - 14:09

Δεν αναφέρομαι σε σένα,αλλά ο καθένας έχει τα κριτίρια και τις επιλογές του και δεν είναι 'σωστό/λάθος' καμιά από τις δύο οπτικές.Είναι επιλογές και απόψεις που δνε αφορούν τον αντίθετο με αυτές.Όταν αυτόν ο άλλος όμως φτάνει σε σημείο να μειώνει τον άλλο επειδή δεν είναι κάτι που θα έκανε αυτός και να τον θάβει πίσω από την πλάτη του είναι αξιολύπητος.Happens all the time.Και εδώ προπάντως σε όσους επενδύουν στον χώρο των anime parties με οποιοδήποτε τρόπο ακόμα και από τους δήθεν fans του χώρου.


sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail


#25 Alex Akuma

Alex Akuma

    Alex akuma

  • Members
  • 58 posts

Posted 22 December 2010 - 14:36

μαλλον τοτε ναι δεν αναφερεσε σε εμενα γιατι δεν τον εθαψα καθολου,αντιθετως με χαροποιει η προσπαθεια τον ατομων αυτων γιατι τους θεωρω φιλους μου,και τις προτασεις μου τις ειπα εδω και απο κοντα οταν βλεπω τα παιδια,σε αλλους μαλλον αναφερεσε και δεν θα επρεπε να ακατευομαι καλυτερα ^^ gomen gomen!! παντος ναι σπυρο συμφωνω με το σκεπτικο,να το συζητησουμε αργοτερα αμα ειναι!
:unlucky:"What doen't kill you...will make you wish it had!!!"

Posted Image

#26 Labrokratis

Labrokratis

    Anime / Asia Party Organizer

  • Members
  • 637 posts

Posted 22 December 2010 - 15:08

Δεν ειναι μόνο αυτοί που γράφουν, αλλά και οι πάρα πολλοί που δεν γράφουν!
Και δεν εννοεί κανένας εσένα φυσικά φίλε Alex!

Πάντως με 2.000 ευρώ, μόνο το χώρο (τον φτηνότερο...) νοικιάζεις. Βάλε και τα άλλα που χρειάζονται: Προσωπικό, ασφάλεια (απαραίτητο...), εξοπλισμό. Συντηριτικά πάει στα 3.000 ευρώ το συνολικό κόστος!
Με 3 χιλιάρικα, κλείνεις όποιο πρωτοκλασάτο μαγαζί θέλεις στην Αθήνα και είναι και έτοιμο, στημένο! Δεν έχει το παίδεμα 2 μέρες στείσε, 2 μέρες μάζευε...

Είμαι όμως ρεαλιστής: Στην Αθήνα event όπως αυτό που στήνουμε, δύο μαγαζιά μπορούν να το εξυπηρετήσουν λόγο χώρου και προδιαγραφών: Το DaSein και το Mad (στο Γκάζι). Εγώ προτίμησα το DaSein γιατί το μαγαζί αυτό μας έχει σταθεί εμάς τους Anime fans όσο κανένα άλλο εδώ στην Αθήνα. Μας έχει δώσει Σάββατα, μας δίνει τις προβολές και μας ανέχετε 2 χρόνια, με τραγική κατανάλωση στα event. Οποιοσδήποτε άλλος επιχειρηματίας να ήταν, θα μας είχε πετάξει έξω.
Πληροφοριακά, θα μπορούσα να πάρω άλλο μαγαζί και σχετικά εύκολα (έχω τις άκρες / γνωριμιές). Αλλά θα μας το έδινε Παρασκευή ή Κυριακή και απαραίτητα νεκρή περίοδο (πχ: 15 Ιανουαρίου με 13 Φεβρουαρίου) ενώ όλα απαιτούν είσοδο. Και όχι την χατιρική είσοδο που δίνει το Scalbar στους L'Ciel... (διότι τα 7 ευρώ της εισόδου είναι χατιρικά! Η φορολογία έχει γονατίσει τα μαγαζιά και τα νέα μέτρα είναι ακόμα χειρότερα...). Μιλάμε για 10άρικο και βάλε...

Και επειδή δε το ανέφερε κανένας, υπάρχει και η άλλη λύση: Να κάνεις event μέσα σε πανεπιστημιακούς χώρους. Δεν βγαίνει φτηνότερα εκεί ως στήσιμο, αλλά γλιτώνεις τα νοίκια (έως ένα σημείο, γιατί κάποιοι πρέπει να πάρουν τα "δωράκια" τους). Αλλά αν δεν έχεις βαμμένους γνωστούς σου κάποιους εκεί μέσα από μια κυριαρχούσα φοιτητική πολιτική παράταξη, δουλειά δεν κάνεις... Για τέτοια είμαστε;

Για αυτό σας λέω! DaSein, Mad, Scullbar και να λέτε και ευχαριστώ που τα έχουμε.

Edited by Labrokratis, 22 December 2010 - 15:18.


#27 SkullKaizer

SkullKaizer

    artist

  • Members
  • 750 posts

Posted 22 December 2010 - 15:41

Ο__ο woot τοσο πολυ κοστιζουν αυτα τα event;;;; :oo:
ειδικα με τη κατασταση που επικρατει που (υποτιθεται) οτι δεν βγαινει τοσο ο κοσμος το να γεμιση ενα μαγαζι με 300+ ατομα θα επρεπαι να ειναι θετικο στα μαγαζια και οχι να οληρονης κ ενοικιο.. δηλαδη σε αλλες μερες πιο πολυ κοσμο εχουν;
damn i see δεν το φανταζομουνα ποτε.. αλλα το χιμο μου η τη κοκακολα την περνω :3
αρε παιδια πραβω και γενικα οσοι διοργανονεται τετοια παρτι :wooi2:
Imagination is the only limit!

#28 Labrokratis

Labrokratis

    Anime / Asia Party Organizer

  • Members
  • 637 posts

Posted 22 December 2010 - 16:00

Ένα μεγάλο μαγαζί που έχει τον κόσμο του, θέλει φυσικά εγγύηση minimum κατανάλωσης και πληρωμής προσωπικού. Τι, έτσι τσάμπα θα στο δώσει ο άλλος το μαγαζί του Σάββατο; Γιατί, επειδή είσαι ωραίος και τσαχπίνης;
Ένας λογικός επιχειρηματίας σου λέει: "Δώσε τόσα και πάρτο να κάνεις ότι θέλεις, αλλά όχι την περίοδο που έχω κόσμο, μην χάσω τους πελάτες μου" ή σου σου λέει "πάρτο Κυριακή ή καθημερινή και ότι πιάσουμε, αλλά με είσοδο "τόσα" γιατί για να το ανοίξω εκείνη την ημέρα, έχω αυτά και αυτά τα έξοδα.

Υπάρχουν μαγαζιά ποιο φιλικά για ανεξάρτητα events, που σου λένε: Εγγύηση 250 - 300 ευρώ και πάρε τον χώρο. Συνήθως είναι μαγαζιά που στηρίζονται σε αυτήν την λογική. Αυτά τα μαγαζιά είναι λίγα και φυσικα όχι ιδιαίτερα μεγάλα. Το DaSein (και το Mad) είναι μεγάλα ως χώρος μαγαζιά για τέτοιο επιχειρηματικό μοντέλο.
Το θέμα είναι τι κόσμος θα έρθει: Κόσμος που πινει νερό από την βρύση;

Υπάρχει και η εύκολη λύση να πας σε μιά λιγότερο δημοφιλής καφετέρεια και να τους πεις: "Πάρε τόσα και θα στο γεμίσω". Μπορεί και να το πάρεις έτσι. Αλλά ποιος θα βγάλει καρέκλες / τραπέζια από μέσα; Και αν σκάσει μύτι κανένα ΣΔΟΕ και πιαστεί κανένα ανήλικο να πίνει μπύρα; Το έχασε το μαγαζί του ο άλλος!

Είναι πάρα πολλά, είναι πραγματικά σύνθετο το θέμα. Αλλά ναι, αν πας από το μηδέν να κάνεις σε κάποιον χώρο που δεν είναι διαμορφωμένος, εξοπλισμένος και επανδρωμένος κατάλληλα, τόσο όσο λέω θα σου στοιχήσει. Για μία νύχτα...

#29 Getekid

Getekid

    Apprentice Human

  • Members
  • 251 posts

Posted 22 December 2010 - 16:12

Καταρχάς δεν έχουμε κατά νου να κάνουμε δεύτερο. Δεν είμαστε ομάδα: Αυτό το event είναι μια τρέλα!


ΟΟΟΟΧΙΙΙΙΙΙ:nooooo:
Ok, τώρα θα με κάνετε πραγματικά να σας μισήσω:mador2:.... δηλαδή λίγους μήνες αποφάσισα κι εγώ να φύγω από Ελλάδα, έχασα τόσα cosplay, έχασα τα video game themed και τώρα θα χάσω και το ίσως μοναδικό αποκλειστικά anime party για τα επόμενα χρόνια; Χάθηκε να το κάνατε ένα μήνα αργότερα:erk:; Γιατί:madtodeath:;

:Blissfull:Τέλως πάντως, κρίμα μιας και είμαι fan κυρίως των anime και όχι τόσο της ιαπωνικής μουσικής, κουλτούρας κτλ... (χωρίς αυτό βέβαια να με εμποδίζει να περνάω καλά στα party και για αυτό και δεν έχω και κανένα παράπονο). Τουλάχιστουν θα έρθουν κάποιοι φίλοι μου και θα με αντιπρωσοπεύσουν:hahaha:!!!

Όπως και να 'χει, συγχαρητήρια που δίνεται ό,τι μπορείτε και πραγματοποιήτε ένα τέτοιο κολοσιαίο για τα ελληνικά δεδομένα event (και προς Θεού δεν ζητάω να ξαναξεπαραδιαστείτε για να το επαναλάβετε). Η προσπάθεια και μόνο είναι αξιοσημείωτη ανεξάρτητα της κατάληξης που θα έχει. Όσο για το οικονομικό, τουλάχιστον εγώ και η παρέα μου πάντα παίρνουμε από 2-3 μπίρες αλλά η αλήθεια είναι δεν ήξερα πως διακυβεύεται η διατήρηση της αποδοχής των party από το Dasein:scared:!!! Τι να πω, στη χειρότερη βάλτε ένα paypal να τσοντάρουμε όλοι από κάτι....

:riiight:Και πάλι μπράβο λοιπόν και καλή επιτυχία!!!
Όλα έχουν τη μαθηματική τους προσέγγιση!!!
Posted Image

#30 SpirosK81

SpirosK81

    Manga drop-out

  • Members
  • 517 posts

Posted 22 December 2010 - 18:27

Όσο για το οικονομικό, τουλάχιστον εγώ και η παρέα μου πάντα παίρνουμε από 2-3 μπίρες αλλά η αλήθεια είναι δεν ήξερα πως διακυβεύεται η διατήρηση της αποδοχής των party από το Dasein:scared:!!!

Οι "Akai Panda" πάντως έχουν "μαλλιάσει" να το λένε...


Τι να πω, στη χειρότερη βάλτε ένα paypal να τσοντάρουμε όλοι από κάτι....


Αυτό κι αν έχει πρακτικές δυσκολίες... ανέφικτο θα έλεγα... δυστυχώς...

:riiight:Και πάλι μπράβο λοιπόν και καλή επιτυχία!!!

Ευχαριστούμε πολύ! :wooi2:
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews