Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Ultimate Anime Gathering @ Dasein - 08/01/2011 - Αθήνα


  • Please log in to reply
118 replies to this topic

#1 kleidokrator

kleidokrator

    Flame Master

  • Members
  • 237 posts

Posted 16 November 2010 - 23:51

Posted Image


Ultimate Anime Gathering
8 Ιανουαρίου 2011 στο DaSein.
Τρεις όροφοι, τρία παράλληλα events!

To πρώτο - αποκλειστικά - Anime πάρτυ στην χώρα μας, είναι γεγονός!
Ο Κλειδοκράτορας, ο Λαμπροκράτης και ο SpirosK, ενώνουν την anime τρέλα τους και παρουσιάζουν στις 8 Ιανουαρίου του 2011, την πρώτη γιορτή των φίλων του Japanimation για την νέα χρονιά!
Ο χώρος; Το γνωστό μας DaSein στα Εξάρχεια, που θα διαμορφωθεί με έναν τέτοιο τρόπο, ώστε να φιλοξενήσει παράλληλα, όχι ένα, όχι δύο, αλλά τρία events!

Στον επάνω όροφο, ο Κλειδοκράτορας, θα σας περιμένει με ένα karaoke / anime jukebox έκπληξη!
Εκεί, όλοι οι φίλοι του Japanimation, θα μπορούν να επιλέγουν το αγαπημένο τους Anime OP/ED από μία τεράστια λίστα που έχει επιμεληθεί ο ίδιος και να το βλέπουν, σε συνεννοημένη ώρα, από γιγαντο- οθόνη, ώστε να το ευχαριστηθούν! Και - αν έχουν θάρρος – θα μπορούν να το τραγουδήσουν κιόλας! Ο Κλειδοκράτορας θα είναι επίσης εκεί, για να απαθανατίζει συνεχώς όλες αυτές τις στιγμές σε βίντεο, ώστε να υπάρχουν όλα τα απαραίτητα αποδεικτικά στοιχεία, για να χρησιμοποιηθούν στο μέλλον εναντίον σας!

Στο ισόγειο, ο Λαμπροκράτης θα παρουσιάσει ένα πολύωρο video-set, αποτελούμενο από περίπου 200+ Anime OP/ED/OSTs. Αξιοποιώντας την εμπειρία του στο Fansubbing, όλα (σχεδόν) τα βίντεο, θα παρουσιάζονται με ελληνικό υποτιτλισμό, στιλαριστούς υπότιτλους karaoke και την καλύτερη δυνατή ποιότητα ήχου! Όλο αυτό το υλικό – έκπληξη, αποτελείτε από διάφορα γνωστά και άγνωστα anime της δεκαετίας του 1970 έως και τις μέρες μας! Εμβόλιμα, θα υπάρχουν και κάποιες ελάχιστες επιλεγμένες J-Pop και K-Pop εκπλήξεις, για να ανέβει και άλλο η διάθεση!

Ωστόσο, αυτό το event δεν είναι μόνο τα παραπάνω! Χωρίς διαγωνισμούς και βραβεύσεις, καλούμε όλους τους φίλους των Anime, να λάβουν και οι ίδιοι ενεργό ρόλο σε αυτήν την ιδιαίτερη βραδιά, φορώντας τα Cosplay τους! Δεν έχει σημασία αν θα είναι καινούργια, ξαναφορεμένα, φτηνά ή ακριβά! Φορέστε τα όπως είναι και ελάτε μαζί με την καλύτερή διάθεσή σας, ώστε να διασκεδάσουμε όλοι και να απολαύσουμε την Anime τρέλα μας, χωρίς όρια!
Μάλιστα, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο του DaSein, ο SpirosK, αξιοποιώντας την πολυετή σχετική εμπειρία του, θα επιμελείται προσωπικά το photoshooting της ιδιαίτερης αυτής βραδιάς, αποθανατίζοντας για πάντα την συμμετοχή σας, στο ποιο τρελό event που έχει γίνει ποτέ, αποκλειστικά και μόνο για τους φίλους των Anime!

To Ultimate Anime Gathering έχει ως μοναδικό του σκοπό να περάσουν όλοι οι Έλληνες φίλοι του Japanimation μοναδικά και να ξεκινήσει δυναμικά και ....καμμένα, η νέα χρονιά!

Σας περιμένουμε όλους!

Σύντομα ακολουθούν και άλλες λεπτομέρειες!

Ορίστε και η σελίδα στο Facebook

Η playlist για το καραόκε
Spoiler:
Λεπτομέρειες για το Karaoke του Ultimate Anime Gathering.

Με την κάθε αγορά ενός αναψυκτικού, χυμού, μπύρας ή ποτού, θα προμηθεύεστε ένα χαρτάκι, που θα σας δίνει το δικαίωμα να ανεβείτε στον χώρο του Karaoke. Εκεί, θα υπάρχουν περίπου 50 θέσεις, για να εξυπηρετούν όσους μετέχουν στην διαδικασία.
To Karaoke θα ξεκινήσει στις 21.00 και θα διαρκέσει έως περίπου τα μεσάνυχτα.
Νωρίτερα, από τις 19.00 έως και τις 21.00, ο Κλειδοκράτορας θα σας περιμένει με ένα ωραίο μπλε τετράδιο στο κύριο χώρο του DaSein, όπου θα μπορείτε να του πείτε ποιο τραγούδι θέλετε να δείτε και αν θέλετε να το τραγουδήσετε karaoke. Τα τραγούδια θα μπορείτε να τα πείτε μόνοι σας ή με την παρέα σας (Θα υπάρχουν 3 ή 4 μικρόφωνα για αυτό το σκοπό). Με αυτόν τον τρόπο, θα υπάρχει και ένας υπολογισμός της ώρας που περίπου θα έρθει η σειρά σας για να πείτε / δείτε αυτό που έχετε επιλέξει. Εναλλακτικά βέβαια, μπορείτε να επικοινωνήσετε και απευθείας με τον Κλειδοκράτορα μέσω P.M. στο Anime.gr, για να κανονίσετε κάποιο τραγούδι που θέλετε να πείτε. Προσοχή όμως: Αυτά, θα πάρουν σειρά για μετά τις 23.15 το βράδυ, έτσι σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εναλλακτική μόνο αν έχετε πραγματικά ανάγκη και δεν θα είσαστε στο DaSein νωρίτερα από τις 21.00. Επίσης, όσοι Cosplayers θέλουν να μετέχουν και στο Karaoke, θα εξυπηρετηθούν προς το τέλος της βραδιάς, για να έχει ολοκληρωθεί και η φωτογράφιση τους.
Εδώ να αναφέρουμε ότι στο χώρο του Karaoke, θα μπορείτε να παραμείνετε για κάποια ώρα νωρίτερα και μετά την σειρά σας, άλλα όχι συνέχεια. Ο σκοπός μας είναι να μπορέσουν όλοι να εξυπηρετηθούν και να κάνουν το κέφι τους, ενώ θέλουμε να αποφύγουμε κάποια φαινόμενα, όπως το να κατασκηνώσουν κάποιοι όλες τις ώρες στον συγκεκριμένο χώρο, αλλά και τον υπέρμετρο θόρυβο. Ο Κλειδοκράτορας θα φροντίζει για την δίκαιη εναλλαγή του κόσμου, που θα πρέπει να την σεβαστούμε όλοι. Και ποιο αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ

Για τη φωτογράφιση θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με διαδικασία αντίστοιχη με αυτή του Karaoke.

Πιο συγκεκριμένα, από τις 19.00, o SpirosK θα σας περιμένει για να φωτογραφηθείτε ή για να δηλώσετε συμμετοχή στo photo shooting. Θα γράφεστε σε έναν κατάλογο προτεραιότητας και όταν θα έρχεται η σειρά σας, θα σας ειδοποιεί ένας υπεύθυνος για να παρευρεθείτε στον ειδικά διαμορφωμένο για αυτό το σκοπό, χώρο του DaSein στο υπόγειο.

Μετά τις 23:00 περίπου (και ανάλογα με την προσέλευση των cosplayers), ο χώρος θα ανοίξει και για όσους θέλουν να τραβήξουν φωτογραφίες με την παρέα τους/ άλλους φωτογράφους. Ο περιορισμός αυτός είναι αναγκαίος για την άνεση της φωτογράφισης αλλά και τη διασφάλιση της ποιότητας των φωτογραφιών.

Θα ήταν ιδιαίτερα βολικό, να στείλετε μήνυμα πριν το Σάββατο 8 Ιανουαρίου στον SpirosK, με πληροφορίες για το χαρακτήρα που σκοπεύετε να κάνετε cosplay, ώστε να προετοιμαστεί (όσο μπορεί) για τις πόζες του χαρακτήρα σας. Εγγυάται πλήρη εχεμύθεια!!

Κατά την διάρκεια του photo shooting, λόγω του περιορισμένου χώρου αλλά και του εξοπλισμού της φωτογράφισης (προβολείς, τρίποδας, επένδυση του χώρου, κλπ), το κοινό που μπορεί να παρευρίσκεται λίγο και για πρακτικούς λόγους πρέπει να περιοριστεί μόνο σε εκείνους που θα εμπλέκονται στην κάθε περίπτωση. Ζητούμε προκαταβολικά την κατανόησή σας. Όπως στην περίπτωση του Karaoke, έτσι και στην περίπτωση της φωτογράφισης, ο SpirosK θα φροντίζει για την εναλλαγή του κόσμου, κάτι που πρέπει όλοι να σεβαστούμε!

Επίσης, θα υπάρχει στο χώρο του DaSein το "Memory Space", μια συνεχής προβολή φωτογραφιών του SpirosK από παλιότερα parties.

Edited by kleidokrator, 08 January 2011 - 15:01.

"You can train a dog with food, you can buy a person with money, but there isn't a man alive able influence the wolves of Mibu! Some things will never change. A wolf will always be a wolf, the Shinsen Gumi will always be the Shinsen Gumi, and a manslayer will always be a manslayer!" Goro Fujita, also known as Hajime Saito


Posted Image


#2 Azathoth

Azathoth

    *Don't be like me*

  • Banned
  • 1,136 posts

Posted 17 November 2010 - 14:06

hoh thats good news :D σας εύχομαι καλή επιτυχία και σχεδόν σίγουρα φυσικά θα είμαι και εγώ εκεί :3

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.


#3 Cassiel

Cassiel

    Hardcore 天使

  • Members
  • 1,604 posts

Posted 17 November 2010 - 14:07

Nice one:riiight:.Ως τότε θα έχουν μπόλικο χρόνο πάντως να ετοιμασουν cosplay όσοι θέλουν:)


sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail


#4 alxdjo

alxdjo

    *Don't be like me*

  • Banned
  • 788 posts

Posted 17 November 2010 - 14:09

Δεν υπαρχει περιπτωση να λειψω.Περιμενω πως και πως:)
Posted Image

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#5 Botsun

Botsun

    Boss Tsundere

  • Members
  • 1,240 posts

Posted 17 November 2010 - 15:47

Θα σας έχω υπόψην μου !!!

Posted Image

Avatar & signature by Kai


#6 mono

mono

    Ελιτίστρια

  • Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 17 November 2010 - 15:54

αποθανατίζοντας για πάντα την συμμετοχή σας, στο ποιο τρελό event που έχει γίνει ποτέ, αποκλειστικά και μόνο για τους φίλους των Anime!




Επειδή είμαι νέα για να πεθάνω λέω να μην έρθω :P

xbJ3b2w.jpeg


#7 Azathoth

Azathoth

    *Don't be like me*

  • Banned
  • 1,136 posts

Posted 17 November 2010 - 15:57

τι ώρα είναι by the way?

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.


#8 Atridis

Atridis

    Anime Fan

  • Members
  • 172 posts

Posted 17 November 2010 - 18:58

:Crying2:ΕΕΕΕΤΣΙΙΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ EPIC ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΛΕΙΨΩ:bike:

#9 SpirosK81

SpirosK81

    Manga drop-out

  • Members
  • 517 posts

Posted 18 November 2010 - 16:44

τι ώρα είναι by the way?


Περισσότερες λεπτομέρειες σύντομα!
Πάντως να είσαι σίγουρος ότι θα είναι γύρω στις "συνηθισμένες" ώρες... :hiding_something:
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#10 SpirosK81

SpirosK81

    Manga drop-out

  • Members
  • 517 posts

Posted 20 November 2010 - 22:39

Επειδή είμαι νέα για να πεθάνω λέω να μην έρθω :P


Oops, έχει δίκιο! Απαθανατίζω είναι το σωστό :) :)
Διόρθωσε το σε παρακαλώ :)
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#11 Labrokratis

Labrokratis

    Anime / Asia Party Organizer

  • Members
  • 637 posts

Posted 21 November 2010 - 15:05

Εμένα πάλι αυτό το typo μου αρέσει!
Αυτά είναι δώρα: Μοιράζουμε απλόχερα την αιωνιότητα.:hahaha:

Edited by Labrokratis, 21 November 2010 - 15:23.


#12 IreneTheCardcaptor

IreneTheCardcaptor

    Zettai Daijobu!

  • Members
  • 26 posts

Posted 22 November 2010 - 20:42

Είναι τρεις μέρες μετά τα 18α γενέθλιά μου!!! The best present!!! X3
You don't live in order to have fan! You have fun, because you want to live! ;D:thatsit:
(Ti eipa to atomo... Opios xerei, as m pei ki emena, gt oute xerw ti egrapsa! xD)

#13 kleidokrator

kleidokrator

    Flame Master

  • Members
  • 237 posts

Posted 29 November 2010 - 17:13

Ενημερώθηκε το πρώτο ποστ. Όσο αναφορά για την βιντεοσκόπηση να πω ότι αν κάποιος /α δεν θέλει να βιντεοσκοπηθεί δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Το υλικό που θα μαζευτεί δεν πρόκειται να ανέβει σε καμία ιστοσελίδα. Σκέφτομαι, όταν τελειώσω την επεξεργασία του υλικού, να κάνω ένα meeting για να το μοιράσω. Αλλά έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας.

"You can train a dog with food, you can buy a person with money, but there isn't a man alive able influence the wolves of Mibu! Some things will never change. A wolf will always be a wolf, the Shinsen Gumi will always be the Shinsen Gumi, and a manslayer will always be a manslayer!" Goro Fujita, also known as Hajime Saito


Posted Image


#14 SkullKaizer

SkullKaizer

    artist

  • Members
  • 750 posts

Posted 30 November 2010 - 00:45

Ενημερώθηκε το πρώτο ποστ. Όσο αναφορά για την βιντεοσκόπηση να πω ότι αν κάποιος /α δεν θέλει να βιντεοσκοπηθεί δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Το υλικό που θα μαζευτεί δεν πρόκειται να ανέβει σε καμία ιστοσελίδα. Σκέφτομαι, όταν τελειώσω την επεξεργασία του υλικού, να κάνω ένα meeting για να το μοιράσω. Αλλά έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας.

υλικο για προσοπηκη χρηση :tensai:
:hahaha:χαχαχα ok εκτος απροοπτου θα ερθω
πραβω για το event! gathering... χμ κατι λοιπει .. χμ..
Spoiler:

Imagination is the only limit!

#15 SpirosK81

SpirosK81

    Manga drop-out

  • Members
  • 517 posts

Posted 07 December 2010 - 17:38

Επίσης, όσο αφορά τις φωτογραφίες και για αποφυγή παρεξηγήσεων, ο στόχος μας είναι να κάνουμε το υπόγειο πιο "photo-friendly" και θα θέλαμε να τραβήξουμε μερικές φωτογραφίες "επίσημα" ως διοργανωτές, τις οποίες ευελπιστούμε ότι θα επεξεργαστούμε κατάλληλα στο άμεσο μέλλον και θα τις δώσουμε/στείλουμε στον καθένα είτε μαζικά σε κάποιο χώρο, είτε προσωπικά [εφόσον δε θέλουν να δημοσιοποιηθούν/μοιραστούν όλες μαζί], ως "αναμνηστικό".

Εκτός αυτού, εννοείται ότι ο οποιοσδήποτε θέλει θα μπορεί να έρχεται και να τραβάει φωτογραφίες με την παρέα του/φωτογράφο του στο χώρο αυτό.
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews