Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR town - 2010- Event
Posted 14 October 2010 - 22:05
USE THE DAMN SPOILER BUTTON FFS!!
Posted 14 October 2010 - 22:10
Hitsugaya Toshiro
Ψηφιζω Shira (Hanzo) λογο του βαρβαρου και κακοπροερετου ποστ του αν και θα δειξει θα ξαναδιαβασω τα ποστ και θα ξαναποσταρω
Shira (Hanzo)
Ρε αλητη δεν ακουσες τι ειπα?Αν θελω σας κανω ολους κρεας εδω μεσα.Αλλα για να μην εχω πριονισει το κεφαλι σου ακομα κατι θα σημαινει.
Εξαλλου ειπα ΔΕΝ ειχα κανενα λογο να σκοτωσω τον Koyoki.Θα εχω ομως λογο να σκοτωσω εσενα Ηitsugaya αν δεν αλλαξεις την ψηφο σου...
(ποσο φαση παιζει να εχει να παιζεις ως Shira...

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.
Posted 14 October 2010 - 22:13
Hitsugaya Toshiro
Ψηφιζω Shira (Hanzo) λογο του βαρβαρου και κακοπροερετου ποστ του αν και θα δειξει θα ξαναδιαβασω τα ποστ και θα ξαναποσταρω
Επεισης Kurosaki Ichigo(HawkEyes) γιατι εγω δειχνω υποπτος τοσοι δολοφονοι,ψυχοπαθεις και shinigami υπαρχουν και εγω ειμαι υποπτος??(το ξεχασα και εγω shinigami ειμαι
αλλα στελνω μονο πνευματα στο Soul Society δεν σκοτωνω ανθροπους)
Kurosaki Ichigo(HawkEyes)
Ahhh...τοσες σκεψεις και τοσες αποψεις...Πρεπει να βρω το δολοφονο και να kick his ass!
Ρωτησα τον Kisuke και μου ειπε να ειμαι επιφυλακτικος απεναντι στους Shinigami...χμμ...ακομα πιστευω πως εισαι εσυ ο δολοφονος Hitsugaya Toshiro(johntheo95)...
[SIGPIC]http://lulzimg.com/i5/311fa403.jpg[/SIGPIC]
Posted 14 October 2010 - 22:14
Prince Ludwig
[media]http://img3.cdn.crunchyroll.com/i/spire2/01172008/c/d/b/4/cdb473ae583890_full.jpg[/media]
Οκ το να κατηγορηθώ ως δολοφόνος άντε να το καταλάβω στο κλίμα πανικού που επικρατεί, αλλά πραγματικά το πώς κατέληξα να πρέπει να αποδείξω ότι δεν είμαι gay ούτε που το κατάλαβα. Πάμε μία τα αυτονοήτα. Μου αρέσουν οι γυναίκες και το πιο σημαντικό οι γυναίκες με μεγάλα μπαλκόνια (όχι και αερόστατο αλλά να έχει πλούσια τα ελέη). Δεν είναι απαραίτητο να αναπνέει αλλά το μπούστο πρέπει να είναι από C και πάνω. Διαφορετικά έχω δυσκολία να ξεχωρίσω το μπρός από το πίσω (αλλος ένας λόγος για τον οποίο δεν προτιμώ τους άντρες).
Όσο για τον φόνο... Είμαι εραστής και όχι πολεμιστής πόσο μάλλον δολοφόνος. Να σκοτώσω τον πως_τον_είπαμε_ξανά για τις γυναίκες? Συγγνώμη είσαι τυφλός αγαπητέ Onizuka? Eίμαι θεογκόμενος ζάμπλουτος και πρίγκηπας. Και στο σημείο αυτό είναι ζήτημα τιμής να ξεκαθαρίσω ότι το πραγματικό μου μεγαλείο φαίνεται όταν είμαι γυμνός (εν αντιθέση με εσένα).
Δεν μου αρέσει το κλίμα πανικού που επικρατεί καθόλου. Δεν μπαίνετε καν στον κόπο να εξετάσετε και να γνωρίσετε τους γύρω σας και δείχνετε άτομα τυχαία και αυτό ακριβώς θέλουν οι δράστες. Εγώ επιμένω στην ψήφο μου προς τον Earl Cain Heargreaves γιατί μέχρι να έχω πιο απτά στοιχεία δεν θέλω να κατηγορήσω κάποιον χωρίς λόγο.
*παίρνει τον πριγκιπικό πωπουδάκο του και αποχωρεί καμαρωτός*
Posted 14 October 2010 - 22:16
Gendo Ikari
Απο την στιγμη που ο Hijikata απειληθηκε γιατι προδοθηκε εξαφανιστηκε και αμεσως αρχιε τις προκλησεις και τις ψηφους του ο Road Kamelot ωστε να ξεχαστει ο Hijikata.Αρα και οι δυο ειναι δολοφονοι
Πιου ποιο σποιλερ?
Posted 14 October 2010 - 22:20
γιατι τοση κακια απεναντη μου??αυτος ή αλλος ολλοι οι αλλοι εκαναν τα υποπτα σχολεια..
τελικα μαλλον αλλαζω την ψηφο μου στηνLain(mono) για να δω την αντιδραση της απεναντη στο προειγουμενο επειχηρημα μου(δεν εξακολουθω ομως να υποψιαζομαι τον Shira (Hanzo) λογο των απειλων του εις βαρος του ατομου μου(αν πεθανω πρωτος ισως κατι να δηλωσει αυτο)
και του Kurosaki Ichigo(HawkEyes) που απο την αρχη με εβαλε στο ματι και ετρεξε να υποστηρηξει τον Shira (Hanzo) μολις με ψηφισε
Posted 14 October 2010 - 22:22
Ναι, μπορείτε να ψηφίζετε σε κάθε ποστ σας διαφορετικό άτομο μιας και μετράει σαν τελική ψήφος το τελευταίο σας ποστ πριν απο την νύχτα. ( που θα είναι 2 μέρες αφότου έγινε το 1ο ποστ απο εμένα) Προσπαθήστε να κρατήσετε το παιχνίδι σε νορμάλ επίπεδα )
Peace!
Posted 14 October 2010 - 22:24
Kαταρχην, Nagisa, νομιζω δεν ξερεις με ποιον μιλας.
Καταδευτερον, εγω δεν παυω να πιστευω οτι:
- ο Hanzo [Shira]
- με Serestrum [Road Kamelot]
- και Iristella [Prince Ludwig]
- και Sponis [Saotome Ranma]
- και καναν ακυρο ακομα μας κανουν οτι θελουν.
Κι επειδη δεν μπορω να γεμισω το ποστ μου κοκκιναδια, ας κατηγορησω τον κομπαρσο τον Hijikata γιατι τον ειδα να πειραζει το κοριτσι μου.. Και δεν λεει να βγω παλι Loser.
Migosh, alxdjo, αν ημουν δολοφονος εγω, το επομενο βραδυ θα ησουν νεκρος man!(ελπιζω να μην εκμεταλλευτουν αυτη την φραση μου μερικοι μερικοι)
Edited by °•πίΟu-πίΟu•°™, 14 October 2010 - 22:42.
Posted 14 October 2010 - 22:24
Δεν προκειται να το εξηγησω τεταρτη φορα επειδη εσυ δεν καταλαβαινεις ελληνικα.
Αλλο καταλαβα εγω. Πηγες να ριξεις αλλου τις κατηγοριες. Μολις καταλαβα οτι στελνεις αλλου την υποθεση, κομπλαρες πιεστηκες, δεν καταλάβαινες τα λεγομενα μου. Ολα δειχνουν εσενα, Ikari Gendou. Εισαι ενας απο τους 5.
Ludwig, θα μπορουσε η μεγαλειοτητα σου να σταματησει ? Ο Hargreaves, ο δηλητηριακιας, σε μια βιαιη δολοφονια ? Εστιασε στους κυριους υποπτους που αυτη τη στιγμη δεν ειναι αλλοι απο τους, Walter - Gendou.

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.

Posted 14 October 2010 - 22:27
Αυτό πάει και στους υπόλοιπους.
Posted 14 October 2010 - 22:30
Κiryuu Zero
Kαταρχην, Nagisa, νομιζω δεν ξερεις με ποιον μιλας.
Καταδευτερον, εγω δεν παυω να πιστευω οτι ο Hanzo με Serestrum και Iristella και Sponis και καναν ακυρο ακομα μας κανουν οτι θελουν. Κι επειδη δεν μπορω να γεμισω το ποστ μου κοκκιναδια, ας κατηγορησω τον κομπαρσο τον Hijikata γιατι τον ειδα να πειραζει το κοριτσι μου.. Και δεν λεει να βγω παλι Loser.
Migosh, alxdjo, αν ημουν δολοφονος εγω, το επομενο βραδυ θα ησουν νεκρος man!(ελπιζω να μην εκμεταλλευτουν αυτη την φραση μου μερικοι μερικοι)
μας βγηκε αισθηματιας ο kiryu Zero....

The Dream Has Ended....
Posted 14 October 2010 - 22:33
Hijikata
Δεν προκειται να το εξηγησω τεταρτη φορα επειδη εσυ δεν καταλαβαινεις ελληνικα.
Αλλο καταλαβα εγω. Πηγες να ριξεις αλλου τις κατηγοριες. Μολις καταλαβα οτι στελνεις αλλου την υποθεση, κομπλαρες πιεστηκες, δεν καταλάβαινες τα λεγομενα μου. Ολα δειχνουν εσενα, Ikari Gendou. Εισαι ενας απο τους 5.
Ludwig, θα μπορουσε η μεγαλειοτητα σου να σταματησει ? Ο Hargreaves, ο δηλητηριακιας, σε μια βιαιη δολοφονια ? Εστιασε στους κυριους υποπτους που αυτη τη στιγμη δεν ειναι αλλοι απο τους, Walter - Gendou.
Gendo Ikari
Hijikata στην μια λες εφαγα πορτα.Οκ ως εδω.Αλλα μετα λες οτι πηγες στο καμαρινι του.Πως πηγες αφου εφαγες πορτα?
Επεισης μιας και απειλεισε προσπαθεις να στρεψεις τις υποψιες εναντιον μου.Απο την μια λογικο γιατι αμυνεσε στις ερωτησεις που σου κανω και απο την αλλη ομως θα μπορουσες να πεταξεις το μπαλακι αλλου και δεν το εκανες και ειναι υποπτο.
Επεισης το οτι ασχολουμε με τα λεγομενα του Hijikata δεν σημαινει οτι δεν υποψιαζομαι τους Prince Ludwig και Dolneaz
Που ειναι οι υπολοιποι?TTGL Rocks in other words.Στο τελος της ημερας αυτος που εχει της περισοτερες ψηφους ψοφαει?
Gendo Ikari
και να μην θελω προκαλεις με το να δειχνεις σαν δολοφονος.και τυχαιο που χαθηκε ο Road Kamelot?
Posted 14 October 2010 - 22:34
Υποπτο που η αγαπημενη μας Beatrice δεν μιλαει...
Βρε κανε κατι για τα σποιλερ που πεταγονται κ αστα αυτα >.< Message eddited soz about the nicknames!
Posted 14 October 2010 - 22:35

Kaι ναι πάντα ψηφίζουμε.
Edit: don't worry πιου πιου ^^. All is fine now.
Edited by iristella, 14 October 2010 - 22:41.