Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR town - 2010- Event

• This topic is locked This topic is locked
435 replies to this topic

#286 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 posts

Posted 22 October 2010 - 18:07

Gendo Ikari

Δυστιχως χασαμε και τον δευτερο επιθεωρητη.Ελπιζω η τριτη επιθεωρητρια να ξερει που βαδιζει.Θα εμπιστευθω τον νεκρο επιθεωρητη για τωρα μιας και ο κος Shira ειχε δικο για τον κο Cain και θα ψηφισω

Kaworu

Posted Image

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#287 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 22 October 2010 - 18:09

Νodame

Δεν μπορώ πάρα να ακολουθήσω τις υποδείξεις του νέκρου επιθεωρητη για το ποιοι μπορεί να είναι δολόφονοι.
Στο πρώτο γύρο θεώρησα τον Κaworu ύποπτο, H εμμονη του στον προηγουμενο γύρο να σκοτώσει τον Saito τον καθυστα νούμερο ένα ύποπτο πάλι.

#288 HawkEyes

HawkEyes

Anime Newbie

• Members
  • 49 posts

Posted 22 October 2010 - 18:23

Kurosaki Ichigo(HawkEyes)
Posted Image

Παει κι ο δευτερος επιθεωρητης...ομως μπορουμε ακομα να βγαλουμε τους δολοφονους ακολουθωντας τις θεωριες του.(που ειναι βασιμες,αφου ηταν επιθεωρητης xD) Ετσι λοιπον ψηφιζω Kaworu χωρις πολλα πολλα:smokingg:
"They chose their destiny,they changed the world..."

[SIGPIC]http://lulzimg.com/i5/311fa403.jpg[/SIGPIC]

#289 Ryuji

Ryuji

• Members
  • 181 posts

Posted 22 October 2010 - 18:27

Onizuka

Good Jobo inspector guy! Τον ακολουθώ και εγώ και δίνω την ψήφο μου στον Kaworu.
Επίσης να πω ότι οι υποψίες μου για τον Prince Ludwig έχουν μειωθεί πολύ καθώς ο δολοφόνος τον είχε ψηφίσει στον πρώτο γύρο. Άρα είτε ο πρίγκηπας είναι αθώος, είτε ήταν σίγουροι οι κακοί ότι δεν θα βγει και το έκαναν για ξεκάρφωμα (πράγμα πολύ απίθανο διότι ήταν ήδη στο όριο με αρκετές ψήφους).
Posted Image

#290 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 22 October 2010 - 18:39

Medicine Seller (Kusuri uri) 薬売り
Posted Image
I'll follow the stream...
Kaworu. Is it really you?

Did you put such a pure soul into the lair of hell?
I won't allow that...

Edited by Night Wizard Seal, 22 October 2010 - 18:51.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#291 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 22 October 2010 - 19:03

Hijikata

Kaworu, χωρις πολυ σκεψη. Ειχε ρωτησει ο Hajime, το ηξερε. Πριγκιπα Λουι, οι υποψιες μου για εσενα δεν υπαρχουν πια. Περιμενω τα ποστ , καποιων ατομων ακομα, για να προχωραει η υποθεση. Εννοω πως , οσο λιγοστευουν τα ατομα, τοσο πιο εμφανης ειναι η ενοχη σας ( ξερετε εσεις ) .

Με τον θανατο του Saitoh-senpai, αυτοματα , δηλωνεται η αθωοτητα μου. Οσοι ακομα προσπαθειτε να μου τη πεσετε, δεν εχετε σταχτη στα ματια, αλλα βρομικη συνειδηση. Ειστε υποπτοι.
Posted Image

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Posted Image

#292 d.neko-angel

d.neko-angel

:: Dream ON ::

• Members
  • 1,045 posts
  • Locationathens, greece

Posted 22 October 2010 - 19:19

Allen Walker

Posted Image

ok από ότι φαίνεται έκανα τελείως μα τελείως λάθος που υποψιάστηκα τον Hajime.
Εξορκιστής είμαι τι το ήθελα το ντεντεκτιβιλίκι ενώ όπως φάνηκε δεν μου πάει καθόλου.
Τέλος πάντων κλείνω το στοματάκι μου, ανασκουμπώνομε και γενικά σοβαρεύομε. Kaworu με κλειστά μάτια και για εμένα,
τι στο καλό ολόκληρος επιθεωρητής τον έδωσε ως δολοφόνο οπότε και δεν νομίζω να υπάρχει να ισχύει κάτι άλλο.
Πάντως ο αδικοχαμένος μας επιθεωρητής τελικά από ότι φαίνεται έκανε πολύ καλή δουλειά και εγώ τον είχα παρεξιγίσει τελείως
μα τελείως! Τέσπα καλή δουλειά λέω οι έκανε γιατί πέρα από τον kaworu μας έδωσε σίγουρα και την lain ως δολοφόνο,
λογικά και σε αυτό θα ήξερε τι έλεγε. Βέβαια μια και για τον kaworu βλέπω μια πιο έντονη επιμονή απο τον Hajime κιρίος
αλλά και απο όσους έχουν έχουν ήδη ψηφίσει, για αυτό επικεντρώνομε και εγώ εκεί και για τα υπόλοιπα
έχουμε μέλλον μπροστά μας

rrmr.png

#293 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 22 October 2010 - 19:30

Kaworu Nagisa

Ψηφίζω Kaworu Nagisa για να μη χαλάσω τη ρέντα.

Είχα καταλάβει ότι από την αρχή οι επιθεωρητές έπαιζαν το παιχνίδι μέσω msn και παρόλο που αυτό δεν είναι δίκαιο συνέχιζα να παίζω. Way to go guys, αλλά το παιχνίδι δεν παίζεται έτσι. Να ξέρετε 10 άτομα πριν τελειώσει ο 3ος γύρος. Μαθηματικά δεν κάνει νόημα, και ούτε μέσω deduction βγαίνει.

Anyway πριν φύγω θα πάρω στο λαιμό μου άλλο ένα δολοφόνο, τη Nodame [Strange Loop].
Μπράβο καμάρι μου, ενώ είχαμε πει να αλληλοψηφιζόμαστε για να μη μας καταλάβουν πας και με πουλάς έτσι για να σώσεις το τομάρι σου. Nice και από μέρους σου.

Believe me or not, give a fuck.

Κ btw εντελώς ηλίθιο παίξιμο από τους επιθεωρητές (που και dead συνεχίζουν να παίζουν το παιχνίδι...guess how).

Posted Image

#294 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 22 October 2010 - 19:57

Lain

Λοιπόοοον, τί έχουμε εδώ...Αυτό το παιχνίδι θα ήταν πάρα πολύ ωραίο αν παιζόταν εδώ και όχι στο msn και άλλα threads...Αλλά δυστυχώς κάποιοι προτιμούν να γ@μήσουν ένα παιχνίδι προκειμένου να νικήσουν...Way to go...Μιας και είμαι η επόμενη που θα φύγω, ας πάρω μαζί μου και τον πιο άχρηστο και ενοχλητικό δολοφόνο ever, μιλάω για σένα Nodame...Χάρηκα για τη συνεργασία (δεν) και θα τα πούμε στην κόλαση...

Σας αφήνω έναν δολοφόνο μπας και βρείτε κάποιον μόνοι σας χωρίς να σας πάρουν από το χεράκι οι επιθεωρητές...All hail to msn !!!!!!

Bye bye bitches :nemu:

xbJ3b2w.jpeg

#295 johntheo95

johntheo95

Anime Fan

• Members
  • 233 posts
  • LocationThessaloniki

Posted 22 October 2010 - 20:06

βασικα τωρα για να καταλαβω παιζουμε να βρουμε τον 1 ή τελιωσε το game?
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Posted Image

#296 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 posts

Posted 22 October 2010 - 20:12

νομιζω καποιοι δεν ξερουν να χανουν
Posted Image

#297 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 22 October 2010 - 20:12

Το παιχνίδι τελειώνει όταν πεθάνουν όλοι οι δολοφόνοι...Δες τους κανόνες...

alxdjo Και κάποιοι δεν ξέρουν να παίζουν...

xbJ3b2w.jpeg

#298 Kakashinote

Kakashinote

.:: Yawn ::.

• Members
  • 444 posts

Posted 22 October 2010 - 20:15

Trafalgar Law

αλλος ενα επιθεωρητης εξω....και τουλαχιστον βγηκε και ενας δολοφονος....αλλα πιστεωα οτι ο Μr. Lunge θα μας βοηθαγε στην ερευνα αλλα εκεινος λουφαρε.....
Εχουμε και τις ομολογιες οποτε ψηφιζω Mrs Lain γιατι ο προφανης στοχος ειναι ο Mr. Kaworu. Και ξερουμε ηδη ποιος ειναι ο επομενος δολοφονος....
Παντως οσο για τους επιθεωρητες που συνενοηθηκαν μεσω μσν.....απλα ελεος...χαλατε το παιχνιδι....
τωρα περισσοτερο απο καθε αλλη φορα ευχομαι να γινεται πιο συχνα το παιχνιδι και να μην εχουμε cheating...

Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#299 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 posts

Posted 22 October 2010 - 20:18

Παντως οσο για τους επιθεωρητες που συνενοηθηκαν μεσω μσν.....απλα ελεος...χαλατε το παιχνιδι....
τωρα περισσοτερο απο καθε αλλη φορα ευχομαι να γινεται πιο συχνα το παιχνιδι και να μην εχουμε cheating...

Ειδικοί κανόνες:

-Οι Επιθεωρητές είναι τρείς [3]. Δε γνωρίζονται και ρωτάει ο καθένας ξεχωριστά για κάποιον παίκτη. Αν ένας από τους τρείς "σημαδέψει" τον άλλο, τότε γνωρίζονται και πλέον δρουν σαν ομάδα.
- Οι Επιθεωρητές μπορούν να ρωτήσουν από την πρώτη πρώτη νύχτα [δλδ. στο ξεκίνημα] για να έχουν μια ιδέα.
- Αποφύγετε τα ΠΜ μεταξύ σας, αν δεν τα έχει ο ρόλος σας. Και χαλάνε το παιχνίδι και μπορεί να έχουν αντίστροφα και καταστροφικά αποτελέσματα.[/SPOILER]

Νομιζω μιας και το λεει στους κανονες οι επιθεωρητες μπορουν να μινανε μεταξυ τους

Posted Image

#300 HawkEyes

HawkEyes

Anime Newbie

• Members
  • 49 posts

Posted 22 October 2010 - 20:20

ok the game is totally f***ed up...
δηλαδη τι κερδιζετε με το να λετε σε καθε ποστ "δολοφονος ειναι ο....(ονομα).... see you,γιατι θα πεθανω,bye bye" και τετοια...

"They chose their destiny,they changed the world..."

[SIGPIC]http://lulzimg.com/i5/311fa403.jpg[/SIGPIC]