Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR town - 2010- Event

• This topic is locked This topic is locked
435 replies to this topic

#301 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 22 October 2010 - 20:22

Posted Image
Jonathan Joestar (aboumonkey)
Uoooooοοοοοοοοοοοοοοοο. You'll pay Κaworu
.
Spoiler:

#302 Kakashinote

Kakashinote

.:: Yawn ::.

• Members
  • 444 posts

Posted 22 October 2010 - 20:32

Νομιζω μιας και το λεει στους κανονες οι επιθεωρητες μπορουν να μινανε μεταξυ τους

ε οχι δε το λεει πουθενα. στην τελικη σκεψου το σαν το κανονικο παιχνιδι. στο κανονικο παιχνιδι οι επιθεωρητες δνε μιλανε με κανεναν και μπορουν να σκοτωθουν μεταξυ τους.

Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#303 shinigami94

shinigami94

wat

• Members
  • 893 posts

Posted 22 October 2010 - 20:43

Shinichi Akiyama
Posted Image

Θα ψηφίσω και εγώ Kaworu ακολουθώντας την υπόδειξη του επιθεωρητή.

Μάλλον το παιχνίδι φτάνει στο τέλος του....

3b2Ktcr.jpg

Spoiler:

#304 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 posts

Posted 22 October 2010 - 20:50

ε οχι δε το λεει πουθενα. στην τελικη σκεψου το σαν το κανονικο παιχνιδι. στο κανονικο παιχνιδι οι επιθεωρητες δνε μιλανε με κανεναν και μπορουν να σκοτωθουν μεταξυ τους.

To quote το ειδες?Ειναι μεσα στο 1ο ποστ του Τενσι Ειδικοι κανονες

Posted Image

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#305 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 22 October 2010 - 20:53

Παιδάκια, το παιχνίδι δεν έχει τελειώσει ακόμα. Οι επιθεωρητές μπορούν να μιλάνε μεταξύ τους και να ανταλλάζουν πληροφορίες εφ' όσον έχουν γνωριστεί μέσω του αφηγητή.

Αν ένας από τους τρείς "σημαδέψει" τον άλλο, τότε γνωρίζονται και πλέον δρουν σαν ομάδα.

Αυτό σημαίνει πως αν γνωρίστηκαν, μπορούν να ανταλλάζουν πληροφορίες για τις ταυτότητες των ατόμων που γνωρίζουν ήδη.

Αν θέλετε να σχολιάσετε οτιδήποτε ή να αναφέρετε κάτι που έγινε κάτω από το τραπέζι, πηγαίνετε στο thread της γενικής συζήτησης. Τούτο δω είναι είναι μόνο για roleplay.

Anyways, δεν υπάρχει κανένας λόγος να σταματήσει το παιχνίδι, συνεχίζουμε κανονικά.

Edited by Phantom Duck, 22 October 2010 - 20:59.

E5VV38U.jpg

#306 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 22 October 2010 - 20:57

Hijikata

Ο Hajime , επαιξε τελεια, και ειναι μονο λογικο να πει το ονομα του δολοφονου πριν πεθανει. Οι επιθεωρητες αφου γνωριστηκαν μεσω αφηγητη δεν φταινε σε τιποτα. Συγχαρητηρια δολοφονοι, που καταφερατε να το διαλυσετε το παιχνιδι. Ξερουμε ηδη 4 δολοφονους. Αντε να τελειωνουμε.

Kaworu ,Lain, Nodame

Τι εννοειτε μιλαγανε μεσω μσν, και πως ηξεραν 10 ατομα πριν τελειωσει ο 3 γυρος ? Συγνωμη αλλα, αν γνωριστικαν μεσω αφηγητη, δεν βλεπω το προβλημα. Ας με διαφωτισει καποιος.
Posted Image

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Posted Image

#307 johntheo95

johntheo95

Anime Fan

• Members
  • 233 posts
  • LocationThessaloniki

Posted 22 October 2010 - 20:59

δυστηχως και εγω ετσι το βλεπω(ελπιζω να αρχισει συντομα νεο:wooi2:)
HITSYGAYA TOSHIRO
λοιπον επειδη ιδη εχει φυγει ενας δολοφονος και φανεροθηκαν 2,λεω να το παιξω και εγω λιγο επιθεωριτης μιας και τελιωνει το game και να πρωσπαθησω να σωσω οτι μπορω κανοντας το πιο ενδιαφερον και προσπαθωντας να βρω τον τριτο γιαυτο και ψηφιζω με τυχη και προαισθημα μιας και πετυχα την nodame και η υποψια μου για την Lain ηταν σωστη γιαυτο ψηφιζω
Gendo Ikari(alxdjo) και αφου ηταν σιγουρος οτι οι δυο επιθεωριτες ηταν δολοφονοι(δειτε μερικες σελιδες πισω)

ΥΓ για τους δολοφονους:καλο ταξιδι στην κολαση και στελνετε καμια καρτα που και που:hahaha:
ΥΓ2 το ξερω οτι με το να μην ψηφισω τους δολοφονους γινομαι n1 υποπτος αλλα λεω να παιξω το game μια φορα με περισσοτερη προτοβουλια και να μην ειμαι απλα παθητικος οπως τις αλλες φορες και να μιλαω μονο οταν ειμαι σιγουρος και με στρατιγικη λογικη.

ITS UP TO YOUR CALL GUYS

Edited by johntheo95, 22 October 2010 - 21:09.

Posted Image

Posted Image

#308 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 posts

Posted 22 October 2010 - 21:02

Gendo Ikari

Ty very much Mr Hitsygaya for the consideration.Ειχα αρχισει και βαριεμαι.Λεω δεν θα με ψηφισει κανεις? Lain

Το ονομα μου ειναι Gendo οχι alxdjo.:P + βαλε το ονομα σου σε μπλε
Posted Image

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#309 johntheo95

johntheo95

Anime Fan

• Members
  • 233 posts
  • LocationThessaloniki

Posted 22 October 2010 - 21:11

:yawn2: τπτ χαρα μου να βοηθαω και ευχαριστω για την υποδιξη το ειχα ξεχασει το ονομα:nooooo:
Posted Image

Posted Image

#310 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 22 October 2010 - 21:16

Nodame.

Για ποιο λόγο να με δώσουν αν ήμουν δολοφόνος; τι θα κερδιζαν αν έμενε μόνο ενας δολοφόνος;
Διαβάστε τα πόστς του , δεν θα χαλούσαν το παιχνίδι ετσι αλλα προσπαθούν να μπουν ξανα στο παιχνίδι.

Kaworu :burningbe3:

#311 VampireGirlization

VampireGirlization

VampireGirlization

• Members
  • 64 posts

Posted 22 October 2010 - 21:20

Yuuki Cross

Kaworu χωρις να το φιλοσοφησουμε το ζητημα....πουλακια μου σας πιασαμε.....!!!!!

Posted Image
The Dream Has Ended....

#312 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 22 October 2010 - 21:20

Hijikata

Δηλαδη λες , οτι λεει ψεματα ?
Posted Image

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Posted Image

#313 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 22 October 2010 - 23:04

Beatrice

Guess what! Kaworu

#314 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 22 October 2010 - 23:18

(matassos) Haruhi

Posted Image

επιτελους!!!!!! πιασαμε εναν δολοφονο και εχουμε σιγουρους αλλους 2, φυσικα χαρι σε μενα:8)::8)::8): ε και σε μικρο ποσοστο χαρη στην θυσια των 2 επιθεωρητων :himitsu: (απο τους οποους ο ενας πρεπει να μπαζει γιατι κατηγορησε και μενα συν τις αλλις, wtf! απο που ποιος που εγω!:chigau:)
anyways ετσι για σπασιμο και επειδη ετσι γουσταρω ψηφιζω lain :hero::hero:

αντε ας τελειωνουμε με αυτην την ιστορια γιατι θελω μετα να την γυρισω σε ταινια με την sos brigade :bike:

#315 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 22 October 2010 - 23:21

αμάν ρε matasos, είπαμε σε αυτό τον γύρο ψηφίζουμε Kaworu...δεν σου κάνω εγώ δηλαδή; Τ-Τ

Posted Image