Allen Walker
μάλιστα όλα τα χτυπήματα μαζί απανωτά, σε μια νύχτα και επιθεωρητή χάσαμε και αθώο πολίτη χάσαμε.
Από το κακό στο πιο κακό πάνε τα πράγματα. Έλεος πάντως για όλη την μάζα, μην λιτζάρετε αθώους! Είδατε ότι το μαζικό κυνήγι
βγήκε σε πολύ κακό στον Zero, γιατί να γίνει κάτι τέτοιο και στον Beel?! ok αυτή την στιγμή κανείς δεν είναι σίγουρος για τίποτα,
την δεδομένη στιγμή όλα είναι περίπλοκα. Βαδίζουμε σε τεντωμένο σκηνή και παρόλο που έχω και μια καριέρα κλόουν-ακροβάτη
ακόμα και εγώ δεν αισθάνομαι καθόλου άνετα. Τέλος πάντων θα πάρω και εγώ το ρίσκο και θα προσπαθήσω να βρώ μια άκρη
μέσα σε αυτό το χάος.
> να ξεκαθαρίζω ότι Cain(mad_hatter) δεν θα ψηφίσω, για την ώρα τουλάχιστον... ναι ο Shira τον κατονόμασε ανοιχτά
σαν δολοφόνο και ναι δεν έχω κανένα λόγο να αμφισβητήσω έναν επιθεωρητή όταν μάλιστα στο συγκεκριμένο ακούγεται
τόσο μα τόσο σίγουρος. Απλά πιστεύω πως ο Cain δεν χρειάζεται και την δικιά μου ψήφο, ο λόγος είναι ότι το κίνημα που έχει
ήδη ξεκινήσει εναντίον του είναι αρκετά μεγάλο οπότε και είναι πλέον σχεδόν σίγουρο πως έτσι και αλλιώς ότι και να γίνει στο τέλος
θα μάθουμε τι ισχύει τελικά για τον mr. Cain. Οπότε για εμένα αυτή την στιγμή καλό είναι κάποιος να προσπαθήσει να προσέξει
και άλλα άτομα που δεν δίνονται τόσο ξεκάθαρα. Για αυτό και η ψήφος μου θα πάει αλλού.
> Hitsugaya βγαίνεις σωστός σχετικά με το ότι η Road έχει μια τάση να ρίχνει την τελική ψήφο σε άτομο που μετά λιτζάρετε.
Αλλά και πάλι δεν ξέρω ακριβώς το γιατί αλλά το ένστικτο μου ακόμα μου λέει να συνεχίσω να σε προσέχω.
> για τον αδικοχαμένο Beel τώρα παρατήρησα ότι ο Mukuro ήταν ο πρώτος που τον κατηγόρησε και μετά κάποια άλλα άτομα
πιάστηκαν από αυτό και δημιούργησαν τον όχλο. Αυτά τα άτομα λοιπόν που κατηγόρησαν τον Beel με απασχολούν ιδιαίτερα
μια ίσως κάπου εκεί μέσα να κρύβεται και κάποιος δολοφόνος. θα ποντάρω λοιπόν σε κάποιο από αυτά τα άτομα και ελπίζω
να φανώ τυχερός όπως όταν παίζω poker και άλλα τυχερά παιχνίδια.
Hajime Saitoh(Azathoth) λοιπόν για εμένα γιατί ήταν ένα από τα άτομα που συμμετείχε στην μαζική κατηγορία του Beel,
αλλά και γιατί πριν πέσει η περασμένη νύχτα όταν είχα σχολιάσει το άλλοθι του και την αλληλοϋποστήριξη ανάμεσα σε εκείνον
και τον Hijikata η αντίδραση του πάνω σε αυτό εμένα μου φάνηκε ότι ήταν κάπως περίεργη. Γιατί Hajime το να αμφισβητήσεις
το άλλοθι κάποιου δεν είναι ηλιθιότητα όπως υπονοείς. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να κάνει ερωτήσεις, να πεί την γνώμη του
και κάτι που θα του φανεί ύποπτο να το ψάξει παραπάνω. Οι αστυνομικοί-ντεντέκτιβ κτλ πάντα αυτό κάνουν και εσύ
σαν shinsengumi έπρεπε να το ξέρεις αυτό καλύτερα από όλους!
Edited by d.neko-angel, 20 October 2010 - 23:55.