Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR town - 2010- Event

• This topic is locked This topic is locked
435 replies to this topic

#256 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 20 October 2010 - 23:27

Hanzo (Shira)

Το κουραζετε...

Ρε γαμωτo ολοι καθυστερια ειστε?

ΕΙΠΑ ο Saito ΔΕΝ ειναι.
Επικεντρωθειτε ολοι μαζι σε εναν σαπιο εκει περα να τελειωνουμε.

Επισης σχετικα με αυτο:

Πας στοιχημα?Με αλχημειες,deductions και κατασκοπους βγαζεις ακρη για περισσοτερους απο εναν παντως.Θυμησε μου να στειλω τους αλητες μου στο σπιτι σου να ψαξουν το pc σου Lain.

Eπιμενω στον Earl Cain.

μα ειναι τοσο απλο...απλα γινετε ολοι σκυλακια μου να τελειωνουμε μια ωρα νωριτερα....nghh...

Hijikata

Προσπαθει με νυχια και με δοντια να μας εξηγησει οτι ειναι επιθεωρητης και να ψηφισουμε Cain. Ναι , τελικα ψηφιζω Cain.
Posted Image

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Posted Image

#257 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 20 October 2010 - 23:28

Medicine Seller (Kusuri uri) 薬売り
Posted Image

Τόσες πολλές παρανοήσεις. Γιατί άραγε γίνεται αυτό; Άραγε κάποιοι έχουν ήδη θολώσει την κρίση μας;

Πιστεύω ότι κάποιοι είναι πολύ επιπόλαιοι. Καλό είναι να μην κοιτάμε τα πράγματα μόνο με τα μάτια μας, αλλά και με τις υπόλοιπες αισθήσεις μας.

Ως Πωλητής φαρμάκων και ως μια οντότητα που συμβαδίζει ανάμεσα στο πραγματικό και μην πραγματικό, θα εναποθέσω το αιρετό μου άγγιγμα στην Road Kamelot.

As i said before i am just a passenger...
I can heal the restless souls...
I can pass my judgment through salvation...
But i can only talk...

Spoiler:

Edited by Night Wizard Seal, 20 October 2010 - 23:34.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#258 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 posts

Posted 20 October 2010 - 23:33

....

Gendo Ikari
Οκ.δεν ειδα αυτη την λεπτομερια.Τελικα σαν επιθεωρητρια καλη εισαι κυρια Χαρουχι.Ειλικρινα σκεφτομαι να αναθεωρησω την αποψη μου για την Road ,αλλωστε με ειπε και κολογερο προχτες.Α στο καλο.Αλλα προς το παρον μενω στον Cain
Posted Image

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#259 d.neko-angel

d.neko-angel

:: Dream ON ::

• Members
  • 1,045 posts
  • Locationathens, greece

Posted 20 October 2010 - 23:50

Allen Walker

Posted Image

μάλιστα όλα τα χτυπήματα μαζί απανωτά, σε μια νύχτα και επιθεωρητή χάσαμε και αθώο πολίτη χάσαμε.
Από το κακό στο πιο κακό πάνε τα πράγματα. Έλεος πάντως για όλη την μάζα, μην λιτζάρετε αθώους! Είδατε ότι το μαζικό κυνήγι
βγήκε σε πολύ κακό στον Zero, γιατί να γίνει κάτι τέτοιο και στον Beel?! ok αυτή την στιγμή κανείς δεν είναι σίγουρος για τίποτα,
την δεδομένη στιγμή όλα είναι περίπλοκα. Βαδίζουμε σε τεντωμένο σκηνή και παρόλο που έχω και μια καριέρα κλόουν-ακροβάτη
ακόμα και εγώ δεν αισθάνομαι καθόλου άνετα. Τέλος πάντων θα πάρω και εγώ το ρίσκο και θα προσπαθήσω να βρώ μια άκρη
μέσα σε αυτό το χάος.
> να ξεκαθαρίζω ότι Cain(mad_hatter) δεν θα ψηφίσω, για την ώρα τουλάχιστον... ναι ο Shira τον κατονόμασε ανοιχτά
σαν δολοφόνο και ναι δεν έχω κανένα λόγο να αμφισβητήσω έναν επιθεωρητή όταν μάλιστα στο συγκεκριμένο ακούγεται
τόσο μα τόσο σίγουρος. Απλά πιστεύω πως ο Cain δεν χρειάζεται και την δικιά μου ψήφο, ο λόγος είναι ότι το κίνημα που έχει
ήδη ξεκινήσει εναντίον του είναι αρκετά μεγάλο οπότε και είναι πλέον σχεδόν σίγουρο πως έτσι και αλλιώς ότι και να γίνει στο τέλος
θα μάθουμε τι ισχύει τελικά για τον mr. Cain. Οπότε για εμένα αυτή την στιγμή καλό είναι κάποιος να προσπαθήσει να προσέξει
και άλλα άτομα που δεν δίνονται τόσο ξεκάθαρα. Για αυτό και η ψήφος μου θα πάει αλλού.
> Hitsugaya βγαίνεις σωστός σχετικά με το ότι η Road έχει μια τάση να ρίχνει την τελική ψήφο σε άτομο που μετά λιτζάρετε.
Αλλά και πάλι δεν ξέρω ακριβώς το γιατί αλλά το ένστικτο μου ακόμα μου λέει να συνεχίσω να σε προσέχω.
> για τον αδικοχαμένο Beel τώρα παρατήρησα ότι ο Mukuro ήταν ο πρώτος που τον κατηγόρησε και μετά κάποια άλλα άτομα
πιάστηκαν από αυτό και δημιούργησαν τον όχλο. Αυτά τα άτομα λοιπόν που κατηγόρησαν τον Beel με απασχολούν ιδιαίτερα
μια ίσως κάπου εκεί μέσα να κρύβεται και κάποιος δολοφόνος. θα ποντάρω λοιπόν σε κάποιο από αυτά τα άτομα και ελπίζω
να φανώ τυχερός όπως όταν παίζω poker και άλλα τυχερά παιχνίδια.
Hajime Saitoh(Azathoth)
λοιπόν για εμένα γιατί ήταν ένα από τα άτομα που συμμετείχε στην μαζική κατηγορία του Beel,
αλλά και γιατί πριν πέσει η περασμένη νύχτα όταν είχα σχολιάσει το άλλοθι του και την αλληλοϋποστήριξη ανάμεσα σε εκείνον
και τον Hijikata η αντίδραση του πάνω σε αυτό εμένα μου φάνηκε ότι ήταν κάπως περίεργη. Γιατί Hajime το να αμφισβητήσεις
το άλλοθι κάποιου δεν είναι ηλιθιότητα όπως υπονοείς. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να κάνει ερωτήσεις, να πεί την γνώμη του
και κάτι που θα του φανεί ύποπτο να το ψάξει παραπάνω. Οι αστυνομικοί-ντεντέκτιβ κτλ πάντα αυτό κάνουν και εσύ
σαν shinsengumi έπρεπε να το ξέρεις αυτό καλύτερα από όλους!

Edited by d.neko-angel, 20 October 2010 - 23:55.

rrmr.png

#260 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 20 October 2010 - 23:57

Allen Walker

Posted Image

μάλιστα όλα τα χτυπήματα μαζί απανωτά, σε μια νύχτα και επιθεωρητή χάσαμε και αθώο πολίτη χάσαμε. Από το κακό στο πιο κακό πάνε τα πράγματα.
Έλεος πάντως για όλη την μάζα, μην λιτζάρετε αθώους! Είδατε ότι το μαζικό κυνήγι βγήκε σε πολύ κακό στον Zero, γιατί να γίνει κάτι τέτοιο και στον Beel?!
ok αυτή την στιγμή κανείς δεν είναι σίγουρος για τίποτα, την δεδομένη στιγμή όλα είναι περίπλοκα. Βαδίζουμε σε τεντωμένο σκηνή και παρόλο που έχω
και μια καριέρα κλόουν-ακροβάτη ακόμα και εγώ δεν αισθάνομαι καθόλου άνετα. Τέλος πάντων θα πάρω και εγώ το ρίσκο και θα προσπαθήσω να βρώ μια άκρη μέσα σε αυτό το χάος.
> να ξεκαθαρίζω ότι Cain(mad_hatter) δεν θα ψηφίσω, για την ώρα τουλάχιστον... ναι ο Shira τον κατονόμασε ανοιχτά σαν δολοφόνο και ναι δεν έχω κανένα λόγο
να αμφισβητήσω έναν επιθεωρητή όταν μάλιστα στο συγκεκριμένο ακούγεται τόσο μα τόσο σίγουρος. Απλά πιστεύω πως ο Cain δεν χρειάζεται και την δικιά μου ψήφο,
ο λόγος είναι ότι το κίνημα που έχει ήδη ξεκινήσει εναντίον του είναι αρκετά μεγάλο οπότε και είναι πλέον σχεδόν σίγουρο πως έτσι και αλλιώς ότι και να γίνει στο τέλος
θα μάθουμε τι ισχύει τελικά για τον mr. Cain. Οπότε για εμένα αυτή την στιγμή καλό είναι κάποιος να προσπαθήσει να προσέξει και άλλα άτομα που δεν δίνονται
τόσο ξεκάθαρα. Για αυτό και η ψήφος μου θα πάει αλλού.

Hajime Saitoh
Thank you for becoming a prime suspect for tomorrow. μας λες πως συμφωνείς πως είναι ο δολοφόνος ο cain αλλα δεν θα τον ψηφίσεις? παίρνεις το μέρος του δολοφόνου ανοιχτά? ακόμη και πολίτης να είσαι πρέπει να μπεις φυλακή επειδή βοηθάς έναν δολοφόνο. thee μου δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνετε να φτύνεις κατάμουτρα στον νομο. η λογική σου είναι χειρότερη από αυτή ενός 2χρόνου. είτε είσαι καθυστερημένος, είτε είσαι δολοφόνος, είτε είσαι και τα 2. αυτό θα μαθευτεί σύντομα είτε ζήσω είτε πεθάνω, όπως είπα και παραπάνω σύντομα από ότι φαίνεται θα φανεί στο κοινό τι είμαι.

and before that happens, i shall bring MY LAW and bring judgment upon ALL the assassins. YOU ARE FINISHED! and before i die, i shall reveal all 5 of your names.

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#261 d.neko-angel

d.neko-angel

• Members
  • 1,045 posts
  • Locationathens, greece

Posted 21 October 2010 - 00:22

Allen Walker

Posted Image

Hajime Saitoh(Azathoth)
άλλα λέω εγώ, άλλα πας και καταλαβαίνεις εσύ! Δεν πέρνω σε καμία περίπτωση το μέρος του Cain
και έχω ήδη εξηγήσει γιατί δεν τον ψηφίζω. Ήδη εξήγησα πως αρκετά άτομα τον κατηγορούν
και είναι ολοφάνερο που ακριβώς θα καταλήξει στο τέλος! Και τέλος πάντων δεν έχουμε να κάνουμε
μόνο με έναν δολοφόνο, υπάρχουν και άλλοι δολοφόνοι εκεί έξω οι οποίοι μέχρι στιγμής δεν φαίνονται.
Κάποιος πρέπει να αναζητήσει και αυτούς και εγώ αυτό προσπαθώ να κάνω, ναι βαδίζω στα τυφλά
μπορεί και να κάνω και ερωτήσεις που εσένα σου φαίνονται να προέρχονται από την λογική ενός δίχρονου
αλλά τουλάχιστον εγώ προσπαθώ δεν κάθομαι. Και ναι δικαίωμα σου να υπεράσπισειςς και εσύ τον εαυτό σου
αλλά και πάλι η απορία μου συνεχίζει να παραμένει shinsengumi δεν είσαι γιατί λοιπόν δεν κάνεις και εσύ κάτι?
γιατί επικεντρώνεσαι μόνο στο φανερό και όποιον προσπαθεί να ψάξει και αυτό που ίσως να υπάρχει από πίσω
προσπαθείς να τον κάνεις να φανεί χαζός? έχεις και μια alfa φήμη οπότε και δεν περίμενα απο εσένα
προκειμένου να υπερασπιστείς τον εαυτό σου να αντιδράσεις τόσο άτσαλα να το πω.
Η συμπεριφορά σου με μπερδεύει και μου δημιουργεί απορίες και αν κάποιος δεν με μπερδέψει περισσότερο
και δεν μου δημιουργήσει περισσότερες απορίες δεν μπορώ να αλλάξω ψήφο έτσι χωρίς λόγο.
E αν δεν έγινα και τώρα κατανοητός να βάλω τον jerry να μαγειρέψει βρεφική κρεμούλα
και να κεράσω :P

rrmr.png

#262 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 21 October 2010 - 00:27

Hajime Saitoh

με αλλα λόγια είσαι καθυστερημένο 2χρόνο. μας λες πως συμφωνείς πως είναι δολοφόνος ο earl cain και για αυτό ψηφίζεις έναν ο οποιος τόση ώρα προσπαθεί να αποδείξει αυτό. με αλλα λόγια κάνει ΜΠΑΜ πως είμαστε αντίπαλοι, μονο ένας γίνετε να είναι δολοφόνος από τους 2. μας λες πως συμφωνείς πως είναι δολοφόνος αυτός αλλα δεν τον ψηφίζεις γιατί είναι σίγουρα χαμένος από χέρι, οποτε ψηφίζεις εμενα που είμαι αθώος από την στιγμή που είναι αυτός δολοφόνος. δηλαδή είσαι δολοφόνος εσύ. η απλά καθυστερημένος. δεν μας λες πιο από τα 2 λέω εγώ γιατί έχουμε να κάνουμε σοβαρά investigations καλύτερα?

Seriously :S wtf

#263 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 21 October 2010 - 00:31

Hijikata

Ειναι αστειο. Το οτι ολοι μας ειμαστε υποπτοι.Ειλικρινα, τη δεδομενη χρονικη στιγμη, ολα ειναι μια θολουρα, περιμενω το επομενο χτυπημα των δολοφονων, για να ξεκαθαρισουν τα πραματα. Πιστευω πως μετα απο αυτο, ολα θα ειναι πιο καθαρα...

Cain γιατι ειναι το πιο προφανες.

Αllen, βρομας ολο και πιο πολυ...
Posted Image

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Posted Image

#264 Ryuji

Ryuji

• Members
  • 181 posts

Posted 21 October 2010 - 00:33

Onizuka
Μετά από προσεκτικό διάβασμα ας ακολουθήσω και εγώ τους πολλούς. Earl Cain.
Posted Image

#265 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 21 October 2010 - 00:35

@Mikami

Μη ξεχνάς όμως ότι με το περίμενε έρχεται και ο ΘΑΝΑΤΟΣ...

Ξέχασα να αναφέρω με όλο αυτό το χάος, πως η νύχτα θα πέσει 22/10 το πρωί.
Όσοι δε ψηφίσετε, θα ψοφήσετε! (τρομακτικό το πως 1 γράμμα κάνει τη διαφορά) xD

Tiger-stock-blog-header.jpg

#266 d.neko-angel

d.neko-angel

• Members
  • 1,045 posts
  • Locationathens, greece

Posted 21 October 2010 - 00:56

Hajime Saitoh

με αλλα λόγια είσαι καθυστερημένο 2χρόνο. μας λες πως συμφωνείς πως είναι δολοφόνος ο earl cain και για αυτό ψηφίζεις έναν ο οποιος τόση ώρα προσπαθεί να αποδείξει αυτό. με αλλα λόγια κάνει ΜΠΑΜ πως είμαστε αντίπαλοι, μονο ένας γίνετε να είναι δολοφόνος από τους 2. μας λες πως συμφωνείς πως είναι δολοφόνος αυτός αλλα δεν τον ψηφίζεις γιατί είναι σίγουρα χαμένος από χέρι, οποτε ψηφίζεις εμενα που είμαι αθώος από την στιγμή που είναι αυτός δολοφόνος. δηλαδή είσαι δολοφόνος εσύ. η απλά καθυστερημένος. δεν μας λες πιο από τα 2 λέω εγώ γιατί έχουμε να κάνουμε σοβαρά investigations καλύτερα?

Allen Walker

Posted Image

Hajime(Azathoth) βάλε την φαντασία σου να δουλέψει και δές με όπως θές η καλύτερα δές με όπως σε συμφέρει
δικαίωμα σου είναι και δεν θα στο στερήσω εγώ. Ούτε θα σε εμποδίσω εγώ από τα λεγόμενα σοβαρά investigations σου.
Όπως και εσύ δεν θα με εμποδίσεις να ψηφίσω όποιον θέλω, δεν θα μου στερήσεις αυτό σου το δικαίωμα!
Επιπλέον και άλλοι δεν ψηφίζουν τον Cain αλλά αυτοί δεν σε απασχολούν φαίνεται γιατί δεν ψηφίζουν εσένα,
τέλος πάντων υποθέτω πως και αυτό είναι δικαίωμα σου να το κάνεις. Ο κάθε άνθρωπος λειτουργεί και διαφορετικά.
Όσο για το ποιος είναι ένοχος, ποιος αθώος το μέλλον θα το δείξει και αυτό δεν ισχύει μόνο για εμένα και για εσένα
ισχύει και για όλους εδώ μέσα.
> και Hijikata σε ευχαριστώ που πετάγεσαι και δείχνεις ότι εσύ και ο Hajime αλληλοϋποστήριζεστε για άλλη μια φορά.

για να μην υπάρξει κάνα θεματάκι εννοείτε πως παιχνίδι κάνω
αν φαίνονται κάπως αυτά που γράφω πάνω στο παιχνίδι μην τα παίρνετε και σοβαρά
.
Παίζουμε εδώ πέρα, πάνω στο παιχνίδι δεν εννοούμε και ότι λέμε
όλα χαλαρά δλδ

rrmr.png

#267 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 posts

Posted 21 October 2010 - 06:42

Allen Walker

Posted Image

Hajime(Azathoth) βάλε την φαντασία σου να δουλέψει και δές με όπως θές η καλύτερα δές με όπως σε συμφέρει
δικαίωμα σου είναι και δεν θα στο στερήσω εγώ. Ούτε θα σε εμποδίσω εγώ από τα λεγόμενα σοβαρά investigations σου.
Όπως και εσύ δεν θα με εμποδίσεις να ψηφίσω όποιον θέλω, δεν θα μου στερήσεις αυτό σου το δικαίωμα!
Επιπλέον και άλλοι δεν ψηφίζουν τον Cain αλλά αυτοί δεν σε απασχολούν φαίνεται γιατί δεν ψηφίζουν εσένα,
τέλος πάντων υποθέτω πως και αυτό είναι δικαίωμα σου να το κάνεις. Ο κάθε άνθρωπος λειτουργεί και διαφορετικά.
Όσο για το ποιος είναι ένοχος, ποιος αθώος το μέλλον θα το δείξει και αυτό δεν ισχύει μόνο για εμένα και για εσένα
ισχύει και για όλους εδώ μέσα.
> και Hijikata σε ευχαριστώ που πετάγεσαι και δείχνεις ότι εσύ και ο Hajime αλληλοϋποστήριζεστε για άλλη μια φορά.

για να μην υπάρξει κάνα θεματάκι εννοείτε πως παιχνίδι κάνω
αν φαίνονται κάπως αυτά που γράφω πάνω στο παιχνίδι μην τα παίρνετε και σοβαρά
.
Παίζουμε εδώ πέρα, πάνω στο παιχνίδι δεν εννοούμε και ότι λέμε
όλα χαλαρά δλδ

Gendo Ikari

D.neko angel εισαι δολοφονος και προδοθηκες.Απλα προσπαθεις να σωσεις το τομαρι του φιλου σου και δολοφονου.
Αλλα ας φυγει ο 1ος δολοφονος Cain και ακολουθεις και εσυ.Και οσο περνα η ωρα η ενοχη του μεγαλωνει περισσοτερο.Εχει εξαφανιστει ενω την 2η μερα με το που το ψηλιαστικαμε δεν εβαζε γλωσσα μεσα.Τωρα απλα το πηρε αποφαση και λεει μηπως βγαλετε εσεις το φιδι απο την τρυπα?Αλλα αυτη την φορα οι αθωοι θα δικαιωθουμε
Posted Image

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#268 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 21 October 2010 - 10:01

Hajime Saitoh

προφανέστατα και δεν καρφώθηκα. ο λόγος που απαντάω σε εσένα είναι πως από μονος σου είπες πως είσαι ο δολοφόνος με αυτά που λες. δεν απαντάω σε άλλους που έχουνε ψήφιση εμενα η άλλους επειδή δεν είπανε πως συμφωνούνε πως είναι ο δολοφόνος ο Earl Cain εκεί είναι η βασική διαφορα. Μα τον Kondo! δεν καταλαβαίνεις ποσο γέλια είναι η θέση σου αυτή τι στιγμή? δεν γίνετε να συμφωνείς πως και εγώ και ο Earl Cain είμαστε δολοφόνοι. Ένας από τους δυο είναι. It's pure simple logic. ο κόσμος δεν σε θεωρεί καθυστερημένο επειδή δεν ψήφισες Cain η επειδή ψήφισες εμενα. ο κόσμος σε θεωρεί καθυστερημένο ΚΑΙ δολοφόνο γιατί συμφώνησες πως ο Cain είναι δολοφόνος και ψήφισες εμενα που αν ισχύει πως είναι δολοφόνος ο Cain (που ισχύει και θα το μάθετε σύντομα και εσείς) εγώ είμαι αυτόματα a man of the law. αθώος μέχρι το κόκαλο.
I'm shocked by the *put something here* strategy D.Neko-Eintzel, it's not even in character to make such an obvious troll decision

#269 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 21 October 2010 - 10:12

εντάξει ρε Ajax θα ψηφίσουμε όλοι ό,τι θες, can we now tone down the aggressiveness of the rp?

Posted Image

#270 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 21 October 2010 - 10:25

δεν ήξερα πως υπάρχει πρόβλημα με το aggressiveness του RP, θα διάλεγα την Mikuru τότε. νομίζω ξέρουνε πως δεν τα ενός αυτά οποτε δεν καταλαβαίνω που το πρόβλημα. χαίρομαι που θα ψηφίσεις και εσύ ότι θέλω :D περιμένω με ανυπομονησία να σε δω να το κανεις ;D