Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR town - 2010- Event
Posted 20 October 2010 - 21:22
(δεν είχαν ρωτήσει πριν πέσει δηλαδή η νύχτα για 1η φορά)
Το διευκρινίζω για να μην υπάρξει κάποια παρεξήγηση.
Posted 20 October 2010 - 21:22
Καθομαι και σκεφτομαι για εσας τους απλους θνητους ενω μεπεριμενει με τα σεκυ εσωρουχα της η Ρει στο δωματιο μου.Ας οψεται.
Μεχρι τωρα αυτοι που ειναι αθωοι ειναι απο ηλιθιοτητα και επειδη αφησαν να γινουν στοχοι ειναι
1)ο ψωνισμενος πριγκηπας για μενα οπου η υποπτος νο2 ξεκινησε ρευμα εναντιον της
2)Η κυρια Καμελοτ η οποια το καλυτερο που εχει να κανει ειναι να γλυψει το γλυφιτζουρι της και να μαθει οτι οι βαρβατοι αντρες μυριζουν τεστοστερονη και αμα θελει μετα την Ρει την κανονιζω
3)Ο κος Hijikata τον οποιο υποπτεομουνα αλλα ο εκλειπων επιθεωρητης του εδωσε αλλοθι αρα μαλλον θα ξερει
Υποπτοι
Νο 1) Κος Earl τον οποιο ψηφισε ο εκλιπων επιθεωρητης σαν υπαιτιο αρα κατι μυριζει εδω
Νο 2)Κος Nagisa γτ θελει να κανει τον υιο μου αδελφη (no homophobic just rpging to avoid misunderstandings) και επειδη ετρεξε να στηριξει τον κο Earl .U are 4 sure a killer Mr.Get the fuck off the EVA-5 u Gay SOB
Νο3)Κα Lain επειδη τα σιγανα
Νο4)Κα Nodame γτ αμεσως ετρεξε η νο2 υποπτος να την υποστιριξει
και
Νο 5)ο Κος Medicine Seller που επι δυο γυρους ψηφιζε την κα Beatrice ετσι ωστε να περνα απαρατηρητος χωρις να το υποπτευτει κανεις
Αντε και με περιμενει και η Ρει
Ανελις ελπιζω να μην παρεξιγιθεις με το roleplay
Επεισης Mad Hatter με ποιον ηθελες να πλακωθεις?
Edited by alxdjo, 20 October 2010 - 21:32.
syntax errors o.o
Posted 20 October 2010 - 21:30
[table=head]# | Username | Character | Ψήφισε στο 1ο γύρο | Ψήφισε στο 2ο γύρο | Ψηφίστηκε x φορές στο τελευταίο γύρο
01 | Alxdjo | Gendo Ikari | Hijikata | Hajime Saito | 1
02 | Anelis | Kaworu Nagisa | Haruhi Suzumiya | Shira | 0
03 | Azathoth | Hajime Saito | Prince Ludwig | Beel | 3
04 | laraska | Heinrich Lunge | Beatrice | Beatrice | 1
05 | johntheo95 | Hitsugaya Toshiro | Nodame | Nodame | 1
06 | Nozomu | Mukuro Rokudo | Beel | Beel | 0
07 | Strange Loop | Nodame | Kaworu Nagisa | Prince Ludwig | 1
08 | didimakia | Beel | Κiryuu Zero | Hajime Saito | 7
09 | matassos | Haruhi Suzumiya | Prince Ludwig | Prince Ludwig | 0
10 | Kakashinote | Trafalgar Law | Prince Ludwig | Prince Ludwig | 0
11 |Lord Leon|Walter C.Dornez| Κiryuu Zero | *DEAD*
12 | MikamiTeru | Ηijikata | Kurosaki Ichigo | Beel | 0
13 | shinigami94 | Shinichi Akiyama | Beel | Beel | 0
14 | Mad_Hatter | Earl cain Hargreaves | Prince Ludwig | Shira | 2
15 | aboumonkey | Jonathan Joestar | Prince Ludwig | Beel | 0
16 | Badboy | Ryuk | Road Kamelot | Prince Ludwig | 0
17 | mono | Lain | Κiryuu Zero | Gendo | 0
18 | iristella | Prince Ludwig | Κiryuu Zero | Cain | 5
19 | Ryuji | Onizuka Eikichi | Prince Ludwig | Prince Ludwig | 0
20 | HawkEyes | Kurosaki Ichigo | Κiryuu Zero | Hajime Saito | 1
21 | d.neko-angel | Allen Walker | Shira | Hitsugaya | 0
22 | VampireGirlization | Yuuki Cross | Beel | Kurosaki Ichigo | 0
23 | Hanzo | Shira | Κiryuu Zero | Cain | 2
24 | Sponis | Saotome Ranma | Haruhi Suzumiya | Lunge | 0
25 |°•πίΟu-πίΟu•°™|Κiryuu Zero| Road Kamelot | *DEAD*
26 | The Tragic Prince | Beatrice | Kurosaki Ichigo | Beel | 2
27 | Night Wizard Seal | Medicine Seller | Beatrice | Beatrice | 0
28 | Serestrum | Road Kamelot | Κiryuu Zero | Beel | 0
[/table]
Road Kamelot
ναι.
καλα θα κανουν οι υπολοιποι αθωοι να ακολουθησουν την επιλογη του ψοφιου πια Shira.
εχει παραγινει ευκολο το παιχνιδι για τους δολοφονους. κρεμαστε το γκομενακι τον Cain(mad_hatter) για να μπειτε παλι στο παιχνιδι.

ΣΟΒΑΡΕΥΤΙΤΕ

μας εχουν πατησει οι δολοφονοι και συνεχιζουν να παιζουν τα παιχνιδια τους,
παραταω τους ισχυρισμους και τις υποθεσεις και στηριζομαι στα ξεκαθαρα δεδομενα
η road kamelot (aka serestrum) ηταν η μονη που ψηφησε και τις 2 φορες τα ατομα που σκοτοθηκαν και ηταν αθωοι, αυτη τη στιγμη ψηφιζει το επομενο που αποτι φενετε αν δεν κανουμε κατι θα ειναι ο επομενος νεκρος (και δεν νομιζω να ειναι τυχαιο αν ειναι αθωος)
τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα, ακομη και αν δεν ειναι δολοφονος παιζει το παιχνιδι τους σε καθε γυρο πραγμα που δεν βοηθα καθολου
λοιπον ημαστε 19 ατομα (μαζι με τους επιθεωρητες) και αλωνιζουν 5 δολοφονοι, θα τους αφησουμε να κανουν οτι θελουνε ή θα σωσουμε την κατασταση και τους εαυτους μας?
ξεκολατε

Posted 20 October 2010 - 21:46
aboumonkey (Jonathan Joestar)
Επιθεωρητής - Με το που πέφτει η νύχτα στέλνεις μήνυμα στον Αφηγητή. Μπορείς να ρωτήσεις τι είναι ένας συγκεκριμένος παίκτης. Η απάντηση είναι είτε Πολίτης είτε Δολοφόνος. Και να σπρώξεις τις έρευνες προς τα εκεί αν νομίζεις. Μπορείς να αποκαλύψεις την ταυτότητά σου αλλά μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τη ζωή σου...
- Οι Επιθεωρητές είναι δύο [2]. Δε γνωρίζονται και ρωτάει ο καθένας ξεχωριστά για κάποιον παίκτη. Αν ένας από τους δύο "σημαδέψει" τον άλλο, τότε γνωρίζονται και πλέον δρουν σαν ομάδα.
- Οι Επιθεωρητές μπορούν να ρωτήσουν από την πρώτη πρώτη νύχτα [δλδ. στο ξεκίνημα] για να έχουν μια ιδέα.
Οπότε είχε δύο ερωτήσεις.Mπορεί επίσης να πήρε από κάπου αλλού το tip.
Cain.
Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, τα στοιχεία αυτά έχουν μείνει copypasted από το προηγούμενο παιχνίδι. Tenshi, κάνε ένα EDIT όποτε μπορέσεις. Το παιχνίδι ξεκίνησε με 5 δολοφόνους, 3 επιθεωρητές, και οι επιθεωρητές ρώτησαν για πρώτη φορά την πρώτη νύχτα αφού είχε ξεκινήσει ήδη το παιχνίδι. Όταν δηλαδή ξεκίνησε το παιχνίδι δεν είχαν ρωτήσει για την ταυτότητα κάποιου
Στοιχεία που ξέρετε:
- 3 Επιθεωρητές έχουν σταλεί από την Ο.Ο.Π.Γ.Τ.Δ.Κ.Ε.Τ.Α
- Αυτοί κατάφεραν και έμαθαν πως οι δολοφόνοι δεν είναι ούτε ένας ούτε δύο, αλλά πέντε (5). Δυστυχώς δεν έμαθαν ποιοι.
Posted 20 October 2010 - 21:55
Shinichi Akiyama
Δεν μπορώ να πώ με σιγουριά οτι συμφωνώ ή διαφωνώ με το ρεύμα που έχει δημιουργηθεί ενάντια στον Cain.Ακόμα και δολοφόνος να είναι, μια τέτοια κίνηση μόνο αρνητικά θα του έφερνε.Είναι κάτι που ανατρέπεται αρκετά δύσκολα εξαιτίας της αρνητικής δημοσιότητας.
Προς το παρόν,περιμένω να δώ πως θα εξελιχθεί η κατάσταση.
Δηλαδή θεωρείς οτι το να σκεφτεται κάποιος πριν μιλήσει είναι απαραίτητα και ύποπτο?Επίσης θεωρείς την προτροπή για ποιο ενεργή συμμετοχή κακό?Hijikata
Παρ'ολα αυτα , η ψηφος μου παει στη Nodame. Αυτο που λεει ειναι πολυ ψαγμενο, και εμμεσα δινει το εναυσμα στους επιθεωρητες να μπουν πιο ενεργα στο παιχνιδι.
Hijikata
Posted 20 October 2010 - 22:18
παιδια εχω παρατηρησει και εγω πως η Road Camelot εχει ψηφισει δυο φορες ατομα που κατεληξαν ''νεκρα'' ειναι τυχαιο??? συμπτωση??? τραγικη ειρωνεια???? η μηπως ηταν εσκεμμενη κινηση???? μηπως κρυβει κατι???? ποιο ειναι το αραγε το ατομο πισω απο το ονομα Road Camelot???
η συνεχεια επι της οθονης..... χαχα

The Dream Has Ended....
Posted 20 October 2010 - 22:23
ποσο ηλίθιοι μπορεί να είσαστε ρε zoares? χωριάτες αγράμματοι. πόσες φορες να ξαναπούμε πως ο Shira έκανε testify για την αθωότητα του Camelot? πρέπει να τον σκοτώσετε και αυτόν για να το καταλάβετε? ROAD CAMELOT IS INNOCENT! αντί να φέρεστε σαν καθυστερημένα τρίχρονα σταματήστε να ψηφίζεται άκυρους και ψηφίστε η τον earl cain η εμενα. εγώ άλλωστε ξέρω πως ακόμη και να είσαστε intelligent enough το vote him μέσα στη νύχτα θα με φάνε και εμενα. τουλάχιστον να έχω φάει αυτό το σκουπίδι με το gatotsu zeroshiki μου
Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Posted 20 October 2010 - 22:27
Rokudo Mukuro
*Chrome Dokuro walks in*
Mukuro-sama has a message for you...
"Ο κοσμος των ψευδαισθησεων ειναι σαν ενα πολυ καλο δηλητηριο... Το θυμα δεν καταλαβαινει ποτε τον καταλαμβανει μια ψευδαισθηση παρα μονο οταν ειναι πολυ αργα... Ετσι ακριβως προσπαθει να δρασει και ο Earl Cain C. Hargreaves... Σαν ενα καλο δηλητηριο το οποιο θα συνεχισει να σκοτωνει μεχρι να μην μεινει κανεις... Για αυτο οσο πιο γρηγορα σε ξεφορτωθουμε τοσο το καλυτερο..." ~Kufufufu
Αυτα ειχε να πει ο Mukuro-sama...
*Chrome Dokuro bows and leaves the room*
Posted 20 October 2010 - 22:40
Hajime saitoh
ποσο ηλίθιοι μπορεί να είσαστε ρε zoares? χωριάτες αγράμματοι. πόσες φορες να ξαναπούμε πως ο Shira έκανε testify για την αθωότητα του Camelot? πρέπει να τον σκοτώσετε και αυτόν για να το καταλάβετε? ROAD CAMELOT IS INNOCENT! αντί να φέρεστε σαν καθυστερημένα τρίχρονα σταματήστε να ψηφίζεται άκυρους και ψηφίστε η τον earl cain η εμενα. εγώ άλλωστε ξέρω πως ακόμη και να είσαστε intelligent enough το vote him μέσα στη νύχτα θα με φάνε και εμενα. τουλάχιστον να έχω φάει αυτό το σκουπίδι με το gatotsu zeroshiki μου

ασε τα μουφα στοιχεια και ηρεμισε με τους χαρακτηρισμους σου, τουλαχιστον εγω μιλαω με στοιχεια

προσωπικα ηξερα οτι οταν θα κατηγορουσα τη road θα υπηρχαν αμφιβολιες και πιθανοτητα θα την ψιφιζα μονο εγω, αλλα δεν μπορω να κρατηθω βλεπωντας τοσο ξεκαθαρη αληθεια μπροστα στα ματια μας και κανεις να μην τη βλεπει..
15 ποστ εχουν γινει και γινονται σαχλοκαυγαδες εναντιον του cain (μονο και μονο γιατι το ξεκινησες εσυ σαιτο λεγοντας κατι τοσο προφανες χαζο να ισχυει, λες και υπαρχει πιθανοτητα ο σιρα να ειχε βρει με τη μια τον δολοφονο)
anyways παραμενω στη road , αν θελετε να βγαλετε τον cain καλως, ελπιζω τουλαχιστον να ειναι δολοφονος οντος και να μην φτασουμε να χανουμε 3-0 απο τους δολοφονους
Posted 20 October 2010 - 22:57
Haruhi (matassos)
ασε τα μουφα στοιχεια και ηρεμισε με τους χαρακτηρισμους σου, τουλαχιστον εγω μιλαω με στοιχειακαι μονο απο το γεγονος οτι ζητας να σε ψηφισουμε φανερωνει την ξεφτυλα σου (ασε που δεν ταιριαζει με τον χαρακτηρα αλλα τεσπα..) o shira ελεγε πολα, αντι να λεει λιγα οπως θα εκανε καθε σωστος επιθεωρητης.. ετσι δεν ξερουμε τι να πιστεψουμε (ελπιζω να μην κανει κανεις βλακεια και τον ρωτησει τι ξερει και χαλασει το game) οπως και ομοιως δεν μας λεει τιποτα να πιστεψουμε εσενα
προσωπικα ηξερα οτι οταν θα κατηγορουσα τη road θα υπηρχαν αμφιβολιες και πιθανοτητα θα την ψιφιζα μονο εγω, αλλα δεν μπορω να κρατηθω βλεπωντας τοσο ξεκαθαρη αληθεια μπροστα στα ματια μας και κανεις να μην τη βλεπει..
15 ποστ εχουν γινει και γινονται σαχλοκαυγαδες εναντιον του cain (μονο και μονο γιατι το ξεκινησες εσυ σαιτο λεγοντας κατι τοσο προφανες χαζο να ισχυει, λες και υπαρχει πιθανοτητα ο σιρα να ειχε βρει με τη μια τον δολοφονο)
anyways παραμενω στη road , αν θελετε να βγαλετε τον cain καλως, ελπιζω τουλαχιστον να ειναι δολοφονος οντος και να μην φτασουμε να χανουμε 3-0 απο τους δολοφονους
Gendo Ikari
Cain
Haruhi we are losing 4-0 (Zero,Shira,Beel,Dolneaz)
Posted 20 October 2010 - 23:10
Akiyama-san, με τον τροπο που μιλησε η Nodame, δεν νομιζω να ηθελε τους επιθεωρητες να διελευκανουν την υποθεση, αλλα να κανουν λαθη και να τους βρει. Επισης θεωρω τη ψηφο σου προς τα εμενα ασκοπη και αβασιμη. Θα αποδειξω λοιπον για αλλη μια φορα την αθωωτητα μου.

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.

Posted 20 October 2010 - 23:17
Haruhi
Gendo Ikari
Cain
Haruhi we are losing 4-0 (Zero,Shira,Beel,Dolneaz)
με τις μερες το μετρω, αφου ουτος η αλλος θα σκοτωσουν ατομο το βραδυ ειναι χαζο να συγκρινουμε πληθιασμιακα..
road και παλι road

Posted 20 October 2010 - 23:19

Χμμμ! Μαρεσει! Η υποθεση γινεται ολο και πιο ενδιαφερουσα μετα και τον θανατο του επιθεωρητη και πολυ πιο περιπλοκη μαλιστα. Ενα μοτιβο υπαρχει παντως μετα απο αυτο. Η ψηφος μου θα παει προσωρινα στον Cain και οταν βρω χρονο και μελετησω καλα τον τελευταιο γυρο τοτε ισως υποστει αλλαγες
J.A.P. Dan Anime & Cosplay Party 6-12-09--> Spirit-Death Scythe(Soul Eater)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 11-12-09--> Abarai Renji(Bleach)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 5-2-010--> Ebisu(Naruto)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 23-4-010--> Roronoa Zoro(One piece)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 15-7-010--> Yamamoto Takeshi(in training clothes)& Yamamoto Takeshi(in costume) (Katekyo Hitman Reborn!)
Posted 20 October 2010 - 23:21
Gendo IkariHaruhi
με τις μερες το μετρω, αφου ουτος η αλλος θα σκοτωσουν ατομο το βραδυ ειναι χαζο να συγκρινουμε πληθιασμιακα..
road και παλι road
Cain
Και παλι αν το παρεις με τις μερες ειναι 2-0 υπερ των δολοφωνων.Η τριτη μερα ειναι σε εξελιξη
Posted 20 October 2010 - 23:23
....anyways παραμενω στη road , αν θελετε να βγαλετε τον cain καλως, ελπιζω τουλαχιστον να ειναι δολοφονος οντος και να μην φτασουμε να χανουμε 3-0 απο τους δολοφονους