Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR town - 2010- Event

• This topic is locked This topic is locked
435 replies to this topic

#106 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 15 October 2010 - 10:17

καλημέρα σας και καλή αρχή στο παιχνίδι
δύο πραγματάκια μόνο
Α. ελπίζω τα διαφορετικά ωράρια μου να μη μου κοστίσουν
Β. πλζ πλζ πλζ βάζετε όνομα χαρακτήρα + [φορουμ νικ] γιατί έχω χαθεί από τις 10 που διαβάζω να δω τι ψηφίζει ποιος... ευχαριστώ

Posted Image

[saotome ranma - girl]

nya

Ξύπνησα σήμερα το πρωί κ είδα γενικώς ένα σούσουρο. Και μαθαίνω ότι η συναυλία αναβλήθηκε γιατί ο σταρ της βραδιάς δολοφονήθηκε... Αυτή η έκβαση ήταν πραγματικά ένα σκωτσέζικο ντους για μένα [μόνο που έμεινα στο κρύο, εξού κ η μεταμόρφωση]

Επίσης μαθαίνω ότι δέχθηκα κάποια πυρά... Η Haruhi [matassos] πρέπει να τα έχει λίγο χαμένα. Εκτός αν χτυπάει με σκοπό να βγάλει έξω έναν όχι τόσο δημοφιλή ήρωα στο χώρο. Όσο και μη δημοφιλής όμως θεωρώ τον εαυτό μου παλιά καραβάνα, ώστε να μπορώ να καταλάβω ποιος κινεί τα νήματα και ποιος πετάει αετό... Θα έλεγα ότι θα είχα τα μάτια μου πάνω της αλλά είναι το ίδιο σπαστική με την Akane, οπότε θα παρατηρώ από απόσταση.

Από την άλλη ο Shira [Hanzo] δεν έχει λόγο κ λογική να με σημαδέψει... απλά θέλει καινούρια θύματα, αλλά δεν είμαι για τα δόντια του.

Για αρχή μπορώ να αθωώσω λόγω baka-κείας [πλζ μην έχουμε θέματα με τον χαρακτηρισμό, όποιος προσβληθεί, εξηγήσεις μέσω ΠΜ] τον Κiryuu Zero [πιου πιου] γιατί πυροβολεί προς πάσα διεύθυνση εχοντας αλλάξει γνώμη 7 φορές [ενώ ο Shira [Hanzo] μόλις 4]. Ή δε ξέρει τι του γίνετε ή μας δουλεύει κανονικά...

Θα κάτσω να ψάξω κ άλλο τα στοιχεία, αλλά μέχρι τότε μην έχοντας κάτι χειροπιαστό θα πω τον Medicine Seller [NightWizardSeal] μήπως τον αναγκάσω να βγει από τη σιωπή του

α και

nya

Edited by Sponis, 15 October 2010 - 18:42.

#107 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 15 October 2010 - 12:08

Hijikata

Κανω αυτο που ξερω καλυτερα. Μενω ζωντανος. Αυτο το λεω για μερικους εδω μεσα. Ωστοσο επειτα απο μερικα ποστ βλεπω τον Shira να προσπαθει να παιξει ενα mindgame. Για να δουμε.......
Posted Image

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Posted Image

#108 HawkEyes

HawkEyes

Anime Newbie

• Members
  • 49 posts

Posted 15 October 2010 - 12:34

Kurosaki Ichigo(HawkEyes)

Fu fu...ξεχαστηκα στο training...οκ εγινα ουμπερ και αμα τον βρω το δολοφονο θα τον πετσοκοψω...:smokingg:
χμμ ετσι οπως εγιναν τα πραγματα,ο Shira(Hanzo) φαινεται υποπτος...το παιζει I-don't-care-who-it-is-I-just-want-to-have-fun...Πρεπει ομως να παω σχολειο τωρα...Με περιμενει απ εξω η Inoue ουρλιαζοντας(as usual xD).

Edited by HawkEyes, 15 October 2010 - 12:49.

"They chose their destiny,they changed the world..."

[SIGPIC]http://lulzimg.com/i5/311fa403.jpg[/SIGPIC]

#109 BadBoy

BadBoy

Girls are so Troublesome....

• Members
  • 50 posts

Posted 15 October 2010 - 13:22

Ryuk ( BadBoy )

Walter C. Dolneaz (Angel of Death) aka Lord Leon

Καλησπέρα στους αγαπητούς κυριους και κυρίες. Με την αδεια της κυρίας μου ανέλαβα την υποχρέωση να σας ενημερώσω για τα καθέκαστα, όπως ακριβως τα παρατήρησα εκείνη τη νύχτα. Είναι αλήθεια οτι βρέθηκα στο άτυχο - για τον κύριο Koyuki - εκείνο σημείο, λίγο αργότερα όμως απο την ώρα του εγκληματος. Δεδομένου και ο,τι εγω δεν είδα τον κύριο hijikata και δεν ξερω την τυφλα μου από γκινταμα γνωρίζω καν τον εν λόγω κύριο, θα σας τα μεταφέρω όπως ακριβώς τα είπα στην κυρία μου Sir Integra Hellsing.

Όταν έφτασα όλα είχαν ηδη τελειώσει ομως ένιωθα πολύ έντονα μια sinister παρουσία. Υπήρχε στον αέρα η αύρα του θανάτου, και για να σας το λέει αυτό ένας "angel of death" kαταλαβαίνετε...

κρύφτηκα στις σκιες και άπλωσα τα ασημένια μου νήματα σε όλο το χώρο, οχι φυσικά για να σκοτώσω, αλλα για να ελέγξω απαρατήρητος την οποιαδήποτε κίνηση. Το οτι δεν βρηκα κανένα και τίποτα, με κάνουν να υποθέτω οτι μιλάμε για μια πολύ έντονη παρουσία που η αύρα της παρέμενε στο χωρο ακομα και αφου είχε ήδη απομακρυνθεί. Ή ακόμα και οτι δεν πατούσε στο έδαφος αλλά παρακολουθούσε σιωπηλα από ψηλά...

Τούτου δωθέντος και χωρίς καμία βεβαιότητα, παρα μόνο με το ένστικτο ένος απλού μπάτλερ ανθρωπου που επέζησε από χιλιάδες μάχες με ανθρώπους και νεκροζώντανους, έχω σημαντικές ενδείξεις ότι οι μαρτυρίες του κύριου Ryuk ( BadBoy ) ίσως και να μην είναι ολοκληρωμένες. Θα ξανατοποθετηθώ όταν προχωρήσουν οι έρευνες αλλα και όταν αποφασίσουν να μιλήσουν και οι (υπόλοιποι) δολοφόνοι, που αυτοί τη στιγμή κρύβονται στις σκιές νομίζοντας οτι έτσι θα αποφύγουν τα βλέματα.

Όσο για το "σκληρό" (sic) μου ύφος κύριε hijikata είναι το ύφος ενος ανθρώπου που έζησε στην πρωτη γραμμη του Β' παγκοσμιου, και έθαψε δεκάδες χιλιάδες αντιπάλους και όλα του σχεδον τα αγαπημένα πρόσωπα. Συγνώμη αν δεν εκπληρώνω τα πρότυπα ευθυμίας σας.

Με την αδεια σας θα αποχωρήσω προσωρινά.

Φυσικα και μπορει να μην ειναι ολοκληρωμενες. Μπορει να ειδα τι εγινε μετα, μπορει και οχι. Μπορει αυτος/η που του εσπασε την κιθαρα να εφυγε μετα και ο νευριασμενος χορηγος του να τον σκοτωσε. Δεν ξερετε τι εχει συμβει. Οποτε πως κατηγορειτε εμενα που σας γεμιζω τα κενα?

Yuuki Cross

γεια σας.ειδα πολυ ενδιαφέρουσες αποψεις παραπανω και μου έκανε εντυπωση μια.
Ryuk για πες μου λιγο τι εκανες στο καμαρινι? ιδιαιτερα την στιγμη μετα τον φονο??
χμμμ....

Τι εκανα στο καμαρινι?? Για σενα μπορω να πω πως απλα βολταρα. Και δεν το εκανα μετα τον φονο. Ειπα οτι ειδα τι εγινε πριν τον φονο(και το λεω πριν αφου ηταν ζωντανος οταν εγινε το συμβαν)

Κiryuu Zero

Yuuki Cross
μωρο μου, εσενα να μη σε ρωτησω τι εκανες χθες το βραδυ, ειναι εμφανες πιστευω και απο την υπογραφη... Αλλα αν θυμασαι σου ειπα να μην τα γνωστοποιεις ρε αγαπη μου.. Εχω κι ενα prestige σαν Zero...

PS: Ναι κι εμενα η κατηγορια περι του Ryuuk μου εκανε την μεγαλυτερη εντυπωση... Περιμενω εξηγησεις **Pulls out the ....

Spoiler:
:P "

Εξηγησεις?? Γιατι να δωσω εξηγησεις σε εναν ανθρωπο που δεν εχει να μου προσφερει τιποτα?? Αλλα μιας και ειμαι εδω για να διασκεδασω, πες μου. Ρωτα με οτι θελεις. Θα σου απαντησω με θρησκευτικη ευλαβεια....

Kiryuu Zero

Αυτο περι της κομματιασμενης κιθαρας, θα μπορουσε ανετα να ειναι μια διεστραμμενη αυτοκτονια, της οποιας υπευθυνος θα ηταν ενα death note...Tι λες κι εσυ, Ryuuk?

*takes out once again the bloody rose, then realizes the guy is already dead, and pwnd as he is, starts looking for Hanabusa to take it all out on him*

Οπως προειπα την κιθαρα την εσπασε καποιος αλλος και οχι ο ιδιος, και οχι πανω του. Αν κοιταξεις το πατωμα φαινεται πεντακαθαρα.
Επισης επρεπε να ερθω εδω για να χρησιμοποιησω το Death Note μου?? Και σε αναγκη για χρονια δεν ειμαι μιας και εχω μαζεψει πολλα κανοντας την δουλεια μου....

Zero Kiryuu

A headshot should do the job...

Prince Ludwig

Οκ απλα θεικο

Road Kamelot

α, πεθανε ο πρωτος ε? συμβαινει αυτο με τους θνητους. να παιρνει σειρα ο επομενος, ο Gendo Ikari (alxdjo) γιατι ειναι γερος, πιανει χωρο, μυριζει ασχημα και με κοιταει περιεργα... ισως επειδη φοραω τοσο μικρη φουστιτσα... εμαθα πως εχει περιεργα γουστα... αυτος θα σκοτωσε τον αλλο θνητο νεαρο... φανταζομαι τι θα κανει στα παιδια του αν εχει... oh well θα ψοφησει συντομα...

εσυ αγαπημενε μου Allen Walker (d. neko angel) δεν θα μου εκανες ποτε κακο ε? εγω σε λατρευω!! ^ω^

Συνηθως προτιμω να μην σας λεω ηλιθιους τους ανθρωπους αλλα εδω και στα αλλα μυνηματα σας το λεει ξεκαθαρα και δεν εχετε κανει κατι για αυτο?? Μονη της ειπε να παιρνει σειρα ο επομενος. Μηπως να στους μαζεψω εναν εναν και να σου δωσω και το βιβλιο μου δεσπονις Road Kamelot ? Χεχε....

Edited by BadBoy, 15 October 2010 - 16:02.

J.A.P. Dan Anime & Cosplay Party 25-10-09--> Roronoa Zoro(One piece)
J.A.P. Dan Anime & Cosplay Party 6-12-09--> Spirit-Death Scythe(Soul Eater)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 11-12-09--> Abarai Renji(Bleach)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 5-2-010--> Ebisu(Naruto)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 23-4-010--> Roronoa Zoro(One piece)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 15-7-010--> Yamamoto Takeshi(in training clothes)& Yamamoto Takeshi(in costume) (Katekyo Hitman Reborn!)

#110 VampireGirlization

VampireGirlization

VampireGirlization

• Members
  • 64 posts

Posted 15 October 2010 - 14:49

Yuuki Cross

Ryuuk ησουν στο καμαρινι πριν συμβει ο φονοσ αλλα ειδες το συμβαν?? τι να πιστεψω πια? ισως μια αθωα βολτιτσα για μενα, για σενα να ειναι ενας φονος..... και παραδεχεσαι οτι ειδες το αδικοχαμενο θυμα μας ζωντανο πριν τον φονο....... το ιδιο και ο δολοφονος.... ή μαλλον οι δολοφονοι....... χμμ,....με βαζεις σε σκεψεις.....

αχ παιδια εχω ενθουσιαστει με το παιχνιδι..... ειναι τελειο......!!! ειναι και η πρωτη φορα που παιζω το συγκεκιριμενω παιχνιδι οποτε καταλαβαινετε την αγωνια μου!!!!

Posted Image
The Dream Has Ended....

#111 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 15 October 2010 - 15:05

Lain

Ομολογώ ότι με έχετε καταμπερδέψει...Ούτε στο wired δεν γίνεται τέτοιος πανικός...Τουλάχιστον εκεί μπορώ και τους παρακολουθώ όλους, εδώ πέρα το έχω χάσει τελείως...Έχω και τις φιλοσοφικές μου αναζητήσεις για το ποιά είμαι και τί γυρεύω εδώ οπότε καταλαβαίνετε ότι μου είναι δύσκολο να ασχοληθώ με κοινούς θνητούς...

Η Ηαruhi Suzumiya που στην αρχή μου φάνηκε ύποπτη λόγω τσουντεριάς στην πραγματικότητα φαίνεται όντως να την απασχολούν μόνο οι εξωγήινοι και είναι κοσμάρα...Από την άλλη βλέπω πολλούς να μαζεύονται εναντίον συγκεκριμένων ατόμων και αυτό με βάζει σε σκέψεις...Σε αντίθεση με τη Saotoma Ranma που ομολογουμένως δεν μπορεί να μιλάει λόγω παντελούς έλλειψης ενδυματολογικού γούστου εγώ δεν απαλλάσω τον Zero (piou-piou). Δεν χάνει ευκαιρία να βγάλει το bloody rose με το παραμικρό πράγμα που δείχνει οξύθυμο χαρακτήρα. Από την άλλη η γνωστή κυκλοθυμία του και η ζήλεια προς την Yuuki mpoρεί να τον οδήγησε να διαπράξει το ειδεχθές έγκλημα...Μήπως ο καημένος ο Koyuki γούσταρε τη Yuuki και ο Zero βρήκε αφορμή να τον ξεκάνει?

xbJ3b2w.jpeg

#112 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 posts

Posted 15 October 2010 - 15:18

Ηanzo (Shira)

*yawns*

Xωνεψα.Και πανω που ειπα να σηκωθω με καλη διαθεση τρωγωντας ενα καλαμποκι που ειχα ξεχασει χωμενο στην ενδυμασια μου εδω και κατι μερες, βλεπω αλλους δυο φλωρους να με υποπτευονται για ηλιθιους λογους.

Λοιπον παιδακια νομιζω πως ηρθε η ωρα να δωθουν καποιες εξηγησεις γιατι παραπηγε η κατασταση.

Κατ αρχας,Ranma (Sponis) με την ιδια λογικη που ψηφισες Medicine Seller σε υποπτευομουν και εγω.Ημουν αναμεσα σε εσας τους δυο.Και ακομα ειμαι γιατι ειναι καλη τακτικη να αφηνεις να αλληλοφαγωθουν οι ανοητοι cannon fodder civilians οσο εσυ(εσεις) παραλληλα διατηρειται ενα χαμηλο profile καταψηφιζοντας στο τελος τον civilian με τις περισσοτερες ψηφους για λογους που "και καλα" τον κανουν να δειχνει υποπτος.

Επισης πραγματικα αδυνατω να καταλαβω πως γινεται να με υποπτευονται τοσα ατομα επειδη απλα και μονο μου αρεσει να παιζω με τα θυματα μου και αντλω ευχαριστηση απο την απελπισια τους.Να σημειωσω επισης πως σπανια σκοτωνω/βιαζω χωρις λογο και αν μου φερθειτε καλα το πιθανοτερο ειναι να σας δωσω καποια μαθηματα ζωης σε ανταλλαγμα.Σε περιπτωση που το αιμα μου ανεβει στο κεφαλι παραυτα δεν εγγυωμαι την ασφαλεια κανενος.

Και ναι πλεον εχω σοβαρους λογους να υποπτευομαι οσους με στραβοκοιτανε.Αρχιζοντας απο εσενα Hijikata .Yποθετω οτι πηρε λιγο καιρο στους δολοφονους να οργανωθουν και να παρουν το μερος του κοινου φαινομενικα, καταψηφιζοντας αυτον που αρχικα φαινεται υποπτος ενω αυτοι ξερουν οτι δεν ειναι.

Χε...εξαλλου στα murder mystery oι μεγαλυτεροι καριολiδες ειναι και αυτοι που σκοτωνονται πρωτοι ασχετα αν οι υποψιες ηταν σε αυτους αρχικα.Μπορω να παρω μετρα απελπισιας αλλα οχι ακομα.

Μολις τελειωσα το γευμα μου.Ας ξαναξαπλωσω καθαριζοντας τα δοντια μου απο κομματια κρεατος και καλαμποκιου.

............

...........

Βαλτε μυαλο παιδακια.
Posted Image

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#113 johntheo95

johntheo95

Anime Fan

• Members
  • 233 posts
  • LocationThessaloniki

Posted 15 October 2010 - 15:26

Hitsugaya Toshiro

Aκουστικαν καποιες ενδιαφερουσες αποψεις τωρα για να βγουμε απο το απολυτο χαος στο οποιο βρισκομαστε τωρα θα πρεπει να περιμενουμε να δουμε ποιος θα πεθανει για να αρχισουμε να σχηματιζουμε τις γενικες αποψεις(-τε αμα πεθανω εγω για να μην λετε οτι βγαζω τον εαυτο μου απ`εξω) για το ποιοι ειναι οι δολοφονοι.Προς το παρον ψηφιζω Nodame (StrangeLoop) επειδη δεν εχει μιλησει καθολου μεχρι τωρα χωρις αυτο να σημενει κατι.Επεισης να μην ξεχασουμε κανεναν που δεν επεξε μεχρι τωρα γιατι μπορει να οδηγηθουμε σε μοιραιες αποφασεις

Edited by johntheo95, 15 October 2010 - 15:36.

Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Posted Image

#114 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 15 October 2010 - 15:57

Walter C. Dolneaz (Angel of Death) aka Lord Leon

Posted Image

Καλησπέρα κυρίες μου και κύριοι.

Μετά την τοποθέτηση του κυρίου Ryuk, οφείλω να επανεξετάσω τις θέσεις μου. Σίγουρα δεν μας κάλυψε απολύτως, και σίγουρα δεν μπορείς ποτέ να αποκλείσεις εναν τέτοιο κύριο, που, αργά ή γρήγορα θα σκοτώσει και πάλι, από οποιαδήποτε δολοφονία.Αλλά στο εν λόγω έγκλημα, κάτι άλλο μου τράβηξε την προσοχή.

Καταρχάς έχουμε 5 δολοφόνους που σημαινει οτι πρέπει να έχουμε τις αισθησεις μας σε λειτουργία αφενός προς πάσα κατεύθυνση για "τυχαία" γεγονότα, αφ'εταίρου για τυχον συνεργασίες. Καποιοι θα προσπαθήσουν να πας ρίξουν στάxτη στα μάτια και είναι βέβαιο αυτό.

Παρατήρησα το pattern στην προηγούμενη σελίδα όπου συμβαίνει το εξης:
Ο κύριος Zero εμμένει από την αρχή στον Prince Ludwig, o oποίος με τη σειρά του εμμένει πεισματικά, στον κύριο Earl cain Hargreaves.Καθώς προχωράνε όμως οι έρευνες ο κύριος Ludwig είναι ουτε λίγο ουτε πολύ Νο 1 ύποπτος κατά την πλειοψηφία ημων. Και ξαφνικά στην προηγούμενη σελίδα, με ένα διάλογο γεμάτο κενα και ασαφείς, αστήρικτες και πόσο μάλλον ανεπαρκείς δικαιολογίες, αλλάζουν την ψήφο τους ο πρώτος κατηγορώντας τον κύριο Shira και ο δεύτερος τον μέχρι πρώτινος κατηγορητή του, κύριο Zero Kiryuu! Εσας αυτό τι σας λέει; σαν να λειπει κάτι; μήπως αυτό που λείπει ειπώθηκε...υπογείως;

Στο στόχαστρο μου μπήκε εσχάτως και η δεσποινίδα Lain διότι με προβληματίζει το χρονικό σημείο που εμφανιστηκε, η αλλαγή ψήφου, η αποποίηση ευθυνών καθώς και το γεγονός οτι εχει αποφύγει να πει το οτιδήποτε για την ίδια.

Δυστυχώς πρέπει να ψηφίσω μονο έναν και είμαι σχεδον σίγουρος για δυό, Zero και Ludwig υπενθυμίζω.

Οπότε επιλέγω τον κύριο Zero Kiryuu διότι το:

Μανικιουρ! Αρα αποδεικνυεται οτι εισαι Gay, και για αυτο και σκοτωσες το αμοιρο bishounen! Tοσες σελιδες το λεω επιτελους αποδεικνυεται!
...
Shira γιατι δεν αξιζει καν να ασχολουμαι με τον καθε ignorant fool (thinks to himself)

Μπαζει στα μάτια μου περισσότερο από οτιδήποτε.

Και αναμένω στοιχεία περί της δεσποινίδος Lain.

Ευχαριστώ, και συγνώμη αν μακρυγόρησα και έγινα κουραστικός. Τα σέβη μου.

ΥΓ 1 ο "κύριος Kiryuu" είναι Τσύπριος! :w00t::lol:
ΥΓ 2 FFS nobody reads the bloody manual? μόνο το όνομα σας σε μπλε, μια φορά, και μονο η ψήφος σας σε κόκκινο επίσης μια φορά. Πιο εύκολα είναι τα ιαπωνικά τελικά; :if:
ΥΓ 3 Τenshi πιστεύω οτι χρειαζεσαι βοήθεια απο mod. θέλει μάζεμα η "πόλη"
Παίδες έλατε στη θέση του Τenshi και βοηθήστε τον, μη του κάνετε τη ζωη δύσκολη επιδη βαριέστε...
ΥΓ. 4 Σκέφτηκα να γράψω και οτι ο Λουντβιγκ ολο βαριέται και όλο σεντονια γράφει, αλλα θα ήταν τρελό ψευδοεπιχείρημα. Απλώς μες στο κεφάλι του τσακώνεται η ιριστέλα με τον Λουντβιγκ! :lol:
ΥΓ.5 (και τέλος) οι μισοι από δω "δεν μπορούν να ασχολούνται με κοινούς θνητούς" lol! Σαν πολλοί προύχοντες δεν μαζώχτηκαν; :hehe:

stasou%2520mygdala.jpg

#115 BadBoy

BadBoy

Girls are so Troublesome....

• Members
  • 50 posts

Posted 15 October 2010 - 16:12

Yuuki Cross

Ryuuk ησουν στο καμαρινι πριν συμβει ο φονοσ αλλα ειδες το συμβαν?? τι να πιστεψω πια? ισως μια αθωα βολτιτσα για μενα, για σενα να ειναι ενας φονος..... και παραδεχεσαι οτι ειδες το αδικοχαμενο θυμα μας ζωντανο πριν τον φονο....... το ιδιο και ο δολοφονος.... ή μαλλον οι δολοφονοι....... χμμ,....με βαζεις σε σκεψεις.....

αχ παιδια εχω ενθουσιαστει με το παιχνιδι..... ειναι τελειο......!!! ειναι και η πρωτη φορα που παιζω το συγκεκιριμενω παιχνιδι οποτε καταλαβαινετε την αγωνια μου!!!!

Ποπο.... Ή εσυ εισαι πολυ χαζη ή η πολυ παρεα με τους προηγουμενους ανθρωπους που ημουν μαζι ηταν η εξαιρεση του κανονα για τους ανθρωπους.
Ποιος σε ειπε οτι ειδα το συμβαν? Και ποιος σε ειπε οτι αυτος που του εσπασε την κιθαρα ειναι αυτος που τον σκοτωσε κιολας?? Δεν μπορει να ειναι 2 ασχετα γεγονοτα?
Δεν λεω πως δεν ξερω καποιον απο τους δολοφονους, ουτε λεω πως τους ξερω. Και ο απλος περιπατος για σενα ειναι απλη πτηση για μενα.
Και εγω δεν κανω ποτε φονο. Δεν πεφτω τοσο χαμηλα. Οταν ειναι να σκοτωσω καποιον το κανω γιατι η ωρα του εχει τελειωσει...
*Και κοκκινησαν τα ματια μου καθως κοιτουσα τριγυρω ψαχνωντας και παρακολουθωντας την Road Kamelot*
J.A.P. Dan Anime & Cosplay Party 25-10-09--> Roronoa Zoro(One piece)
J.A.P. Dan Anime & Cosplay Party 6-12-09--> Spirit-Death Scythe(Soul Eater)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 11-12-09--> Abarai Renji(Bleach)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 5-2-010--> Ebisu(Naruto)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 23-4-010--> Roronoa Zoro(One piece)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 15-7-010--> Yamamoto Takeshi(in training clothes)& Yamamoto Takeshi(in costume) (Katekyo Hitman Reborn!)

#116 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 15 October 2010 - 17:29

Medicine Seller.
Posted Image
Εκείνη ημέρα ήταν πολύ βροχερή... Μπορεί και να μην ήταν...
Περπατούσα και απολάμβανα την γαλήνη της αρμονίας του ψυχικού κόσμου. Κάτι όμως με διέκοψε. Ένιωσα την ατμόσφαιρα να γεμίζει με μίσος. Έπρεπε να προστατευθώ.

Τα μέτρα μου τα πηρα. Περπάτησα για να ανακαλύψω την πηγή του κακού. Πήγα σε ένα μέρος όπου από μεγάλα μαύρια κουτιά έβγαιναν παράξενοι ήχοι. Άνθρώπους να βρίσκονται σε μια κατάσταση έκστασης. Πλησίασα έτι περισσότερο και ύστερα σιωπή.

Έίδα δολοφονημένο τον Koyuki. Γύρω μου, ένας σιωπηλός οργασμός δραστηριοτήτων. Πολύ ανησυχία στον αέρα. Οι εκγληματίες είναι πολλοί... Μαζεύονται...
Προσπαθούν να καλύψουν τα νότα τους.

Περνάω μέσα από τα βάθη της νύχτας και βλέπω μπροστά στα μάτια
μου να ξεδιπλώνονται δολοπλοκίες. Με την βοήθεια της ζυγαριάς μου και μετην εμπειρεία μου κατάλαβα ότι μόνο με έναν τρόπο θα βρούμε τους δολοφόνους.
Κρητήριο για μένα είναι ο στυγνός ορθολογισμός τον δολοφόνων. Μέσα από τις σκιές ανακάλυψα αρκετά.
Για αρχή η ψήφος μου πάει στην Beatrice.

Μην βγαίνετε σε βεβιασμένα συμπεράσματα. Η αλήθεια θα αποφανθεί. Ευελπιστώ ότι θα φανεί.
Who am i? I am just a passenger...
Θα σας κρατώ ενήμερους...

Edited by Night Wizard Seal, 15 October 2010 - 18:15.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#117 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 15 October 2010 - 18:29

Zero Kiryuu

Shira (Hanzo)

Δηλαδη με υποπτευεσαι επειδη βρομαω ξεραμμενο αιμα?Well sorry κιολας που δεν ειχα ουτε την πολυτελεια ουτε την ορεξη να κανω μπανιο τα τελευταια 20 χρονια...

Αγορι μου.. Ποσα λιγα ξερεις.. Τα βαμπιρ οχι μονο μυριζουν το αιμα, ξερουν και σε ποιον ανηκει...

[saotome ranma - girl]

Για αρχή μπορώ να αθωώσω λόγω baka-κείας [πλζ μην έχουμε θέματα με τον χαρακτηρισμό, όποιος προσβληθεί, εξηγήσεις μέσω ΠΜ] τον Κiryuu Zero [πιου πιου] γιατί πυροβολεί προς πάσα διεύθυνση εχοντας αλλάξει γνώμη 7 φορές [ενώ ο Shira [Hanzo] μόλις 4]. Ή δε ξέρει τι του γίνετε ή μας δουλεύει κανονικά...

Να υπενθυμισω οτι καθε ποστ πρεπει αναγκαστικα να εχει καποιον με κοκκινο χρωμα. Οποτε, αναγκαστικα για να απαντησω σε καποιον, χωνω και μια κατηγορια.

Lain

εγώ δεν απαλλάσω τον Zero (piou-piou). Δεν χάνει ευκαιρία να βγάλει το bloody rose με το παραμικρό πράγμα που δείχνει οξύθυμο χαρακτήρα. Από την άλλη η γνωστή κυκλοθυμία του και η ζήλεια προς την Yuuki mpoρεί να τον οδήγησε να διαπράξει το ειδεχθές έγκλημα...Μήπως ο καημένος ο Koyuki γούσταρε τη Yuuki και ο Zero βρήκε αφορμή να τον ξεκάνει?

Δεν θυμαμαι ποτε στην ιστορια της ζωης μου να εχω σκοτωσει καποιον που να ποθει το κοριτσι μου..

Αλλωστε δεν ειναι αυτος ο σκοπος μου...

Και αφου σας μυρισα ολους εξονυχιστικα ολο το βραδυ.. Τη μυρωδια του αιματος του Κογιουκι την βρηκα πανω σε δυο ατομα... Φαινεται τα υπολοιπα τρια μπασταρδα ξεπλυθηκαν καλα.. Ο ενας, ειναι ο Shira (Hanzo) και ο δευτερος ειναι ο Road Kamelot ( Serestrum )

Αλλα εφοσον το ηλιθιο hunter society υποκυπτει στους κανονες που συμφερουν τα τερατα, θα ψηφισω μονο τον Shira (Hanzo)!

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#118 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 15 October 2010 - 18:36

Και αφου σας μυρισα ολους εξονυχιστικα ολο το βραδυ.. Τη μυρωδια του αιματος του Κογιουκι την βρηκα πανω σε δυο ατομα... Φαινεται τα υπολοιπα τρια μπασταρδα ξεπλυθηκαν καλα.. Ο ενας, ειναι ο Shira (Hanzo) και ο δευτερος ειναι ο Road Kamelot ( Serestrum )

road kamelot

απο την αρχη ειπα πως ο Gendo Ikari (alxdjo) μυριζει ασχημα, αλλα δεν διαβαζετε καλα...
οχι οτι περιμενα και πολλα αλλα ελεγα μπααας και... Oh well...

*stares at Allen Walker... kukuku~*

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#119 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 15 October 2010 - 18:44

Απλή υπενθύμιση ότι η νύχτα πέφτει αύριο 16 Οκτωβρίου 2010 στις 23:00.

Sponi δε καταλαβαίνω που κολλάς και τι θες να πεις! Όπως και να'χει για την ώρα ας το αφήσουμε έτσι μιας και τα πράγματα άρχισαν να ηρεμούν λίγο αφού μερικά άτομα πήραν το κολάι. Την καταμέτρηση θα μπορέσω να την κάνω. Αν χρειαστώ να σβηστούν κάποια ποστ μην ανησυχείς θα ενημερώσω.

Edited by Tenshi, 15 October 2010 - 19:07.

Tiger-stock-blog-header.jpg

#120 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 15 October 2010 - 18:49

Posted Image

[saotome ranma - girl]

nya again

Με το που μίλησα για τον medicine seller [Night Wizard Seal] πετάχτηκε να υπερασπιστεί τον εαυτό του...

Άραγε θα κάνει το ίδιο και η Nodame [Strange Loop]?

Πρώτη μέρα είναι, οι περισσότεροι στοχεύουμε στα τυφλά... οι δολοφόνοι είναι αυτοί που συνήθως θα σιγοντάρουν κάποιο ρεύμα ώστε να δημιουργηθεί ένα "τραίνο" κατά κάποιου αθώου. Και τις περισσότερες φορές κάποιος που το έχει ξεκινήσει θα "σημαδευτεί" από τους υπόλοιπους στον επόμενο γύρο, δίνοντας στους δολοφόνους ακόμα περισσότερο ελεύθερο καιρό...
Ελπίζω λοιπόν οι επιθεωρητές να είναι της προκοπής κ όχι τπτ Κλουζό, Σαίνης κτλ και να μας βοηθήσουν να διαλευκάνουμε το απεχθές έγκλημα...

Τενσι πες με μέρα κ ώρα πότε τελειώνει ο γύρος πλζ δε ζήταγα το Τζόκερ;
και αν πιστεύεις ότι πρέπει να γίνει σουλούπωμα στο τόπικ στείλε ΠΜ τι να σβηστεί , γίνει εδιτ κλτ