Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR town - 2010- Event

• This topic is locked This topic is locked
435 replies to this topic

#76 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 14 October 2010 - 23:16

Prince Ludwig

[media]http://img3.cdn.crunchyroll.com/i/spire2/01172008/c/d/b/4/cdb473ae583890_full.jpg[/media]

Και πώς ακριβώς ξέρετε και οι δύο ότι ήταν βίαιη από την στιγμή που δεν έχει αναφερθεί παραέξω κάτι τέτοιο? Το μόνο που ακούσαμε επίσημα όλοι μας ήταν ότι το καμαρίνι ήταν άνω κάτω... Εκτός και αν ήσαστε εκεί δηλαδή...

Earl Cain Heargreaves εγώ απλά σχολίασα ότι είναι περίεργο ότι σε ακολουθεί ο θάνατος παντού. Δεν βρίσκω κάποιο εγωιστικό κίνητρο σε αυτό.

Και απλά προτιμώ την παρέα των νεκρών επειδή δεν τσιρίζουν όπως οι ζωντανοί καλή ώρα. Πχ τώρα άνετα συμπαθώ τον αποθανόντα περισσότερο από εσας που δημιουργείτε αυτό το σύστριγγλο.

Αnd now if you ll excuse me..

Earl Cain Hargreaves
Posted Image

Με ενα δωματιο ανω κατω, κομματιασμενη κιθαρα και φωτογραφιες μετα θανατον νομιζω ειναι λογικο να υποθεσουμε οτι ηταν αγρια δολοφονια, αλλα βεβαια πως να αποδεχτει την κοινη λογικη η φαντασμενη αυτου μεγαλιοτητα σου Prince Ludwig?
Το οτι με ακολουθει ο θανατος παντου ισως ειναι επειδη εχουν crush με εμενα οι shinigami, οπως και εσυ καλη ωρα.

qzMHWHd.png

#77 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 14 October 2010 - 23:28

Kiryuu Zero

Αυτο περι της κομματιασμενης κιθαρας, θα μπορουσε ανετα να ειναι μια διεστραμμενη αυτοκτονια, της οποιας υπευθυνος θα ηταν ενα death note...Tι λες κι εσυ, Ryuuk?

*takes out once again the bloody rose, then realizes the guy is already dead, and pwnd as he is, starts looking for Hanabusa to take it all out on him*

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#78 d.neko-angel

d.neko-angel

:: Dream ON ::

• Members
  • 1,045 posts
  • Locationathens, greece

Posted 14 October 2010 - 23:31

Allen Walker

Posted Image

Hanzo που ακριβώς είδες να χρησιμοποιώ την λέξη ανώμαλος για να εκφραστώ για εσένα?!
Τι να σου πω από μόνος σου κατηγοριοποιείς τον εαυτό σου. Επιπλέον δεν μπορείς να κάνεις πραγματικότητα αυτό που φαντασιώνομε
γιατί αυτό που φαντασιώνομε είναι γεμάτο αγάπη,κατανόηση και συγχώρεση για όλες τις αθώες ψυχές.
Συν ότι οπωσδήποτε δεν χρειάζομαι την βοήθεια σου για να βρεθώ δίπλα στην Road, η Road έχει ένα απίστευτο ταλέντο
να εμφανίζεται σαν μανιτάρι όπου πάω :if:
Πάντως ειλικρινά έτσι όπως σε βλέπω να χτυπιέσαι μοιάζει σαν μια απελπισμένη προσπάθεια να αποδείξεις ότι είσαι ο σκληρός ο τύπος.
Τι να κάνω με αυτά που βλέπω έχω αρχίσει τελικά να αμφιβάλλω για το ποιός πραγματικά είσαι, είσαι αυτός που δείχνεις ότι είσαι?
ή είσαι κάτι άλλο? Τέλος πάντον παρόλο όμως που έχω τις αμφιβολίες μου για εσένα, μέχρι να μου φανεί κάποιο άλλο άτομο πιο ύποπτο,
συνεχίζω να σε ψηφίζω έτσι για να μάθεις να μην απειλείς τον κόσμο.
Δεν σε φοβάμαι Shira (Hanzo) και ας μου κάνεις το μαλλί κίτρινο, δεν με νοιάζει έτσι και αλλιώς έτσι άσπρο που είναι
χρειάζεται λίγο χρωματάκι. Αν κα μεταξύ μας θα προτιμούσα κάτι σε κοκκινάκι

Edited by d.neko-angel, 15 October 2010 - 00:00.
ψήφος διόρθωση

rrmr.png

#79 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

• Members
  • 1,306 posts

Posted 14 October 2010 - 23:37

Zero Kiryuu

Allen Walker
Δεν σε φοβάμαι Hanzo (Shira) και ας μου κάνειςτο μαλλί κίτρινο, δεν με νοιάζει έτσι και αλλιώς έτσι άσπρο που είναι χρειάζεται λίγο χρωματάκι. Αν κα μεταξύ μας θα προτιμούσα κάτι σε κοκκινάκι

A headshot should do the job...

Prince Ludwig

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#80 d.neko-angel

d.neko-angel

:: Dream ON ::

• Members
  • 1,045 posts
  • Locationathens, greece

Posted 14 October 2010 - 23:54

Zero Kiryuu

A headshot should do the job...

Prince Ludwig

Allen Walker

τσούκου το αιματάκι μετά από ένα λούσιμο φεύγει, το θέμα είναι το αποτέλεσμα να κρατήσει :hihi2:
Ευκαιρία ψάχνεις εσύ βέβαια να χρησιμοποιήσεις τα όπλα σου αλλά τέλος πάντων μην το κάνουμε και θέμα τώρα :P

Ψήφο είπαμε στον Shira (Hanzo)

καλά τον έχω σκοτώσει μπαμπέσικα τον allen ελπίζω η Hoshino να με συγχωρέσει κάποια μέρα.
Πάντως για μένα μέχρι στιγμής το καλύτερο gameplay το κάνουν η iri κ ο Hanzo, αν και γενικά έχω λιώσει με τόσες ατάκες

Edited by d.neko-angel, 14 October 2010 - 23:59.

rrmr.png

#81 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

• Members
  • 1,306 posts

Posted 15 October 2010 - 00:06

Zero Kiryuu

Βασικα θα μιλησω σαν πιου τωρα:

FOK IM BUSTED!!

Spoiler:

Gotta have some juice..

Prince Ludwig

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#82 Kakashinote

Kakashinote

.:: Yawn ::.

• Members
  • 444 posts

Posted 15 October 2010 - 00:11

Trafalgar Law

Πωπω φασαρια.....λοιπον επειδη θα χρειαζεστε μια εξηγηση για το που ημουν εχθες θα σας πω τι εκανα: ημουν στο κοινο στην συναυλια επειδη ο vice-captain και πιστος μου φιλος Bepo ηθελε να δει τον Koyuki απο κοντα. εγω ουτε ακουστα δεν τον ειχα πριν. ετσι ηρθαμε τσιμα-τσιμα με το πληρωμα για την συναυλια και περιμεναμε. μονο του δνε τον αφηνα γιατι ξερω οτι σε κατι τετοια conventions γινονται διαφορες ιστοριες και το να χασω εναν αξιο φιλο και ενα δυνατο crew member, δεν θα το αντεχα.
Εκει που περιμεναμε, και ενω το πληθος ηταν αγανακτισμενο, βγηκε ενας διοργανωτης και μας ειπε τα μαντατα...
Ο Bepo λυπηθηκε πολυ γιατι ηταν ενας πολυ αγαπημενος του μουσικος.Εφυγε τρεχωντας παραμεριζοντας το πληθος
Spoiler:
κ. εγω υπεθεσα οτι θα πηγαινε στ ακαμαρινια να δει μηπως μπορουσε να βοηθησει στην ερευνα. ετσι κινησα και γω για τα καμαρινια. εφτασα σε αποσταση και ειδα ενα μικρο πληθος μαζεμενο, κυριως δημοσιογραφους και αστυνομους. Ο Bepo μαλλον δεν θα ηρθε εδω αλλα θα ειχε παει να ψαξει για πληροφοριες. Ετσι ειπα να παω προς το πλοιο και να τον περιμενω...ετσι και αλλιως θα αφηνα να κανουν την δουλεια τους οι υπολοιποι. οπως εφευγα στις σκιες ειδα μια μορφη να παρμονευει...και ηταν ενας ανδρας με αγερωχο και ταυτοχρονα ικανοποιητικο υφος....εμοιαζε με τον Mr. Prince Ludwig. Και μετα θυμηθηκα για μια ιστορια νεκροφιλιας που ειχα ακουσει παλαιοτερα....

@ Μrs.Beatrice
Γιατι με υποψιαζεσαι? θα ηθελα να ακουσω τα επιχειρηματα σου που μεχρι στιγμης ειναι μηδαμινα

Βεβαια εχω ακομα πολλες υποψιες που θα φανερωσω αργοτερα με βαση οσα εχουν υποθει μεχρι στιγμης...

αντε καλο παιχνιδι να χουμε!!
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#83 Nozomu

Nozomu

Haino haino haino~

• Members
  • 317 posts
  • LocationΕργοστάσιο Nutella A.E.

Posted 15 October 2010 - 00:14

Mukuro Rokudo
Posted Image

Ho~ho~

Βλεπω οτι ακομα δεν ξεκινησαν οι ερευνες και εχετε αρχισει να κατηγορειτε ο ενας τον αλλο...
Κανονικα δεν θα με ενδιεφερε καθολου αλλος ενας θανατος αλλα εδω παιζεται και το κεφαλι μου κατι το οποιο ομολογω δεν μου ειναι και πολυ ευχαριστο καθως με μια λανθασμενη κατηγορια καποιου αμυαλου θα εβγαιναν λαθος συμπερασματα... Δεν με αναστατωνει και πολυ ο τροπος που πε8ανε ο-οποιος-πεθανε αλλα με ενοχλει η αντιδραση του Kiryuu Zero-kun. Πολυ γρηγορες κινησεις κανεις... Σαν να βιαζεσαι πριν βγει κατι στην επιφανεια...

Posted Image

Spoiler:

#84 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

• Members
  • 1,306 posts

Posted 15 October 2010 - 00:20

Zero Kiryuu

Καλα...Δεν εχεις δει vampire knight?

Prince Ludwig

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#85 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 15 October 2010 - 00:24

Beatrice

On your left hand there are the letters D, E, A, T, and H tattooed each on the back of your fingers Trafalgar Law

#86 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 15 October 2010 - 00:30

Beel
Posted Image

*yawn*
Πολυ φαχιαλια εδω μεθα...
Νομιγιω πωθ ο Shira προβαλει τον εαυτο του ωθ δολοφονο και πολυ θκληρο για να λικχει θκονη θτα ματια... DAH!

2bbd14fc.jpg

#87 Kakashinote

Kakashinote

.:: Yawn ::.

• Members
  • 444 posts

Posted 15 October 2010 - 00:30

Trafalgar Law

Beatrice

On your left hand there are the letters D, E, A, T, and H tattooed each on the back of your fingers Trafalgar Law

ναι εχεις δικιο αλλα δεν ειναι λιγο ακυρη η κατηγορια?
δεν ξερεις τους λογους που εκανα το τατουαζ ουτε το παρελθον μου.
Eπισης μππορεις να βασιζεσαι μονο σε ενα τατουαζ και να με κατηγρεις οταν εσυ εισαι αγγελος ζωης και θανατου? οταν μπορεις να σκοτωσεις καποιον απλα και μονο γιατι το διεστραμενο μυαλο σου το αποφασισε? Mrs Beatrice, my eyes are set on you....
Posted Image

#88 johntheo95

johntheo95

Anime Fan

• Members
  • 233 posts
  • LocationThessaloniki

Posted 15 October 2010 - 00:34

Hitsugaya Toshiro
βασικα τωρα που ηρεμησαν καπως τα πραγματα και ξαναδιαβασα τα ποστ ειπα να κανω ενα γενικο σχεδιαγραμα με αυτους που φαιρονται πιο παραξενα(μην βαρατε αμα εκανα λαθος απλα πειτε το)

1Ryuk ( BadBoy ) αναφερει κατευτιαν μια υστορια που ισχιριζετε οτι ειδε καπιον να σπαει την κιθαρα(οχι τοσο υποπτο αλλα και παλι ποτε δεν ξερεις μπορει να εινια οτιδηποτε)

2
Shira (Hanzo) αρχισε επιθετικα και γενικα το στυλ των ποστ του ειναι επιθετικα και κρυβουν εναν villian μεσα τους,επεισης απειλει οποιον τον ψηφιζει.Ισως με αυτον τον τροπο να προσπαθει να προστατευτει,ισως να θελει τραβειξει τα βλεματα πανω του για να δρουν ανενοχλοιτοι οι αλλοι δολοφονοι(και παλι μπορει να ειναι οτιδηποτε)

3Hijikata ο ποιο υποπτος απο ολλους,ξεκινα με μια προχειροφτιαγμενη ιστορια και μετα προσπαθει να μπαλωσει τα πραγματα,στο τελος τα αναφερει τον Gendou και σταματαει εκει το πραμα

4
Road Kamelot οχι κατι υποπτο μεχρι στοιγμης απλα το οτι λεει οτι ο ¨αγαπητος Walker" δεν θα την πειραξει(και παλι ποτε δεν ξερεις)

5
Kurosaki Ichigo(HawkEyes) με ψηφισε στην αρχη(οχι πως θελω να πω κατι)εκει που θελω να καταλειξω ειναι πως μολις με απειλησε ο Shira (Hanzo) ετρεξε να ψηφισει και αυτος εμενα χωρις να εχω δοσει καποια αφορμη(ισως ειναι συνεργοι ή απλα βρηκε πατημα και το χρεισημοποιησε αλλα ποτε δεν ξερεις και παλι)

Ανεφερα μονο αυτους επιδη μου φαινοταν παραξενη η ολη κατασταση και πολλα ατομα δεν εχουν ποσταρει ακομα ,αυριο το πρωι με καθαρο μυαλο θα εμβαθυνω και αλλο την αβυσο της ψυχολογια σας και θα συμπεριλαβω και τους αλλου στον καταλογο:smokingg:

ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ/ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΣΟ ΠΟΙΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ(δεν ειναι και ευκολο 1,30 ωρα το βραδι μετα απο κουραστικη μερα οποτε ζητω κατανωηση και επεινσημαση αν ειμαι καπου λαθως)

καληνυχτα σας και επειδη πρεπει να ψηφισω ο κληρος παει στον
Ryuk ( BadBoy ) επειδη ξεχαστηκε μαζι με καποιους αλλους στις 2 πρωτες σελιδες και αμα δεν μπουν ολλοι στο παιχνιδι μπορει να ξεχαστουν πραγματα και προβουμε σε κατασροφικες ενεργειες που μπορει να αποβουν μοιραιες:smokingg:
OYASHOYMI:gn2:γιατι δεν με βλεπω να ξυπναω αυριο για σχολειο :sadist:

Edited by johntheo95, 15 October 2010 - 15:32.

Posted Image

Posted Image

#89 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 15 October 2010 - 00:36

New age assassins do their job inflictin eye cancer. Oh, fudge, I couldn't resist :bleh:

stasou%2520mygdala.jpg

#90 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 posts

Posted 15 October 2010 - 00:36

Allen Walker

Πάντως ειλικρινά έτσι όπως σε βλέπω να χτυπιέσαι μοιάζει σαν μια απελπισμένη προσπάθεια να αποδείξεις ότι είσαι ο σκληρός ο τύπος.
Τι να κάνω με αυτά που βλέπω έχω αρχίσει τελικά να αμφιβάλλω για το ποιός πραγματικά είσαι, είσαι αυτός που δείχνεις ότι είσαι?
ή είσαι κάτι άλλο? Τέλος πάντον παρόλο όμως που έχω τις αμφιβολίες μου για εσένα, μέχρι να μου φανεί κάποιο άλλο άτομο πιο ύποπτο,
συνεχίζω να σε ψηφίζω έτσι για να μάθεις να μην απειλείς τον κόσμο.

Shira (Hanzo)
Δεν χτυπιεμαι.Προσπαθω να χωνεψω σου λεω.

Και ναι ειμαι αυτος που δειχνω οτι ειμαι.Αμφιβαλω αν θα γνωρισεις στην ανωφελη ζωη σου πιο ειλικρινες ατομο.Αγαπημενη μου απολαυση ειναι οι συσπασεις του γυναικειου γεννητικου οργανου οταν βασανιζω το υπολοιπο σωμα.Δεν προσπαθησα να κρυψω τπτ εξ αρχης.
Και οπως εχω πει ενα καρο φορες,ο Koyuki δεν με ενδιαφερει σαν θυμα.Δεν με πειραξε ποτε και δεν ασχοληθηκα καν με την παρτη του.

Προσπαθησε περισσοτερο πριν υποπτευτεις καποιον αλλη φορα.
Τsk...faggot. *spits down*

Hijikata επειδη ειναι moralfag.Δεν εχω καμια σοβαρη υποψια ως τωρα οποτε ας διασκεδασω παιζοντας ρουλετα.

Edited by Hanzo, 15 October 2010 - 00:42.

Posted Image

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.