Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Posted 14 June 2012 - 19:48
Posted 18 July 2012 - 07:27
Αντε περιμένουμε και την νέα σεζόν με Korra :<
Posted 18 July 2012 - 07:43
Η πρωτη σεζον εχει βγειΡε παιδιά τι τέλεια σειρά που ήταν αυτή??
Αντε περιμένουμε και την νέα σεζόν με Korra :<

Posted 18 July 2012 - 08:51

Posted 18 July 2012 - 09:02
Posted 18 July 2012 - 10:19
ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ 3 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ KORRA! Από 13 με 14 επεισόδια το καθένα! Η ανακοίνωση βγήκε πριν από λίγες μέρες και καταχάρηκα!

http://bryankonietzko.tumblr.com/post/27078349740/im-sure-this-meme-is-dead-by-now-but-it-still
Posted 18 July 2012 - 10:39
Wow 3 ακομα?Ε, σιγά, η πρώτη ήταν και 60 πόσα επεισόδια... το πρώτο βιβλίο της Korra ήταν μόνο 13.
ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ 3 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ KORRA! Από 13 με 14 επεισόδια το καθένα! Η ανακοίνωση βγήκε πριν από λίγες μέρες και καταχάρηκα!![]()
http://bryankonietzko.tumblr.com/post/27078349740/im-sure-this-meme-is-dead-by-now-but-it-still
Posted 08 August 2012 - 00:26
Πιστεύω ότι πολλά anime θα μπορούσαν να πάρουν κανά δυο μαθήματα από τον συγκεκριμένο τίτλο και ας μην είναι τέλειος.
Posted 08 August 2012 - 14:40
Τοφ : Ο καλύτερος χαρακτήρας IMO και απο τις δύο σεζόν... Αν και (γενικά όχι μόνο για την τοφ) θα ήταν ΠΟΛΥ καλύτερο να βγάλουν κάτι για τα χρόνια μετά το τέλος του TLA και να μην το αφήσουν μόνο στα κόμικ που βγήκαν.
Κατεβάζω τώρα και τις 3 σεζόν του TLA μπας και κάνω την αδερφή μου να τα δει

Μερικές φώτο που έχω βρει
Posted 30 July 2013 - 09:34
Επειδή σε ένα μήνα (και κάτι, μάλλον), επιστρέφει το Legend of Korra, έκατσα να ξαναδώ το Book 1, αυτή τη φορά από bluray rip χωρίς τα απαράδεκτα on-screen graphics της nickelodeon (προβληματίζομαι αν θα δω το B2 σε tvrips... βγάζουν στην Αμερική interim blurays ή μόνο στο τέλος της σεζόν?).
Καταρχάς, η άποψη μου παραμένει η ίδια από την πρώτη φορά που δημοσίευσαν την πρώτη εικόνα από το LoK. Το ήξερα ότι θα ήταν τέλειο, και όντως ήταν. Το σχέδιο, οι VA, το προσεγμένο σενάριο κλπ. (τα ακόλουθα δεν τα θεωρώ σπόιλερ γιατί δεν βγάζουν νόημα αν δεν έχεις ήδη δει την σειρά, αλλά θα τα μαρκάρω επειδή κυκλοφορούν ανάμεσα μας και άτομα που θεωρούν το "NEXT TIME" στο τέλος των επεισοδίων ότι είναι "σπόιλερ")
Edited by meidei, 30 July 2013 - 09:38.
Posted 30 July 2013 - 13:22
Truth to be told αρκετά είναι τα anime τα οποία θα μπορούσαν να πάρουν ένα δυο μαθήματα από την συγκεκριμένη σειρά.
Όλη η σειρά in a nuttshell.Απλά φανταστική από την αρχή μέχρι το τέλος.Animation:perfect,voice acting:perfect,story:perfect,characters:MOTHERF*CKING PERFECT.
Ο καλύτερος χαρακτήρας για μένα ήταν hands down η azula.Κυρίως λόγω του τέλους της σειράς.
Το πρώτο βιβλίο της Korra τώρα το βρήκα επίσης καταπληκτικό.Θα προτιμούσα βέβαια να ήταν πιο πολλά επεισόδια και να μην ήταν τόσο rushed και πυκνή η πλοκή(η απλώς να δίναν λιγότερο χρόνο στο άθλημα και το romance -__-) αλλά και ως έχει ήταν πολύ πολύ καλό ξεκίνημα.
Και επειδή δεν βλέπω να το έχει ποστάρει άλλος,ειδού το νέο τρέιλερ της δεύτερης σεζόν.Enjoy ^^
avatar:the last airbender episodes 20,30
avatar finale,legend of korra finale
Posted 30 July 2013 - 13:28
Όλη η σειρά in a nuttshell.Απλά φανταστική από την αρχή μέχρι το τέλος.Animation:perfect,voice acting:perfect,story:perfect,characters:MOTHERF*CKING PERFECT.
Ο καλύτερος χαρακτήρας για μένα ήταν hands down η azula.Κυρίως λόγω του τέλους της σειράς.
Spoiler:
Το πρώτο βιβλίο της Korra τώρα το βρήκα επίσης καταπληκτικό.Θα προτιμούσα βέβαια να ήταν πιο πολλά επεισόδια και να μην ήταν τόσο rushed και πυκνή η πλοκή(η απλώς να δίναν λιγότερο χρόνο στο άθλημα και το romance -__-) αλλά και ως έχει ήταν πολύ πολύ καλό ξεκίνημα.
Και επειδή δεν βλέπω να το έχει ποστάρει άλλος,ειδού το νέο τρέιλερ της δεύτερης σεζόν.Enjoy ^^
Youtube Video
avatar:the last airbender episodes 20,30
Spoiler:
avatar finale,legend of korra finale
Spoiler:
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!
Το Legend of Korra παιζει να βγει και καλυτερο απο το The Last Airbender το οποιο οπως εχω ξαναπει ηταν γαμματο.
Περιμενουμε!
Posted 30 July 2013 - 13:53
Παρακολουθώντας τα Avatar VLogs του Nostalgia Critic και με το 2ο βιβλίο του Legend of Korra να πλησιάζει, μπορώ να πω πως είμαι κατενθουσιασμένος και δεν βλέπω την ώρα να δω πώς θα εξελιχθεί. Μάλιστα περιμένω μετά το Legend of Korra και επόμενη σειρά στη σύγχρονη εποχή με υπολογιστές, ρομπότ και γενικά ακόμη υψηλότερη τεχνολογία. But I digress.
Το Avatar: The Last Airbender στην αρχή είχε τα ελαττώματά του. Τολμούσε να κάνει τη διαφορά, αλλά φαινόταν πως δεν είχε ακόμη αποκτήσει μια δική του ταυτότητα, προσπαθώντας να γίνει Anime, όντας ταυτόχρονα κάπως δειλό. Όταν όμως, στα μέσα με τέλη του πρώτου βιβλίου, αποφάσισε τι ήθελε να γίνει και άρχισε να αποκτά μια παραπάνω σιγουριά, άρχισε να φαίνεται πως δεν θα είναι μια συνηθισμένη παιδική σειρά. Και όντως, μέχρι το τέλος κατάφερε να ανεβάσει τον πήχυ για το δυτικό animation και να γίνει κάτι πραγματικά ξεχωριστό.
Με χαρακτήρες που έχουν κίνητρα και ψυχολογία (ως επί το πλείστον τουλάχιστον), animation που ήξερε τι να κάνει και πότε να το κάνει, και σκηνοθεσία πραγματικά καταπληκτική, ουκ ολίγες φορές με έκανε να κοιτάω την οθόνη μου κατενθουσιασμένος με το τι βλέπω. Θυμάμαι, ας πούμε, πόσο μεγάλη εντύπωση μου έκανε...
Φυσικά η σειρά είχε τα προβλήματά της, κάποια από τα οποία ήταν τεράστια.
Ακόμα κι έτσι όμως, δεν παύει να αποτελεί ένα πραγματικό αριστούργημα.
Το Legend of Korra...
...Είναι εξίσου καταπληκτικό κατά τη γνώμη μου!
Ξεκινά με αυτοπεποίθηση και γνωρίζοντας από την αρχή τι θέλει να είναι, σε αντίθεση με τον προκάτοχό του, καθήμενο στους ώμους του όμως για να φτάσει ψηλότερα με την εμπειρία του.
Θα μπορούσε να ακολουθήσει την εύκολη οδό, προσπαθώντας να γίνει ο προκάτοχός του κάνοντας ακριβώς τα ίδια. Αντί για αυτό, όμως, κάνει κάτι εντελώς διαφορετικό, δημιουργώντας ένα εντελώς καινούριο περιβάλλον με εντελώς καινούρια χαρακτηρηστικά και εντελώς καινούριους κανόνες! Η αρχαϊκές αυτοκρατορίες και τα χωριά στα δάση δίνουν τη θέση τους σε κοινωνικοπολιτικές παρατάξεις και μεγάλες σύγχρονες πόλεις, τα κάρα και οι σέλες δίνουν τη θέση τους σε αυτοκίνητα και αεροπλάνα, και η απλότητα και ηρεμία της αρχαιότητας δίνει τη θέση της στην πολύπλοκη βαβούρα της δεκαετίας του '50.
Πάνω στις βάσεις του προκατόχου του, το Legend of Korra χτίζει τον δικό του κόσμο, και είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον να βλέπουμε πώς ο κάθε χαρακτήρας από την προηγούμενη σειρά επηρέασε τον κόσμο που βλέπουμε τώρα. Γέλασα πολύ με τον τύπο με τα λάχανα που εξελίχθηκε σε ολόκληρη εταιρεία, και το βρήκα κάπως συγκινητικό που ο Aang έδωσε στον ένα γιό του το όνομα του καλύτερου παιδικού του φίλου.
Και ο χαρακτήρας της Korra, όμως, είναι, κατά τη γνώμη μου, εξίσου καλός με του Aang, αν όχι καλύτερος. Είναι μεν η νέα Avatar, αλλά δεν έχει τη σοφία του Aang, ο οποίος, ας μην ξεχνάμε, ήταν φιλειρηνικός μοναχός, σε αντίθεση με εκείνη που είναι πιο δυναμική και ενεργητική. Μπορεί να είναι η Avatar, αλλά έχει εγωϊσμό και περηφάνια. Μπορεί να είναι η απόλυτη πνευμαική αρχή του κόσμου της, αλλά και σε αγώνες θα πάρει μέρος και θα γκομενίσει όπως κάθε κοπέλα της ηλικίας της. Μπορεί να είναι φέτες και άρτια εκπαιδευμένη μαχητής, αλλά θα πληγωθεί, θα φοβηθεί και θα κλάψει όπως κάθε άνθρωπος με αισθήματα και ελαττώματα. Και μπορεί να είναι η πρωταγωνίστρια, αλλά και λάθη θα κάνει, και γκάφες, που μάλιστα θα έχουν και συνέπειες.
Όλα αυτά σε συνδυασμό με το άριστο animation με κάνουν να θεωρώ το Legend of Korra άξιο sequel του The Last Airbender, και μάλιστα με προοπτικές να το ξεπεράσει σε ποιότητα.
Μπορεί το πρώτο βιβλίο να μην είναι τόσο επικό όσο το The last Airbender, μην ξεχνάμε όμως πως θα έχει τέσσερα βιβλία με λιγότερα επεισόδια το κάθε ένα, σε αντίθεση με τα τρία βιβλία του προκατόχου του, και πως αντίστοιχα στις αρχές του και το The Last Airbender δεν ήταν ακόμα τόσο καλό όσο θα γινόταν στη συνέχεια.
Αξίζει, μάλιστα, να αναφερθεί πως το Legend of Korra στην αρχή προοριζόταν να είναι one-shot, αν μπορεί να χαρακτηριστεί έτσι, με μόνο τα πρώτα 13 επεισόδια του πρώτου βιβλίου ως side story του the Last Airbender. Βγήκε όμως τόσο καλό και είχε τόσο μεγάλη επιτυχία, που αποφασίστηκε να συνεχιστεί σε ολόκληρη σειρά.
Σωστή απόφαση για εμένα, και πραγματικά ανυπομονώ να δω τι μας επιφυλάσσει η επόμενη σαιζόν.
Posted 21 August 2013 - 09:25
Το Last Airbender το λάτρεψα όσο δεν έχω λατρέψει σειρά εδώ και χρόνια, αν ήταν όντως anime θα πήγαινε στο top 5 μου και θα έβγαζε ρίζες εκεί. Πάρα πολύ όμορφος κόσμος, πολύ έξυπνη χρήση των διάφορων tropes και δε χρειάζεται να πω τίποτα για τους χαρακτήρες (Zuko ).
To Legend of Korra... μου άρεσε κι αυτό κι ας με έκανε να το βρίζω ώρες ώρες.
Αλλά η υπόθεση της δεύτερης season ακούγεται φοβερή και περιμένω πολλά. :3
Και κλείνοντας, για όσους είναι καμμένοι, πάρτε ένα φοβερό blog με trivia, behind-the-scenes, αναλύσεις και νέα για το Avatar(ανάμεσα σε αυτά και πολλές πληροφορίες για τους πολιτισμούς που δανείστηκαν για να φτιάξουν τον κόσμο τις σειράς).
Επίσης, πως παραγγέλνει πίτσα η πριγκίπισσα Azula.
Posted 21 September 2013 - 23:31
bump!
Βλέπω οτι ξεκίνησε η καινούργια season αλλά κανείς δεν έχει σχολιάσει τίποτα, προσωπικά νομίζω οτι ξεκίνησε ωραία και ήδη στα πρώτα επεισόδια μάθαμε περισσότερα πράγματα για το οικογενειακό background της Korra αλλά και του Tenzin (μέχρι στιγμής είναι ο αγαπημένος μου χαρακτήρας), πιστεύω θα εξελιχθεί καλά και ελπίζω να μάθουμε περισσότερα πράγματα για την εποχή μετά το τέλος του last airbender.