Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * - - - 1 votes

Anime και ο περίγυρός σας

• Please log in to reply
947 replies to this topic

#121 Steiner_Zidane

Steiner_Zidane

Anime Freak

• Members
  • 319 posts

Posted 24 July 2007 - 00:24

Το μονο προβλημα ειναι που μου ζητησε και αλλα και σκεφτομαι τωρα τι να του δωσω.Θελει κανεις να μου προτεινει κατι???

Gankutsuou. Δώστου Gankutsuou! Kαι μετά για να τον αποτελειώσεις σέρβιρέ του το Monster με το οποίο θα τα παίξει και θα έχει μπει στον κόσμο των anime για τα καλά.
Posted Image

#122 Death_note

Death_note

Biggest Fan.........

• Members
  • 22 posts

Posted 07 September 2007 - 19:38

εγώ δεν έχω πρόβλημα με τους γονείς μου αλλα με τις φίλες μου!!"πιστεψτεμε" είναι πολύ ΚΑΚΌ να είσαι κοπέλα και να διαβάζεις manga και να βλέπεις "ανιμε"!!ειδικά στην ηλικία των 23!!έλεος!:burningbe3::burningbe3::burningbe3:
:blingeye2:Έτσι έχουν γίνει τα ματάκια μου απο τα πολλά anime.............

#123 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 07 September 2007 - 20:34

εγώ δεν έχω πρόβλημα με τους γονείς μου αλλα με τις φίλες μου!!"πιστεψτεμε" είναι πολύ ΚΑΚΌ να είσαι κοπέλα και να διαβάζεις manga και να βλέπεις "ανιμε"!!ειδικά στην ηλικία των 23!!έλεος!:burningbe3::burningbe3::burningbe3:

Και αγόρι να είσαι δεν είναι και πολύ καλύτερα:hihi2:Αλλά να σου πω κάτι.Αν έχεις τέτοιους φίλους(που σε κοροϊδεύυον επειδή βλέπεις anime κτλ) τι τους θέλεις τους εχθρούς.Εγώ πάντως κάνω σχεδόν αποκλειστικά παρέα με άτομα που ασχολούνται με anime,videogames κτλ και είμαι μια χαρά.(Αν και η αλήθεια είναι γενικά δεν έχω πολλούς φίλους,ποτέ δεν είχα:emptyonexg1:)

Posted Image

#124 Death_note

Death_note

Biggest Fan.........

• Members
  • 22 posts

Posted 07 September 2007 - 22:03

Και αγόρι να είσαι δεν είναι και πολύ καλύτερα:hihi2:Αλλά να σου πω κάτι.Αν έχεις τέτοιους φίλους(που σε κοροϊδεύυον επειδή βλέπεις anime κτλ) τι τους θέλεις τους εχθρούς.Εγώ πάντως κάνω σχεδόν αποκλειστικά παρέα με άτομα που ασχολούνται με anime,videogames κτλ και είμαι μια χαρά.(Αν και η αλήθεια είναι γενικά δεν έχω πολλούς φίλους,ποτέ δεν είχα:emptyonexg1:)

καλά δεν φτάνουν σε αυτό το σημείο ώστε να μην θέλω να τις κάνω παρέα απλά με νευριάζουν ώρες ώρες..........:redcard2:dont worry σε κάνω εγώ παρέα άμα θες:blush2:LOL

#125 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 07 September 2007 - 22:11

ωπα... εχουμε και τυχερα βλεπω φιλτατε Jiraiya...:wooi2:

Παντως μην κανετε ετσι... Δεν ειμαστε και λιγοι. Εμενα ολοι οι φιλοι μου εχουν geek qualities και 4 απο αυτους ειναι φαν των ανιμε. Και δεν ειναι καν μελη του φορουμ, οποτε μην νομιζετε οτι ειμαστε μονο εμεις που βλεπουμε ανιμε σ'αυτη τη χωρα.

Βεβαια το καψιμο που εχω εγω, δεν νομιζω να το εχει κανενας αλλος στην Θεσσαλονικη...

:hero:
Posted Image

#126 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 07 September 2007 - 22:25

καλά δεν φτάνουν σε αυτό το σημείο ώστε να μην θέλω να τις κάνω παρέα απλά με νευριάζουν ώρες ώρες..........:redcard2:dont worry σε κάνω εγώ παρέα άμα θες:blush2:LOL

Θέλω,θέλω:wooi2:

Παντως μην κανετε ετσι... Δεν ειμαστε και λιγοι. Εμενα ολοι οι φιλοι μου εχουν geek qualities και 4 απο αυτους ειναι φαν των ανιμε. Και δεν ειναι καν μελη του φορουμ, οποτε μην νομιζετε οτι ειμαστε μονο εμεις που βλεπουμε ανιμε σ'αυτη τη χωρα.

Βεβαια το καψιμο που εχω εγω, δεν νομιζω να το εχει κανενας αλλος στην Θεσσαλονικη...

:hero:

Πες μας που τους βρίσκεις ρε Mr Ayu να τους βρούμε και εμείς.Εγώ πέρα από παιδιά του forum δε ξέρω κανέναν άλλο.Ίσως ένα-δυο άτομα που ασχολούνται με videogames μόνο αλλά και με αυτά όχι πολλά πράγματα:emptyonexg1:

Posted Image

#127 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,136 posts

Posted 07 September 2007 - 22:40

Εγώ εδώ που ζω δεν έχω καν ΔΕΙ άλλον Otaku εκτός απο εμένα. XD

LfNX0dh.png

#128 daylight

daylight

Starting...

• Members
  • 2 posts

Posted 07 September 2007 - 23:58

Λοιπον,θα μπορουσα να πω οτι με την οικογενεια μου δεν είχα κανένα προβλημα γύρω απο το θέμα anime(ούτε στην περίοδο της πρώτης κρίσης με την sailormoon, ούτε αργότερα με τον yugioh!)Βασικά προτιμούσαν να βλέπω “παιδικά” σε σχέση με άλλες σειρές...αφού να σκεφτείτε ότι κάθε φορά που ήταν η ώρα του yugioh! η μητέρα μου, μου φώναζε “έλα έχει yugo”(ναι,ποτέ δεν μπόρεσε να χωνέψει ότι τον έλεγαν Yugi)...
Ωστόσο, το πιο ωραίο συμβάν πραγματοποιήθηκε όταν είχαμε πάει για ψώνια (με την μαμά ).Εκει λοιπόν που χαζεύαμε τα ρούχα κάποια στιγμή το μάτι μου πέφτει πάνω σε ένα σκούρο σακάκι το οποίο κυρίως λόγω του γιακά ήταν φτυστό με εκέινο του Yugi...Το παίρνω , το φοράω,γυρνάω και ρωτάω την μαμά.
-μαμα, αυτό το σακάκι ,τι σου θυμιζει?(τεστ γνώσεων)

σκεφτόταν πολύ και με ανησυχούσε...
-ναι,απαντάει, μοιάζει με εκείνο που φόραγε ο Γιώργος (ο ξαδέλφος μου) στο γάμο...
-:nod:ο-χ-ι...μαμά, αυτό μοιάζει με το σακάκι του Yugi... (το 'του' μάλλον δεν το άκουσε)
-αχ!παιδί μου στο τελος θα γίνεις και εσύ σαν την Yugo...
-Ε?:erk:(ΆΚΟΥΣΑ ΚΑΛΑ?)ΤΗΝ? Τ Η Ν?
-Ναι,σαν την κοπέλα που βλέπεις καθε Σαββατοκύριακο...
-0 ο ...:bahhh:
Ναι, λοιπόν τρία χρόνια η μητέρα μου πίστευε ότι ο Yugi ήταν κοπέλα...όπως κάποτε ήταν και η 'κοτσιδού sailormoon'.Μετα απο αυτό τι άλλο να πεις?
Απλώς καταλήγεις στο συμπέρασμα στο ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός -για την μαμα μου πάει...-(αυτά σου κάνουν τα boshonen manga)
p.s Tο σακάκι τελικά το πήρα!!!!...let's duel!

#129 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 08 September 2007 - 01:44

Εγώ εδώ που ζω δεν έχω καν ΔΕΙ άλλον Otaku εκτός απο εμένα. XD

Μπορεί να έχεις δει και να μην τον μυρίστηκες. Η αλήθεια είναι ότι στην Ελλάδα οι otakus δεν είμαστε και πολύ εκδηλωτικοί. Π.χ., πολύ θα ήθελα να φορέσω T-shirt με τη φάτσα της Konata, αλλά θα με κράξουν. :oo:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#130 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 08 September 2007 - 01:54

Μπορεί να έχεις δει και να μην τον μυρίστηκες. Η αλήθεια είναι ότι στην Ελλάδα οι otakus δεν είμαστε και πολύ εκδηλωτικοί. Π.χ., πολύ θα ήθελα να φορέσω T-shirt με τη φάτσα της Konata, αλλά θα με κράξουν. :oo:

i walk around in public wearing anime tshirts!
should i feel ashamed or sth?XD

#131 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 08 September 2007 - 02:10

i walk around in public wearing anime tshirts!
should i feel ashamed or sth?XD

Καλά κάνεις.Εγώ δεν έχω,αλλά αν είχα δεν νομίζω να είχα πρόβλημα να τις φορέσω.Και Kenny,αν έχεις μια μπλούζα με τη Konata και δε τη φοράς είναι ιεροσυλία(εντάξει μην είναι και ροζ να είναι κάποιο πιο ουδέτερο χρώμα.Πάντως το wallpaper του PC μου ροζ είναι:hihi2:)

Posted Image

#132 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 08 September 2007 - 02:15

Picture this: Ένας 20χρονος μαντράχαλος πάει στο πανεπιστήμιο φορώντας μπλουζάκι με την παρακάτω φάτσα:

Posted Image

'Nuff said. :bleh:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#133 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 08 September 2007 - 02:26

Picture this: Ένας 20χρονος μαντράχαλος πάει στο πανεπιστήμιο φορώντας μπλουζάκι με την παρακάτω φάτσα:

Posted Image

'Nuff said. :bleh:

well,it would look good on me though XD
*hmmmm...wonder where i can find a LS t-shirt :nosey:*

#134 Death_note

Death_note

Biggest Fan.........

• Members
  • 22 posts

Posted 08 September 2007 - 03:36

Θέλω,θέλω:wooi2:

tsikitiglon.........σε κάνω φίλο :wooi2:

xmmm...θα γινόμουν φίλη με οποιον βλέπει "ανιμε" γιατί απλά δεν έχω γνωρίσει κανέναν(από κοντά)οποτε όλα τα μέλη του site είναι φίλοι m..........ακόμα k εσύ:try::try::try:

#135 JigokuNeko

JigokuNeko

Anime Amateur

• Members
  • 115 posts

Posted 08 September 2007 - 08:17

κατσε να περασουν 3-4 χρονακια και εκει να δεις γλεντι. στη δουλεια το μονο που ακουω καθε μερα σαν κοπελα ειναι συζητησεις για παντρειες :uhh:, μωρα :sadist:, τι θα μαγειρεψουν στον γκομενο/πεθερικα/σοι :run: κτλ.
στην αρχη ειχα καταβαλει προσπαθεια να εξηγησω τι ειναι τα ανιμε και ειχα και ενα σωρο μπιχλιμπιδια στο γραφειο αλλα δεν απεδωσε τιποτα:deadga6:
τα κοιταγανε και αυτα και εμενα σαν να ειμουνα η σχιζοφρενης δολοφονος με το πριονι. και μιλαμε για ατομα κατω των τριαντα, ολα τους, δε λεμε για παππουδες που τα εχουν ολα για μικυμαους.