Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Anime και ο περίγυρός σας
Posted 15 October 2008 - 12:06
Posted 20 October 2008 - 20:52

Posted 20 October 2008 - 22:00
ομως στο σχολειο μου ειχα κανει καβγα γιατι καποιοι με κοροιδευαν απλα δεν μπορεσα να συγκρατηθω και τους αρχισα στις μπουνιες οσο για μετα ειρθαν τα χειροτερα

Posted 20 November 2008 - 20:16

Posted 20 November 2008 - 20:54

Posted 21 November 2008 - 14:09
Έχω και έναν καθηγητή που έχει ασχοληθεί λίγο με το θέμα, αν και περισσότερο έχει ενδιαφερθεί για την εμπορική πλευρά, οπότε προσέχουν "κάπως" τι πάνε να μου πουν για το θέμα...
Posted 24 November 2008 - 15:45
παντωσ εγω τελειωσ τυχαια γνωρισα φιλλουσ που ασχολουνται με ανιμε...λολ Στα ποιο τρελα μερη...οπωσ λολ στο παρκο που βγαζω τον σκυλο μου για βολτα,ΧΔ
Ηταν μια παρεα και καθονταν εκει και λολ οπωσ ειναι φυσικο[επειδη εγω ειμαι τρελη πολυλογου] πιασαμε κουβεντα και οταν τουσ ανεφερα τα ανιμε,τρελαθηκαννννννν ...μου ειπαν οτι και αυτοι τα βλεπουν σαν τρελοι λολ
Και εδω και 2 χρονια κανουμε συνεχεια παρεα
λολ εναν αλλον τον ειχα γνωρισει στη θαλλασσα κοντα στο χωριο μου το καλοκαιρι και ειχα βαλει onoma gia BLUETHOOTH "DEath note girl" και λολ ηταν ενα αγορι και ρωτησου κατι τον κοσμο,και ξαφνικα ερχεται σε εμενα και με ρωταει"εσυ εισαι αυτη?και λεω εγω δισταζοντασ..."ναι..."λολ και μετα μου αποκαλυψε οτι ειναι πορωμενοσ και αυτοσ...λολ
ασε.....
παντωσ ειπηρχρε και μια ηλιθεια στο σχολειο που εκανε ολο την ξυπνια και θεωρουσε χαζο να βλεπεισ καρτοον

Posted 24 November 2008 - 16:01
ο πατερας μου ενταξει τα σεβεται, μαλιστα σημερα του εδωσα να διαβασει ενα manga του One piece.. μου το ζητησε και του το εδωσα για να μου πει την γνωμη του γιατι αυτος ειναι της αλλης σχολης (walt disney etc.).. περιμενω με αγωνια τι θα μου πει...
η αδερφη μου επειδη ειναι γραφιστρια της αρεσουν αν και δεν βλεπει και πολυ.. προσπαθει ομως να σχεδιασει μερικα με μεγαλη επιτυχια μπορω να πω...
και τελος η μανα μου ενα βραδυ που μπηκε στο δωματιο χωρις να χτυπησει(πολυ αθλια συνηθεια) μου αμολησε καλα παιδικα βλεπεις, νομιζα οτι εβλεπες τσοντες μεσα στο βραδυ και μετα θα μου ζητας παλι λεφτα γιατι κολλησε ιους ο υπολογιστης...
Posted 24 November 2008 - 20:54

I'd make the vampire cry.Great.I felt like a superhero. Harry Dresden,breaker of monsters' hearts.
Posted 24 November 2008 - 21:52
Edited by legeon, 11 December 2008 - 02:39.
Posted 24 November 2008 - 22:09
οι δικοι μου δεν λενε τιποτα γιατι πολυ απλα δεν ξερουν τιποτα.και ουτε χρειαζετε να το μαθουν
αυτο θεωρω ειναι το χειροτερο που θα μπορουσες να κανεις για μπες και λιγο στην θεση των γονιων σου τι θα σκεφτωσουν αν εβλεπες το παιδι σου να'ναι ολημερα στον pc απλως και παρτο ως συμβουλη οταν σε ρωτησουν με τι ασχολησε τοσες ωρες στον pc προσπαθησε να τους δωσεις να καταλαβουν περιτοινος προκειται εγω αυτο εκανα και ειμαι μια χαρα τωρα

Posted 24 November 2008 - 22:15
Edited by legeon, 11 December 2008 - 02:39.
Posted 25 November 2008 - 00:53

Πρωσοπικα ποτε κανενας δεν μου εχει πει το παραμικρο εκτος απο τον αδερφο μου που μου λεει "τι ειναι αυτα που βλεπεις?"Αλλα τι να περιμενεις απο καποιον που ακουει λιακοπουλο και αδωνη γεωργιαδη και διαβαζει αυτα τα φασιστικα περιοδικα του δευτερου? (το ελληνικη αγωγη)Σιγα μην εκτιμιση την κουλτουρα των αλλον λαων

Στο σχολειο μου (βασικα σε ολα οσα πηγα) δεν υπηρχε ατομο που να ρωτησα και να μην ξερει καμπαμαρου και dragonball!Μιλαμε για καμενα ατομα xD Δεν θυμαμε σε ποσα ατομα εχω δωσει να δουν τα one piece,iga no kanbamaru και dragonball..Ολοι οι φιλοι μου βλεπουν ανιμε και αλλοι ξερουν καποια πραγματα και αλλοι οχι αλλα οτι βεπουν το απολαμβανουν..Απλα σε μερικους μπορει να αρεσει το naruto σε αλλους το death note και σε αλλους ολα αλλα ποτε δεν ακουσα κανεναν να τα λεει παιδικα η κατι υποτιμιτικο..Η μανα μου δεν ασχολειτε,υποθετο ξερει τι κανω και μου εχει εμπιστοσυνη

Πραγματικα λυπαμε που εχεται μερικοι τετοια ατομα στον περιγυρο σας..πιστευω πως ειναι ατομα κολλημενα με ανυπαρκη παιδεια ανικανα να δεχτουν το διαφορετικο και αυτο που δεν ειναι trend..Απλα μην δινεται σημασια και μην ΚΡΥΒΕΣΤΕ!Και εγω οταν ειμουν μικροτερος δεν το πολυ ελεγα μεχρι που καταλαβα πως δεν ειμαι ο μονος που ασχολειτε αλλα μαλλον το αντιθετο!
Edited by Kabamarusan, 25 November 2008 - 01:48.
Posted 25 November 2008 - 16:21
Διαβαζω τις ιστοριες και τις απαντησεις σας και ειναι σαν να ζείτε σε εναν κοσμο οπου απαγορευετε να βλεπετε ανιμε και να διαβαζετε μανγκα και προσπαθειτε να το κρυψετε οσο περισοτερο μπορειτε λες και καταζητηστε! Νομιζω γενικα μερικοι ειναι λιιιγω υπερβολικοι..Καταρχας μην σας νιαζει τι λενε οι αλλοι, σκασιλα σας μεγαλη
:tensai:
Πρωσοπικα ποτε κανενας δεν μου εχει πει το παραμικρο εκτος απο τον αδερφο μου που μου λεει "τι ειναι αυτα που βλεπεις?"Αλλα τι να περιμενεις απο καποιον που ακουει λιακοπουλο και αδωνη γεωργιαδη και διαβαζει αυτα τα φασιστικα περιοδικα του δευτερου? (το ελληνικη αγωγη)Σιγα μην εκτιμιση την κουλτουρα των αλλον λαων
Στο σχολειο μου (βασικα σε ολα οσα πηγα) δεν υπηρχε ατομο που να ρωτησα και να μην ξερει καμπαμαρου και dragonball!Μιλαμε για καμενα ατομα xD Δεν θυμαμε σε ποσα ατομα εχω δωσει να δουν τα one piece,iga no kanbamaru και dragonball..Ολοι οι φιλοι μου βλεπουν ανιμε και αλλοι ξερουν καποια πραγματα και αλλοι οχι αλλα οτι βεπουν το απολαμβανουν..Απλα σε μερικους μπορει να αρεσει το naruto σε αλλους το death note και σε αλλους ολα αλλα ποτε δεν ακουσα κανεναν να τα λεει παιδικα η κατι υποτιμιτικο..Η μανα μου δεν ασχολειτε,υποθετο ξερει τι κανω και μου εχει εμπιστοσυνη
Πραγματικα λυπαμε που εχεται μερικοι τετοια ατομα στον περιγυρο σας..πιστευω πως ειναι ατομα κολλημενα με ανυπαρκη παιδεια ανικανα να δεχτουν το διαφορετικο και αυτο που δεν ειναι trend..Απλα μην δινεται σημασια και μην ΚΡΥΒΕΣΤΕ!Και εγω οταν ειμουν μικροτερος δεν το πολυ ελεγα μεχρι που καταλαβα πως δεν ειμαι ο μονος που ασχολειτε αλλα μαλλον το αντιθετο!
Ναι βασικά αυτή η προκατάληψη δεν είναι μόνο στον περίγυρο τους,αλλά και στον δικό μας.Στην Ελλαδίτσα γενικά έτσι δουλεύουν(κάρβουνο/μαζούτ) οι περισσότεροι μεγάλοι και κάμποσοι μικροί...Αν αντί για "καλά ρε μ%^$%α,είδες τον νέο παίκτη που πήρε ο ΠΑΟ?" τους πεις "καλά ρε μ%^$%α,είδες το τελευταίο επεισόδιο από Soul Eater?" ή σε δουλεύει,ή σε περνάει για καθυστέρα και σε αγνοεί,ή υπάρχει και η απειροελάχιστη πιθανότητα(κι όμως υπάρχει!) να καταλάβει τι λες και να συνεχίσει το διάλογο.Αυτός είναι ο κόσμος που ζούμε,face it ppl

Posted 30 November 2008 - 18:39
Συγγνώμη που ξαναρχίζω τη συζήτηση, ήθελα όμως να πω πως σχετίκα από πλευράς παλιμπαιδισμού δεν υπήρχε, δεν υπάρχει, και αμφιβάλλω πως ποτέ θα υπάρξει θέμα με τους γονείς μου...
Για τον απλούστατο λόγο ότι ο πλέον πενηντάρης πατέρας μου με προμήθευσε με μία αχανή συλλογή comics,asterix και lucky luke! Και σημειωτέον, ακόμα διαβάζει το μηνιαίο Κόμιξ.

Και για να είμαι στο θέμα, οι απόψεις του περίγυρου είναι οι εξής:
Mommy:
''Πάλι αυτόν τον Ινουγείασου βλέπεις?'' (εννοώντας το Inuyasha,το οποίο έχω τελειώσει εδώ και μήνες)

''Λέγεται Inuyasha!Και όχι, διαβάζω το Bitter Virgin!''
''Άαααα καλά.'', και κλείνει την πόρτα.
Daddy:
Απολύτως τίποτα. Δεν ξέρει την κουλτούρα και ούτε τον ενδιαφέρει να τη μάθει.
Φίλες:
Μία από τις δύο κολλητές μου με μύησε στο είδος, και κάθε μέρα συζητάμε για anime, πετάμε japanese φράσεις, τραγουδάμε JPop, σκιτσάρουμε πάνω στο μισητό βιβλίο της Φυσικής.
Από την υπόλοιπη παρέα (και το υπόλοιπο σχολείο) πέφτει μεγάλο κράξιμο...
Αλλά ποσώς με ενδιαφέρει, όταν τα ίδια άτομα είχαν αποκαλέσει μ@#@%α το αγαπημένο μου βιβλίο, το 1984 του Orwell.
Τι να πει κανείς?
Λοιποι/ες θείοι,θείτσες,γιαγιάδες,παππούδες και όλο μου το σόι:
Βρίζουν οτιδήποτε ξένο, γι' αυτό και δεν κάθομαι να τους αναλύσω όσα ξέρω, το σάλιο μου χαλάω και ευτυχώς το κατάλαβα νωρίς.