Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ουκ Αν Λάβοις Παρά Του Μη Έχοντος (ελληνική animated σειρά στο MEGA)

• Please log in to reply
296 replies to this topic

#241 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Νοέμβριος 2010 - 19:40

Το νέο επεισόδιο ήταν υπεράθλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#242 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1.240 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Νοέμβριος 2010 - 19:47

Το νέο επεισόδιο ήταν υπεράθλιο.

Εδώ θα διαφωνήσω,το 4ο επεισόδιο,μου άρεσε αρκετά και νομίζω,πως ήταν πολύ καλύτερο από το 2ο και το 3ο.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#243 Kain

Kain

♠️

• Members
  • 231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Νοέμβριος 2010 - 19:58

-Ήρθα να σε πάρωωωωω...
-ΟΧΙ! Δεν είναι η ώρα μου ακόμα!
-Πώς δεν είναι; 4:30! Άντε, θα σου βάλω και αιρκοντίσιον. Είναι ΚΟΛΑΣΗ εκεί έξω!
-ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

:kakaka:

Ίσως το καλύτερο ως τώρα επεισόδιο.

sigELIK.jpg   adorexu7.gif3.png

#244 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Νοέμβριος 2010 - 20:16

Το πρώτο ήταν εξαιρετικό, το είδα 3-4 φορές.
Το δεύτερο απογοητευτικό.
Το τρίτο ελαφρώς καλύτερο από το 2, αλλά και πάλι σε χαμηλά επίπεδα.
Το 4 ήταν σε γενικές γραμμές στο επίπεδο του 3, ίσως λίγο καλύτερο.

Δυστυχώς μέχρι στιγμής δεν έχει απογειωθεί, δεν έχει καν αρχίσει να τσουλάει στον διάδρομο.
Είναι μια αξιοπρεπής προσπάθεια που καταστρέφεται από τις άθλιες φωνές των άσχετων χαρακτήρων και την επιμονή τους για πολιτική σάτιρα που, κακά τα ψέματα, δεν ταιριάζει.
Θα συνεχίσω πάντως να το βλέπω με ευχαρίστηση, αλλά από το site του καναλιού.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#245 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Νοέμβριος 2010 - 00:29

Το τρία ήταν μακράν το χειρότερο επισόδειο. Στο 4 πάλι λύθηκα στα γέλια. Και η ατάκα με τον Βόλντεμορτ και το "Τσαγάαακι".:hahaha: Πολύ καλό επεισόδιο.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#246 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.600 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Νοέμβριος 2010 - 00:43

το είδα κι εγώ πρώτη φορά(το τελευταίο επεισόδιο) και ομολογώ δεν πολυτρελάθηκα..
είχε βέβαια κάτι καλές ατάκες αλλά μέχρι εκεί. Πάντως για 12:00 το βράδυ δεν έχεις και πολλές άλλες επιλογές οπότε μάλλον θα κάνω τον κόπο να το βλέπω από εδώ και πέρα.

2po6sfa_jpg.gif

#247 Aposutorosu

Aposutorosu

Anime Amateur

• Members
  • 93 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Νοέμβριος 2010 - 01:27

Το πρώτο επεισόδιο ήταν πιστεύω πολύ καλό ακόμα και για διεθνή επίπεδα. Τα δυο και τρία την παλεύανε. Αυτό που το έχασε τελείως νομίζω είναι το τέταρτο. Αλλά το θέμα είναι γενικά πολύ γαμάτο και χωράει πολύ πράμα. Όμως ότι και αν γίνει είναι μια καλή και πρωτόγνωρη προσπάθεια για τα ελληνικά δεδομένα. Μέχρι στιγμής βλέπεται ευχάριστα. Για μετά θα μάθουμε σύντομα.. ο καιρός γαρ εγγύς.

#248 Regina

Regina

Paladin

• Members
  • 54 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2010 - 03:34

Αύριο σχολή 9 η ώρα. Τι πιο προφανές λοιπόν απ το να κάτσω μέχρι τα ξημερώματα και να λιώσω με το ουκ ενώ όλοι οι άλλοι κοιμούνται του καλού καιρού. Μα σας λέω, δε φταίω εγώ, ο ρημάδης ο καφές που έχυσα πάνω σε μια γριούλα το πρωί καταλάθος φταίει.

Όπως και να χει, ενθουσιάστηκα με το 4ο επεισόδιο. Έχω βάσιμες υποψίες ότι παίζει να το διασκέδασα πιο πολύ και από το 1ο- η χαρωπή τριάδα κυνικός φιλόσοφος-Ε,θα τον σκοτώσω-Κι εγώ τι θα πάω στην εφορία απλά τα σπάει.Δε ξέρω τι λέτε εσείς για voice acting, εγώ πάντος τους λατρεύω έτσι όπως είναι. Ο Ομπάμα δε, μου θυμίζει έναν καθηγητή μου (άχετο :Ρ) Είναι μέχρι να μπεις στο όλο κλίμα, άμπαξ και τα καταφέρεις απλά κολλάς. Το μόνο λάθος των δημιουργών ή όπως αλλιώς λέγονται αυτοί, είναι ότι προσπαθούν να μεταφέρουν το αμερικάνικο χίουμορ στα ελληνικά δεδομένα. Ρε παιδιά, do it the greek way, και θα την απογειώσετε την σειρά.Αυτά...

Mirrors_Edge_Signature_by_aose.jpg

We don't exactly fit in. Anywhere. And we've made that our greatest strength

#249 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Δεκέμβριος 2010 - 22:42

Βλέπω κανένας δε σχολίασε τη μία βδομάδα ρεπό...
Πάντως διαβάζοντας το preview του 5 http://www.megatv.com/oyk/default.asp?catid=21121
και βλέποντας τα 2 σχετικά videaκια έχω πολλές ελπίδες...

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#250 Giorgosdbz

Giorgosdbz

Κάποιος

• Members
  • 307 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Δεκέμβριος 2010 - 23:23

το 1ο επεισόδια απλά τελειο...καταπωρωθηκα...xD
απο κει και περα ψιλοστραβωσε η δουλεια μετα το 3ο και 4ο επεισοδιο...ελπιζω το 5ο επεισοδιο να κανει κατι καλο...
"Love the Life you Live, Live the Life you Love"

#251 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Δεκέμβριος 2010 - 23:55

Τι σας έχω; Τι σας έχω;

Here and here .

Η πόρωση ξεχειλίζει και ελπίζω να έχουμε επιτυχίες όμοιες με το πρώτο επεισόδιο. Τουλάχιστον φαίνεται καλύτερο από τα ενδιάμεσα 3.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#252 Yavannie

Yavannie

La Yohda Stasella

• Members
  • 74 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2010 - 18:50

Τι σας έχω; Τι σας έχω;

Here and here .

Η πόρωση ξεχειλίζει και ελπίζω να έχουμε επιτυχίες όμοιες με το πρώτο επεισόδιο. Τουλάχιστον φαίνεται καλύτερο από τα ενδιάμεσα 3.

Φαινετε πολυυυ καλο XD! Can't wait ^.^

Δημοσιευμένη  εικόνα

#253 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2010 - 14:50

Θεϊκό επεισόδιο.Χαλαρά το καλύτερο από τότε που άρχισε η σειρά. Όλες οι ατάκες ήταν κορυφή,δεν ξενέρωσα πουθενά ,η σάτιρα ήταν πετυχημένη και οι αναφορές στα ένδοξα Ελληνικά 80's και στην βιντεοκασέτα με έκαναν να λιώνω απ τα γέλια. Νομίζω ότι επιτέλους η σειρά έφτασε σε πολύ καλά επίπεδα.Απαλλάχτηκε από το μάλλον τετριμμένο χιούμορ που στόχευε πολιτικούς και έδωσε μια ξεκάθαρα ελληνική νότα σάτιρας σε ότι Αμερικάνικο πλασάρεται ως μόδα. Γουστάρουμε ΟΥΚ !

Δύο σκηνές έκανα pause για να μπορέσω να γελάσω με την ψυχή μου.

1) H αναφορά στο American Pie
-Έντουαρντ έλα σπίτι η μάνα σου έφτιαξε μηλόπιτα.
- Ωραία! Και θα τη φάω και θα τη γαμi$#.

2)Η πραγματικά 100% Ελληνική απάντηση του Μένιππου στα λόγια του κόμη Δράκουλα.
-Μια νέα γενιά εφήβων βρυκολάκων που με τις γλυκανάλατες βλακείες τους ξεφτιλίζουν τελείως το θεσμό της βαμπιροσύνης.Είναι τόσο ηλίθιοι που αντί να χρησιμοποιούν τις υπερφυσικές δυνάμεις τους για να κάνουν ένα σωρό τρομακτικά πράγματα αυτοί διαλέγουν να πηγαίνουν σχολείο.
-Τι μ@λάκες!

Ειδικά στο τελευταίο χτυπιόμουν

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#254 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2010 - 18:56

Θυμηθείτε και αυτά πριν το επισόδειο:hahaha:
Youtube Video

Youtube Video

Youtube Video

Δημοσιευμένη  εικόνα

#255 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2010 - 17:47

^Ξεχασες να βαλεις κι αυτο
[media]http://www.youtube.com/watch?v=JgDzVqTB2dM[/media]

Bella μ'ακους? Πολυ κολοπαιδo ο edward. :laugh:

Νταξ απλα υπεροχο το επεισοδειο. Γελασα αρκετα :)

2bbd14fc.jpg