Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ουκ Αν Λάβοις Παρά Του Μη Έχοντος (ελληνική animated σειρά στο MEGA)
Καταχωρήθηκε 27 Νοέμβριος 2010 - 19:47
Εδώ θα διαφωνήσω,το 4ο επεισόδιο,μου άρεσε αρκετά και νομίζω,πως ήταν πολύ καλύτερο από το 2ο και το 3ο.Το νέο επεισόδιο ήταν υπεράθλιο.
Καταχωρήθηκε 27 Νοέμβριος 2010 - 19:58
-ΟΧΙ! Δεν είναι η ώρα μου ακόμα!
-Πώς δεν είναι; 4:30! Άντε, θα σου βάλω και αιρκοντίσιον. Είναι ΚΟΛΑΣΗ εκεί έξω!
-ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

Ίσως το καλύτερο ως τώρα επεισόδιο.
Καταχωρήθηκε 27 Νοέμβριος 2010 - 20:16
Το δεύτερο απογοητευτικό.
Το τρίτο ελαφρώς καλύτερο από το 2, αλλά και πάλι σε χαμηλά επίπεδα.
Το 4 ήταν σε γενικές γραμμές στο επίπεδο του 3, ίσως λίγο καλύτερο.
Δυστυχώς μέχρι στιγμής δεν έχει απογειωθεί, δεν έχει καν αρχίσει να τσουλάει στον διάδρομο.
Είναι μια αξιοπρεπής προσπάθεια που καταστρέφεται από τις άθλιες φωνές των άσχετων χαρακτήρων και την επιμονή τους για πολιτική σάτιρα που, κακά τα ψέματα, δεν ταιριάζει.
Θα συνεχίσω πάντως να το βλέπω με ευχαρίστηση, αλλά από το site του καναλιού.
Χωρίς Παλέρμο,
δεν έχει υπογραφή.
Καταχωρήθηκε 28 Νοέμβριος 2010 - 00:43
είχε βέβαια κάτι καλές ατάκες αλλά μέχρι εκεί. Πάντως για 12:00 το βράδυ δεν έχεις και πολλές άλλες επιλογές οπότε μάλλον θα κάνω τον κόπο να το βλέπω από εδώ και πέρα.
Καταχωρήθηκε 28 Νοέμβριος 2010 - 01:27
Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2010 - 03:34
Όπως και να χει, ενθουσιάστηκα με το 4ο επεισόδιο. Έχω βάσιμες υποψίες ότι παίζει να το διασκέδασα πιο πολύ και από το 1ο- η χαρωπή τριάδα κυνικός φιλόσοφος-Ε,θα τον σκοτώσω-Κι εγώ τι θα πάω στην εφορία απλά τα σπάει.Δε ξέρω τι λέτε εσείς για voice acting, εγώ πάντος τους λατρεύω έτσι όπως είναι. Ο Ομπάμα δε, μου θυμίζει έναν καθηγητή μου (άχετο :Ρ) Είναι μέχρι να μπεις στο όλο κλίμα, άμπαξ και τα καταφέρεις απλά κολλάς. Το μόνο λάθος των δημιουργών ή όπως αλλιώς λέγονται αυτοί, είναι ότι προσπαθούν να μεταφέρουν το αμερικάνικο χίουμορ στα ελληνικά δεδομένα. Ρε παιδιά, do it the greek way, και θα την απογειώσετε την σειρά.Αυτά...
We don't exactly fit in. Anywhere. And we've made that our greatest strength
Καταχωρήθηκε 07 Δεκέμβριος 2010 - 22:42
Πάντως διαβάζοντας το preview του 5 http://www.megatv.com/oyk/default.asp?catid=21121
και βλέποντας τα 2 σχετικά videaκια έχω πολλές ελπίδες...
Χωρίς Παλέρμο,
δεν έχει υπογραφή.
Καταχωρήθηκε 07 Δεκέμβριος 2010 - 23:23
απο κει και περα ψιλοστραβωσε η δουλεια μετα το 3ο και 4ο επεισοδιο...ελπιζω το 5ο επεισοδιο να κανει κατι καλο...
Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2010 - 14:50
Δύο σκηνές έκανα pause για να μπορέσω να γελάσω με την ψυχή μου.
1) H αναφορά στο American Pie
-Έντουαρντ έλα σπίτι η μάνα σου έφτιαξε μηλόπιτα.
- Ωραία! Και θα τη φάω και θα τη γαμi$#.
2)Η πραγματικά 100% Ελληνική απάντηση του Μένιππου στα λόγια του κόμη Δράκουλα.
-Μια νέα γενιά εφήβων βρυκολάκων που με τις γλυκανάλατες βλακείες τους ξεφτιλίζουν τελείως το θεσμό της βαμπιροσύνης.Είναι τόσο ηλίθιοι που αντί να χρησιμοποιούν τις υπερφυσικές δυνάμεις τους για να κάνουν ένα σωρό τρομακτικά πράγματα αυτοί διαλέγουν να πηγαίνουν σχολείο.
-Τι μ@λάκες!
Ειδικά στο τελευταίο χτυπιόμουν
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2010 - 17:47
[media]http://www.youtube.com/watch?v=JgDzVqTB2dM[/media]
Bella μ'ακους? Πολυ κολοπαιδo ο edward.

Νταξ απλα υπεροχο το επεισοδειο. Γελασα αρκετα