Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ουκ Αν Λάβοις Παρά Του Μη Έχοντος (ελληνική animated σειρά στο MEGA)

• Please log in to reply
296 replies to this topic

#211 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Νοέμβριος 2010 - 18:53

ασχετο, ο μαντης ο τυφλος, δεν θυμαμαι πως τον λενε, εχει ενα αντικειμενο απο το yu gi oh φορεμενο στο λαιμο του?

Ενα τετοιο συμβολο ειχε ανεστραμενο

Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#212 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 12 Νοέμβριος 2010 - 18:56

nah-ah. far from it.

Υπάρχουν πολύ έμπειροι ηθοποιοι σε αυτό στην ελλάδα, απλώς οι δουλειές τους δεν παιζονται στο Μέγκα. Καταρχάς υπάρχει κατηγοριοποιηση δουλειων με κλιμακα από 1 ως 5 με βαση την ποιοτητα, αλλά και την εμπορικοτητα τους.

Κλίμακα 1 ως 2 την καβατζωνει πάντα η γνωστη κλίκα Τασος Κωστης, Κωστας Τσακωνας κτλ. ή την πασσαρουν σε φιλους να την έχουν στο βιγραφικο τους.
Υπάρχουν ομως πολλοι καλοι επαγγελματιες που την βγαζουν για χρονια με κλιμακα 4-5 και περιμενουν (σορυ που θα το πω) μπας και τα τιναξουν 5-6 ατομα και παρουν καμια καλυτερη δουλεια.

Επισης τα φραγκα ειναι αθλια και πολλες φορες πληρωνεσαι μονο για τη μεταγλωτιση ενω ενιοτε πρεπει να κανεις στο τζαμπα μεταφραση ( αν χρειαζεται) editing, διορθωσεις στον transcript κτλ. Για αυτο εξαιρετικοι επαγγελματιες πολλες φορες απηυδουν και τα γραφουν στα κοχονια τους με τραγικα αποτελεσματα.

στο πρωτο επεισοδιο επαιζε και ο γιαννης μπεζος. Ειχε κανει καλη δουλεια στην ταινια Ice Age. Mαλλον αυτο εγινε. Δωσαν ολα τα λεφτα για γνωστους ηθοποιους και αφησαν τη σκηνοθεσια και την αποδοση στο βροντο.

Ομως το αλφα και το ωμεγα τετοιων σειρων ειναι η καλη αποδοση. Για αυτο επρεπε να την προβαλλει κανα εξειδικευμενο καναλι για τη νεολαια, να το κανουν με την ησυχια τους. Πεσαν τηλεφωνα ατζεντηδων.

#213 Ryuji

Ryuji

• Members
  • 181 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Νοέμβριος 2010 - 19:25

Spoiler:

No its the epic Puzzle Of Millenium
Δημοσιευμένη  εικόνα
:kakaka:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#214 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Νοέμβριος 2010 - 19:36

Δημοσιευμένη  εικόνα

Αυτό το σύμβολο είναι καθαρά Μασονικό και τα γράμματα «Novus Ordo Seclorum» σημαίνουν νέα τάξη πραγμάτων.Εμφανίζεται ευρέως στην Ευρώπη από το 15 αι μΧ και στην Αμερική υπάρχει στο 20δόλλαρο αν δεν κάνω λάθος.Το έβαλε εκεί ο πρόεδρος Teddy Rousevelt που ήταν Μασόνος 32 βαθμού.

Ίσως προσπαθούν να κάνουν κάποιο αστείο μιας και γενικά εικάζεται ότι οι Μασόνοι μας κυβερνάνε και ήδη σχεδιάζουν/γνωρίζουν τι θα συμβεί στο μέλλον οπότε μιας και ο Τειρεσίας είναι μάντης το κόλλησαν εκεί.

#215 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Νοέμβριος 2010 - 19:36

Λίγο δύσκολο βέβαια να το ζητάς αυτό στην Ελλάδα, που έχει μείνει τραγικά πίσω στη μεταγλώττιση. Ελάχιστοι πλέον είναι οι έμπειροι ηθοποιοί που μπορούν να δώσουν πνοή σε έναν animated χαρακτήρα. They should all take a cue from their Japanese counterparts. :P

Που'ναι ο Yugioh να μας σώσει :P παλικάρι voice actor!

Τεσπα η σειρά φαίνεται πως έχει δυνατότητες να γίνει κάτι πολύ καλο, αυτό που με χάλασε ήταν κυρίως το voice acting (με εξερέσεις όπως ο μπέζος) παναδω το 2ο~

#216 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Νοέμβριος 2010 - 22:48

Πολύ σαχλό το δεύτερο επεισόδιο για πολλούς και διάφορους λόγους που αναφέρθηκαν ήδη. Κρίμας, λες και είχαν διαφορετικό σκηνοθέτη στο πρώτο επεισόδιο. Μακάρι να μη συνεχίσει έτσι.

E5VV38U.jpg

#217 Regina

Regina

Paladin

• Members
  • 54 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2010 - 02:49

Σήμερα στρώθηκα και είδα ονλάιν τα 2 πρώτα επεισόδια (επιτέλους!) και μπορώ να πω πως κατέληξα με θετικές εντυπώσεις. :shock: Οκ, ή σειρά σίγουρα δεν μπορεί να συγκριθεί με τα -μακρινά θα έλεγα- ξαδερφάκια της από την Αμερική (βλέπε South Park) αλλά σίγουρα βλέπεται ευχάριστα. Δε περίμενα δα, να αντικρίσω και καμία υπερπαραγωγή, Ελλάδα you know. Το πρώτο το απόλαυσα ιδιαίτερα, έξυπνο χιούμορ, χαριτωμένη προσπάθεια, έπιασα τον εαυτό μου να γελάει σε ορισμένα σημεία χωρίς να το καταλαβαίνει παρά τις σοβαρές ελλείψεις. Το δεύτερο το χαρακτηρίσατε πολλοί σαχλό.Οφείλω να συμφωνήσω μεν, μιας κι ένιωσα να υποτιμά την νοημοσύνη μου σε πολλά σημεία, παρα ταύτα όμως έχω να δηλώσω ότι αν και δεν με ενθουσίασε, δεν έπιασα τον εαυτό μου ούτε μια φορά να κοιτάζει το ρολόι ή να τσεκάρει πόσα λεπτά μένουν μέχρι το τέλος. That's the point i think. Ε και αν λάβει κανεις υπόψιν του πόσο πεισματάρικο μουλάρι είμαι, δε παραθέτω τις ελπίδες μου ακόμη :kill4u: Είθε ο Δίας να βάλει το χέρι του (και ότι άλλο χρειαστέι :Ρ) και να βγώ αληθινή αν και με την γκαντεμιά που με δέρνει μάλλον πρέπει να αρχίζω να γράφω από τώρα τις συγγνώμες μου στους παραγωγούς.

Υ.Γ Κυρίες Κύριοι και Λοιπά Πλάσματα
Υ.Γ2 Μηλαράκι?
Υ.Γ3 Λατρεύουμε φωνή Χάρου

Mirrors_Edge_Signature_by_aose.jpg

We don't exactly fit in. Anywhere. And we've made that our greatest strength

#218 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1.240 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2010 - 02:56

Υ.Γ3 Λατρεύουμε φωνή Χάρου

:smokingg: Γκουχ...γκουχ...Χάρη,θέλεις να πεις ! :P

Δημοσιευμένη  εικόνα

#219 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2010 - 08:29

ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΛΕΣ ΧΑΡΗ!:bleh:
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#220 mindzblack

mindzblack

0101010101010101001

• Members
  • 16 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens Goudi

Καταχωρήθηκε 18 Νοέμβριος 2010 - 01:48

Την πινακίδα στην αρχή του δεύτερου που λέει : "ΜΗΝ ΠΑΤΑΤΕ ΤΟ ΓΚΑΖΟΝ. ΟΥΤΕ ΤΟΜΑΤΕ." Την παρατηρίσατε???? Απλα έλιωσα....
:kakaka::kakaka::kakaka:
Για να γνωριστούμε καλήτερα:

Κάντε με ADD στο Facebook!!!!

Και στο Youtube Channel μου!!!

#221 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Νοέμβριος 2010 - 07:26

Reused από το πρώτο επεισόδιο είναι. Εμένα δεν μ' άρεσε πάντως.

#222 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 Δημοσιεύσεις:
  • Locationplateia eleytherias

Καταχωρήθηκε 19 Νοέμβριος 2010 - 00:48

καποιος απο τους συντελεστες πρεπει να βλεπει dragonball kai.

#223 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 19 Νοέμβριος 2010 - 00:51

μετριο προς χαζο το σημερινο.. το σεναριο ξενερωνει σε πολα σημεια και το voice acting δεν βοηθα καθολου :/

εξυπνα παντος ηταν: η σκηνη με το φανουρη (ειδικα εκεινη η πινακιδα με το bureau ηταν κορυφαια) οι χρυσες αγελαδες και το τραγουδι απο το dragonball (αν θυμαμαι καλα) στην αρχη xD

απολυτη ξενερα ομως οι σκηνες με το σεξ στην αρχη και οταν πρωτομιλησε στους εξωγηνους ο επιχειρηματιας (ο ορισμος του κλισε)

γενικως προσπαθουν σε δοκιμασμενους δρομους κανοντας πολες κλασσικες πλεον αναφορες (νταξυ το καταλαβαμε βλεπατε star wars μετα απο λιγο ομως καταντα κουραστικο, ή οι συενχομενοι θανατοι στο ακιρο) και η 1000ειπομενη σατυρα (πχ πολιτικη) ενω δειχνουν οτι μπορουν για κατι καλυτερο οταν ξεφευγουν

#224 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1.240 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Νοέμβριος 2010 - 01:08

Θα συμφωνήσω με του προλαλήσαντες,απογοητευτικότατο το σημερινό επεισόδιο,με πολύ λιγες "καλές" σκηνές,όπως αυτή με τον Άγιο Φανούρη/ Φοξ Μόλντερ και τους "χρησμούς" του.
Παρόλ'αυτά,δεν πάει ακόμα για drop η σειρά,καθώς κάθε Πέμπτη βράδυ δεν έχω τίποτα καλύτερο να κάνω. :P

Δημοσιευμένη  εικόνα

#225 Kain

Kain

♠️

• Members
  • 231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Νοέμβριος 2010 - 01:15

Μόνο εμένα μου άρεσε το 3ο περισσότερο από τα προηγούμενα; Αν και δεν συμφωνώ καθόλου με την εισαγωγή πολιτικής σάτιρας στη συγκεκριμένη σειρά, καθώς πιστεύω πως δεν της ταιριάζει, το σημερινό επεισόδιο είχε κάτι απροσδιόριστο που με έκανε να το λατρέψω. Περί ορέξεως, κολοκυθόπιτα, λένε...

Επίσης σιγά σιγά αρχίζει να γίνεται αγαπημένος μου χαρακτήρας ο Ερμής. Δεν ξέρω γιατί, αλλά τον πάω πολύ τον τύπο...

sigELIK.jpg   adorexu7.gif3.png