Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Blazblue Calamity Trigger / Continuum Shift

• Please log in to reply
435 replies to this topic

#61 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 16 October 2011 - 03:48

Double post for epic Lambda.
Posted for archiving purposes, and Hatter's pleasure:

Spoiler:

Σίγουρα η καλύτερη λ που έχω δει, και από τα δυνατότερα zoning γενικά.
Είτε επιθετικά παίζει είναι σπάει μπάλες με DDDDDD, το κάνει καλύτερα από όποια λ ξέρω.

Επίσης, είτε έπεσαν κι άλλα buffs που δεν έμαθα, είτε απλά ξέρει τα optimal combos για κάθε περίπτωση.
Αλλά το κλασσικό corner 236C>backdash>5C το είδα μονάχα μια φορά, αντίθετα αντικαθιστά το 5C με 6B(?).

Ξαφνικά θέλω να μάθω λ όσο ποτέ άλλοτε.

HnH5aB0.jpg

#62 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 17 October 2011 - 17:50

2nd vid final round, το ευχαριστήθηκα πάαααααρα πολύ...

πορωμένος από τα video άνοιξα το psp, αλλά γρήγορα επέστρεψα στη σκληρή πραγματικότητα...

qzMHWHd.png

#63 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 27 November 2011 - 20:33

Να ρώτησω κάτι.
Στο Calamity Trigger (PC) πως γίνετε τα αλλάξω τα κουμπιά μέσα απο το παιχνίδι και όχι απο το menu πριν μπεις στο game? Όχι του keyboard αλλά του Controller.
To λέω γιατί έξω απο παιχνίδι είναι ΟΚ, δηλαδή μου το αναγνώρισε το Controller, ρύθμισα τα κουμπιά αλλά όταν μπαίνω στο παιχνίδι δεν δουλεύουν τα περισσότερα κουμπιά.

#64 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 28 November 2011 - 13:27

Έχουν βάλει ένα ανάπηρο σύστημα που είναι καθαρά σχεδιασμένο για xbox pad.

Γρηγορότερη και ίσως καλύτερη λύση είναι το xpadder.
Αφήνεις τα κουμπιά του keyboard στα default, και μέσω του προγράμματος τα κάνεις assign στα κουμπιά του pad.
Δεν θέλει και install.

Α, αν θες να τα έχεις όπως θα ήταν τα default του pad, τότε με βάση το ps pad είναι έτσι:
[] - A
Δ - B
O - C
X - D

HnH5aB0.jpg

#65 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 28 November 2011 - 14:24

Παίδες έχω πιάσει το continuum shift στο ps3 και έχω καεί με τον αδελφό μου, για να πω την αλήθεια ποτέ ξανά ένα 2D fighting δεν μου έχει εξάψει τόσο το ενδιαφέρον. Όποιος παίζει ακόμα και γουστάρει να κάνουμε κανά ματσάκι online και μη (παίζουμε Bang και Hakumen) μου λέει~

#66 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 28 November 2011 - 15:12

Add PutinOmega αν ψήνεσαι για καυτά Hazama/Jin matches.

HnH5aB0.jpg

#67 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 28 November 2011 - 15:52

Να ρώτησω κάτι.
Στο Calamity Trigger (PC) πως γίνετε τα αλλάξω τα κουμπιά μέσα απο το παιχνίδι και όχι απο το menu πριν μπεις στο game? Όχι του keyboard αλλά του Controller.
To λέω γιατί έξω απο παιχνίδι είναι ΟΚ, δηλαδή μου το αναγνώρισε το Controller, ρύθμισα τα κουμπιά αλλά όταν μπαίνω στο παιχνίδι δεν δουλεύουν τα περισσότερα κουμπιά.

περιεργο, εγω εχω ενα φθηνο pad της Logitech και μου τα αναγνωρισε. Το σημαντικο ειναι να λειτουργουν τα 4 βασικα κουμπια. Τα shortcuts οχι και τοσο.

Δοκιμασε και το Xbox 360 controller emulator.

http://code.google.com/p/x360ce/

τοποθετεις το αρχειο που δημιουργει στο φακελο που ειναι το .exe και το αναγνωριζει αυτοματα.

#68 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 28 November 2011 - 17:13

Εγώ έχω ένα της Canyon και δεν δούλευαν ούτε τα 4 βασικά κουμπιά, μόνο τα βελάκια:
>
<
B

Anyway, έβαλα το xpadder που είπε ο Putin και όλα δουλεύουν μια χαρά τώρα.

#69 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 28 November 2011 - 18:10

ασε τον Πουτιν να επαινει τον Εφραιμ και δες αν σε βοηθαει αυτο με τις ρυθμισεις.
δες βεβαια πιο κουμπι εχει το δικο σου joystick στο configuration panel των Windows και βαλε το αναλογα. στις κατευθυνσεις πανω-κατω-δεξια-αριστερα λογικα θα ειναι τα ιδια

καλο το xpadder(το εχω αγορασμενο μαλιστα) αλλα λιγο σπαστικο γιατι καθε φορα πρεπει να αλλαζεις ρυθμιση για καθε παιχνιδι και αν μπορεις να το αποφυγεις ακομα καλυτερα.

Mου πηρε λιγο να βρω τα σωστα κουμπια.

Attached Files

#70 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 28 November 2011 - 18:24

Κι εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα γι' αυτό κατέληξα στο xpadder.
Ό,τι και να έκανα το pad δε δούλευε σωστά.

Εγώ το έπαιζα πειρατικό βέβαια, δε ξέρω αν το συγκεκριμένο κρακ ήταν ελαττωματικό και ο Νάπστερ έπεσε στο ίδιο ή κάτι.

HnH5aB0.jpg

#71 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 28 November 2011 - 18:34

δες βεβαια πιο κουμπι εχει το δικο σου joystick στο configuration panel των Windows και βαλε το αναλογα. στις κατευθυνσεις πανω-κατω-δεξια-αριστερα λογικα θα ειναι τα ιδια

Το έκανα αυτό αλλά και πάλι δεν δουλεύουν τα κουμπιά. Εγώ έτσι το είχα.
Posted Image

αλλα λιγο σπαστικο γιατι καθε φορα πρεπει να αλλαζεις ρυθμιση για καθε παιχνιδι και αν μπορεις να το αποφυγεις ακομα καλυτερα.

Εντάξει δεν έχω τέτοιο πρόβλημα, δεν παίζω πολλά παιχνίδια στο PC. Ένα Blazblue, ένα RE5 και ένα Pro 2012 έχω τώρα στο PC.

Υ.Γ. Και 'γω πειρατικό το έχω.

#72 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 28 November 2011 - 20:32

και εγω το εχω απο torrent αλλα αγορασα ενα GFWL Key (10 ευρω) για να μπορω να παιζω online.
αν το ειχε το Xbox live market place θα το αγοραζα. δεν μπορουσα να παραγγειλω το DVD μιας και ελλειπα απο το σπιτι. τα tutorials τα βλεπω και απο το Youtube.

Bεβαια δεν εχει και πολυ κινηση αλλα μπορεις να παιζεις και με χρηστες Xbox.

προσφατα επαιξα με εναν με Level 55 (εγω σταματησα στο level 20) και με εκανε του αλατιου. βεβαια επαιξε μαζι μου γιατι δεν βρηκε κανεναν αλλο αλλιως σιγα μην ασχολιοταν. Ηξερε ολα τα combos για ολους τους χαρακτηρες. Παραλιγο να τον κερδισω με τη Noel ενω ειχε τον πιο αδυναμο χαρακτηρα (Carl Clover) αλλα τουλαχιστον το φχαριστηθηκα να παιζω με καποιον που το ξερει.

#73 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 28 November 2011 - 21:01

Carl is top tier

HnH5aB0.jpg

#74 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 29 November 2011 - 00:32

Carl is top tier

στο Calamity Trigger; παντως λιγοι τον χρησιμοποιουν

#75 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 29 November 2011 - 01:10

Στο CT για τοπ δε ξέρω, αλλά πάντοτε ήταν δυνατός χαρακτήρας.
Η μοναδική του αδυναμία είναι το λίγο του hp, αλλά έχει το stand του να τρώει το dmg.

Ένας χαρακτήρας βέβαια είναι άχρηστος ανεξαρτήτως tiers, εφόσον ο παίκτης δεν τον γνωρίζει.
Και το σότα είναι ίσως ο δυσκολότερος, therefore οι λίγοι παίκτες. Επίσης, είναι σότα.

Το ότι δεν τον χρησιμοποιεί κανένας είναι "καλό" για τους λίγους Carl players βέβαια, μιας και δε μας δίνεται η ευκαιρία να μάθουμε το matchup.
Από τις λίγες φορές που έχω παίξει με Carls οι μισοί δεν ήξεραν τι τους γίνεται και οι άλλοι μισοί με βίαζαν ανελέητα.

Αλλά το χειρότερό μου matchup πιστεύω πως παραμένει ο Hakumen.
Και η Tao ίσως, αλλά ούτε σε αυτή μου έχουν δοθεί αρκετές ευκαιρίες για να το εξακριβώσω.

HnH5aB0.jpg