Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Blazblue Calamity Trigger / Continuum Shift

• Please log in to reply
435 replies to this topic

#46 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 04 September 2011 - 15:51

Για το 3D υποθέτω πως μπερδεύτηκες επειδή δεν υπάρχει τέτοιο ίνπουτ. Το διαβάζει ως 2D που είναι άχρηστο στο κόμπο σου.

Ναι, εννοούσα 4D, λάθος.

Κάνω 2C > 5C για να πάει πιο ψηλά ο αντίπαλος, γιατί "κολλάει" στον αέρα πιο πολύ αν η αλυσίδα πάει πιο μακριά.
Τι προτείνεις δηλαδή στη θέση του; Ψάχνω ένα τρόπο για να τον υψώσω για να περάσω σε aerial combo.

Edited by demonicMC, 04 September 2011 - 16:01.

#47 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 04 September 2011 - 16:15

Λέγοντας κολλάει εννοείς πως τρώει ο αντίπαλος το σταν. The snake bites που λέμε. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί να μη "δαγκώνει" μετά από 5C>2C ώστε να συνεχίσεις το κόμπο σου. Αν το 6D δε δαγκώνει, το 4D θα δουλεύει σίγουρα, ακόμη κι αν το κάνεις αμέσως.
Μετά από το 4D μπορείς να κάνεις το D followup>j5B>j5Cx2>JC>j5Cx5>j214B. Μπορείς να σκιππάρεις το μπολντ αν σε δυσκολεύει. Εναλλακτικά, κάνεις κάνσελ το 4D για να συνεχίσεις με 623D>stuff, συνήθως προτείνεται αν έχεις μήτερ για να κάνεις dash>3C>632146C ή αν το 623D ρίχνει τον αντίπαλο στη γωνία.

Τώρα αυτό που προτείνω εγώ ξεφεύγει πολύ από αυτό που προσπαθείς εσύ.
Μετά από Zaneiga σχεδόν πάντα το optimal είναι να χρησιμοποιήσεις 6C, το οποίο αν και σχεδόν άχρηστο από μόνο του, σε κόμποζ είναι γοδλικε.
Το γράφω εδώ να υπάρχει, αλλά θέλει πολλή, πολλή εξάσκηση.

Stuff to 214D~C>(delay αν το Zaneiga είναι lvl2)>6C>dash>5C>2C>6D~A>delay>4D~A>delay>j7D~A>(delay)>623D>j6D~D>66C>dash>2C>j5Cx5>5C>623D>dash>3C>632146C.
Enjoy your 6K damage.

Το κόκκινο κομμάτι είναι απίστευτα δύσκολο να το κάνεις, δεν προτείνεται να ασχολείσαι με αυτό στην αρχή αντί για πιο βασικά πράματα.
Το πρώτο κομμάτι πάντως δούλεψέ το, αξίζει. Αν το καταφέρεις, μπορείς να αντικαταστήσεις το κόκκινο κομμάτι με dash>3C>236D / 214D~B / 632146C. Μια χαρά ντάματζ κιαυτό.

Edited by Putin, 04 September 2011 - 16:25.
lol inputs

HnH5aB0.jpg

#48 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 13 September 2011 - 02:51

Μιας και βλέπω Hazama users, έχει κανείς να προτείνει κάνα απλό/βασικό/εύκολο combo για εμάς που τον έχουμε για secondary και δε ψάχνουμε για τίποτα 6k dmg κλπ, απλά να μη παράμε random inputs όταν πηδάμε πάνω στον αντίπαλο από την αλυσίδα και προσγειώνεται από το jaoku houtenjin?

qzMHWHd.png

#49 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 13 September 2011 - 10:54

Πέρα από τα ~4Κ και πάνω, ο Χαζάμα είναι autopilot.

Bnb: 5B>5C>2C>3C>236D / 214D~A. Omit 2C όποτε φαίνεται πως βρίσκεσαι πολύ μακρυά.
Από 5D~D / j6D~D: j2C>5C>2C>3C>236D / 214D~A. Επίσης omit 2C όποτε χρειάζεται. Αν το j6D χτυπήσει πολύ χαμηλά, τότε μην περιμένεις να βγει j2C.
Εναλλακτικά πάλι από κάποια αλυσίδα: j5B>5B / 2A / whatever > stuff.

Από ωμό Houtenjin: dash>214D~C>6C>dash>5C>2C>6D~A>4D~A>623D>dash>3C> ender.
Alternatively αντικαθιστάς τα πάντα μετά από το 6D~A με 4D~D>j5B>j5Cx2>JC>j5Cx5>214B. Μπορείς να αφήσεις το j5B>j5Cx2>JC και να πας κατευθείαν σε j5Cx5.
Note that πάντα είναι optimal να κάνεις κάτι σαν 5C>Houtenjin, 5b>3C>Houtenjin etc. Και στο παραπάνω κόμπο θα κάνει παραπάνω damage, αλλά και ανοίγει το δρόμο για πάνω από 6Κ combos.

Αν σε δυσκολεύει το timing του 214D~C, omit it, μετά το dash κράτα λίγο ακόμη πατημένο το 6 για να περπατήσει κανά δυο βήματα, και πάνε κατευθείαν σε 6C. Το βρίσκω πιο εύκολο, αλλά όλα θέλουν εξάσκηση.

Και γενική Haz strategy: meter grinding bnbs, get the occasional counter, deal 4K. Get 50 meter, make your opponent scared shitless until you land something>Houtenjin and they die or burst.
Αυτά.

HnH5aB0.jpg

#50 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 13 September 2011 - 12:50

Ωραίος, κάνουν τη δουλειά τους προς το παρόν, για πιό in bepth μόλις μάθουμε να παίζουμε καθόλου με lamda xd

πρέπει όπου νάνε να βρω χρόνο να παίξω και το story

qzMHWHd.png

#51 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 17 September 2011 - 23:27

Youtube Video

These matches should be a game guide to everyone.

HnH5aB0.jpg

#52 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 07 October 2011 - 20:14

αναρωτιόμουν, κατά πόσο τα δρώμενα του arcade mode είναι canon?

Basically συζητούσα κάτι power rankings και δεν ξέρω αν μάχες που λαμβάνουν χώρα εκεί μπορούν να ληφθούν υπόψιν

qzMHWHd.png

#53 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 07 October 2011 - 20:30

Μπα, το αρκέηντ περισσότερο hints για το στόρυ δίνει, και αυτά μόνο στα cutscenes που έχει εδώ κι εκεί και στο ending (το οποίο δεν έχω βαρεθεί να ακούω, in fact έχω το okiagare Murakumo part σε mp3 :love:).

Now let's have some Relius action.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=e03o08ITa8A[/YOUTUBE]
Sawachiro Miyuki announcer is much, much better than Saitou Chiwa, παρόλο που τις αγαπώ και τις 2.

Και για να μην ασχολούμαι μόνο με το bitching για τα νερφς στους Jin και Hazama, let's bitch about CSEX being retail only!
Αν κάνει καμιά 15ριά € ίσως να το πάρω.
/wishful thinking.

HnH5aB0.jpg

#54 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 07 October 2011 - 21:05

Αυτό με το arcade το ρώτησα επειδή είδα Pics από το arcade ending του Relius

Spoiler:

Btw δε πιστεύω να nerfαραν lambda, ε?
Και βάλτε επιτέλους jubei playable

qzMHWHd.png

#55 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 07 October 2011 - 21:20

Ιερά σκατά, πως δεν τό΄χα δει αυτό. Έχω παραμελήσει το dl τελευταία φαίνεται αν και τώρα που κοίταξα λίγο δε βρήκα τίποτα, δώσε πηγή.
Τώρα για το αν είναι δυνατότερος δε νομίζω πως μπορούμε να ξέρουμε ακόμη, γιατί, ακόμη και τώρα που έγινε playable, δε μας έχουν δείξει τίποτε σχετικό πέραν του παραπάνω. Τα tiers προφανώς δεν αντικατοπτρίζουν τα abilities του καθενός story-wise.

Λίγο που κοίταξα τη Λ φαίνεται πως παραμένει κατά βάση ίδια, αλλά ελαφρώς buffed. Τα μόνα καθαρά νερφς είναι το μειωμένο untechable time των 6C και 236C. Χάρη στο τελευταίο βέβαια μπορεί να αχρηστευθούν κόμποζ που συμπαθώ, πχ. 236C>5DD>6DD>stuff, αλλά κανένας δεν τρώει ωμό 236C πλέον anyway.

Jubei δεν παίζει να μην έχουμε στο bb3, εκτός αν αποφασίσει ο Μόρι να μην το κάνει καθαρά από αντίδραση για να κοροϊδεύει το μισό bb community.

HnH5aB0.jpg

#56 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 07 October 2011 - 21:37

Δεν έχω link, τυχαία τα βγήκα στο /a/ αν και φαντάζομαι κάποιος στο dustloop θα τα έχει ξετρυπώσει.

Spoiler: άλλο ένα που δε μπορώ να καταλάβω τι δείχνει

Έχω βέβαια κάτι μέρες να πιάσω BB στα χέρια μου, μας κυνηγά η εξεταστική atm αλλα σύντομα έχει να πέσει λιώσιμο xd

btw this shit is awesome
Youtube Video

qzMHWHd.png

#57 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 07 October 2011 - 21:49

Spoiler: άλλο ένα που δε μπορώ να καταλάβω τι δείχνει

Spoiler:

The vid's cool.

Ζηλεύω πάντως εσάς που μπορείτε να συνεχίσετε να βελτιώνεστε στους χαρακτήρες σας χωρίς να φοβάστε να μην πάει ο κόπος σας τσάμπα όταν/αν πιάσετε στα χέρια σας το csex.
Τουλάχιστον θα έχω τα φλασκιξ να μου κρατούν συντροφιά.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=mt27iT5lMHE&feature=feedu[/YOUTUBE]

HnH5aB0.jpg

#58 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 13 October 2011 - 17:27

CSEX OP.

Youtube Video

Cool visually ειδικά στην αρχή, μουσικά μεχ.

Και τόσο χάηπ ενώ δεν ξέρω καν αν θα το πάρω.

HnH5aB0.jpg

#59 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 13 October 2011 - 17:43

δε θα είναι τελικά τσαμπέ για τα ps3?

qzMHWHd.png

#60 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 13 October 2011 - 17:52

Nope, retail για όλους.

Θα έχει και μπόλικο extra content βέβαια πέραν του Relius και του rebalancing, και με τον καιρό καινούρια DLCs. Posted Image
Αλλά εφόσον πάλι το ονλάην μου θα είναι για τα μπάζα, δεν ξέρω κατά πόσο διατίθεμαι να πληρώσω. Αν κάνει κάνα 20άρι θα το σκεφτώ.

HnH5aB0.jpg