Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Blazblue Calamity Trigger / Continuum Shift

• Please log in to reply
435 replies to this topic

#16 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 30 May 2011 - 22:18

Some CS2 Buppa Hazama goodness.

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=LNeC8sSNUZs[/YOUTUBE]

Ο Χαζάμα διαφορετικός χαρακτήρας στο CS2. Ναι μεν έχει kinda easy to pull off 8k combos πλέον, αλλά το regular play του έχει περιοριστεί σε καναδυό άθλια και βαρετά bnbs. Χαλάστηκα πολύ στην αρχή και δεν ασχολήθηκα καθόλου μαζί του ακόμα μιας και τον αγαπούσα στο CS, αλλά μάλλον μετά την εξεταστική θα υποκύψω.

P.S.: Πόσο, όχι ΠΟΣΟ γαμάτο είναι το Mizuchi Rekkazan quote του εναντίον του Valkenhayn? Αχ κάτι τέτοια μου κάνει και λιώνω ο γλυκούλης. :3
Edit: Τελικά δεν έχει Mizuchi εναντίον του Valk σε αυτό το βίδεο, w/e. xd

Edited by Putin, 30 May 2011 - 22:26.

HnH5aB0.jpg

#17 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 02 June 2011 - 03:23

whyamisobadatthisgame.jpg

άρχισα να κοιτάω διάφορους χαρακτήρες πλέον μιας και αρκετοί έχουν φάση, αλλά ούτε το arcade δεν έχω καταφέρει να βγάλω ακόμα
όλλοι εδώ με continnum shift ασχολείστε, ή calamity trigger?

qzMHWHd.png

#18 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 03 June 2011 - 02:46

Well το CS είναι η συνέχεια του στόρυ, έχει πιο πολλά πραματάκια και είναι πιο balanced, so yeah. xd

Πάντως αν θες να γίνεις καλός το να παίζεις με πολλούς παράλληλα δεν είναι καλή ιδέα. Πιάνε ένα, άντε δυο τη φορά και λιώνε στο practise, στα combo vids και στα matches άλλων. Combos are one thing, αλλά τι να τα κάνεις αν δεν ξέρεις να κινείσαι σωστά με τον κάθε χαρακτήρα.

A, one more thing. Αν σκέφτεσαι στο μέλλον να ασχοληθείς και με το cs, don't bother with ct πέραν του στόρυ. Πολλοί χαρακτήρες είναι αρκετά αλλαγμένοι και θα σου πάρει καιρό για να τους συνηθήσεις αν τους ξέρεις ήδη από το ct.

Edited by Putin, 03 June 2011 - 02:53.

HnH5aB0.jpg

#19 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 03 June 2011 - 03:42

Μάλλον με CT θα μείνω, καλό ακούγεται το CS αλλά δεν έχω ps3 και fighting games προτιμώ να τα παίζω σε κονσόλα. Για το CS2, βλέπουμε όταν αξιοθώ να φιάξω μια prepaid για να το κατεβάσω από PSN. Και για το CT να φανταστείς δε σκόπευα να το πάρω, απλά το πήρε το μάτι μου τυχαία στο πλαίσιο, περίσευαν και 15 euro, και λέω why not?
Μάλλον θα κατεβάσω το CS στο pc μόνο για το story, ή θα το δω αν το έχει ανεβάσει κανείς στη youtube.

Ναι το ψιλοκατάλαβα και εγώ ότι πρέπει να διαλέξεις κάνα-δυο mains αν θες να παίξεις καλά, αλλά τώρα ψιλοπαίζω με όλλους μέχρι να καταλήξω σε κάποιον. Σήμερα πχ που ψιλοέλιωσα τον Jin μου φάνηκε αρκετά καλός. Αυτή που δε μπορώ να χειριστώ με τπτ είναι η Rachel.

btw το CS2 έχει συνέχεια του story από το CS ή απλά μόνο balance changes και extra DLC?
Τα story btw των ηρώων μου φαίνοντε πάνμικρα xd
Δε ξέρω αν είναι συνηθισμένο σε τέτοια games, έχω να παίξω 2d fighting από το δημοτικό:hihi2:

all in all πάντως το ευχαριστιέμε πάρα πολύ το παιχνιδάκι, άξιζε άπειρα

qzMHWHd.png

#20 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 03 June 2011 - 03:51

δεν έχω ps3 και fighting games προτιμώ να τα παίζω σε κονσόλα.

όταν αξιοθώ να φιάξω μια prepaid για να το κατεβάσω από PSN

wat

Πρώτον, το CS2 είναι τσάμπα balance patch που "ενεργοποιεί" και την Πλάτινουμ για αγορά. Μπορείς να το κατεβάσεις μόνο αν έχεις ήδη το CS, που υπάρχει στο ps3 που δεν κατάλαβα τελικά αν έχεις ή όχι. D:

Όσο για το στόρυ, πάλι καλά να λες που απλά έχει αξιόλογο στόρυ. Στο CS βέβαια το story mode έχει λιγότερο ξύλο αλλά περισσότερα cutscenes, τα gag ends μπορεί να κρατήσουν και 20 λεπτά.

Και ο Τζιν είναι ο μέην μου. :3

HnH5aB0.jpg

#21 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 03 June 2011 - 04:02

Εννοούσα ότι δεν θέλω να παίξω στο PC ( το link που έδωσε ο Petran πιο πριν) xd
Και τό λεγα όταν ξαναδιάβαζα το αποπάνω post ότι κάποιος δε θα καταλάβει τη παπαριά που είπα αλλά βαριόμουν να πατήσω edit

Τώρα για το 2ο quote νόμιζα ότι μπορούσες να αγοράσεις παιχνίδια από το PSN για το psp χωρίς να έχει ps3, και από ότι φαίνετε έκανα λάθος :(

qzMHWHd.png

#22 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 03 June 2011 - 04:05

Για το psp δεν υπάρχει CS, έβγαλαν κατευθείαν το CS2, πρόσφατα μάλιστα. Δεν ξέρω βέβαια αν έφτασε ακόμα στο ελλάντα.

PSP is hackable, pirate it σα να μην υπάρχει αύριο.

HnH5aB0.jpg

#23 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 03 June 2011 - 22:53

Εννοούσα ότι δεν θέλω να παίξω στο PC ( το link που έδωσε ο Petran πιο πριν) xd
Και τό λεγα όταν ξαναδιάβαζα το αποπάνω post ότι κάποιος δε θα καταλάβει τη παπαριά που είπα αλλά βαριόμουν να πατήσω edit

Τώρα για το 2ο quote νόμιζα ότι μπορούσες να αγοράσεις παιχνίδια από το PSN για το psp χωρίς να έχει ps3, και από ότι φαίνετε έκανα λάθος :(

Δυστηχως πλεον στο pc υπαρχουν λιγα καλα pοrτs.

Παλιοτερα υπηρχαν παιχνιδαρες οπως mk 1-4, sf 2,alpha, primal rage, bοdy blοws, one must fall, cybergladiators, fighting spirit, shadow fighter κλπ
Αλλιως θα σου λεγα εγω...

Πλεον αντε κανα dουjιn να υπαρχει. Πχ vαngυαrd prιncess

#24 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 04 June 2011 - 15:22

Τελικά με Nu έκλεισα main, και συνεχίζουμε το story όταν θέλω να παίξω με τους άλλους.
Τα καταφέρνω μέχρι στιγμής στο hard επίπεδο αρκετά καλά αν και μου πέρνει 1-2 rounds κάθε φορά ο αντίπαλος (παίζω ο πρώτος στις 5 νίκες).

Προσπαθώ να βγάλω κάτι combos που βρήκα σε ένα video, αλλά μέχρι τη μέση φτάνω:hihi2:

Youtube Video

ps: το psp με βλέπω να το hakaro asap

qzMHWHd.png

#25 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 06 June 2011 - 07:21

Λιγο ασχετο αλλα ειδα πως εκτος απο το CS , εγινε rιp και το Αrcαnα Ηeαrt 3 απο τα ηλεκτρονικα για η/υ, μιας και βασιζονται στο ιδιο hαrdwαre.

Απευθυνεται σε πιο συγκεκριμενο mοe αnιme κοινο αλλα μετα την συνεργασια των παραγωγων του παιχνιδιου με αυτων των gg και blαzblυe φαινεται να βελτιωθηκε αρκετα.

Αν εξαιρεσω τις ενοχλητικες τσιριδες και τα mοe, θεωρειται η ΑΗ στο παιξιμο ισαξια με τα bb,cs;
Λενε πως τα cοmbο ειναι ευκολοτερα αλλα οι κινησεις δυσκολοτερες ενω στο bb συμβαινει το αντιθετο.

#26 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 06 June 2011 - 10:14

Δελεάζομαι να δοκιμάσω το Αρκάνα για διάφορους λόγους, αλλά είναι περισσότεροι αυτοί που με απωθούν. xd

Αφού όμως μπορούμε να το δοκιμάσουμε τσαμπέ, why not? Αν έχεις κάνα σχετικό λινκ θα ήταν όμορφα.

HnH5aB0.jpg

#27 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 06 June 2011 - 21:38

Στο πηρατεμπεη υπαρχει αλλα δεν το δοκιμασα ακομα. Μαλλον το σαβ/κο, εστω και με ωτοασπιδες, μεχρι να βγει το ssf ιv για η/υ.

#28 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 09 June 2011 - 00:02

Ok wtf είναι ο iron tager

Πρώτη φορά έπαιξα εναντίον του σήμερα στο very hard, λέω δε θα με δυσκολέψει όπως και οι υπόλοιποι και με μια επίθεση μου έβγαλε το μισό Life:oo:
και δεν ήταν καν distortion attack

qzMHWHd.png

#29 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 09 June 2011 - 09:20

Χμ, ο μόνος τρόπος να σου έφαγε ~5κ χωρίς distortion είναι να σου έκανε το 360B grab ενώ ήσουν σε negative state, το οποίο υπό φυσιολογικές συνθήκες κάνει ~2500 damage.

Το 720 distortion του πάλι έχει basic damage 5680 αν θυμάμαι καλά, δεν το έχω φάει ποτέ σε negative state και ούτε θέλω. xd

Κι εγώ το μισώ τον Tager, παρόλο που θεωρείται bottom tier. Υποθέτω πως φταίει το ότι σχεδόν ποτέ δεν προλαβαίνω να κάνω tech grabs, thus the huge damage outputs. Yeah I suck lol.

Να ξέρεις πάντως πως μπορείς να κάνεις tech όλα του τα grabs, ακόμα και το distortion, σαν κανονικά B+C grabs, εφόσον τα κάνει chain μέσα σε combo. Αν τα κάνει randomly, δυστυχώς το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να πηδήξεις και να ελπίζεις πως ο μαγνητισμός του δε θα σου κάνει περίεργα κόλπα.

Με τη Nu πάντως λογικά θα έχεις πλεονέκτημα, μιας και δουλεύει απίστευτα καλά σε long range (κάτι που διόρθωσαν στο CS, κάνοντάς την πιο γαμάτη).

Επίσης, στο ct o Tager δεν έχει Gadget Finger ε; Είναι το 22D όταν ο αντίπαλος είναι downed που τον ξαναφέρνει στα πόδια του. Κάθε φορά που μου το κάνει παίζω κορόνα-γράμματα· είτε θα σπαμμάρω jabs για να μη με ξαναρχίσει στα combos, είτε θα πηδήξω προκειμένου να μη φάω grab.
I hate his guts.

Edited by Putin, 09 June 2011 - 09:27.

HnH5aB0.jpg

#30 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 09 June 2011 - 23:32

wow είμαι τόσο noob που χρειάστηκε να Googlaro τους μισούς όρους από το παραπάνω Post xd

όχι το gadget finger ευτυχώς δε το έχει

Αλλά ναι επειδή με τσάντισε τον άρχισα στο beam spam και τον έβγαλα κάτι φορές χωρίς καν να με αγγίξει:hihi2:
Αν και fan του beamspam (σε anime κλπ) εδώ δε το πολυκάνω και σε μερικούς μάλιστα πχ jin, hakumen, arakune δεν μπορώ κλείνουν αρκετά γρήγορα την απόσταση που μας χωρίζει.

qzMHWHd.png