Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Panty & Stocking
Posted 03 October 2010 - 17:17
Posted 03 October 2010 - 17:28
Εγώ το είδα πάλι όμως από Cruncy Subs, και ήταν αρκετά ικανοποιητικό. Μέχρι τώρα οι παραπάνω ομάδες υπάρχουν. Μάλλον λάθος μου. Δεν ξέρω αν το έβγαλε κάποια άλλη. xD
Posted 03 October 2010 - 18:33
ongoing anime μετα απο πολυυυ καιρο...
το λατρευα ολο και πιο πολυ με καθε λεπτο...
θελω να συνεχισει οσο απιστευτα ξεκινησε...
++++++++++++++++++++
Απειρα ++
Δεν έχω λόγια να περιγράψω το πόσο θεικό και αγγελικό ήταν το 1ο episode....
weee wantt MOAAAAAAAR!!!!!!!!!
@Teachan κατεβάζεις ΑΜΕΣΩΣ απο τους Baaka ...
είναι πάρα πολύ καλό. Φοβερή δουλειά και ανάλυση

Edited by Tenshi, 03 October 2010 - 18:44.
Posted 03 October 2010 - 18:57
Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως δεν πολυσυμπάθησα το ότι οι ιστοριούλες είναι τόσο αυτόνομες, μου έδωσε αίσθηση quick fix of fun (και αυτό παρόλο που έχω δει/λατρέψει tons of stuff like that).
See you next week. D:
Posted 03 October 2010 - 20:52
Το τι επικρατησε απο εκει και περα δεν περιγραφετε-Λιωσαμε στα γελια και ετσι αποφασισαμε να το δουμε και δευτερη φορα.Το animation αν και παραξενο,του ταιριαζει απολυτα,ειναι καλοδουλεμενο και θα συνεχισω να το βλεπω γιατι πραγματι υποσχεται πολλα αν συνεχισει ετσι

Posted 03 October 2010 - 22:52
Α ναι, δε χρειάζεται να το δω όλο για να πω ότι μου άρεσε. Ο τίτλος του πρώτου επεισοδίου είναι Excretion Without Honour or Humanity. Kill Bill reference. So, it is Awesome.
Περισσότερα σε λιγάκι.
Posted 03 October 2010 - 23:09

Posted 03 October 2010 - 23:47
GODDAMIT, καΐδι από τα λίγα. Το opening τα σπάει, το ending με λιγώνει, και η παρωδία Sailor Moon με έριξε από τη καρέκλα. Το animation στην αρχή μου θύμισε λίγο από Kaiba, για να γυρίσει αμέσως στο Powerpuff Girls και Dexter's Lab. Μοναδικό. Οι αναφορές στην Αμερικάνικη κουλτούρα πάμπολλες και τα Engrish δίνουν και παίρνουν.
Έφυγε για Ongoing.
Posted 04 October 2010 - 00:45
Επίσης οι καταστροφές στο τέλος είναι αναφορές από Power Rangers, όπως καταστρεφόταν στο τέλος του επεισοδίου ο κάθε αντίπαλος.

Posted 04 October 2010 - 04:19
to trailer προκαλει επιληψια στα αυτια.
αν θελω να δω αμερικανιες, θα δω αμερικανιες, οχι ψευτο-αμερικανιες made in Nippon. εμενα Dexter (τον μικρο επιστημονα) μου θυμισε.
πολυ παιδικο φανηκε. δεν ξερω βεβαια τι υποθεση εχει, αλλα φαινεται μαπα.
γενικα ειμαι θαυμαστης του GAINAX (GAINAX bounce), λατρεψα το TTGL, αλλα αυτο το πραμα δεν μπορω να το δω.
+1
Είδα το πρώτο επεισόδιο λόγο του hype. Ντάξει έχει καλό animation, φρέσκο για τα δεδομένα του μέσου japanimation σήμερα (αν και όχι του στυλ μου πως να το κάνουμε), αλλά ίσως παραείναι random για εμένα.
Καλή, χρησή η gainax αλλά εμένα μου προκαλεί κυρίως βαρεμάρα. Είναι θέμα στυλ και γούστου. Σε πολλούς βλέπω αρέσει και αυτό δεν είναι κακό, αλλά εμένα δεν με αγκίζει. Αναρωτιέμαι αν έπρεπε να γελάσω, σόρρυ δεν γέλασα σε κανένα σημείο. Το μόνο που προσφέρει η σειρά σίγουρα είναι ατέλιωτο randomness, μόνο που δεν είναι το randomness που αρέσει σε εμένα

Σε όσους αρέσει, go for it απλά νιώθω ότι έπρεπε να ακουστεί και μια αλλη γνώμη

Posted 04 October 2010 - 06:01
Δεν το 'χα σκεφτεί αυτό.Επίσης οι καταστροφές στο τέλος είναι αναφορές από Power Rangers, όπως καταστρεφόταν στο τέλος του επεισοδίου ο κάθε αντίπαλος.

Posted 04 October 2010 - 12:54
edit:
κατεστραμενο ως το κοκκαλο, πρεπει να εχει ασπρισει το studio ...
powerpuff girls σε R+ rated mode. στην αρχη ηταν αρκετα meh αλλα σιγα σιγα και σταθερα ανεβαζε καφριλα / σαπιλα / καιλα.
Η transformation sequence τα σπαει απλα ( αξιζει το πως αλλαζουν σχεδιο για το main / transformation / enemy blow-up.
Edited by Loke, 06 October 2010 - 19:43.
σαπιλα != σαπριλα
Posted 06 October 2010 - 15:40

υ.γ. το μόνο μου παράπονο είναι το εισαγωγικό κομμάτι. Φρίκη και δεν άντεξα να το ακούσω ολόκληρο ακόμη και με τη μικρή του διάρκεια.

Posted 06 October 2010 - 15:57
+1 Panty
Also i need the next episode soon.i have watched it 4 times the 1st episode