Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Panty & Stocking

• Please log in to reply
236 replies to this topic

Poll: Ποιά από τις δύο προτιμάτε; (85 member(s) have cast votes)

Ποιά από τις δύο προτιμάτε;

1. Panty (35 votes [41.18%] - View)

Percentage of vote: 41.18%

2. Stocking (50 votes [58.82%] - View)

Percentage of vote: 58.82%

Vote Guests cannot vote

#91 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 09 October 2010 - 11:29

εγω συχαινομαι το ανιμε σταιλ ...μου προκαλει εμετο (ξερετε ...παντα ιδια ποικιλια χρωματων τα ματια γατας κα ολα αυτα )
οποτε θα το δω για εναν παραπανω λογο
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#92 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 09 October 2010 - 11:46

.

also, [Underwater].

i see that and raise you a [TMD-m.3.3.w].

#93 SouLSLayeR

SouLSLayeR

Anime Freak

• Members
  • 312 posts
  • LocationAthens

Posted 09 October 2010 - 12:14

Ye, I gotta check out their release too and compare them..:bahhh:

#94 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 09 October 2010 - 12:18

Poll added και τρέχω να βρω decent subs για να δω το δεύτερο.

#95 SouLSLayeR

SouLSLayeR

Anime Freak

• Members
  • 312 posts
  • LocationAthens

Posted 09 October 2010 - 12:22

btw iri έπρεπε να έχει 3 options.

Spoiler:

#96 Ryuji

Ryuji

• Members
  • 181 posts

Posted 09 October 2010 - 12:27

^ Όντως! Αυτός μου θυμίζει πολύ Mojo Jojo.:P
Aπό τις άλλες δύο Stocking δαγκωτό.
Posted Image

#97 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 09 October 2010 - 12:30

btw iri έπρεπε να έχει 3 options.

Spoiler:

Το σκέφτηκα αλλά δεδομένου ότι παίζει να μπει ένας σκασμός χαρακτήρες μέχρι το τελευταίο επεισόδιο και όλοι να είναι μορφές που δεν μπορούν να μείνουν εκτός ένος γενικού character poll προτίμησα να μείνω στους δύο βασικούς και να γίνει το poll σε στυλ, ξανθός προκλητικός άγγελος versus μελαχρινός moe άγγελος με αδυναμία στη ζάχαρη.

#98 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 09 October 2010 - 13:05

Ye, I gotta check out their release too and compare them..:bahhh:

κανονικα δεν εχει να σκεφτεις, αλλα ελα που σε αυτο το release οι tmd-m.3.3.w τεμπελιασανε.. karaoke μονο στο τελος και πολυ απλο αλλα και παλι καλυτερο απο underwater που γενικα νομιζω δε βαζει.

του underwater πρεπει να ειναι και λιγο upscale.

Και οι 2 εχουν παραξενο font για τα subs. underwater big and bulky / tmd-m.3.3.w thin and way too round?!

#99 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 09 October 2010 - 13:17

Και μόλις τώρα ψήφισα για Panty με διαφορά. Μωρέ και οι 2 ωραίες είναι, αλλα με κέρδισε η κοπελιά με 1 night stand. Και μόλις κατέβασα και το 2ο episode. Εντυπώσεις και σχόλια μόλις το δω. ;)

Tiger-stock-blog-header.jpg

#100 SouLSLayeR

SouLSLayeR

Anime Freak

• Members
  • 312 posts
  • LocationAthens

Posted 09 October 2010 - 13:45

Done.
Για τώρα [Underwater] wins.
Μου αρέσει περισσότερο το typesetting τους (παραείναι στρογγυλό και γεματούλι των [TMD-m.3.3.w] XD)
και το encode (τα χρώματα μου φάνηκαν πολύ κιτρινιάρικα :P)

Επίσης και μένα μου φαίνεται upscale αλλά μια χαρά φαίνεται και είναι και 200MB μικρότερο.
No comment για τα subs..αν και απ' ότι είδα δεν υπάρχουν πολλές διαφορές.

#101 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 09 October 2010 - 14:09

Είδα τα δύο πρώτα επεισόδια και δηλώνω ενθουσιασμένη. Εκτός του ότι οι δυο πρωταγωνίστριες είναι θεές, δεν υπάρχει χαρακτήρας (ούτε κι ο τελευταίος κομπάρσος) που να μη βγάζει γέλιο. Μου θύμισε τα αμερικάνικα cartoon που έπαιζε στην τηλεόραση όταν ήμουν μικρή, μόνο που κανένα από αυτά δεν είχε τόση καφρίλα μέσα. Παραδόξως, τα μόνα σημεία που δε μου άρεσε το σχέδιο ήταν οι σκηνές που έδειχναν την Panty και την Stocking με το κλασικό anime στυλ. :sigh2:

Panty ψήφισα στο poll, αν και μετά το 2ο επεισόδιο θα σκεφτόμουν να ψηφίσω και Stocking. :kakaka:

15fkk04.jpg

#102 Saf520

Saf520

Περιστασιακός χρήστης anime ουσιών

• Members
  • 154 posts

Posted 09 October 2010 - 17:26

F**cking yeah, τελικά δίκιο είχε η κυρία Ευτυχία, η νηπιαγωγός μου πριν 15 χρόνια, που μας έλεγε ότι τα Ιαπωνικά παιδικά προκαλούν επιληψία...

'Ντάξει, δεν τρελάθηκα και στο γέλιο με αυτά τα πρώτα δύο επεισόδια, αλλά βλέπεται ευχάριστα. Ι'm waiting for the Ultimate evil guy!!!

Για το poll δε ξέρω ακόμα ποια να διαλέξω, για μένα όμως Chakku ftw...

sigpic10697_5.gif

#103 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 posts

Posted 10 October 2010 - 05:05

Πριν λιγο ειδα το δευτερο.

Νταξ στα ιδια κορυφαια επιπεδα.Με περισσοτερα sex jokes αυτη τη φορα.Το πρωτο επ τελειωσε με gangbang και το δευτερο με την καθη(μερινη)βραδυνη ασχολια των περισσοτερων αγοριων στο forum :P

Δεν ειδαμε μεταμορφωση αυτη τη φορα.Και φανταστηκα θα ηταν sailor moon φαση,σε καθε επεισοδιο δηλαδη,εστω με μικρες διαφορες.Γενικοτερα παντως μαρεσει πολυ το pace της σειρας με τις δυο ιστοριες ανα επ.Ετσι και να σε ξενερωσει η θεματολογια μιας μπορει να σε ξετρελανει η επομενη οποτε δυσκολα να μεινει καποιος παραπονεμενος.
Posted Image

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#104 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 10 October 2010 - 12:41

Στο σημείο που πέφτει κάτω ο geek και μένει έκθαμβος απο τα κάλλη της αγγελικά πλασμένης Panty, την βλέπουμε «μεταμορφωμένη». Ίσως λοιπόν η μεταμόρφωση των αγγέλων να μην γίνεται ποτέ και απλώς να αλλάζει ο τρόπος που τις βλέπει ο κόσμος.

ΥΓ: Προφανώς αποτελώ την εξαίρεση.

#105 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 10 October 2010 - 17:18

Τελικά καταστάλαξε κανείς όσον αφορά τα γκρουπς;

Οι TMD-m.​3.​3.​w είναι αργοί αλλά δεν είδα τα releases τους, από τους Underwater κατέβασα το 2ο και δεν ήταν σε glorious 720p. Τους Abridged δεν τους δοκίμασα και τελικά είδα και τα 2 από ΑπαίσιουςΥπότιτλους. Εξάλλου δε μιλάμε για DEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEP animu, οπότε και η μέτρια μετάφραση των Crunchy φαίνεται πως αρκεί.

Για τη σειρά τώρα, δυστυχώς δε με έχει κάνει να γελάσω μέχρι τώρα, αλλά είναι αρκετά ευχάριστη και ιδιαίτερη για να τη συνεχίσω.

HnH5aB0.jpg