προσεγμενο? μαλλον αλλο trailer ειδαμε αλλιως πραγματικα δν μπορω να κτλβω...οσο για το animation γενικοτερα δν λεω πως πρεπει να ειναι το κλασσικο στυλ γτ πχ στο souleater δν με χαλασε αλλα αυτο ειναι απαραδεχτο..δλδ ειναι μια προσπαθεια να τραβιξει κοινο περα του j-anime community αντιγραφοντας το ανοητο western animation..οσο για το story συγγνωμη μα δν μπορω να σεβαστω μια σειρα κ να περιμενω καλο development απ αυτην με name panty and stocking..
Κοίτα πρέπει να μάθεις να σκεύτεσαι outside of the box, πάρε το colorful (και το boku no piko) για παράδειγμα, ποτέ ξανά τα pantsu/oppai/eechi stuff δεν είχαν τόσο..εμ...υπόβαθρο...
Also σκέψου ότι μπορεί να είναι σάτιρα, gainax είναι αυτή, troll είναι....
Όσο για το ότι το animation είναι απαράδεχτο είναι τόσο αφελές ως σχόλιο ώστε ούτε πλακίτσα δεν μπορώ να σου κάνω. Τεχνικά πάντως είναι άριστο.
to trailer προκαλει επιληψια στα αυτια.
αν θελω να δω αμερικανιες, θα δω αμερικανιες, οχι ψευτο-αμερικανιες made in Nippon. εμενα Dexter (τον μικρο επιστημονα) μου θυμισε.
πολυ παιδικο φανηκε. δεν ξερω βεβαια τι υποθεση εχει, αλλα φαινεται μαπα.
γενικα ειμαι θαυμαστης του GAINAX (GAINAX bounce ), λατρεψα το TTGL, αλλα αυτο το πραμα δεν μπορω να το δω.
OH GOD! Θα με κάνετε να αρχίσω να το υπερασπίζομαι σαν τρελή φαν, ενώ δεν ξέρω ακόμα καν αν είναι καλό, με τα ξώφαλτσα που πετάτε με τα ποστ σας!
Από τι φαίνεται ψευτοαμερικανιά; Από το animation? Δηλαδή το animation των anime είναι πιό ψαγμένο ή μήπως επειδή είναι λιγότερο american-looking σημαίνει ότι είναι πιό ποιοτικό; Α μην τι άλλο στην τελική ανιμέ του στυλ TTGL είναι η προσωποποίηση της "αμερικανιάς" στα πάντα εκτός από το σχέδιο!
Σκάει μύτη κάτι με λίγο διαφορετικό στυλάκι και αμέσως "θάψιμο" για το πόσο μάπα είναι μόνο και μόνο λόγω του σχεδίου! Seriously people? Is this a serious critique/reason to hate this? You sure?
Με την ίδια λογική το one piece/whatever piece είναι καλύτερο από αριστουργήματα τύπου the legend of kels επειδή το σχέδιο φαίνεται πιό παιδικό, ή αμερικανίζει; Μήπως ό,τι μοιάζει japanese είναι πιό "κουλ" και φταίει αυτό;....who knows...
(Daz μην κοιτάς που σε quotara, δεν απευθύνομαι μόνο σε εσένα αλλά σε όλο αυτό το "κλίμα" που αρχίζει να σκάει μύτη σε αυτό το θρεντ
)
Edited by Anelis, 17 September 2010 - 07:50.