Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

*~ tanatsos art ~*

• Please log in to reply
98 replies to this topic

#61 anaktas

anaktas

Wannabe Mangaka

• Members
  • 334 posts
  • LocationGreece

Posted 25 March 2011 - 00:48

Great coloring! Με χρωμα θα το κανεις το manga sou?
The Suraido Project

Posted Image

#62 Tanatsos

Tanatsos

Anime Amateur

• Members
  • 112 posts

Posted 25 March 2011 - 09:51

Δε νομίζω να μπορώ να χρωματίζω κάθε σελίδα...αλλά σίγουρα θα προσπαθώ μία σε κάθε chapter ή και περισσότερες στο αρχικό που πιάνει και περισσότερες σελίδες (γύρω στις 50 άμα θυμάμαι καλά και από άλλα manga):tensai:

#63 anaktas

anaktas

Wannabe Mangaka

• Members
  • 334 posts
  • LocationGreece

Posted 25 March 2011 - 13:40

Ναι οντως θεει πολυ δουλεια με το κολορινγκ. Αλλα στις αρχικες αξιζει . Ποσα τσαπτερ θα ειαι το μανγκα σου ?:ureshii:
The Suraido Project

Posted Image

#64 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 25 March 2011 - 13:49

Hm...Ωραία σχέδια! Μ'αρέσει πολύ και η βελτίωση που υπάρχει κάθε φορά που ποστάρεις και κάτι καινούργιο και γενικότερα οι χαακτήρες φαίνονται πάρα πολύ ενδιαφέροντες -τα 7 θανάσιμα αμαρτήματα πάντα τραβάνε την προσοχή μου :)

Συνέχισε έτσι!

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#65 DeLGaDo

DeLGaDo

Apapapa

• Members
  • 420 posts

Posted 25 March 2011 - 15:11

Πολύ ωραία σχέδια!!! Συνέχισε την καλή δουλειά :)

#66 Tanatsos

Tanatsos

Anime Amateur

• Members
  • 112 posts

Posted 25 March 2011 - 20:17

Ναι οντως θεει πολυ δουλεια με το κολορινγκ. Αλλα στις αρχικες αξιζει . Ποσα τσαπτερ θα ειαι το μανγκα σου ?:ureshii:

Κοίταξε... δεν έχω κάτσει να κάνω τα names...αλλά την πλοκή του 1ου μεγάλου αρκ την έχω αποφασίσει...για την πλάκα μου το κάνω άλλωστε, οπότε δεν θα το τραβήξω από τα μαλλιά για να καθυστερήσω την εξέλιξη.

Hm...Ωραία σχέδια! Μ'αρέσει πολύ και η βελτίωση που υπάρχει κάθε φορά που ποστάρεις και κάτι καινούργιο και γενικότερα οι χαακτήρες φαίνονται πάρα πολύ ενδιαφέροντες -τα 7 θανάσιμα αμαρτήματα πάντα τραβάνε την προσοχή μου :)
Συνέχισε έτσι!

και εμένα :P ετοιμάζω κειμενάκι με τα γενικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας των πρωταγωνιστών για να σας φανούν ακόμα πιο ενδιαφέροντες :ureshii:

Πολύ ωραία σχέδια!!! Συνέχισε την καλή δουλειά :)

ευχαριστώ πολύ ^_^

#67 Tanatsos

Tanatsos

Anime Amateur

• Members
  • 112 posts

Posted 30 March 2011 - 15:45

hello again!!! Ορίστε ένα lineart του Naaru...
Είχα τόσο καιρό να τον σχεδιάσω που ένιωθα πως άμα δεν το έκανα θα ξεχνούσα πως είναι :hot:
Posted Image

#68 Tanatsos

Tanatsos

Anime Amateur

• Members
  • 112 posts

Posted 18 April 2011 - 11:56

Έχω να κάνω fanart από το γυμνάσιο, γι' αυτό μόλις αποφάσισα να ξανακάνω, έπρεπε να διαλέξω έναν καλλιτέχνη που εκτιμώ και που πάντα με εκπλήσσει με τη λεπτομέρεια των σχεδίων του. Καθώς δεν το έχω τελειώσει δεν θα σας τον αποκαλύψω (αν και είναι προφανές). Ελπίζω να με συγχωρήσει που άλλαξα κάπως τον χαρακτήρα του καθώς είχα μόνο ένα σκιτσάκι για αναφορά και μάλλον δεν πολυμοιάζει με τον original. Anyway, τέρμα ο κουραστικός μονόλογος...πάρτε ένα μικρό δείγμα...

Posted Image

Edited by Tanatsos, 18 April 2011 - 12:09.

#69 SkullKaizer

SkullKaizer

artist

• Members
  • 751 posts

Posted 18 April 2011 - 14:59

*----* wow

Spoiler:

Imagination is the only limit!

#70 Tanatsos

Tanatsos

Anime Amateur

• Members
  • 112 posts

Posted 18 April 2011 - 16:47

Καλά βρε! Δε ντρέπεσαι καθόλου; Σε λέω έναν καλλιτέχνη που εκτιμώ και που πάντα με εκπλήσσει με τη λεπτομέρεια των σχεδίων του και θες και 10 000€;
:golgo::slash:
Πέρα απ την πλάκα εννοείται πως θα υπάρχει credit©

#71 Killer_Bee

Killer_Bee

Anime Amateur

• Members
  • 81 posts

Posted 18 April 2011 - 17:56

Συγχαριηρια!εναι ολα παρα πολυ ωραια!!
Its true that in the ninja world, those who break the rules and regulations are called trash.But, those who abandon their friends are eaven worse than trash.If im that kind of trash then i'll break the rules.If that's not what a tru shinobi is,then i'll crash that idea of a shinobi.
--Obito

#72 Tanatsos

Tanatsos

Anime Amateur

• Members
  • 112 posts

Posted 21 April 2011 - 21:17

Posted Image

preview απ 'το σπαθί. Νομίζω το παράκανα με τις αντιθέσεις σε σημείο που δεν μοιάζει με το αρχίκό:beaten:

#73 SkullKaizer

SkullKaizer

artist

• Members
  • 751 posts

Posted 21 April 2011 - 21:38

εχω μινει λιγο XD wow:gotit: *again*

μεταμορφονεται σε κατι αλλο... καλο και αυτο :D
Imagination is the only limit!

#74 Tanatsos

Tanatsos

Anime Amateur

• Members
  • 112 posts

Posted 23 May 2011 - 16:45

Με το τέλος των πανελλαδικών, απελευθερώθηκε όλη η έμπνευση που συσσωρευόταν τόσο καιρό...ενώ το εθιμοτυπικό είναι να πηγαίνεις για καφέ ή δε ξέρω εγώ τι..να πάνω σε τι πέρασα το τέλος των πανελλαδικών

Posted Image

ελπίζω να σας αρέσει

done with: rapidograph 0.1
black marker

#75 SkullKaizer

SkullKaizer

artist

• Members
  • 751 posts

Posted 23 May 2011 - 23:30

cool τελειοσες παννελαδικες :riiight: διακοπες δηλαδη:himitsu:
μου φενεται ή εχεις ξεφυγει τελιος;;