Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

*~ tanatsos art ~*

• Please log in to reply
98 replies to this topic

#46 Tanatsos

Tanatsos

Anime Amateur

• Members
  • 112 posts

Posted 17 October 2010 - 21:00

Πολυ ωραιος ο Ναρα και το νερο βγικε αρκετα καλο! Μου θυμιζει πολυ λιγο Ulquiorra, αλλα γενικα πολυ καλα κανεις και εχεις δικος στυλ και δεν αντιγραφεις. ^^

Ναι συμφωνώ με αυτό που λες. Είναι πολύ σημαντικό ο καθένας να βρει το δικό του στυλ και να εξασκείται σε αυτό. Εγώ θα έλεγα ότι το στυλ μου δεν είναι τόσο ανιμε, αλλά πιο ρεαλιστικό. Βέβαια στην αρχή όλοι αντιγράφουμε μέχρι να μάθουμε τι παίζει, αλλά από κει και πέρα ο καθένας επιλέγει το δικό του δρόμο.:thatsit:

#47 Tanatsos

Tanatsos

Anime Amateur

• Members
  • 112 posts

Posted 19 November 2010 - 23:15

Με αφορμή αυτή την εικόνα του onion head(:blingeye2:) που πρόσεξα σήμερα και μου λέει να ποστάρω κάτι,
αποφάσισα να μελανώσω ένα close-up του Greed(δεν θα είναι αυτό το όνομά του-σκέφτομαι Naaru) και να δοκιμάσω να κάνω λίγο toning στο πρόσωπο, για να συνηθίσω και τη διαδικασία άλλωστε, αφού αυτή θα ακολουθώ σε γενικές γραμμές (μέχρι να βελτιωθώ περαιτέρω δηλαδή:hihi2:). Πάρτε τη σε μεγάλο μέγεθος (αν και το έκανα με 0.3 tip)

Spoiler:

#48 SkullKaizer

SkullKaizer

artist

• Members
  • 751 posts

Posted 19 November 2010 - 23:38

wow :0 φεναιται πολυ καλο :riiight:
Imagination is the only limit!

#49 anaktas

anaktas

Wannabe Mangaka

• Members
  • 334 posts
  • LocationGreece

Posted 19 November 2010 - 23:44

Sugoi!! Συνεχισε ετσι και αν το manga σου το κανεις με τετοιο στυλ θα βγει uber teleio!!
The Suraido Project

Posted Image

#50 Tanatsos

Tanatsos

Anime Amateur

• Members
  • 112 posts

Posted 20 November 2010 - 00:01

χαχαχαχ "uber teleio" χαίρομαι που σας αρέσει το στυλ μου. Κανονικά θα έπρεπε να είμαι τελείως αφοσιωμένος στα μαθήματά μου, αλλά μια Παρασκευή δεν πειράζει να σας κάνω και από κάτι μικρό :ureshii:

#51 Tanatsos

Tanatsos

Anime Amateur

• Members
  • 112 posts

Posted 17 December 2010 - 20:47

Χμμμ..πέρασε καιρός από τότε που ανέβασα κάτι, γι' αυτό μιας και εξασκούμαι στα πρόσωπα τελευταία για να τα πετύχω πάρτε και ένα κοντινό του πρωταγωνιστή
Spoiler:

#52 Tanatsos

Tanatsos

Anime Amateur

• Members
  • 112 posts

Posted 29 December 2010 - 23:02

:hero:UPDATE με ΝΕΑ πρόσωπα...ιδού και οι 7!!!(σχεδόν δηλαδή):hot:
Θα κάνω και λίγο toning αργότερα, αλλά τώρα βαριέμαι και θα κάνω edit το ποστ, αλλά για τώρα μπορείτε να πάρετε μια πρώτη γεύση από τους πρωταγωνιστές του manga μου...Πιστεύω έτσι θα παραμείνουν εμφανισιακά, εκτός αν αλλάξουν κατά τη διάρκεια της εξέλιξης της πλοκής:tensai:

WRATH *earth element*
Spoiler:

ENVY(rival) *wind element*
Spoiler:

GLUTTONY *earth element*
Spoiler:

GREED *water element*
Spoiler:

LUST *fire element*
Spoiler:

PRIDE(prot) *water element*
Spoiler:

SLOTH(anti-hero ουσιαστικά, αλλά θα εμφανιστεί πολύ αργότερα) *lightning element*
Spoiler:

σόρρυ που είναι λίγο πρόχειρα...απλά ήθελα να δείτε ότι το προχωράω το πράμα:hahaha:

Edited by Tanatsos, 08 January 2011 - 23:46.

#53 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 30 December 2010 - 11:22

φοβερα ειναι! GJ! :riiight:

Lust :himitsu:

v4kFmx.png

#54 anaktas

anaktas

Wannabe Mangaka

• Members
  • 334 posts
  • LocationGreece

Posted 30 December 2010 - 16:38

Απιστευτοι ειναι ολοι τους . Favorite : Lust :tensai: and Pride.
The Suraido Project

Posted Image

#55 Tanatsos

Tanatsos

Anime Amateur

• Members
  • 112 posts

Posted 25 January 2011 - 23:59

no comment... Θα κάνω edit αργότερα με τη χρωματισμένη έκδοση:hot:
Πάρτε τώρα ένα lineart του πρωταγωνιστή

Spoiler:

#56 Tanatsos

Tanatsos

Anime Amateur

• Members
  • 112 posts

Posted 22 February 2011 - 23:48

Posted Image

Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον!!! Είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω.

#57 SkullKaizer

SkullKaizer

artist

• Members
  • 751 posts

Posted 22 February 2011 - 23:49

Posted Image

Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον!!! Είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω.

wheeeeeeh:wooi2: και ης ανοτερας:himitsu:
Imagination is the only limit!

#58 johntheo95

johntheo95

Anime Fan

• Members
  • 233 posts
  • LocationThessaloniki

Posted 23 February 2011 - 00:04

ωραια ειναι τα σχεδια,σκοπευεις να ανεβασεις κι`αλλες εικονες με τους ηρωες?
περιμενω να τους δω coloured για να εποφασισω αγαπημενο αλλα ενα εχω να πω LUST:lovulovu:
καλα δυο :hot:μου αρεσε και το ολοσωμο σχεδιο με το ραβδι:wooi2:
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Posted Image

#59 Tanatsos

Tanatsos

Anime Amateur

• Members
  • 112 posts

Posted 04 March 2011 - 21:01

ωραια ειναι τα σχεδια,σκοπευεις να ανεβασεις κι`αλλες εικονες με τους ηρωες?
περιμενω να τους δω coloured για να εποφασισω αγαπημενο αλλα ενα εχω να πω LUST:lovulovu:
καλα δυο :hot:μου αρεσε και το ολοσωμο σχεδιο με το ραβδι:wooi2:

Ναι, έχω σκοπό να ανεβάζω και άλλες εικόνες όσο έχω χρόνο να τις κάνω, για να μπορέσω να τους επαναλαμβάνω πιστά και άνετα μόλις αρχίσω να το σχεδιάζω...Έχω προχωρήσει και αρκετά και με την ιστορία και είμαι ικανοποιημένος με το pacing που θεωρώ είναι αρκετά γρήγορο και ανατρεπτικό θα έλεγα...Θα μπορούσα να γράψω μια περίληψη κάποια στιγμή να σας αφήσω να φαντάζεστε, καθώς μέχρι το καλοκαίρι αφού τελειώσουν οι πανελλήνιες έχει ακόμα μερικούς μήνες..

και για του λόγου το αληθές, ορίστε και ένα sketch ακόμα που τελείωσα πριν λίγο

Posted Image
Naran: I am officially going to war!!! You'll get the revenge you waited all these years for, old-man..
Editor note( :P ): Powered by vengeance , nothing can stop him now!!!

Edited by Tanatsos, 04 March 2011 - 22:10.

#60 Tanatsos

Tanatsos

Anime Amateur

• Members
  • 112 posts

Posted 25 March 2011 - 00:35

Παρατήρησα ότι όλο και περισσότερα ταλέντα άρχισαν να εμφανίζονται στο aNiMe//GR, πράγμα που με ανάγκασε να ανεβάσω το παιχνίδι μου:OMG3:. Πάρτε λοιπόν ένα coloured version του Naran να δείτε καλύτερα πως θα είναι εξωτερικά. Ελπίζω να σας αρέσει :hot:

Spoiler: