Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Serial Experiments Lain


  • Please log in to reply
46 replies to this topic

#46 LethalMike

LethalMike

    I'm not Sober, I will never be..

  • Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Χανιά

Posted 06 September 2015 - 23:30

Αχ εχω χασει τη μπαλα λιγο, εχω φτασει μεχρι το 6 επεισοδιο και δεν εχω καταλαβει πολλα! Τι παιζει; Θα με βοηθησει το ανιμε να το καταλαβω στην πορεια η θα με εχει στα σκοταδια;


ezgif.com-resize.gif


#47 Kain

Kain

    ♠️

  • Members
  • 194 posts

Posted 04 December 2023 - 18:50

PRESENT DAY...

 

                        ...PRESENT TIME

 

    HAHAHAHAHAHA!

 

5576140c-0140-4a89-bab2-25a53e03c5b8

 

 

Ειδα πριν απο καναδυο χρονια το βιντεο της hazel για το SEL και ξαναειδα τη σειρα, και απο τοτε ειμαι Lainpilled και το πηρα και σε blu ray. Μου ηρθε απο το πουθενα τωρα ορεξη να το δω ξαναμανα οποτε ειπα να ξεθαψω το θεμα, LET'S ALL LOVE LAIN! woot.gif

(Επισης η hazel ειναι απο τους αγαπημενους μου youtubers και προτεινω να ριξετε μια ματια στο καναλι της καθως εχει βγαλει μερικα πολυ ωραια βιντεο.)

 

Καπως αυτο το anime ειναι πολυ μπροστα και χρονοκαψουλα των 90's ταυτοχρονα. Θυμαμαι εκεινη την εποχη που η δυναμη των υπολογιστων φαινοταν να μην εχει ορια και το ιντερνετ ηταν καινουριο και ανεξερευνητο, και το Serial Experiments Lain μας δειχνει, μεταξυ αλλων, χρηστες μιας online κοινωνιας να αρχιζουν να μην καταλαβαινουν που σταματα το ιντερνετ και αρχιζει η πραγματικη ζωη την εποχη που οταν εφτιαχνες κατι στον υπολογιστη επρεπε να εχεις το νου σου να ειναι σωστα τα jumpers. Ειναι σαν να φτιαχτηκε απο το χθες για το σημερα.

 

Επισης υπαρχει και το παιχνιδι στο PS1, το οποιο εχει εντελως διαφορετικη ιστορια απο το anime και ειναι ΒΑΡΥ, περισσοτερο θα ελεγα απο τη σειρα. Δυστυχως δεν υπαρχει καποιο μεταφρασμενο rom του παιχνιδιου, αλλα καποιος θεουλης εκατσε και εφτιαξε ενα remake με αγγλικους υποτιτλους που παιζεται κατευθειαν απο την ιστοσελιδα, εχοντας και offline εκδοση που μπορει καποιος να κατεβασει (η οποια ομως θελει παλι browser για να παιξει). Απλα εχετε στο νου σας οτι ειναι λιγο ασταθες, ενω το αρχειο dc1001 που θα επρεπε να εμφανιζεται απο την αρχη δεν εμφανιζεται ποτε και πρεπει να κανετε μια μικρη αλλαγη στο save file για να εμφανιστει. Για οποιον ομως, πολυ κατανοητα, θελει να προσπερασει το βασανιστικο navigation του παιχνιδιου, υπαρχει η simplified version, που ειναι ουσιαστικα μια λιστα με τα links για τα βιντεο και τα ηχητικα μεσα απο τα οποια ξετυλιγεται η ιστορια. Προσωπικα το επαιξα με walkthrough επειδη ηθελα να τα δω ολα με τη σειρα, καθως τα κομματια της ιστοριας ειναι ανακατεμενα στα διαφορα levels.

 

Α, και ενα απο τα files δεν βρισκεται στο παιχνιδι αλλα ειναι σε μορφη ενος manga λιγων σελιδων που λεγεται "The nightmare of fabrication" και εχει στοιχεια και απο το παιχνιδι και απο τη σειρα.

 

Lain game

 

Μαλιστα η παραπανω σελιδα εχει και ενα remake του Lain bootleg, που ηταν ενα CD-Rom με μικρα mini games το οποιο μας εδωσε αυτο το υπεροχο gif:

 

lain.gif

 

 

Τελος, καποια στιγμη ειχα δει ενα οχι canon manga στο οποιο η Lain συναντα χαρακτηρες απο το Haibane Renmei αν θυμαμαι καλα αλλα αυτη τη στιγμη δεν το βρισκω, αν το βρω θα κανω εντιτ.


Edited by Kain, 06 December 2023 - 00:17.

sigELIK.jpg   adorexu7.gif3.png