Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Kingdom hearts

• Please log in to reply
510 replies to this topic

#46 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 09 March 2007 - 22:02

Tidus,προφανως αναφερεσε στο secret ending tou KH2...Δεν ειναι ακριβως τραϊλερ αλλα teaser...η εταιρια δεν εχει ανακοινωσει τπτ.Ισως πρπ να περημενουμε οταν τελειωσουν οι εκδηλωσεις που εχουν στην ιαπωνια κλπ.

Για την ακρίβεια έχει ανακοινώσει ότι το νέο παιχνίδι θα ξεκινούσε να παραγώταν με το που έμπαινε το 2007, οπότε τώρα είναι λογικά υποπαραγωγή! :D
Επίσης έδειξε άλλη μία εικόνα με έναν από τους Chasers, εκείνον με το Kingdom Keyblade του Sora.
Επιπροσθέτως, σύμφωνα με φήμες πριν βγει το Kingdom Hearts III, θα μεσολαβήσει ένα παιχνίδι που δεν θα συνεχίζει το Numbering, δηλαδή δεν θα είναι sequel... Προφανώς κάποιο παιχνίδι για είτε για PSP ή για DS. Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα είναι κάτι που θα έχει την "δυσκολία" ή μάλλον διάρκεια του Chain of Memories, και να είναι κάτι πιο ενδιαφέρον... :

SPOILERS - KINGDOM HEARTS II ENDING!!
Spoiler:

Τι να πω; Ο χρόνος θα δείξει! :bleh:

oR4yYRl.gif

#47 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 04 April 2007 - 15:42

http://kh2.co.uk/
OMG!!!!!!!!!!!!!!!!!!

oR4yYRl.gif

#48 DjDragon

DjDragon

*Don't be like me*

• Banned
  • 642 posts

Posted 05 April 2007 - 11:00

Για πείτε μου λίγο παίδες...Μήπως υπάρχει και σε PC ?
My Chain : "Dragon Chain" ---> THIS CHAIN HAS BEEN STARTED !!!ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΡΟΤΟΥ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ !!!:D

Posted ImageDon't get near of me!I'm a shark!

#49 Sora of the wind

Sora of the wind

The apostasy canticlE

• Members
  • 396 posts

Posted 05 April 2007 - 15:05

Το game δν βγενει για pc δυστηχος φιλε djdragon:( !παντως μν τολμισεις να μν το παιξεις γιατι ειναι superduper παιχνιδαρα!!! τα εχω τερματισει ολα κ (chain of memories),εχω kαvει και ολα τα extra σιναφια...ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ:το τρομερο υφος,τη μαγευτηκη μουσικη,τη φαντασια,την ultimate πορωση κ την ιδιοτητα 1 τετοιο game να μπορει να με αγκιξει ψηχολογικα σε τοσο μεγαλο βαθμο!!! ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΝΩ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ!!
Οσο αναφορα το kingdom hearts 3 ελπιζω να ειναι με τους γνωστους ηρωες ,ash-pokemaster τα λογια σ με τρομαζουν! για οτι νεοτερο postαρετε γιατι βαριεμε να ψαχνω πληροφοριες!!:

#50 DjDragon

DjDragon

*Don't be like me*

• Banned
  • 642 posts

Posted 05 April 2007 - 19:48

Καλή φάση αλλά θα μπορούσα να μαζέψω λεφτά για να το αγοράσω το PS2 και να πάρω μερικά από τον ανηψιό μου και από μόνος μου να αγοράσω το Kingdom Heart 1+2.Όμως που να βρω PS 2 σε τέτοια πόλη σαν την Θεσσαλονίκη ? :?
My Chain : "Dragon Chain" ---> THIS CHAIN HAS BEEN STARTED !!!ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΡΟΤΟΥ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ !!!:D

Posted ImageDon't get near of me!I'm a shark!

#51 Sora of the wind

Sora of the wind

The apostasy canticlE

• Members
  • 396 posts

Posted 24 May 2007 - 19:25

Και εμενα μου την εδωσε ο xemnas στο τελος αλλα οταν τον νικας ειναι πωροση!Οντως στο expert θελει πολυ level up γιατι αλλιως δεν γινεται!
Παντως εγω πωρονομαι πολυ οταν περνεις master form η οταν εισαι με τον roxas κ εχεις 2 keyblade!

#52 THe_Champloo_mastahh!

THe_Champloo_mastahh!

of DisAstaaAhhhH!

• Members
  • 254 posts

Posted 24 May 2007 - 21:15

ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ TOPIC!!! F F S:oo::oo:

το μονο παιχνιδι που με εχει αγκιξει απο μονο του (δλδ οχι λογο λιοσιματος με φιλους)

το αγαπημενο μου!!απλα ειναι επος ετσι!!!αντε να βγει το 3 να γινει το σοσε!!!παιδια αν μαθει κανεις για official πραγματα και ανακινωσεις για το 3 ας πει γιατι μεχρι στιγμης μονο φημες:nosey:

α και για τους τελιος λιομενους σαν και εμενα :nanana: εχει βγει και το manga:lovulovu::lovulovu: (του kh1 και του com συντομα βγενει και το 2!!!)

:lovulovu::lovulovu::lovulovu::lovulovu:FF+DISNEY+MUSIC+REAL ACTION RPG+STORY+EVERYTHING OF THIS GAME!!!!!= best game evAAAAAARRR!!!!:lovulovu::lovulovu::lovulovu::lovulovu:
Posted Image
My blog http://cultureofaboy.blogspot.com για comic/movie informal reviews :P

#53 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 24 May 2007 - 23:51

Ένα απο τα αγαπημενα μου παιχνιδια στο PS2. Ατελειωτες ωρες παιχνιδιου... Στο σεναριο+στη μουσικη+ γενικα σε ότι πρεπει να εχει ενα καλο παιχνιδι βαζω 100 στα 10!
Τον ιούλιο θα κυκλοφορισει ο πρωτος τόμος με 208 σελ. για το ΚΗ2 (συνολικα θα ειναι 5 τόμοι)!! Δεν μπορω να περημενω να κυκλοφορισουν...Εχω βρει τα πρωτα 7 κεφαλαια μεταφρασμενα,οποιος τα θελει ας απαντησει να δωσω λινκ....
Για το νεο παιχνιδι θα μαθουμε περισσοτερα όταν γίνει το Tokyo Game Show τον Σεπτέμβριο..Υπομονη μεχρι τότε!!!

Επίσης,ο Xemnas έχει κάποια σχέση νομιζω με τους ιπποτες! Γιατι σε μια σκηνη απο το ΚΗ2 Final Mix, καθετε σε μια καρεκλα και μπροστά του ειναι μερικα κομματια απο μια πανοπλια (υποθετω πως ειναι της Aqua) και λεει: "Its been a long time...My friend"...

#54 Sora of the wind

Sora of the wind

The apostasy canticlE

• Members
  • 396 posts

Posted 26 June 2007 - 20:43

Ξερει κανεις να μου πει πληροφοριες για το kingdom hearts final mix?
Δεν εννοω για τα videos αλλα για το παιχνιδι η αν ξερει καποιος να μου πει απο που μπορω να το κατεβασω.Mεχρι τωρα εχω ακουσει οτι το final mix συνεχιζει την υποθεση του c.o.m. η οτι ειναι μια διαφορετικη εκδοση του kh1?Αν ξερει κανεις στα σιγουρα τι ειναι ασ κανει 1 post.

#55 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 26 June 2007 - 21:18

Ξερει κανεις να μου πει πληροφοριες για το kingdom hearts final mix?
Δεν εννοω για τα videos αλλα για το παιχνιδι η αν ξερει καποιος να μου πει απο που μπορω να το κατεβασω.Mεχρι τωρα εχω ακουσει οτι το final mix συνεχιζει την υποθεση του c.o.m. η οτι ειναι μια διαφορετικη εκδοση του kh1?Αν ξερει κανεις στα σιγουρα τι ειναι ασ κανει 1 post.

Για πιο Final Mix μιλας? εχει βγει και ενα για το ΚΗ2 που εχει μεσα και το Chain of memories αλλα σε 3D.Παντως αν αναφερεσε στο πρωτο final mix, ειναι το Kingdom Hearts 1 με μερικα νεα heartless, μια μαχη στο τελος με ενα μελος την Organization XIII, και μερικα νεα cutscenes,νεες κινησεις...Εν τελει,ειναι ενα Kh1 με μερικα προσθετα features.Και αυτο γιατι στην ευρωπαϊκη εκδοση ειχε κατι παραπανω απο την ιαπωνικη...Δεν θυμαμε τι ομως:emptyonexg1:
Δεν το εχω το πρωτο Final Mix,εχω μονο κατεβασει το ΚΗ2:Final Mix+...

#56 Yuna

Yuna

Anime Freak

• Members
  • 328 posts

Posted 26 June 2007 - 23:00

Να ρωτησω απο που κατεβασες το final mix 2? το παίζεις σε emulator?

#57 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 27 June 2007 - 00:00

Δεν υπάρχει emulator για PS2... :P
Δηλαδή υπάρχει, το PSC2X (right?) αλλά ΣΙΓΟΥΡΑ δεν λειτουργεί σε πάνω από 50-60% speed και τα γραφικά, ιδιαίτερα στα CGI, απλά δεν πιάνονται σε αθλιότητα... Ο Δημήτρης παίζει στο PS2 αφού, προφανώς, έχει modchip. :P

Πάντως δεν ξέρω αν θα είχα την υπομονή να ματαξαναπαίξω το Chain of Memories... :uhh:

Τώρα θα δούμε το Σεπτέμβριο για τα νέα projects... Ας ελπίσουμε για Kingdom Hearts III στο Wii! :wooi2: (Αν και το βλέπω χλωμό, μιας και τα Trailers ήταν στο PS2...). Επίσης, το spin-off για το οποίο μιλούσαν μου μυρίζει για prequel (η ιστορία για το πώς, πού και γιατί ήρθε η Kairi στα Destiny Islands δεν έχει εξηγηθεί, ε; )

Anyway, time will say... :Blissfull:

oR4yYRl.gif

#58 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 27 June 2007 - 09:34

Απο το mininova νομιζω το ειχα βρει το τορεντ του παιχνιδιου,αλλα δεν ειμαι σιγουρος...εχει περασει καιρος. Modchip is a life saver για τετοια παιχνιδια που δεν ερχονται ευρωπη^^

Για το πως βρεθηκε εκει η Καιρι δεν το εχουν εξηγησει. Αλλα ο Νομούρα απ'οτι διαβασα,θελει να επεκταθει σε 4 ιστοριες.Αυτες ειναι : "Η περιοδος της απουσιας του Βασιλια", "Η περιοδος της απουσιας του Ρίκου", "Την ιστορια του Ρόξας όταν ηταν στην Organization XII" και το "Παρελθον του Ζέχανορτ".

Το επομενο παιχνιδι που θα εχει σχεση με το ΚΗ εξιστορει μαλλον το "Παρελθον του Ζέχανορτ". Γιατι και απο το μυστικο βιντεο στο ΚΗ2 και απο τα καινουρια βιντεο που προσθεσαν στο ΚΗ2 φαινετε οτι ο Ζέχανορτ εχει καποια σχεση με αυτους τους ιπποτες...Σιγουρα παντως γνωριζε την Άκουα (την κοπελα με τα μπλε μαλλια), οπως εχω πει κ σε προηγουμενο ποστ μου:Blissfull:

#59 Yuna

Yuna

Anime Freak

• Members
  • 328 posts

Posted 27 June 2007 - 11:38

Δεν υπάρχει emulator για PS2... :P
Δηλαδή υπάρχει, το PSC2X (right?) αλλά ΣΙΓΟΥΡΑ δεν λειτουργεί σε πάνω από 50-60% speed και τα γραφικά, ιδιαίτερα στα CGI, απλά δεν πιάνονται σε αθλιότητα... Ο Δημήτρης παίζει στο PS2 αφού, προφανώς, έχει modchip. :P

Πάντως δεν ξέρω αν θα είχα την υπομονή να ματαξαναπαίξω το Chain of Memories... :uhh:

Καλα μη μας δειρεις κιολας :P!
Εγω πάντως θα είχα όρεξη να παίξω Chain of Memories σε remake!

#60 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 27 June 2007 - 12:22

Απο το mininova νομιζω το ειχα βρει το τορεντ του παιχνιδιου,αλλα δεν ειμαι σιγουρος...εχει περασει καιρος. Modchip is a life saver για τετοια παιχνιδια που δεν ερχονται ευρωπη^^

Για το πως βρεθηκε εκει η Καιρι δεν το εχουν εξηγησει. Αλλα ο Νομούρα απ'οτι διαβασα,θελει να επεκταθει σε 4 ιστοριες.Αυτες ειναι : "Η περιοδος της απουσιας του Βασιλια", "Η περιοδος της απουσιας του Ρίκου", "Την ιστορια του Ρόξας όταν ηταν στην Organization XII" και το "Παρελθον του Ζέχανορτ".

Το επομενο παιχνιδι που θα εχει σχεση με το ΚΗ εξιστορει μαλλον το "Παρελθον του Ζέχανορτ". Γιατι και απο το μυστικο βιντεο στο ΚΗ2 και απο τα καινουρια βιντεο που προσθεσαν στο ΚΗ2 φαινετε οτι ο Ζέχανορτ εχει καποια σχεση με αυτους τους ιπποτες...Σιγουρα παντως γνωριζε την Άκουα (την κοπελα με τα μπλε μαλλια), οπως εχω πει κ σε προηγουμενο ποστ μου:Blissfull:

Ε, όντως το Kingdom Hearts έχει αρκετά μυστήρια ακόμα...! :wooi2:
Πάντως δεν ξέρω κατα πόσο το παιχνίδι που είδαμε στα trailers θα έχει σχέση με το Παρελθόν του Ζέχανορτ, επειδή ας μην ξεχνάμε ότι ένας από τους ιππότες κάνει την εμφάνισή του και στο -FINAL MIX+-...

Πάντως ΑΝ σχετίζεται, μάλλον οι ιππότες δεν κατάφεραν να κάνουν τίποτα στον Ζέχανορτ, και, προφανώς, δεν έπαθαν και κάτι. Αλλά και πάλι, το Keyblade War σίγουρα δεν έγινε πριν από τα γεγονότα στα 3 προηγούμενα παιχνίδια... Από την άλλη και στα δύο trailers λέει για τον Ζέχανορτ... Ίσως και τα 4 complications να συνδέονται κατά κάποιο τρόπο... Και ο ένας από τους ιππότες μοιάζει απίστευτα με τον Ρόξας.

oR4yYRl.gif