Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Kingdom hearts
Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2007 - 12:30
Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2007 - 12:54
Αν κυκλοφορήσει και εκτός Ιαπωνίας καλά θα ήταν
You just had to say it:nanana:
Δεν το βλεπω...αν ηταν θα ειχε ηδη ερθει...εδω ουτε το πρωτο δεν εχει ερθει...
Προσωπικα θα περιμενω κανα 5χρονο μπας και εχει σπαστει μεχρι τοτε το ps2 DVD και βρεθει καποιος αγιος που να μπορεσει να παρει τα αρχεια απο το Ιαπωνικο και να κανει καμια μεταφραση(τα text και τα menu μονο αν γινεται κατι βγαινει)...αν βρεθει καμια τετοια ιδιοφυια βεβαια
Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2007 - 14:52
Για πιο Final Mix μιλας? εχει βγει και ενα για το ΚΗ2 που εχει μεσα και το Chain of memories αλλα σε 3D.Παντως αν αναφερεσε στο πρωτο final mix, ειναι το Kingdom Hearts 1 με μερικα νεα heartless, μια μαχη στο τελος με ενα μελος την Organization XIII, και μερικα νεα cutscenes,νεες κινησεις...Εν τελει,ειναι ενα Kh1 με μερικα προσθετα features.Και αυτο γιατι στην ευρωπαϊκη εκδοση ειχε κατι παραπανω απο την ιαπωνικη...Δεν θυμαμε τι ομως
Δεν το εχω το πρωτο Final Mix,εχω μονο κατεβασει το ΚΗ2:Final Mix+...
ok,δηλαδη υπαρχουν 2 final mix:fromabove: ωραια...Οντως τα torrents ειναι στο mininova κ αν ειδα καλα υπαρχουν κ για το πρωτο κ για το δευτερο final mix!
Seraphimon ειπες πριν κατι για ενα modchip,επιδη ειμαι λιγο ασχετος τι ειναι αυτο?
Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2007 - 18:16
ok,δηλαδη υπαρχουν 2 final mix ωραια...Οντως τα torrents ειναι στο mininova κ αν ειδα καλα υπαρχουν κ για το πρωτο κ για το δευτερο final mix!
Seraphimon ειπες πριν κατι για ενα modchip,επιδη ειμαι λιγο ασχετος τι ειναι αυτο?
ενα τσιπ που επιτρεπει στο PS2 ναι παιζει αντιγραμμενα παιχνιδια,καθως και παιχνιδια που δεν ανηκουν στη Pal Region (αν το υποστηριζει βεβαια το τσιπ,αν και νομιζω τωρα ολα ετσι θα ειναι).Αν δοκιμασεις να παιξεις ενα παιχνιδι απο Ιαπωνια ή Αμερικη νομιζω θα παιζει ασπρόμαυρο,και η εικονα δεν θα ειναι σταθερη. Αυτο βεβαια λυνετε κ με ενα καλωδιο... Ελπιζω να σου ελυσα την απορια,αλλα αν ξερει καποιος περισσοτερα ας δωσει πληροφοριες,γιατι εγω δεν το εχω ψαξει το θεμα

Βασικα ενα περιοδικο στην αγγλια ανεφερε οτι το Final Mix+ θα κυκλοφορισει το φθινοπωρο για την Ευρωπη και την Αμερικη.Αλλα δεν εχει ανακοινωσει τπτ η SquareEnix γι'αυτο...
Καταχωρήθηκε 28 Ιούνιος 2007 - 14:24
ενα τσιπ που επιτρεπει στο PS2 ναι παιζει αντιγραμμενα παιχνιδια,καθως και παιχνιδια που δεν ανηκουν στη Pal Region (αν το υποστηριζει βεβαια το τσιπ,αν και νομιζω τωρα ολα ετσι θα ειναι).Αν δοκιμασεις να παιξεις ενα παιχνιδι απο Ιαπωνια ή Αμερικη νομιζω θα παιζει ασπρόμαυρο,και η εικονα δεν θα ειναι σταθερη. Αυτο βεβαια λυνετε κ με ενα καλωδιο... Ελπιζω να σου ελυσα την απορια,αλλα αν ξερει καποιος περισσοτερα ας δωσει πληροφοριες,γιατι εγω δεν το εχω ψαξει το θεμα
Βασικα ενα περιοδικο στην αγγλια ανεφερε οτι το Final Mix+ θα κυκλοφορισει το φθινοπωρο για την Ευρωπη και την Αμερικη.Αλλα δεν εχει ανακοινωσει τπτ η SquareEnix γι'αυτο...
Δηλαδη εγω που εχω τσιπαρει το ps2 δεν μπορω να βαλω αυτο το chip ετσι?
Μεχρι τωρα εχω το μεσαηα 2,αν θημαμαι καλα...Εχω κ καλωδιο για την περιπτωση που λες...Τελοσπαντων η βοηθεια σου ηταν λαμπρη...Ευχαριστω!
Αν ξερει καποιος περισσοτερα για τo θεμα μου ασ κανει 1 post...
Καταχωρήθηκε 28 Ιούνιος 2007 - 14:41
Δηλαδη εγω που εχω τσιπαρει το ps2 δεν μπορω να βαλω αυτο το chip ετσι?
Μεχρι τωρα εχω το μεσαηα 2,αν θημαμαι καλα...Εχω κ καλωδιο για την περιπτωση που λες...Τελοσπαντων η βοηθεια σου ηταν λαμπρη...Ευχαριστω!
Αν ξερει καποιος περισσοτερα για τo θεμα μου ασ κανει 1 post...
Oi~! Και εσενα modchip ειναι^^ απλα πρεπει να δεις αν παιζει τα παιχνιδια που δεν ειναι pal σωστα...αλλιως χρησιμοποιησε το καλωδιο

Καταχωρήθηκε 28 Ιούνιος 2007 - 22:15
Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2007 - 14:09

Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2007 - 16:53
Interviewer: About the new KH title that will be announced after summer this year (2007), will that be a direct sequel?
Nomura: Hmm...I'm not sure how much I can say (laughs). I'll start of by saying that it's not Kingdom Hearts 3.
Interviewer: So this game will be a side story?
Nomura: That's right. My own feelings are that I would like to give Sora a break from large adventures for a little while. So I'm thinking of making the next game's story focus on other characters.
Interviewer: So by a little while, do you mean that Sora's journey from Kingdom Hearts 2 hasn't finished?
Nomura: Yes. If you're talking about the mysteries that started from Kingdom Hearts 1, then those were all revealed. In the ending of Kingdom Hearts II, there was a scene where Sora received a letter from the King; for Sora, I would like you to consider this as a new beginning. The truth is, until the very end, I was considering whether or not to include a scene showing them setting off on a journey after reading the letter.
Interviewer: So, let's talk about this new story, which doesn't have Sora as the main character. What sort of story will it be?
Nomura: Well, I need to start with the story depicted in a Birth by Sleep. Aside from that, there's the story of how the King found his keyblade in the world of darkness and other things like that. Myself, one of the things I most want to do is to give Roxas more of a role to play. I think it would be interesting to flesh out more of the year he spent between his birth and disappearance. Or making Riku the main character, and writing about his desperate fight while Sora was asleep, and things like that. You get the impression that Riku summoned Roxas to a place of shadows, and that Riku is a master of shadows, so I would like to give him more exploration in the game.
Interviewer: Will there be anything different in the game system?
Nomura: I'd like to try something a little different to the previous games in the KH series. I'm not just talking about the next game, more about the next project, so I can't say that it will just be one game (laughs). For the Kingdom Hearts series, being made with our company and Disney, both companies have things in mind that we would like to make reality, so there's always at least two things we want to do.
Interviwer: What platform does it look like the next game will be released on?
Nomura: Hmm... Probably a hand-held platform. Right now we're working on titles for the PSP (FFVII Crisis Core), Nintendo DS (This Wonderful World) and for mobile phones (MONOTONE), so I wouldn't be surprised if it were on any of those platforms.
Interviewer: Is there any chance that this game may be released on multiple platforms?
Nomura: We haven't considered that in the development. If possible, I would like to make a system that suits the platform. But in contrast, in terms of ideas, I would want ideas that could be released on any platform.
Interviewer: The more I hear about the next game, the more exciting it sounds, but for the fans the first thing to do is to see KH2 Final Mix's secret movie isn't it?
Nomura: Yes. I'm worried that we made the conditions for getting the secret movie too hard, but through reading this guide, I hope the readers will be able to see the secret movie. Finding a way to defeat (the new boss) is tough, but I've seen it done, so I know it's not impossible (laughs). If you're able to see the new secret movie and turn your thoughts to the next Kingdom Hearts, I'd be very happy.
Improving the Combat of Kingdom Hearts
Here are the following things Nomura stated he wanted to do, or problems that occurred in Kingdom Hearts II.
- "I was hoping earlier to mix combo's with magic for more variety, however this had to be taken out due to small issues with the system."
- "The Keyblade's stats never impacted on the game as much."
- "Before I was hoping to add a bit more flare to High Jump *laughs*"
Although this is not much, we can expect a more detailed interview with a scan in the near future hopefully.
Αυτα λοιπον ειναι τα νεα για το νεο παιχνιδι...Οποτε να περιμενουμε το παιχνιδι ειτε για PSP ειτε για DS...Ας ελπιζουμε να βγει στο PSP για τα γραφικα βασικα...Τωρα αμα αποφασισουν να βγει στο DS τι να κανουμε...Θα αναγκατσω να παρω DS (οχι οτι εχω PSP αλλα ήθελα να αγορασω καποια στιγμη)...Μεχρι λοιπον τον Σεπτεμβρη που θα γινει το TGS,δεν θα εχουμε ιδιαιτερες αποκαλυψεις πιστευω σε οτι αφορα το παιχνιδι.
ΥΓ:Τον November 17th of 2007 for 1,200 yen ($10) θα κυκλοφορισει το ημερολογιο ΚΗ,εντελως πληροφοριακα

Καταχωρήθηκε 11 Αύγουστος 2007 - 23:18
-Στο Olympus Coliseum διπλα στο save γιατι το εδαφος απο καφε μετατρεπεται σε μπλε αμα το κοιταξεις απο γωνια?
-Στην Traverse Town στην εισοδο αριστερα υπαρχει ενα σεντουκι που για να το ανοιξεις πρεπει να σβησεις ολα τα κερια απο το τραπεζια.Αμα πας να το ανοιξεις λεει:It will not open
There must be some secret to opening it
δεν λεει open it που ειναι το σωστο
Δεν ξερω παιδια,παντως εγω εχω εντοπισει πολλα bugs και ορθογραφικα λαθη-"opening it" και γραφικα ποu χαλανε στο lobby στο Olympus coliseum
Καταχωρήθηκε 18 Σεπτέμβριος 2007 - 18:57
Το περιοδικο Famitsu ειχε λιγες πληροφοριες για τα επομενα ΚΗ παιχνιδια που θα κυκλοφορισουν. Το πρωτο θα κυκλοφορισει για το PSP αν λαβουμε υπ'οψιν οτι τα γραφικα στις εικονες ειναι αριστα.

Μετάφραση κειμενων απο τις εικονες
1η εικονα με τον Αξελ και τον Ροξας μπροστα απο τα άλλα μελη της Οργάνωσης
"Is it the one with the Keyblade?"
2η εικονα με τον Σόρα στην Twilight Town
"I was alone here, on that day.".
Επισης επιβεβαιονεται οτι:1) δεν θα είναι μονο ένα το παιχνιδι που ετοιμαζουν
2) Ότι θα υπαρξει σε αυτα τα παιχνιδια θα ειναι εντελώς καινουρια
Το σαϊτ Jeux-France εχει φτιαξει μια λιστα με παιχνιδια οπου υπαρχουν φημες οτι θα γινει παρουσιαση τους στο Tokyo Game show αυτη τη βδομαδα. Αυτά ειναι:
- Endless Crisis : Final Fantasy VII (PlayStation 3)
- Final Fantasy XIII (PlayStation 3)
- Final Fantasy Versus XIII (PlayStation 3)
- Kingdom Hearts (Temporary Title) (PlayStation 3)
- Kingdom Hearts : Chain of Memories 2 (Nintendo DS)
- Kingdom Hearts 0 (PSP)
- Star Ocean 4 (PlayStation 3)
(οι παραπάνω τιτλοι δεν εχουν ανακοινωθει επισημα απο την εταιρια,και αποτελουν φήμες απο το σαϊτ,εκτος του ff13)
I cant wait

Καταχωρήθηκε 18 Σεπτέμβριος 2007 - 19:59
Εχω 2 αποριες σχετικα με το παιχνιδι
-Στο Olympus Coliseum διπλα στο save γιατι το εδαφος απο καφε μετατρεπεται σε μπλε αμα το κοιταξεις απο γωνια?
-Στην Traverse Town στην εισοδο αριστερα υπαρχει ενα σεντουκι που για να το ανοιξεις πρεπει να σβησεις ολα τα κερια απο το τραπεζια.Αμα πας να το ανοιξεις λεει:It will not open
There must be some secret to opening it
δεν λεει open it που ειναι το σωστο
Δεν ξερω παιδια,παντως εγω εχω εντοπισει πολλα bugs και ορθογραφικα λαθη-"opening it" και γραφικα ποu χαλανε στο lobby στο Olympus coliseum
Δεν έχω προσέξει αυτο που λες για τα γραφικά αλλά δεν νομίζω ότι το "opening it" είναι λάθος...Επειδή έχει to δεν σημαίνει ότι χρειάζεται απαρεμφατο στη συγκεκριμένη περιπτωση... όπως το looking forward to meeting you πχ ακολουθειται απο γερούνδιο, παρόλο που έχει to.... I could be wrong though >__> Καποιος με περισσοτερες γνώσεις απο το δικό μ proficiency θα μπορει να μας διαφωτήσει?... Εχεις βρει και άλλα λάθη?
News-News-News:wooi2:
Το περιοδικο Famitsu ειχε λιγες πληροφοριες για τα επομενα ΚΗ παιχνιδια που θα κυκλοφορισουν. Το πρωτο θα κυκλοφορισει για το PSP αν λαβουμε υπ'οψιν οτι τα γραφικα στις εικονες ειναι αριστα.
Μετάφραση κειμενων απο τις εικονες
1η εικονα με τον Αξελ και τον Ροξας μπροστα απο τα άλλα μελη της Οργάνωσης
"Is it the one with the Keyblade?"
2η εικονα με τον Σόρα στην Twilight Town
"I was alone here, on that day.".
Επισης επιβεβαιονεται οτι:1) δεν θα είναι μονο ένα το παιχνιδι που ετοιμαζουν
2) Ότι θα υπαρξει σε αυτα τα παιχνιδια θα ειναι εντελώς καινουρια
Το σαϊτ Jeux-France εχει φτιαξει μια λιστα με παιχνιδια οπου υπαρχουν φημες οτι θα γινει παρουσιαση τους στο Tokyo Game show αυτη τη βδομαδα. Αυτά ειναι:
- Endless Crisis : Final Fantasy VII (PlayStation 3)
- Final Fantasy XIII (PlayStation 3)
- Final Fantasy Versus XIII (PlayStation 3)
- Kingdom Hearts (Temporary Title) (PlayStation 3)
- Kingdom Hearts : Chain of Memories 2 (Nintendo DS)
- Kingdom Hearts 0 (PSP)
- Star Ocean 4 (PlayStation 3)
(οι παραπάνω τιτλοι δεν εχουν ανακοινωθει επισημα απο την εταιρια,και αποτελουν φήμες απο το σαϊτ,εκτος του ff13)
I cant wait
Weee arigato! Can't wait either =X!
Καταχωρήθηκε 18 Σεπτέμβριος 2007 - 20:15
Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2007 - 01:21
Άντε πες το KH 0 διαδραματίζεται πριν από όλη την ιστορία. Το Chain Of Memories ήταν ολοκληρωμένη ιστορία και δεν αφήνει περιθώρια ανάπτυξης ιστορίας μεταξύ αυτού και του ΚΗ2. Το Chain Of Memories 2 τι μπορεί να είναι ?
Όπως ειπα παραπανω αυτα ειναι απλα φήμες απο το σαϊτ.Απλα νομιζω το εγραψαν επειδη το περιοδικο αναφερει οτι θα κυκλοφορισουν ΚΗ παιχνιδια και σε αλλες κονσόλες...
Πιστευω το παιχνιδι στο PSP θα ειναι η ιστορια του Ροξας στην Οργανωση 13 καθως και η ιστορια του Μικυ καθως ελειπε στο πρωτο ΚΗ. Ειχε δωσει ο Νομούρα μια συνεντευξη κ ειχε αναφερει οτι θελει να καλυψει αυτα τα κενά καθως και μερικά άλλα.... Κατα τη διαρκεια του TGS θα μαθουμε περισσοτερα πιστευω!!
Το μόνο που μενει τωρα ειναι να αγοράσω PSP:deadga6:

Επίσης το Castle Oblivion (in CoM) εχει ακομα σχέση με την ιστορια. Αν εχεις παιξει το Final Mix+ 2 μελη της Οργάνωσης συζητουν για το μυστικο εργαστήριο που υπήρχε κάτω απο το αρχηγειο τους. Τους ειχε απαγορευσει ο Aνσεμ να πανε εκει,καθως και ο Ζέμνας στα άλλα μελη. Μόνο αυτος πηγαινε εκει κάτω...Αν καταλαβα καλα το κάστρο θα γινότανε αργότερα το νεο αρχηγειο τους...Το μερος αυτο στο οποιο πηγαινε ο Ζέμνας λεγετε "Room of Sleep",και μάλλον το κάστρο ειναι το "Room of Awakening"...Μετά απο αυτο το μέρος αναφερει,οτι θα εβρισκαν ενα άλλο μερος οπου θα εβρησκε ίσως έναν "φίλο" (ο Ζέχανορτ/ζεμνας [εχω μπλεχτει με τα ονοματα] όταν κατεβηκε στο "Room of Sleep" καθησε σε εναν θρονο και μπροστα του ήταν η πανοπλία της κοπελιας απο το βιντεακι στο ΚΗ2+,και την αποκαλεσε φίλη του.οποτε μαλλον αυτην εννοει το ενα μελος της οργάνωσης).
Και κάτι τελευταιο,μετα το Keyblade War βρεθηκε λέει ενας που ειχε χασει τις αναμνησεις του,και αυτον (απ'οτι καταλαβα) τον μαζεψε ο Άνσεμ.Ήταν ο Ζέχανορτ λοιπον... Υπάρχουν πολλα που πρέπει να αποκαλυφθούν >_>