Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Kingdom hearts

• Please log in to reply
510 replies to this topic

#31 uzumaki_naruto

uzumaki_naruto

Anime Fan

• Members
  • 238 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2006 - 19:16

AvengerRothus:

Kingdom Hearts 2 epitelous stin europi.September 29

ωραια επιτελους θα ερθει το kingdom hearts 2,και τον οκτοβριο κτα πασα πιθανοτητα θα ερθει το final fantasy XII.

#32 neeTHREE

neeTHREE

Anime Freak

• Members
  • 360 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2006 - 19:44

το 2 είναι πιο δύσκολο από το ένα; Γιατί αν είναι θα κάνω αιώνες να το τερματίσω! :cry: :cry:

Γενικα τιν ιδια δυσκολια θα εχει..
Δημοσιευμένη  εικόνα

#33 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2006 - 20:20

Animefrick, μήπως το παίζεις στο δύσκολο επίπεδο? Στην αρχή του παιχνιδιού σε ρωτάει αν θέλεις Normal ή Hard. Το Normal δεν είχε κάποια ιδιαίτερη δυσκολία, αλλά το Hard ήθελε πολύ Level Up για να ανταποκριθείς στην δυσκολία από τον ένα κόσμο στον άλλο

E5VV38U.jpg

#34 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1.005 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2006 - 08:23

το 2 είναι πιο δύσκολο από το ένα; Γιατί αν είναι θα κάνω αιώνες να το τερματίσω! :cry: :cry:

Τι λες καλό μου παιδι; ΧD Αφού δεν έχεις παίξει κανένα από τα δύο. :bleh: :? :hehe:

Ξέρει κάποιος κατά πόσο συνδεετε το KH2 και το CoM? Στο CoM είμαι
[spoiler:45d13a61c9]Στο boss από τη Χιονάτη... Σε δράκο εννοείτε. Ξέρει κανείς αν έχω πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μου;;; :mellow: [/spoiler:45d13a61c9]

oR4yYRl.gif

#35 AvengerRothus

AvengerRothus

Anime Amateur

• Members
  • 87 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2006 - 08:55

Exw mwlwtisi tin seira KH teleiws.To KH2 einai teleiws diaforetiko apo to 1.Tha pathete tin plaka sas molis to paiksete.Ash An katalaba eisai sto hollow bastion etsi?Prepei na exeis 3-4 akomi kosmous nomizw.
Cross me and die for I am the 1337

#36 neeTHREE

neeTHREE

Anime Freak

• Members
  • 360 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2006 - 19:28

Τι λες καλό μου παιδι; ΧD Αφού δεν έχεις παίξει κανένα από τα δύο. :bleh: :? :hehe:

Ξέρει κάποιος κατά πόσο συνδεετε το KH2 και το CoM? Στο CoM είμαι
[spoiler:f20ae3c8ba]Στο boss από τη Χιονάτη... Σε δράκο εννοείτε. Ξέρει κανείς αν έχω πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μου;;; :mellow: [/spoiler:f20ae3c8ba]

Λαθος. Πεζω το CoM και εχω διαβασει αρκετα reviews απο το KH1 για να ξερω να πω ποσο δυσκολο ειναι ;)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#37 Animefrick

Animefrick

Anime Professional

• Members
  • 696 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Σεπτέμβριος 2006 - 19:07

[spoiler:bbf824c9db]Animefrick, μήπως το παίζεις στο δύσκολο επίπεδο? Στην αρχή του παιχνιδιού σε ρωτάει αν θέλεις Normal ή Hard. Το Normal δεν είχε κάποια ιδιαίτερη δυσκολία, αλλά το Hard ήθελε πολύ Level Up για να ανταποκριθείς στην δυσκολία από τον ένα κόσμο στον άλλο[/spoiler:bbf824c9db]

ΝΑι στο δύσκολο το έβαλα αλλά τελικά το τερμάτισα μέσα σε μια εβδομάδα!!! :clap: :clap: :clap:
[SIGPIC]Kingdom_Hearts_2[/SIGPIC]
..... Kingdom Hearts!!! .....

#38 Alexis Rhodes

Alexis Rhodes

Obelisk Blue Queen

• Members
  • 188 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2006 - 12:47

'Εχω αγοράσει την αμερικάνικη έκδοση και έχω τερματίσει εδώ και καιρό.Γενικά την ίδια δυσκολία έχει...μόνο ο Xemnas μου την σπάει στο τέλος.><
Αλλά όταν έχεις και τον Riku,είναι φοβερά!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#39 Squall_Leonhart

Squall_Leonhart

Starting...

• Members
  • 0 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2006 - 18:14

Εγώ σήμερα τελείωσα το ΚΗ, μιλάμε το παιχνίδι είναι καταπληκτικό! Αν και το αγόρασα το 2005 ασχολήθηκα πριν από μία εβδομάδα γιατί πήρα πια και το ΚΗ ΙΙ και θέλω να το τελείωσω και αυτό. Μέχρι τώρα το θεωρούσα παιδικό. Αναθεώρησα τελείως την αποψή μου φυσικά. Όποιος δεν το έχει παίξει να το κάνει σήμερα. Τώρα!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#40 Dr.ApE

Dr.ApE

SufferGenius

• Members
  • 119 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2006 - 23:06

ειδα ενα trailer στο youtube απο το hearts hearts 3.

θα ηθελα οποιος γνωριζει κατι ας στηλει για περισσοτερες πληροφοριες!!!
:kakashithumbup:

#41 Dr.ApE

Dr.ApE

SufferGenius

• Members
  • 119 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2006 - 23:07

kingdom hearts 3 :kakashithumbup:

#42 Animefrick

Animefrick

Anime Professional

• Members
  • 696 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2007 - 12:20

για το kingdom hearts 3 το κοίταξα και δεν βρίκα τίποτα... αν κάποιος έχει περισσότερες πληροφορίες να με ενημερώσει!

kingdom hearts forever :P
[SIGPIC]Kingdom_Hearts_2[/SIGPIC]
..... Kingdom Hearts!!! .....

#43 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάρτιος 2007 - 02:37

Tidus,προφανως αναφερεσε στο secret ending tou KH2...Δεν ειναι ακριβως τραϊλερ αλλα teaser...η εταιρια δεν εχει ανακοινωσει τπτ.Ισως πρπ να περημενουμε οταν τελειωσουν οι εκδηλωσεις που εχουν στην ιαπωνια κλπ.

#44 Blademaster_X

Blademaster_X

N.ew W.orld

• Members
  • 294 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάρτιος 2007 - 13:30

Αιντε να ξαναποσταρω κι εδω(ποσα θεματα για KH εχετε πια!)

http://www.kh2.co.uk/

Τσεκαρετε εδω...θα γινει το square-enix party και θα ανακοινωθει το KH2: Final Mix+ το οποιο θα εχει το κανονικο trailer του 3 μεσα και οχι teaser. Και κατι λενε για ανακοινωση του νεου KH project...παιζει να δειξουν κανα KH3 και να αρχισουν τα πρωτα εγκεφαλικα!

#45 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάρτιος 2007 - 17:04

Όποιος ξέρει Japανέζικα, ας ρίξει μια ματιά στην επίσημη σελίδα για KH2 FM, και KH Re: Chain Of Memories http://www.square-enix.co.jp/kingdom2fm/

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ REMAKE ΤΟΥ CHAIN OF MEMORIES !!!!!:dwarf:

E5VV38U.jpg