Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Kingdom hearts
Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2009 - 17:29
Καταχωρήθηκε 16 Αύγουστος 2009 - 23:33
Αν και ειμαι φαν του Λιλο και Στιτς παραξενευομαι με αυτη την αποφαση. Δεν μπορω να καταλαβω πως θα ενσωματωσουν στο παιχνιδι εναν κοσμο που ασχολειται με το διαστημα και εχει δικους του πλανητες 0.ο Μπερδεμα κατα τη γνωμη μου. Επισης στο KH2 ο Στιτς υπαρχει, αρα η Λιλο στο 2 ειναι εφηβη, αφου το BBS εξελισσεται δεκα χρονια πριν? Παντως θα ειχε ενδιαφερον να υπαρχει μια αποστολη, οπως στο πρωτο με τα Δαλματιας, να πρεπει να βρεις τα πειραματα. Βεβαια τα σκυλια ηταν 101 και τα πειραματα ειναι 627...there are some new Birth by Sleep scans in the latest VJump, with new images and information about the Deck Command system, Castle of Dreams, and a new world based off of Lilo and Stitch! The world is apparently set in deep space, but whether or not Hawaii will be part of it is unknown.
Επιπλεον κατι σχετικα με το 358/2 days. Πριν λιγο καιρο ειχαν διαρρευσει κατι εικονες απο το παιχνιδι, βασικα τα προσωπα απο τον κοσμο του Πινοκιο και τωρα γινεται λογος για αυτον τον κοσμο που δεν υπηρχε στην Ιαπωνικη εκδοση.
In 358/2 Days related news, BradyGames has posted up a new page on their site for the 358/2 Days North American strategy guide. The interesting thing listed on the page, however, is a section on the Pinocchio world! This world was not part of the Japanese release (though there are sprites of it hidden in the game), but will it be part of the international release?
Καταχωρήθηκε 17 Αύγουστος 2009 - 00:22

Δεν υπάρχει σωστός τρόπος εξήγησης. Το Kingdom Hearts είναι ένα παραμυθένιο παιχνίδι, και δεν νομίζω ότι η στεγνή, κρύα λογική φτάνει για να το ερμινεύσουμε.
Καταχωρήθηκε 17 Αύγουστος 2009 - 12:33
Το Kingdom Hearts ειναι το αγαπημενο μου παιχνιδι και ανυπομονω για ο birth by sleep και το 358/2 days.
Δεν ξερω αν το εχετε αναφερει αλλα το 358/2 days θα ειναι το πρωτο παιχνιδι kingdom hearts που θα διαθετει myltiplayer mode και θα μπορεις να ελεγχεις και τα 14 μελοι της Organization XIII
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Jorg: 17 Αύγουστος 2009 - 23:20
Καταχωρήθηκε 17 Αύγουστος 2009 - 14:56
Δεν εχω κανει ακομα post εδω...Ντροπη μου
Το Kingdom Hearts ειναι το αγαπημεο μου παιχνιδι και ανυπομονω για ο birth by sleep και το 358/2 days.
Δεν ξερω αν το εχετε αναφερει αλλα το 358/2 days θα ειναι το πρωτο παιχνιδι kingdom hearts που θα διαθετει myltiplayer mode και θα μπορεις να ελεγχεις και τα 14 μελοι της Organization XIII
Ναι το ξερουμε. Μπορεις να παιξεις και ως Μικυ, Ντοναλντ, Γκουφυ και Ρικου.
Οι πλανήτες στα παιχνίδια Kingdom Hearts χρησιμοποιούνται μεταφορικά.
Στην ουσία είναι διαφορετικοί κόσμοι -και άλλωστε έτσι ονομάζονται-. Για την ακρίβεια, ο σύμπαν του Kingdom Hearts είναι ένα εναλλακτικό σύμπαν, και εξ' ου και οι αλλαγές/μίξεις που προκείπτουν στον κάθε κόσμο, σε σχέση με τα γνωστά γεγονότα που βλέπουμε στα ίδια τα παιχνίδια Final Fantasy/ταινίες Disney. Επιπλέον, το νόημα του χρόνου είναι πολύ διαφορετικό, και μάλλον εξωτικό στο εναλλακτικό αυτό σύμπαν. Για παράδειγμα, απ' ό,τι ξέρω θα έχει και τον κόσμο της Χιονάτης στο BBS. Η Χιονάτη εμφανίστηκε και στο πρώτο Kingdom Hearts, παρόλ' αυτά. Νομίζω ότι συγκεντρωτικά, δηλαδή πέρα από τα ξεχωριστά γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στα παιχνίδια, οι χαρακτήρες σε ένα ολοκληρωμένο επίπεδο είναι ένας συνδιασμός των όλων γεγονότων που πραγματικά συνέβησαν στα παιχνίδια/ταινίες που εμφανίζονται αρχικά και των γεγονότων που συνέβησαν στο Kingdom Hearts. Προσωπικά δεν θα ξαφνιαζόμουν να δούμε έναν κόσμο Zanarkad, στον οποίο θα βρίσκεται ο Tidus, η Yuna και οι λοιποί που γνωρίζουμαι από το Final Fantasy X. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει και ένας Tidus στα Destiny Islands. Βέβαια κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί ακόμα, αλλά όπως είπα δεν θα με ξάφνιαζε.
Δεν υπάρχει σωστός τρόπος εξήγησης. Το Kingdom Hearts είναι ένα παραμυθένιο παιχνίδι, και δεν νομίζω ότι η στεγνή, κρύα λογική φτάνει για να το ερμινεύσουμε.
Αμφιβαλλω. Γνωριζουμε οτι ολοι οι κοσμοι αρχικα ηταν ενας και οτι διαλυθηκαν απο την Maleficent και τα Heartless. Μπορει με τον τροπο αυτο να επηρεαστηκε και η ροη του χρονου σε καθε πλανητη γιατι, μπορει η αρχαια Ελλαδα (Olympus coliseum) και η Κινα (Land of dragons) να βρισκονται κοντα χρονολογικα αλλα η Αγγλια του Πητερ παν ειναι πολυ μακρια. Ναι συμφωνω οτι ειναι ενα δικο του συμπαν, με δικη του λογικη αλλα το ζητημα του χρονου δυσκολα παρακαμπτεται (εδω μεχρι και στα Ποκεμον δεν καταφεραν να το αποφυγουν εντελως).
Αλλωστε, στην περιπτωση της Χιονατης και των αλλων Πριγκηπισσων (εκτος της Αλικης και ισως και της Bell) θα μπορουσαμε να υποθεσουμε οτι αφου τα γεγονοτα των ταινιων θα λαβουν χωρα δεκα χρονια πριν, στο Kingdom Hearts ηταν μεγαλυτερες.
Δεν νομιζω να συμβει ποτε αυτο. Αν αποφασισουν να προσθεσουν τον κοσμο του Zanarkand ή τα νησια Besaid ή οποιονδηποτε αλλον FF κοσμο σιγουρα θα πουν οτι ο Tidus και οι υπολοιποι εφυγαν απο εκει γιατι ο κοσμος τους χαθηκε. Αυτο που λες παραπεμπει περισσοτερο σε ενναλακτικα συμπαντα και κοσμους (DC δηλαδη...) Oπως ειπες αλλωστε το παιχνιδι εχει το δικο του συμπαν οποτε δεν νομιζω να βαλουν ποτε κοσμο απο FF απο τη στιγμη που ξερουμε πως χαρακτηρες οπως ο Leon και οι υπολοιποι ζουσαν απο μικροι στον Radiant Garden.
Καταχωρήθηκε 17 Αύγουστος 2009 - 16:16
Αμφιβαλλω. Γνωριζουμε οτι ολοι οι κοσμοι αρχικα ηταν ενας και οτι διαλυθηκαν απο την Maleficent και τα Heartless.
Δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο. Μπορεί και να έχεις δίκιο, και απλώς εγώ να μην θυμάμαι, αλλά ακόμα και αν αυτό έχει αναφερθεί στα παιχνίδια, πιστεύω ότι δεν είχε τη σημασία του ότι για παράδειγμα η Χώρα των Δράκων και το Λονδίνο του Peter Pan βρισκόταν αρχικά στον ίδιο κόσμο. Διότι και στη Γη του Peter Pan υπάρχει η Κίνα, αλλά και σε αυτή της Mulan υπάρχει η Αγγλία, αλλά η κάθε Γη λειτουργεί διαφορετικά.
Και πάλι, δεν νομίζω ότι μπορούμε να ορίσουμε τον χρόνο. Είναι τόσο απλό που καταντάει περίπλοκο.Αλλωστε, στην περιπτωση της Χιονατης και των αλλων Πριγκηπισσων (εκτος της Αλικης και ισως και της Bell) θα μπορουσαμε να υποθεσουμε οτι αφου τα γεγονοτα των ταινιων θα λαβουν χωρα δεκα χρονια πριν, στο Kingdom Hearts ηταν μεγαλυτερες.

Δεν νομιζω να συμβει ποτε αυτο. Αν αποφασισουν να προσθεσουν τον κοσμο του Zanarkand ή τα νησια Besaid ή οποιονδηποτε αλλον FF κοσμο σιγουρα θα πουν οτι ο Tidus και οι υπολοιποι εφυγαν απο εκει γιατι ο κοσμος τους χαθηκε. Αυτο που λες παραπεμπει περισσοτερο σε ενναλακτικα συμπαντα και κοσμους (DC δηλαδη...) Oπως ειπες αλλωστε το παιχνιδι εχει το δικο του συμπαν οποτε δεν νομιζω να βαλουν ποτε κοσμο απο FF απο τη στιγμη που ξερουμε πως χαρακτηρες οπως ο Leon και οι υπολοιποι ζουσαν απο μικροι στον Radiant Garden.
Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής αυτό το έγραψα όντως σκεπτόμενος τα Multiverse.

Εν πάσει περιπτώσει, όντως, είναι απίθανο να συμβεί κάτι τέτοιο, δηλαδή να εμφανιστούν δύο Tidus, αλλά σίγουρα όχι αδύνατο. Επιπλέον, έχω την αίσθηση ότι ο Tidus και ο Waka είναι παιδικοί φίλοι του Tidus, άρα ήταν στα Destiny Islands εξ' αρχής, και για αυτό το λόγο είπα ότι ένας άλλος Tidus θα μπορούσε να εμφανιστεί. Αντίστοιχα, η Yuna, Riku και Paine είναι ξοτικά-like στο Kingdom Hearts.

Τέλος πάντων, όπως είπα, το Kingdom Hearts έχει πολλά εξωτερικά στοιχεία που δεν μπορούμε να ερμινεύσουμε με τη στείρα λογική.

In other news, κάποιος στο kh13 έχει ξεκινήσει COMPLETE playthrought στο Kingdom Hearts coded!

Αυτά είναι. Δεν πιστεύω ότι θα έρθει ποτέ στα μέρη μας, οπότε it's the only chance we've got!

Εδώ: http://www.youtube.com/user/dchiuch
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Ash_Pokemaster: 17 Αύγουστος 2009 - 16:22
Καταχωρήθηκε 19 Αύγουστος 2009 - 22:49
Δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο. Μπορεί και να έχεις δίκιο, και απλώς εγώ να μην θυμάμαι, αλλά ακόμα και αν αυτό έχει αναφερθεί στα παιχνίδια, πιστεύω ότι δεν είχε τη σημασία του ότι για παράδειγμα η Χώρα των Δράκων και το Λονδίνο του Peter Pan βρισκόταν αρχικά στον ίδιο κόσμο. Διότι και στη Γη του Peter Pan υπάρχει η Κίνα, αλλά και σε αυτή της Mulan υπάρχει η Αγγλία, αλλά η κάθε Γη λειτουργεί διαφορετικά.
In other news, κάποιος στο kh13 έχει ξεκινήσει COMPLETE playthrought στο Kingdom Hearts coded!
Αυτά είναι. Δεν πιστεύω ότι θα έρθει ποτέ στα μέρη μας, οπότε it's the only chance we've got!
Εδώ: http://www.youtube.com/user/dchiuch
Καταλαβα τι εννοεις αλλα και μονο που το σκεφτομαι μου προκαλει πονοκεφαλο. Θα ψαξω τις αναφορες του Ανσεμ και θα σου πω. Αν και δεν ειμαι σιγουρος οτι το ελεγε εκει.
Μεχρι τωρα το Coded μου φαινεται αδιαφορο. Το μονο πραγμα που μου εχει πιασει το ενδιαφερον ειναι η εμφανιση μελους της οργανωσης στο καστρο Ντισνευ. Θα μπορουσε να ειναι ο Vexen...?
Επισης το http://www.khinsider.com/ εχει νεες εικονες απο το BBS και δειχνουν τον Στιτς! Κατι αλλο που προσεξα ειναι το εμβλημα που φοραει η Aqua (η οποια εχει αρχισει να μου αρεσει πολυ και τωρα που το σκεφτομαι αυτη η μιση φουστα θυμιζει Yuna). Δεν μοιαζει σαν συνδυασμος του εμβληματος των Nobodies με Heartless?
Καταχωρήθηκε 19 Αύγουστος 2009 - 23:22
Μεχρι τωρα το Coded μου φαινεται αδιαφορο. Το μονο πραγμα που μου εχει πιασει το ενδιαφερον ειναι η εμφανιση μελους της οργανωσης στο καστρο Ντισνευ. Θα μπορουσε να ειναι ο Vexen...?
Και πάλι, είναι μέρος της σειράς και κυρίως συνέχεια του Kingdom Hearts II. Σίγουρα θα περιέχει κάτι το ενδιαφέρον/σημαντικό.

Επισης το http://www.khinsider.com/ εχει νεες εικονες απο το BBS και δειχνουν τον Στιτς! Κατι αλλο που προσεξα ειναι το εμβλημα που φοραει η Aqua (η οποια εχει αρχισει να μου αρεσει πολυ και τωρα που το σκεφτομαι αυτη η μιση φουστα θυμιζει Yuna). Δεν μοιαζει σαν συνδυασμος του εμβληματος των Nobodies με Heartless?
Καλή παρατήρηση... Και οι τρείς το φοράνε και όντως μοιάζει με συνδιασμό των δύο. Σίγουρα δεν είναι το έμβλημα των Unbirth, το οποίο είναι αυτό, οπότε δεν ξέρουμε. Όσο για την Aqua, όντως φαίνεται τρομερή. Αυτό για το οποίο βέβαια αναρωτιέμαι περισσότερο είναι η σχέση του Ven και του Roxas. Αρχίζω να πιστεύω ότι το σώμα του Roxas δεν έχει καμία άμεση σχέση με τον Sora... Βέβαια σίγουρα δεν πρόκειται να ακολουθήσω να κοιτάζω τα scans, τα οποία έχω παρατήσει εδώ και μήνες άλλωστε. Όταν αρχίσουν να spoilerάρουν στην Ιαπωνία, δεν σταματάνε...
Πάντως εντάξει, ας μην ανησυχούμε προς το παρόν για το BBS... Σε λίγες βδομάδες επιτέλους 358/2 Days!

Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2009 - 01:40
Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2009 - 11:35
Αυτό για το οποίο βέβαια αναρωτιέμαι περισσότερο είναι η σχέση του Ven και του Roxas. Αρχίζω να πιστεύω ότι το σώμα του Roxas δεν έχει καμία άμεση σχέση με τον Sora... Βέβαια σίγουρα δεν πρόκειται να ακολουθήσω να κοιτάζω τα scans, τα οποία έχω παρατήσει εδώ και μήνες άλλωστε. Όταν αρχίσουν να spoilerάρουν στην Ιαπωνία, δεν σταματάνε...
Πάντως εντάξει, ας μην ανησυχούμε προς το παρόν για το BBS... Σε λίγες βδομάδες επιτέλους 358/2 Days!
Νομιζω στη αρχη το Kingdom Hearts 2 μολις επαιζες την ιστορια του Roxas σε ενα σημειο ενω ενα μελος της organization XIII που ειρθε να παρει τη Namine ειπε στον Roxas οτι δεν επρεπε να υπαρχει (επειδη ειναι Nobody) η Namine τον διεψευσε και ειπε στον Roxas οτι υπαρχει.
Δεν ξερω...ισως αυτο εχει καποια σχεση με τον Ven.
Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2009 - 12:50
Νομιζω στη αρχη το Kingdom Hearts 2 μολις επαιζες την ιστορια του Roxas σε ενα σημειο ενω ενα μελος της organization XIII που ειρθε να παρει τη Namine ειπε στον Roxas οτι δεν επρεπε να υπαρχει (επειδη ειναι Nobody) η Namine τον διεψευσε και ειπε στον Roxas οτι υπαρχει.
Δεν ξερω...ισως αυτο εχει καποια σχεση με τον Ven.
Καταχωρήθηκε 21 Αύγουστος 2009 - 19:31
Καλή παρατήρηση... Και οι τρείς το φοράνε και όντως μοιάζει με συνδιασμό των δύο. Σίγουρα δεν είναι το έμβλημα των Unbirth, το οποίο είναι αυτό, οπότε δεν ξέρουμε. Όσο για την Aqua, όντως φαίνεται τρομερή. Αυτό για το οποίο βέβαια αναρωτιέμαι περισσότερο είναι η σχέση του Ven και του Roxas. Αρχίζω να πιστεύω ότι το σώμα του Roxas δεν έχει καμία άμεση σχέση με τον Sora... Βέβαια σίγουρα δεν πρόκειται να ακολουθήσω να κοιτάζω τα scans, τα οποία έχω παρατήσει εδώ και μήνες άλλωστε. Όταν αρχίσουν να spoilerάρουν στην Ιαπωνία, δεν σταματάνε...

Ναι και εγω λεω συνεχεια να σταματησω να βλεπω τα καινουρια scans αλλα πολυ που το κανω.
EDIT: Ανοιξε το επισημο σαιτ του BBS!! http://www.square-enix.co.jp/kingdom/bbs/
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Mr. Brightside: 05 Σεπτέμβριος 2009 - 12:34
Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2009 - 10:06
Στο nintendo.gr δεν το έχει, ούτε και στο ΠΛΑΙΣΙΟ, ούτε στο site του Παπασωτηρίου, και δεν ξέρω κατά πόσο θα το στείλουν αν το παραγγείλω από τα άλλα online shops.

Θα πάω να κοιτάξω σε κανένα μαγαζί σήμερα, αν και δεν νομίζω.

Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2009 - 22:13
παλι καλα που υπάρχει το ebay

My blog http://cultureofaboy.blogspot.com για comic/movie informal reviews

Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2009 - 14:14
Btw, το ΚΗ3 λενε οτι θα βγει στην Ελλαδα το 2010. Καποτε το καλοκαιρι...
Devils don't ask favors from God