Σε μια σκηνή μάχης από το BBS,είδαμε τον Terra να αιωρείται στης Σταχτοπούτας το παλάτι
Οπως και ο ven το εκανε αυτο

Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2008 - 19:40
Σε μια σκηνή μάχης από το BBS,είδαμε τον Terra να αιωρείται στης Σταχτοπούτας το παλάτι
Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2008 - 21:21
Οπως και ο ven το εκανε αυτο
αλλα ναι,και στο σπιτακι των 7 νανων ειχε ενα scan πρεπει να κανω restore κατι broken links και βα στηλω asap
Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2008 - 15:49
Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2008 - 16:11
Λοιπόν επειδή το έχω άχτι!Προκαλώ έναν που έχει τερματίσει το Kh και είναι καμμένος μ'αυτό να μο
υ πει κάποιο που μπορεί να μην έχω κάνει!Πραγματικά θέλω να δω αν έχω ξεχάσει κάτι!
Το παιχνίδι το χσα κιώσει κυριολεκτικά!Επρεπε να με έιχαν πάρει ως tester για να τους βρω τα bugs!Όταν λέμε κάψιμο εννοούμε κάψιμο!
Και το πιο κουφό απ'όλα?Ότι το τελευταίο πράγμα που μου έμενε να κάνω στο kh1 ήταν να βρώ το curaga!Όντως καλά ακούσατε!Είχα νικήσει όλα τα secrete bosses χωρίς curaga γιατί δεν ήξερα πως να το πάρω!Ε...μετά από πολλύ καιρό κι ενώ τερμάτησα και το kh2 τελικά το βρήκα κι αυτό και δεν χρειάστηκε να ασχοληθω άλλο,αφού δεν είχε μείνει και τίποτα!Μόνο βόλτες μπορούσα να κάνω!
Το μοναδικό παιχνίδι που έχω κάτσει κι ασχοληθεί τόσο πολλύ μαζί του!
Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2008 - 17:01
Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2008 - 17:05
Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2008 - 17:05
Γιατί δεν μπόρεσες?Αφού άμα μαζέψεις όλα τα υλικα μετά δεν έιναι τίποτα απ'ότι θυμάμαι!@Seraphimon-T.K. είπες playable?και...ΚΑΙ...ΚαΙ....τα δύο new games?!
STAB IN HEART for us:mad:
@Ichigo13..hehehe...το μόνο που δεν κατάφερα ποτέ μου στο KH1 ήταν πως ενώ είχα βρει όλα υλικά για το ultima weapon...κατέληξα να μην βρίσκω το Τελευταίο...μα ξέρεις τι έίναι να χεις βρει όλα τα puppies και να μην μπορείς να κάνεις τη σπάθα σου ultimate weapon?!
Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2008 - 17:18
Square Enix's DKΣ3713 Event Detailed
Στο private party της εταιριας θα υπαρχουν σε playable μορφη και τα 2 KH παιχνιδια που θα βγουν. Οποτε πιστευω ολο και κατι θα μαθουμε απο ιαπωνικα blogs. Ολα αυτα 2-3 Αυγουστου![]()
Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2008 - 07:21
Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2008 - 16:51
Square Enix's DKΣ3713 Event Detailed
Στο private party της εταιριας θα υπαρχουν σε playable μορφη και τα 2 KH παιχνιδια που θα βγουν. Οποτε πιστευω ολο και κατι θα μαθουμε απο ιαπωνικα blogs. Ολα αυτα 2-3 Αυγουστου![]()
Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2008 - 17:57
Δεν θελω να σου χαλασω το ονειρο,αλλαΕγω στην αρχη διαβασα οτι εγραφες payblade και πσυλοκουφαθηκα
Οκ οκ σκαω.Λοιπων παιδια,κανονιζουμε να παμε ολοι μαζι Ιαπωνια (σε καμια βαλιτσα με βλεπω να τριπωνω για να παω)Και θα μαζευτουμε ολοι για να δουμε αυτο το playable thing γιατι πολυ θελω να τα δω,και δηλωνω πορωμενη ως το κοκαλο και αν σας αρεσει
Spoiler:
Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2008 - 18:04
Δεν θελω να σου χαλασω το ονειρο,αλλαΕγω στην αρχη διαβασα οτι εγραφες payblade και πσυλοκουφαθηκα
Οκ οκ σκαω.Λοιπων παιδια,κανονιζουμε να παμε ολοι μαζι Ιαπωνια (σε καμια βαλιτσα με βλεπω να τριπωνω για να παω)Και θα μαζευτουμε ολοι για να δουμε αυτο το playable thing γιατι πολυ θελω να τα δω,και δηλωνω πορωμενη ως το κοκαλο και αν σας αρεσει
Spoiler:
Καταχωρήθηκε 22 Ιούνιος 2008 - 00:00
Καταχωρήθηκε 22 Ιούνιος 2008 - 18:22
Αν ολα πανε καλα θα τσιμπησω το PS2 του ξαδερφου και θα τα λιωσω.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από gexion: 22 Ιούνιος 2008 - 18:28
Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2008 - 00:02
καλά θα κάνεις...δεν σηκώνει διαπραγματεύσεις το ζήτημα..."PS2 για KH ή PS2 για ΚΗ"να του πεις
Spoiler:(just kidding:P)