Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

New Thundercats anime series by Studio 4°C
Started By
Phantom Duck
, Jun 02 2010 23:46
167 replies to this topic
Posted 30 July 2011 - 20:48
^^ μετά από αυτό το σχόλιο, θα το δω οπωσδηποτε καποια στιγμη. goddamn, γιατι να ειμαι τοσο περιεργος;
Posted 31 July 2011 - 00:03
To είδα και γω. Μου άρεσε αρκετά. Αν και σε αντίθεση με την πλειοψηφία, εμένα μου έστελνε θετικά vibes από τη στιγμή του 2ου trailer. Οι χαρακτήρες μοιράζονται κυρίως τα ονόματα των παλιών, με τον Liono να κρατάει και την ιδιότητα του ως άρχοντας των Thundercats. Κατα τα άλλα, νεός κόσμος, με διάφορες αλλαγές - βλέπεται απίστευτα ευχάριστα, ιδιαίτερα αν δεν έχει κάποιος την τάση α-δεν-είναι-σαν-το-παλιό-δε-θέλω-να-ξέρω με μια νέα ιστορία και ένα κλασικό πλυν ωραία (μέχρι στιγμής) δωσμένο σεναριάκι. Τίποτα το καταπληκτικό, αλλά hey, few of those in our time, right? All in all, όσοι χαρακτήρες είδαμε στο πρώτο μου άρεσαν - να λέμε του στραβού το δίκιο, στο παλιό δεν έπαιζε πολύ character development όσο και να γάμαγε - ενώ εδώ παίζει να δούμε μερικά ωραία πραγματάκια, ανάλογα πώς θα μας τα σερβίρουν.
Θεωρία-spoiler
Δεν περιμένω το masterpiece, και γιαυτό ίσως να μου άρεσε αρκετά - χωρίς expectations, το παραμικρό καλό είναι μια ευχάριστη έκπληξη - αν και guilty pleasure μου είναι να έχουν και οι κακοί κάποιον απώτερο σκοπό της προκοπής, αλλά θα δείξει.
ΥΓ: Μάμρα θεός!
Θεωρία-spoiler
Spoiler:
Δεν περιμένω το masterpiece, και γιαυτό ίσως να μου άρεσε αρκετά - χωρίς expectations, το παραμικρό καλό είναι μια ευχάριστη έκπληξη - αν και guilty pleasure μου είναι να έχουν και οι κακοί κάποιον απώτερο σκοπό της προκοπής, αλλά θα δείξει.
ΥΓ: Μάμρα θεός!
Posted 31 July 2011 - 10:35
Συμφωνώ με τον αποπάνω για τα expectations, δεν περίμενα τίποτα ιδιαίτερο, αλλά εκπλήσσομαι γιατί
ήταν αρκετά ευχάριστο. Μία ερώτηση, ο Μαμρα και στο παλιό ήταν σαύρα;
ήταν αρκετά ευχάριστο. Μία ερώτηση, ο Μαμρα και στο παλιό ήταν σαύρα;
Posted 31 July 2011 - 12:11
Προσωπικά, μου άφησε θετικές εντυπώσεις αυτό που είδα. Για να δούμε πώς θα κινηθεί και στην πορεία...
Posted 31 July 2011 - 20:05
Πολύ συμπαθητικά τα πρώτα δύο επεισόδια με αρκετές διαφορές από το παλιό αλλά και με κάποιες αξίες να παραμένουν σταθερές 

Spoiler:
Posted 31 July 2011 - 21:21
Ελπίζω να δούμε και άλλα μεταλλάγματα(πχ Κορακάνθρωπος).
Posted 31 July 2011 - 22:50
Και εγώ έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένη από τα πρώτα δύο επεισόδια. Τεχνικά μιλώντας το αποτέλεσμα ήταν άρτιο τόσο σε επίπεδο animation όσο και σε επίπεδο ήχου. Το character design grew on me και αν και μου πήρε λίγο χρόνο να συνειδητοποιήσω ότι είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από το παλιό Thundercats τελικά το συνήθισα.
Πάντως καθόλη την διαρκεια των επεισοδίων σκεφτόμουν πόσο αλήθεια είναι ότι βλέπεις πράγματα για την πολιτική κατάσταση των χωρών παραγωγής και το πώς προσπαθούν να κατευθύνουν το παιδικό κοινό (και όχι μόνο) μέσω των cartoon. It rang quite the few bells regarding recent american history.
Anyway
Πάντως καθόλη την διαρκεια των επεισοδίων σκεφτόμουν πόσο αλήθεια είναι ότι βλέπεις πράγματα για την πολιτική κατάσταση των χωρών παραγωγής και το πώς προσπαθούν να κατευθύνουν το παιδικό κοινό (και όχι μόνο) μέσω των cartoon. It rang quite the few bells regarding recent american history.
Anyway
Spoiler:
Posted 01 August 2011 - 02:15
ρε guys που το βρισκεται και δεν το βρισκω εγω να το δω αφου λετε οτι δεν ειναι ασχημο...

Posted 01 August 2011 - 02:25
http://thepiratebay.org/torrent/6571625/Thundercats_2011_S01E01-E02_HDTV_XviD-FQM_%5Beztv%5D
Δεν το έχει στα anime sites γιατί δεν θεωρείται anime
Δεν το έχει στα anime sites γιατί δεν θεωρείται anime

Posted 01 August 2011 - 19:22
σας ευχαριστω iristella και mono:joyful:

Posted 01 August 2011 - 19:33
Κι εμένα μου άρεσε αρκετά.
Μου άρεσε ο Tigra και ο νέος Liono, αλλά δε μου άρεσε ο νέος ρόλος του Μάμρα.
Τον προτιμούσα ως ανεξάρτητο κακό και κατά καιρούς συνεργάτη των σαυρών, παρά σαν καθοδηγητή τους. Νομίζω επίσης ότι βιάστηκαν χωρίς λόγο να τον εμφανίσουν.
Για πρώτη επαφή, μας πέρασε θα έλεγα απρόσμενα καλά τους ρόλους του καθενός και τον χαρακτήρα τους, ενώ το setting είναι εξαιρετικό.
Πολύ καλή αρχή, μπράβο.
Μου άρεσε ο Tigra και ο νέος Liono, αλλά δε μου άρεσε ο νέος ρόλος του Μάμρα.
Τον προτιμούσα ως ανεξάρτητο κακό και κατά καιρούς συνεργάτη των σαυρών, παρά σαν καθοδηγητή τους. Νομίζω επίσης ότι βιάστηκαν χωρίς λόγο να τον εμφανίσουν.
Για πρώτη επαφή, μας πέρασε θα έλεγα απρόσμενα καλά τους ρόλους του καθενός και τον χαρακτήρα τους, ενώ το setting είναι εξαιρετικό.
Πολύ καλή αρχή, μπράβο.
Χωρίς Παλέρμο,
δεν έχει υπογραφή.
Posted 05 August 2011 - 00:23
ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ. 
Κατα τα αλλα ηταν απολαυστικο και το καταφχαριστηθηκα.
Team Tygra GO!!

Κατα τα αλλα ηταν απολαυστικο και το καταφχαριστηθηκα.
Team Tygra GO!!
Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things
Posted 05 August 2011 - 01:14
Μπορεί, είχε όμως αυτή τη σκηνή
Youtube Video

Posted 05 August 2011 - 01:20
I actually teared with that scene >^<, /nostalgia blast